Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım ben şimdi ıgneden 14. Günümu beklemem lazım yoksa adet zamanimimi. Son adet tarihim 14 şubatti
canim 13. unden sonra yaparsin ama en dogrusu adet tarihini beklemek benim doktorum oyle dedi ama bende bekleyemeyecegim sanimrim ya ayin 14unde yada 15inde yapacagim nasipse artik

merhaba kızlar bende yazmıştım puregonla başlıyoruz geliştirmeye diye..bir yumurtam gelişti..cumartesi çatlatma iğnesini vurdum..dun gece 36 saat doldu ve münasebetimiz oldu..acayip batmalar var kasığımda..sizinde böylemiydi?

Igneden sonra batma ve agrilar normal bnm daha once yaptrdgmda olmstu ama bu sefer olmadi Cok sukur

günaydın hanımlar iyi haftalar
nasılsınız bugün damla 2015 test yaptınmı ? benim sancım var baya oyüzden yapmaıdm .
Slm canım bikaç gündür giremedim nette sorun vardı..3 gündür adet olacakmışım gibi oluyo ama olmadı inşallah da olmaz test yapmadım günü gelmeden sabırsızlanıyorum yapmak için gelincede bu kadar bekledim bikaç gün daha bekleyim kesin olsun diyorum bugün adet günüm olmazsam yarın sabah yapacağım inşallah

ayy canım bende tam onu yazıypdum bende yarını bekliyim sonra yaparım diyorum amawc ye zor atıyorum kendimi ha geldi ha gelcek diye

bakalım bugün adet günüm normalde şu an gelen giden yok göğüslerim şişerdi de bu ay çok şişmedi yani ben öyle düşünüyorum bilemiyorum ne olur ne gider bekliyim bakalım bi kaç gün inş gelmez de inş hamileyimdir :)

valla bende zaten bu ağrıyı çektikçe umudum iyice azalıyor bakalım yarın ne hissettcem :/
hayırlısı bakalım.ben çatlatma iğnesi yaptırdım 23 şubatta bugün iğnenin 15. günü 17. günden sonra geliyo adet diyolar ama benimde ara ara karnım ağrıyo :/ nasıl olcak böyl ebilmiyorum inş bi an önce hayırlı güzel sonuç alırız psikoloji şu an sıfırın altında işime konsantre bile olamıyorum

evet bana da 23 şubatta yapıldı iğne iğnenin ertesi günü sağ kasığım ağrımıştı ara ara batmalar oldu

bende 24 şubatta yaptırdım aynı adet ağrısı yaşıyorum bide belim çok ağrrıyo hakkımızda hayırlısı inş gelmez kırmızılar

Cnm senin test zamanın gelmiş ne zaman yapacaksın inş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…