- 26 Şubat 2015
- 337
- 190
- 323
- 38
benim de 9. Günüm ama öyle dayanılmayacak adet ağrılarım olmadı benim. Vücut hararetim artıyo ara ara. Çok yan etkili bisi bu iğne valla kendimi menopozlu gibi hissediyorum???? iyi aksamlar kizlar ignemn 9.gunu bugun kasik bacak ve bel agrim var sanki adet oluvericem ama adetime1 hafta var gebelik belirtisi olabilir mi insallah oyledr boyle seyler yasayan hamis olan var miii
hafif sızlamalar oluyor kasıklarımda ama belli belirsiz. Ya bugün işyerinde bi arkadaş bi bakalım bzm çocuğunuz oluyor mu demişler . Iki kez birliktelik ve kız hamile. Veren Rabbim veriyor. İmtihanBenim
benim de 9. Günüm ama öyle dayanılmayacak adet ağrılarım olmadı benim. Vücut hararetim artıyo ara ara. Çok yan etkili bisi bu iğne valla kendimi menopozlu gibi hissediyorum
Bi de
hafif sızlamalar oluyor kasıklarımda ama belli belirsiz. Ya bugün işyerinde bi arkadaş bi bakalım bzm çocuğunuz oluyor mu demişler . Iki kez birliktelik ve kız hamile. Veren Rabbim veriyor. İmtihan
Ben onu utandım yazamadım klavyene sağlık, ama normal bi gaz değil yani rahim de gaz varKısmet işte. . Bide bende inanılmaz bir gaz var sizde de oldu mu
???? iyi aksamlar kizlar ignemn 9.gunu bugun kasik bacak ve bel agrim var sanki adet oluvericem ama adetime1 hafta var gebelik belirtisi olabilir mi insallah oyledr boyle seyler yasayan hamis olan var miii
Kızlar hamilelik belirtisi adet belirtileriyle aynı ki zatenAynı belirtiler bende de var benim de adetim e6 gun kkaldı ha adet oldum ha olucam diyr bekledim tüm gün
evet aynen kasiklarimda gaz sancisi gbi sanci oluyo ve gaz cikariyorm... ayyy hadi indaallah iyiye isarettir bu belirtiler :)))Ya
Ben onu utandım yazamadım klavyene sağlık, ama normal bi gaz değil yani rahim de gaz var
inşallah canım Rabbim cümlemize nasip etsin( tekrarlarını da inşallah)Insaallah hamile kalirsiniz kizlar.ben bugun adet oldum maalesef.pazartesi dr gidecem tekrar. yumurta takibo yaptiracam.ama bu ignenin bi avantaji da adetmin erken olmasi.normalde 35 gunde bir olurken bu ilk ignemle 29.günde adet oldm.yani ignenin 17. günü.bu demek oluyo ki diger aya şansım artiyo
Kızlaaarrr
Ben doktordan geldiiimmmRabbim sizlere deee, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebeğimizin kalp atışını duyduk biiizzz Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyorr.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn Rabbim sizlere de yaşatsın inşallaahhh
Bi de
hafif sızlamalar oluyor kasıklarımda ama belli belirsiz. Ya bugün işyerinde bi arkadaş bi bakalım bzm çocuğunuz oluyor mu demişler . Iki kez birliktelik ve kız hamile. Veren Rabbim veriyor. İmtihan
Arkadaslar fazla belirtilere inanmayin kan testinde goerene kadar.gecen ay ilk klomen ve ctlatma ignesi denememdi.iki yumurtam olmuatu.ignenin ertesi gunu adet sancisi gibi sancim oldu hatta sag tarafim.bi basinc halindeydi..sonra gunler gectikce sadece sagimda ara ara sanci oluodu kendini hatirlatiodu yanisicak basmalaim oldu menopozlu kadinlar gibi sirtimi ates basiodu.goguslerim hassaslasti vesaire vesaire.....bi gittim doktora 4 cmlik kist olmus benim yumos.hayal kirikligi ve korku oldu.dr sgan suyu ic dedi ictim on.gunde gitti sukur.bu ay klomen ve igne kullanmayacagiz zaten.bi yunurta daha gorunuo dedi..anlayacaginiz sansa biraktik.bu ay.on gun sonrada adet gunum
Kızlar hamilelik belirtisi adet belirtileriyle aynı ki zatenYani hamile de olabilirsiniz.. Daha da adetlere varmış. İnşallah hamişsinizdir
aynen kuzum ama işte belirtiler aynıymış hakkımızda hayırlısı gerçi bugün benimki iyice sancıya döndü bakalım kırmızılar gelcek gibi duruyor kısmetYa
Ben onu utandım yazamadım klavyene sağlık, ama normal bi gaz değil yani rahim de gaz var
amin inş canım...hep stres hep bi acabaa....Sorma canım ben de artık o kadar cok belirti yasadim ki bir senedir hep gebeliğe yordun ama hic alakasi yok zaten adet onceside gogusler hassas ve şiş ve kasık agrilari fora.. yani hepimiz umutlarimizdan gebelige yoruyoruz ama hep hüsran... Bu ay da faydasini görmezsem tekrar kullanmayacağım bende igne falan. Doktor bi sorun yok anne baba olmaniz icin dedi. İsrar edip kaderle oynamaya gerek yok rabbime güvenip oluruna birakmali artik.
Konudan saptim kusura bakma :)
İns sende en hayirli zamanda bebisine kavusursun
bütün ay ateşli ve gaz sancılı geçti resmen bacaklarım da kaşıntı yaptı bi de.Ben de belirti gibi algılamıyorum, çok yan etkisi var iğnenin gerçekten, kilo aldıracak kist oluşturacak diye korkuyorum. Adetime 5 gün var şimdiden bsşlasam mı soğan kürüne diye düşünüyorum. Gebelik varsa sıkıntı olur mu
aman cnaım skaın başlama sogana allah korusun varsa bişey azcık daha bekle sonra başlarsın garanti olsunBen de belirti gibi algılamıyorum, çok yan etkisi var iğnenin gerçekten, kilo aldıracak kist oluşturacak diye korkuyorum. Adetime 5 gün var şimdiden bsşlasam mı soğan kürüne diye düşünüyorum. Gebelik varsa sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?