Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

ayyy snaki kendi yazdığımı okuyorum gibi hissettim

E="Wantamagic, post: 39806633, member: 663015"]Benim

benim de 9. Günüm ama öyle dayanılmayacak adet ağrılarım olmadı benim. Vücut hararetim artıyo ara ara. Çok yan etkili bisi bu iğne valla kendimi menopozlu gibi hissediyorum[/QUOTE]
Aynen ben de iğneden sonra dedim menepoz herhalde boyle birseymis:)

Mrb arkadaslr bi konuda fikirlerinze.ihtyac duyuyrm pazrtsi 13:00 da catlatma ignemi oldum dun gecede sivilcelerim cikti komik bi durum ama sizce adet mi olacgm anlmna gelyo bu adet olmadan once boyle.bir.iki tane sivlcm cikrdi cunku ama daha once kullandgm ignelrde byle br durum olmamsti(zaten ilac kullanmadan adet olamyrum)

Igneni benden bir gun sonra olmuşsun adet olacağını düşünmek için çok erken

Insallah olmam cunku sat 14.2 mart 15 16 adet tarhi yani daha 1 hafta var ama artik en ufak belirtye adet olyrum diyorum

[QUETE="dlasoy, post: 39823496, member: 550332"]Insallah olmam cunku sat 14.2 mart 15 16 adet tarhi yani daha 1 hafta var ama artik en ufak belirtye adet olyrum diyorum [/QUOTE]
İnşallah olmayız hep beraber benim de 17 adet tarihim inşallah 15 inde test yapacağım

Ayy kızlar benimde valla bünye şaştı. Adete 3 günümvar ddünden beri sadece karnında adet sancım var erken olucam diye bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kirmizilar

Insallah hic birimzn kirmzlr gelmsnde bebsler gelsn hayrlsyla ins ama bn cesaret edpte yapamam heralde 23 marta kadar beklrm tabi adt olmazsam

Insallah hic birimzn kirmzlr gelmsnde bebsler gelsn hayrlsyla ins ama bn cesaret edpte yapamam heralde 23 marta kadar beklrm tabi adt olmazsam
bende catlayacagim o zamana kadar yapmazsam

Canm doktor bendende hsg istedi hafta ici cektirmem lazim bugun reglm son ama isyerinden izin almak sikintili oluyor cumartesi 6. Gun cektirsem cokmu gec olur off icim sikiliyor resmen birde fiyatlar cok fazla 300 400 tl istiyorlar

Canm doktor bendende hsg istedi hafta ici cektirmem lazim bugun reglm son ama isyerinden izin almak sikintili oluyor cumartesi 6. Gun cektirsem cokmu gec olur off icim sikiliyor resmen birde fiyatlar cok fazla 300 400 tl istiyorlar
Ben 5. Gün çektirebilmiştim. Iliskiye girmeden çektirmek lazım, 300 tl verdim ben istanbulda çektirdim

bence geç olmaz canım çünkü rahim filmini adetten hemen sonra yapmalarının amacı hamilelik oluşmadan yapılması gerektiği için bebeğe zarar vereceği için ilişki olmadan gidebilirsin ama tam ovulasyon gününe denk geliyor sanırım Dr a bir danis istersen

QUOTE="dlasoy, post: 39827892, member: 550332"]
Ama sabirsiz olmycaz hsevda sabirla beklyrz insallah bu ay tutar hepimznki​
[/QUOTE]
İnşallah canım ya

kızlar iğne olalı 11. günüm test yaptım bir kaç saat sonra çok silik çizgi çıktı sizce test için erkenmi.
adet ne zaman olmam lazım son 14 şubat.
çok sıkkın canım

kızlar iğne olalı 11. günüm test yaptım bir kaç saat sonra çok silik çizgi çıktı sizce test için erkenmi.
adet ne zaman olmam lazım son 14 şubat.
çok sıkkın canım
Benim 13 sat. Bat 12 Mart. Senin de muhtemelen 13 mart. Benim de 11. Günüm bugün bi 3/4 gün beklemekte fayda var csnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…