Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar iğne olalı 11. günüm test yaptım bir kaç saat sonra çok silik çizgi çıktı sizce test için erkenmi.
adet ne zaman olmam lazım son 14 şubat.
çok sıkkın canım
canim yanlis degilsem igneden dolayi testte ppzitif cikiyo 12 gun sonra ignenin etkisi geciyo.test yapmak icin 14. ya da 15.günü beklemen gerekiyor.ama ins hamilesindr

Benim 13 sat. Bat 12 Mart. Senin de muhtemelen 13 mart. Benim de 11. Günüm bugün bi 3/4 gün beklemekte fayda var csnım

yani hamileysek idrarda çıkarmı? yoksa erkenmi idrar testi için.
kasıklarıma çok ağrı giriyor gögüs acısı çok sende varmı bir belirti ve hiç test yaptınmı yada ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

amma çok soru sordum :)

canim yanlis degilsem igneden dolayi testte ppzitif cikiyo 12 gun sonra ignenin etkisi geciyo.test yapmak icin 14. ya da 15.günü beklemen gerekiyor.ama ins hamilesindr

Amin canım benim, dilerim hepimiz güzel haberler alırız.
iğnenin etkisi 10 günmüş.
sence hamileysemde erkenmi test için?
sen de iğnemi vuruldun canım

Canım
Ben kendi adıma çok da umutlu değilim ya, ya yaptım ama öylesine merak işte belki de test çubuğunun kendisidir. Durmadım üstünde. Zaten varsa da çok az kaldı canım ya ben Çarşamba yapıcam idrar testini. Yani ben aynı zamanda prolaktin için başka ilaç da kullandığım için göğsümde bi ağrı yok. Açıkcası benim bi ağrım yok kasıklarım falan normal. Inşallah Rabbim aratmaz da nasip eder cümlemize evladı

belli olmaz Rabbim bize de verecek herşeyin zamanı var umudumuzu yitirmeden tevekkül edip beklemeliyiz.

hiç belirti yaşamayan hamile olanlar var herkesin bünyesi farklı canım.

Allah bizle birlikte isteyen tüm kadınlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin Amin...

Bu arada bu
Bu arada burda o kadar çok 10., 11., 12., ve 13. Günü olan arkadaş var ki nerelerdesiniz ? Nasılsınız arkadaşlar?

Mrb bnde 7 gunmdeyim sabirsizlikla beklyrum bat 15 mart ins olmaz sivlcelndm gogslerdede sislik beklyrum

kızlar iğne olalı 11. günüm test yaptım bir kaç saat sonra çok silik çizgi çıktı sizce test için erkenmi.
adet ne zaman olmam lazım son 14 şubat.
çok sıkkın canım
canim umit kesme bi kac gun sonra tekrar yap erken biraz

Mrb bnde 7 gunmdeyim sabirsizlikla beklyrum bat 15 mart ins olmaz sivlcelndm gogslerdede sislik beklyrum
benimde gogusler sis agri var kasiklarimdada goguslerimdede insallah adet olmayiz mujdeli haber gelir

ignenin dokuzuncu gunu bu gun

Zamanda gecmyo ya daha yarn 8 gun olacak ooof allahiiiim.sen yardm.et.bize bizim gibi.beklyenlerede bize de hayrlisiyla evlat nasip et amin.

Zamanda gecmyo ya daha yarn 8 gun olacak ooof allahiiiim.sen yardm.et.bize bizim gibi.beklyenlerede bize de hayrlisiyla evlat nasip et amin.
amin canim insallah hayirli haber aliriz

Kızlar ben de 24 de iğne oldum hala adet olacakmış gibi karın ağrım var zaten umutlu da değilim inşallah sizin kirmizilar gelmez

Hamile.oldgmu ogrendgmde direk.burda.paylascgm insaallah tabi rabbim.nasip ederde o gunleri gorursem

Mutlu umutlu arkadsm insaallah seninde kirmzi gelmez seninde.guzel haberlerni alrz bende ayni durumdyim suan adet oldm olacgm gbi

Bnm bat 15 16 falan pcosum.ama ovitrelle.ile atlamaz herhalde gununu eger o gunlerde adet.olmazsam suphelyim tabi rabbim bilir

Daha önce iki kere ovitrelle oldum 14. Günü adet geldi.. Bu sefer pregnly vuruldum 18. Gun adet oldum.. Baya umutlanmistim bu sefer neden gecikti anlamadım neyse Dr a gidince anlarız.. Velhasıl benim bu ay da olmadı.. Uzulmedim.. Napalim kısmet.. Simdi okudunuz mi bilmiyorum yaki mucizesi diye bi konu var bu ay onu da yapacağım bakalım bat bekleyenler gelmez inşallah da hamilelik haberleri alırlar

Igne pek gecikme yapmaz diyorlar ama.yinede beklemkte fayda.var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…