- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
Kızlar benimde bugün ignenin 10. Günü normalde adetimide ayin 10 yada 11 de oluyorum. Yüzümde sivilceler oluştu, ve beyaz akıntim var , kasıklarim da ağrı oluyor ve sürekli gaz çıkarıyorum ama usutmus te olabilirim. Sabirsizlanmaya başladım. ADet olmama 3 gün var inşallah olmammsonra hemen test yapıcam.
Igneni benden bir gun sonra olmuşsun adet olacağını düşünmek için çok erkendlasoypost: 39823345 .!.:Mrb arkadaslr bi konuda fikirlerinze.ihtyac duyuyrm pazrtsi 13:00 da catlatma ignemi oldum dun gecede sivilcelerim cikti komik bi durum ama sizce adet mi olacgm anlmna gelyo bu adet olmadan once boyle.bir.iki tane sivlcm cikrdi cunku ama daha once kullandgm ignelrde byle br durum olmamsti(zaten ilac kullanmadan adet olamyrum)
GelmesinlerAyy kızlar benimde valla bünye şaştı. Adete 3 günümvar ddünden beri sadece karnında adet sancım var erken olucam diye bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kirmizilar
bende catlayacagim o zamana kadar yapmazsamInsallah hic birimzn kirmzlr gelmsnde bebsler gelsn hayrlsyla ins ama bn cesaret edpte yapamam heralde 23 marta kadar beklrm tabi adt olmazsam
Canm doktor bendende hsg istedi hafta ici cektirmem lazim bugun reglm son ama isyerinden izin almak sikintili oluyor cumartesi 6. Gun cektirsem cokmu gec olur off icim sikiliyor resmen birde fiyatlar cok fazla 300 400 tl istiyorlarİşte benim iki ay sonu olacak bilmiyorum bakalım ya hayırlısıyla Rabbim evlatla da evlatsızlıkşa da imtihan etmesin. Ben kimyasaldan sonra HSG çektirdim bi de . Ama ben de duydum o dediğini çok. Inşallah Rabbim nasip eder
Ben 5. Gün çektirebilmiştim. Iliskiye girmeden çektirmek lazım, 300 tl verdim ben istanbulda çektirdimCanm doktor bendende hsg istedi hafta ici cektirmem lazim bugun reglm son ama isyerinden izin almak sikintili oluyor cumartesi 6. Gun cektirsem cokmu gec olur off icim sikiliyor resmen birde fiyatlar cok fazla 300 400 tl istiyorlar
Bişi olmaz herhalde ama sen yine de sor çektireceğin yere, tabiideal olan adetten hemen sonraBen 5. Gün çektirebilmiştim. Iliskiye girmeden çektirmek lazım, 300 tl verdim ben istanbulda çektirdim
bence geç olmaz canım çünkü rahim filmini adetten hemen sonra yapmalarının amacı hamilelik oluşmadan yapılması gerektiği için bebeğe zarar vereceği için ilişki olmadan gidebilirsin ama tam ovulasyon gününe denk geliyor sanırım Dr a bir danis istersenCanm doktor bendende hsg istedi hafta ici cektirmem lazim bugun reglm son ama isyerinden izin almak sikintili oluyor cumartesi 6. Gun cektirsem cokmu gec olur off icim sikiliyor resmen birde fiyatlar cok fazla 300 400 tl istiyorlar
Benim 13 sat. Bat 12 Mart. Senin de muhtemelen 13 mart. Benim de 11. Günüm bugün bi 3/4 gün beklemekte fayda var csnımkızlar iğne olalı 11. günüm test yaptım bir kaç saat sonra çok silik çizgi çıktı sizce test için erkenmi.
adet ne zaman olmam lazım son 14 şubat.
çok sıkkın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?