Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim 16 martta iyi benim doktorum da gebelik olursa 15 gün sonra gel keseyide görelim garanti olsun dedi
Ay hadi inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin hala inanamıyorum :) Bilmiyorum sende öyle misin :)[/QUOTE]
kesınlıkle sabırsızlıktan catlamak uzereyım

slm kızlar.ben de burayı sürekli takip ediyorm ancak yeni üye oldum.bu ay ilk defa iğne vurundum sonucu çok merak edyorm..bugün iğnenin 17. günü ve yarın evde test yapacam.umarm çift çizgiyi görürüm..
17 gün iyi dayanmışsın :)) hayırlı haber alırsın inşallah

Kizlar test yaptim.maalesef tek cizgi.ve kanamam da basladi.artik umudumu yitirdm.bu ay da nasip olmadi.

Canım benim arkadasiminda 8 çıkmıştı sonra yükseldi inşallah vardır benimde 6 çıkmıştı sonra düştü: ( kaç gün var adetine
Benim Çatlatma iğnesinin 20.günüydü ama kanamam oldu 3 günlük ilk gün pembe sonraki günler çok az kahverengiydi adet 3. günü hormon testini yaptırmaya gitmiştim akşam hamilelik yok diğer değer 8.2 çıkınca ümitlendim ama kimyasal gebelik oluştu herhalde bilmiyorum eğer hamileysemde 3 haftalık olması lazım 3 haftalık içinde bu değer düşük kafam çok karıştı kızlar offffffffffff

Kizlar test yaptim.maalesef tek cizgi.ve kanamam da basladi.artik umudumu yitirdm.bu ay da nasip olmadi.
Hayırlısı olsun canım bende yıkılmıştım 15. günü yapmıştım negatifti. Çok karıştım değerim 8,2 çıktı bakalım bu akşam öğrenicem

[QUOnemzt13, post: 3. 83119, member: 652871"]İyiyim canım nasıayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorum Doktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ? [/QUOTE]
İyiyim canım nasıl olayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorum Doktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ?
İyiyim canım nasıl olayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorum Doktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ?
Kan verdim birazonce İkiye katlayacak mi diye.daha once dis gebelik gecirmistim simdi de tek tarafli agrim var.korkuyorum.haftaya keseyi gorene kadar sevinemeyecegim herhalde

Gunaydin hanimlar nasilsiniz.Morl bozup pes etmek yok enindr sonunda kavusacaz Alahin.izniyle evlatlarimiza.Rabbim bizleri de boyle imtihan ediyo napalim.Uzulmeden sabirla beklememiz lazim ama ne mumkun.insan uzuluyo tabi.Hele kendinden sonra evlwnenlerin.ikinci cocuklarini kucaginda gorunce Allah buyuk ama bunlarda da var bi hayir.derecelerimiz yukseliyo sabrettikce.

günaydın kızlar
benimde yaşadığım tüm bel ağrısı falan yüksek ateş sanırım iğnenin etkisindenmiş.bugün sabajh itibariyle ateşim düştü ve karnım ağrımaya başladı sanırım benim kırmıxzılar birazda erken gelecek .ne yapalım kısmet..

[QUODr ="bengisu022, post: 39792306, member: 664796"]Aslinda cok da sabrettigim söylenemez.14. Ve 16. günlerde test yaptim negatifti.[/QUOTE]
Ben de yapmistim 14. Günde cuma gunu hem de erken olandan cikmamisti.Şali günü 18 de ucuz olaninda cikti

Sağol canım Allah razı Darısı başınıza olsun inşallah. Yok benim hiç belirtim olmadı sadece biraz beyaz akıntım oldu yoğun olarak onun haricinde bişeyim yokttu..
ya kimi göğüslerimden bildim ben diyo ama kişiden kişiye değişiyo demek ki mesela benim adetime iki gün var normalde göğüslerim şişerdi acırdı bu ay hiç şişmedi ve sadece uçları acıyo bu nasıl bişey anlamadım ben kendi kendime acaba hamileyimm mi diyorum saf gibi resmen vücüdumda oyun oynuyo benle

[QUODr ="bengisu022, post: 39792306, member: 664796"]Aslinda cok da sabrettigim söylenemez.14. Ve 16. günlerde test yaptim negatifti.
Ben de yapmistim 14. Günde cuma gunu hem de erken olandan cikmamisti.Şali günü 18 de ucuz olaninda cikti[/QUOTE]
Hayirli olsun.insaallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin

Bu ay ilk defa göğül erimde ozellikle uclarinda agri olmustu.bu ay kesin hamileym demistm ama nasip iste.Rabbim ne zaman takdir ederse o zaman olur.igneden sonra ilk on gunde surekli agrim oldu.

