- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Eğer kontrol altındaysa bir sorun olmaz canım.. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahEvet su anda troit icin ilac kullaniyrm ve ayda bir kontrole gidiyorm
Insallahh cnm hayirlisi 8 martta adet olmazsam yapacağım testtiCanım kanaman olmasaydı belki geç döllenme falan ditye düşündüm ama kanama olduktan sonra bu değer çıkmışsa muhtemelen hamile değilsindir. Bir doktora görün istersen. İnşallah Allah gönlüne göre verir de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım..
Canım umutsuz olma. Ben evlendikten 3 sene 10 ay sonra hamile kaldım. İlk başlarda korunmuştuk. 1 senedir istiyorduk. 1 sene sonunda geldi şükürler olsunUmut her şeyin başııı Her ay, her gün yeni bir umut canıımm
Troid ilacı kullanıyorsun değil mi? Düzene girdi mi?
Canım 8 martta yap testi bence. İnşallah hamilesindirHayırlısı inşallah..
Canım hiç korkma. Bende de ağrı oldu hep, şükür iyiyizİnşallah katlanmıştır değerin Allah'ın izniyle Sağlıkla devam eder, sağlıkla kavuşursun inşallah..
Her şeyde hayır var canım.. Eğer olmuyorsa da bir sebebi var. Elbette olacakSadece en hayırlı en güzel zamanı bekliyorlar..
Canım seni üzmek istemem ama kimyasal gibi görünüyor, benim de aynısı olmuştuKizlar merhaba az once betahcg sonucumu aldim 8,2 cikti laboratuvardaki bayn supheli dedi yarin aksam gidicem dr ama meraktan olucemm hamilemiyim ben simdifikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Hayırlı cumalar cnm sanadahayırlı cumalar kızlar
[QUOnemzt13, post: 3. 83119, member: 652871"]İyiyim canım nasıayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorumDoktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ?
Yok sonradan dikkat ettim ama adet olacağım zaman benim göğüslerime dokunamazdım bu ay acı yoktu ama ben bunu belirti olarak dikkate almadımya kimi göğüslerimden bildim ben diyo ama kişiden kişiye değişiyo demek ki mesela benim adetime iki gün var normalde göğüslerim şişerdi acırdı bu ay hiç şişmedi ve sadece uçları acıyo bu nasıl bişey anlamadım ben kendi kendime acaba hamileyimm mi diyorum saf gibiresmen vücüdumda oyun oynuyo benle
hayırlı olsun cnaım içini ferah tut bebeğin seninleBugünün sonucu da geldi tam iki katina cikmis. İnşallah bir sorunolmaz hala dis gebelik kafamda soru iişareti.perşembe keseyi görmeye gideceğiz bakalim
Hayırlı cumalar canıımmmhayırlı cumalar kızlar
Canımm.. Çok şüküürrBugünün sonucu da geldi tam iki katina cikmis. İnşallah bir sorunolmaz hala dis gebelik kafamda soru iişareti.perşembe keseyi görmeye gideceğiz bakalim
Hadi yaa çok umutlanamadım zatenCanım seni üzmek istemem ama kimyasal gibi görünüyor, benim de aynısı olmuşt
İki ay önce oldu canım benim. Geçen ay ayrı kalmıştık eşimle bu ay da denedik bakalım. İğne vuruldum sadece ben ama klomen kullanmadım. Sonuca bakmaya daha varHadi yaa çok umutlanamadım zatenSonra hamile kalamadınmı peki cnm
İki ay önce oldu canım benim. Geçen ay ayrı kalmıştık eşimle bu ay da denedik bakalım. İğne vuruldum sadece ben ama klomen kullanmadım. Sonuca bakmaya daha var
İşte benim iki ay sonu olacak bilmiyorum bakalım ya hayırlısıyla Rabbim evlatla da evlatsızlıkşa da imtihan etmesin. Ben kimyasaldan sonra HSG çektirdim bi de . Ama ben de duydum o dediğini çok. Inşallah Rabbim nasip ederKimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalma ihtimali yükseliyormuş bu bile bir umut bize
???? iyi aksamlar kizlar ignemn 9.gunu bugun kasik bacak ve bel agrim var sanki adet oluvericem ama adetime1 hafta var gebelik belirtisi olabilir mi insallah oyledr boyle seyler yasayan hamis olan var miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?