- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
canim yanlis degilsem igneden dolayi testte ppzitif cikiyo 12 gun sonra ignenin etkisi geciyo.test yapmak icin 14. ya da 15.günü beklemen gerekiyor.ama ins hamilesindrkızlar iğne olalı 11. günüm test yaptım bir kaç saat sonra çok silik çizgi çıktı sizce test için erkenmi.
adet ne zaman olmam lazım son 14 şubat.
çok sıkkın canım
Benim 13 sat. Bat 12 Mart. Senin de muhtemelen 13 mart. Benim de 11. Günüm bugün bi 3/4 gün beklemekte fayda var csnım
canim yanlis degilsem igneden dolayi testte ppzitif cikiyo 12 gun sonra ignenin etkisi geciyo.test yapmak icin 14. ya da 15.günü beklemen gerekiyor.ama ins hamilesindr
Ben kendi adıma çok da umutlu değilim ya, ya yaptım ama öylesine merak işteyani hamileysek idrarda çıkarmı? yoksa erkenmi idrar testi için.
kasıklarıma çok ağrı giriyor gögüs acısı çok sende varmı bir belirti ve hiç test yaptınmı yada ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
amma çok soru sordum :)
Amin canım benim, dilerim hepimiz güzel haberler alırız.
iğnenin etkisi 10 günmüş.
sence hamileysemde erkenmi test için?
sen de iğnemi vuruldun canım
belli olmaz Rabbim bize de verecek herşeyin zamanı var umudumuzu yitirmeden tevekkül edip beklemeliyiz.Canım
Ben kendi adıma çok da umutlu değilim ya, ya yaptım ama öylesine merak iştebelki de test çubuğunun kendisidir. Durmadım üstünde. Zaten varsa da çok az kaldı canım ya ben Çarşamba yapıcam idrar testini. Yani ben aynı zamanda prolaktin için başka ilaç da kullandığım için göğsümde bi ağrı yok. Açıkcası benim bi ağrım yok kasıklarım falan normal. Inşallah Rabbim aratmaz da nasip eder cümlemize evladı
Bu arada burda o kadar çok 10., 11., 12., ve 13. Günü olan arkadaş var ki nerelerdesiniz ? Nasılsınız arkadaşlar?belli olmaz Rabbim bize de verecek herşeyin zamanı var umudumuzu yitirmeden tevekkül edip beklemeliyiz.
hiç belirti yaşamayan hamile olanlar var herkesin bünyesi farklı canım.
Allah bizle birlikte isteyen tüm kadınlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin Amin...
canim umit kesme bi kac gun sonra tekrar yap erken birazkızlar iğne olalı 11. günüm test yaptım bir kaç saat sonra çok silik çizgi çıktı sizce test için erkenmi.
adet ne zaman olmam lazım son 14 şubat.
çok sıkkın canım
benimde gogusler sis agri var kasiklarimdada goguslerimdede insallah adet olmayiz mujdeli haber gelirMrb bnde 7 gunmdeyim sabirsizlikla beklyrum bat 15 mart ins olmaz sivlcelndm gogslerdede sislik beklyrum
amin canim insallah hayirli haber alirizZamanda gecmyo ya daha yarn 8 gun olacak ooof allahiiiim.sen yardm.et.bize bizim gibi.beklyenlerede bize de hayrlisiyla evlat nasip et amin.
Canım ben şimdi ıgneden 14. Günümu beklemem lazım yoksa adet zamanimimi. Son adet tarihim 14 şubatticanim umit kesme bi kac gun sonra tekrar yap erken biraz
Mutlu umutlu arkadsm insaallah seninde kirmzi gelmez seninde.guzel haberlerni alrz bende ayni durumdyim suan adet oldm olacgm gbi
Bnm bat 15 16 falan pcosum.ama ovitrelle.ile atlamaz herhalde gununu eger o gunlerde adet.olmazsam suphelyim tabi rabbim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?