- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
İnşallah canımKızlar inşallah hayırlı haber alırsınız
inşallah tatlım beklemedeyiz işteKızlar inşallah hayırlı haber alırsınız
E kuzum yapsana bi idrar testievet bana da 23 şubatta yapıldı iğne iğnenin ertesi günü sağ kasığım ağrımıştı ara ara batmalar oldu
Ben çektirdim canım 2ay önce, hiç korkma Allah'ın izniyle. Anestezi falan da yaptırma boş yere bünyene zarar. Anlık bi sızı hissediyorsun sabrediver. Sonuçta daha çok ağrılar çekmek için yaptırıyoruz değil mi canım doğum gibi. Zaten öncesinde Bikaç ilaç kullandırıyorlar ağrı oluşmaması için 2/3 tane. Onlar yeterli oluyor canım.Kizlar gunaydin bugun hsg cektiricem cok korkuyorum stresliyim varmi aranizda cektiren
inş hamileyimdir doktor bir iki gün geçerse öyle gel dedi dün gelmesi gerekiyodu gelmedi bugün de beklicem bakalım inş gelmez gelmezse yarın giderim bi doktora ne çıkar ne olur bilmiyorum.Şu an hamilelikle ilgili bişey hissetmiyorumCnm senin test zamanın gelmiş ne zaman yapacaksın inş hamilesindir
idrar testi????inş hamileyimdir doktor bir iki gün geçerse öyle gel dedi dün gelmesi gerekiyodu gelmedi bugün de beklicem bakalım inş gelmez gelmezse yarın giderim bi doktora ne çıkar ne olur bilmiyorum.Şu an hamilelikle ilgili bişey hissetmiyorum
Yaptirmicam zaten anestezi fln adet sancisi gibiymis ben her ay oluyorum zaten adet sancisindan. Sonuclar temiz cikar insallah. Sen suan kullaniyormusun birsey ?Ben çektirdim canım 2ay önce, hiç korkma Allah'ın izniyle. Anestezi falan da yaptırma boş yere bünyene zarar. Anlık bi sızı hissediyorsun sabrediver. Sonuçta daha çok ağrılar çekmek için yaptırıyoruz değil mi canım doğum gibi. Zaten öncesinde Bikaç ilaç kullandırıyorlar ağrı oluşmaması için 2/3 tane. Onlar yeterli oluyor canım.
ya iğnenin etkisiyle 17 gün sonra falan da gelebilir adetin dediler doktorda adetinden bi kaç gün sonra gel dedi hamileliğe dair de hiçbişey hissetmiyorum gelebilir her an o yüzden de iyice moral bozukluğu yaşamamak için yapmıyorumE kuzum yapsana bi idrar testi
yapmadımIdrar testi
idrar testi????
Ne için canım, HSG için mi? Hayır. Bikaç gün antibiyotik kullandım baktım iyiyim bıraktım. Şuan çatlatma iğnesi vuruldum işte beklemedeyimYaptirmicam zaten anestezi fln adet sancisi gibiymis ben her ay oluyorum zaten adet sancisindan. Sonuclar temiz cikar insallah. Sen suan kullaniyormusun birsey ?
Sabırlısın valla maşallah, hayran kaldım. Ben duramazdım. Bende bekliyorum daha var.inşallah hamileyizdiryapmadım
@mutlu umutlu canım sen yaptın mı test
cesaretli değilim diyelim bugün yarın öğrencem zatenSabırlısın valla maşallah, hayran kaldım. Ben duramazdım. Bende bekliyorum daha var.inşallah hamileyizdir
Çok saol canıımm :))Canim kac gundur girememiştim bu haberini aldim cok sevindimmmm ins sag saglim kucagina alirsin tatlim
HahhaBenim arkadasim 2sene daha istemiyodu bebek. O gece bi kereden bisi olmaz diye korunmamislar ve simdi dogurmak üzere :)
aslında haklısın tatlım biz sürekli adet olduğumuzdan diğerinin bilmediğimizden ayırt edemiyoruz
Evet canım.. Söylerlerdi de ben de inanmazdım. O kadar benzemez heralde diye düşünürdüm, ama adet ağrısından bir farkı olmuyor ki hamile olsa da insan. Dolayısıyla belirti olmuyor yani :)Ayy kızlar benimde valla bünye şaştı. Adete 3 günümvar ddünden beri sadece karnında adet sancım var erken olucam diye bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kirmizilar
Ben 7. gün çektirdim canım. Hamilelik riski olmasın yeter. Sen 20. gün çektirirsin de hamilelik riskin yoktur, yine olur. Maksat bebiş varsa zararı olmasın.Canm doktor bendende hsg istedi hafta ici cektirmem lazim bugun reglm son ama isyerinden izin almak sikintili oluyor cumartesi 6. Gun cektirsem cokmu gec olur off icim sikiliyor resmen birde fiyatlar cok fazla 300 400 tl istiyorlar
Gelmedi di miiiKızlar ben de 24 de iğne oldum hala adet olacakmış gibi karın ağrım var zaten umutlu da değilim inşallah sizin kirmizilar gelmez
İğne değil de progestan hap falan kullandıysan gecikebilir. Hatta bana doktor gecikmicek, şu gün olmazsan test yap demişti. O ay gecikince baya ümitlenmiştik ama bir kaç gün sonra olmuştum. Eşim sonra doktora sinir oldu, hani gecikmicekti diye. İlaçlar geciktiriyor ama sen kullanmadın sanırım.. Hadi hayırlısıııBenim de 10-11 normalde Şaşmaz ama acaba bu iğne gecikme falan yaparmiki
Ne yaptın canıımmm? Güzel haberler gelsiiinnnSlm canım bikaç gündür giremedim nette sorun vardı..3 gündür adet olacakmışım gibi oluyo ama olmadı inşallah da olmaz test yapmadım günü gelmeden sabırsızlanıyorum yapmak için gelincede bu kadar bekledim bikaç gün daha bekleyim kesin olsun diyorum bugün adet günüm olmazsam yarın sabah yapacağım inşallah
İnşallah hamilesindiirrr :))bakalım bugün adet günüm normalde şu an gelen giden yok göğüslerim şişerdi de bu ay çok şişmedi yani ben öyle düşünüyorum bilemiyorum ne olur ne gider bekliyim bakalım bi kaç gün inş gelmez de inş hamileyimdir :)
Ben çektirdim canım. Başka çektirenler de var. Ben bir aa dedim geçti. 5 dakika sürmüyor zaten. Ağrı çeksen bile 10 saniye sürüyor o ağrı ilacı verirken. Hatta hiç anlamayanlar bile var. Özelde mi çektireceksin? Ağrısız çeken yerler var, oralar rahat oluyor.Kizlar gunaydin bugun hsg cektiricem cok korkuyorum stresliyim varmi aranizda cektiren
Bu ay doktor klomen vermedi bana hsg istedi sadece bundan sonra yine klomenemi devam edicek acaba sonucs gore tabi. Ne zaman cektirdin hsgNe
Ne için canım, HSG için mi? Hayır. Bikaç gün antibiyotik kullandım baktım iyiyim bıraktım. Şuan çatlatma iğnesi vuruldum işte beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?