Bu ay ilk defa göğül erimde ozellikle uclarinda agri olmustu.bu ay kesin hamileym demistm ama nasip iste.Rabbim ne zaman takdir ederse o zaman olur.igneden sonra ilk on gunde surekli agrim oldu.
ayenne benimde bugüne kadar belim kasıkalrım da ağrı oldu bugü hepsi gitti iğnedenmiş demekki

bengisu022 .!.:
Ben de yapmistim 14. Günde cuma gunu hem de erken olandan cikmamisti.Şali günü 18 de ucuz olaninda cikti
Hayirli olsun.insaallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin[/QUOTE]
Saol canim.bu arada senin diger yorumu görmeden cevaplamisim kusura bakma.umudunu kaybetme canim hayirlisi ne zamansa o zaman olacak.sabretmek çok zor.kendimden biliyorum.bissuru şey geldi basima tam bir yildir hergun üzüntü içindeyim devamli negatif birşey oluyordu.inşallah bu sefer iyi gider hersey

Benim troit disinda hiç bir sıkıntı m yok.Ama. olmuyo.18 aydir istiyorz.2. 5 yil oldu evleneli.her ay hüsran.

Benim troit disinda hiç bir sıkıntı m yok.Ama. olmuyo.18 aydir istiyorz.2. 5 yil oldu evleneli.her ay hüsran.
zor beklemek. ben de 2,5 yıllık evliyim başlarda istemiyorduk hatta korkuyordum ya sürpriz olursa diye sonra sorun yaşayan arkadaşlarım ikna ettiler başlayın artık çalışmaya sorun çıkarsa zor oluyor tedavi süreci diye. iyi ki başlamışız

Tamam su dk dan.itbaren umtla.beklyrum15 mart gelsn adet olmayaym dye bos gebelikten sonra boyle oldum ben

Kizlar merhaba az once betahcg sonucumu aldim 8,2 cikti laboratuvardaki bayn supheli dedi yarin aksam gidicem dr ama meraktan olucemm hamilemiyim ben simdi fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Canım kanaman olmasaydı belki geç döllenme falan ditye düşündüm ama kanama olduktan sonra bu değer çıkmışsa muhtemelen hamile değilsindir. Bir doktora görün istersen. İnşallah Allah gönlüne göre verir de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım..

Canım umutsuz olma. Ben evlendikten 3 sene 10 ay sonra hamile kaldım. İlk başlarda korunmuştuk. 1 senedir istiyorduk. 1 sene sonunda geldi şükürler olsun Umut her şeyin başııı Her ay, her gün yeni bir umut canıımm
Troid ilacı kullanıyorsun değil mi? Düzene girdi mi?

Merhaba kızlar benimde bugün igneyi vurulali 11 gün oldu bu zaman a kadar hiç bi ağrı hiç bi belirti yok tu ya 8 martta adet olmam lazim hayırlısı bakalim sizce ne zaman test yapayim
Canım 8 martta yap testi bence. İnşallah hamilesindir Hayırlısı inşallah..

Kan verdim birazonce İkiye katlayacak mi diye.daha once dis gebelik gecirmistim simdi de tek tarafli agrim var.korkuyorum.haftaya keseyi gorene kadar sevinemeyecegim herhalde
Canım hiç korkma. Bende de ağrı oldu hep, şükür iyiyiz İnşallah katlanmıştır değerin Allah'ın izniyle Sağlıkla devam eder, sağlıkla kavuşursun inşallah..

Her şeyde hayır var canım.. Eğer olmuyorsa da bir sebebi var. Elbette olacak Sadece en hayırlı en güzel zamanı bekliyorlar..

Gelmeye de bilir canım.. Gelmez inşallaahhh Hayırlısı..

Canım adete yakın da şişmiyor mu göğüslerin? Benim o zaman da şişerdi o yüzden anlamadım ben de.. ama benim göğüs uçlarım hiç acımazdı normalde. Adet tarihim geçince biraz acımaya başlamıştı. Şimdi full acıyor zaten Hiç belirti olmadı bende de yahuu :)) O yüzden umutları kaybetmetyiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…