Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Slm kizlar bugun doktora gittim.2.yumurta takibi icin ama 2 tane kistiim varmis.bu ay ara veriyorz dedi doktor.kismet olmadi

Bnm adetme 6 gun kaldi ve bel agrilarim basladi kirmizlar bana dogru yaklasyr sanirim moral alt ust oldu yerlerdeyim

Kizlar gunaydin bugun hsg cektiricem cok korkuyorum stresliyim varmi aranizda cektiren

Kizlar gunaydin bugun hsg cektiricem cok korkuyorum stresliyim varmi aranizda cektiren
Ben çektirdim canım 2ay önce, hiç korkma Allah'ın izniyle. Anestezi falan da yaptırma boş yere bünyene zarar. Anlık bi sızı hissediyorsun sabrediver. Sonuçta daha çok ağrılar çekmek için yaptırıyoruz değil mi canım doğum gibi. Zaten öncesinde Bikaç ilaç kullandırıyorlar ağrı oluşmaması için 2/3 tane. Onlar yeterli oluyor canım.

Cnm senin test zamanın gelmiş ne zaman yapacaksın inş hamilesindir
inş hamileyimdir doktor bir iki gün geçerse öyle gel dedi dün gelmesi gerekiyodu gelmedi bugün de beklicem bakalım inş gelmez gelmezse yarın giderim bi doktora ne çıkar ne olur bilmiyorum.Şu an hamilelikle ilgili bişey hissetmiyorum

Idrar testi
idrar testi????

Yaptirmicam zaten anestezi fln adet sancisi gibiymis ben her ay oluyorum zaten adet sancisindan. Sonuclar temiz cikar insallah. Sen suan kullaniyormusun birsey ?

E kuzum yapsana bi idrar testi
ya iğnenin etkisiyle 17 gün sonra falan da gelebilir adetin dediler doktorda adetinden bi kaç gün sonra gel dedi hamileliğe dair de hiçbişey hissetmiyorum gelebilir her an o yüzden de iyice moral bozukluğu yaşamamak için yapmıyorum

Ne
Yaptirmicam zaten anestezi fln adet sancisi gibiymis ben her ay oluyorum zaten adet sancisindan. Sonuclar temiz cikar insallah. Sen suan kullaniyormusun birsey ?
Ne için canım, HSG için mi? Hayır. Bikaç gün antibiyotik kullandım baktım iyiyim bıraktım. Şuan çatlatma iğnesi vuruldum işte beklemedeyim

Günaydın kızlar
Ay çok heyecanlıııı Hala adet olmadınız di mii? Bence birer ikişer hamile olacaksınız yaaa

Benim 2. adet tarihim geldi. Migrenim tuttu yine 3 gün. Dün de işe gelemedim. İlaç da parol, minoset falan veriyorlar. Yine Allah'a şükür hafifletiyor onlar da ama migren ilacı gibi değil tabi. İlaç etkisi geçince yine başlıyor. Sivilcem bile çıktıı.. Demem o kiii, hamileyken bile adet belirtisi çekiyormuşuz :)) çok ilginç ama öyle.. dolayısıyla hamileyseniz bile ilk ayda adet olacak gibi hissetmeniz çok doğal. Mesela benim şimdi kasık ağrılarım ani hareketlerde falan oluyor, ama ilk ay adet geçtikten sonra bile hep adet ağrısı gibi ağrı çektim. Bir farkı yok kii :) Bebiş yerleşiyormuş.

Canim kac gundur girememiştim bu haberini aldim cok sevindimmmm ins sag saglim kucagina alirsin tatlim
Çok saol canıımm :)) Amiinnn :) Sizler de inşallaahh..!!

Benim arkadasim 2sene daha istemiyodu bebek. O gece bi kereden bisi olmaz diye korunmamislar ve simdi dogurmak üzere :)
Hahha Olmaz olmaz evet.. hihiih :))

aslında haklısın tatlım biz sürekli adet olduğumuzdan diğerinin bilmediğimizden ayırt edemiyoruz
Ayy kızlar benimde valla bünye şaştı. Adete 3 günümvar ddünden beri sadece karnında adet sancım var erken olucam diye bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kirmizilar
Evet canım.. Söylerlerdi de ben de inanmazdım. O kadar benzemez heralde diye düşünürdüm, ama adet ağrısından bir farkı olmuyor ki hamile olsa da insan. Dolayısıyla belirti olmuyor yani :)

Canm doktor bendende hsg istedi hafta ici cektirmem lazim bugun reglm son ama isyerinden izin almak sikintili oluyor cumartesi 6. Gun cektirsem cokmu gec olur off icim sikiliyor resmen birde fiyatlar cok fazla 300 400 tl istiyorlar
Ben 7. gün çektirdim canım. Hamilelik riski olmasın yeter. Sen 20. gün çektirirsin de hamilelik riskin yoktur, yine olur. Maksat bebiş varsa zararı olmasın.

Kızlar ben de 24 de iğne oldum hala adet olacakmış gibi karın ağrım var zaten umutlu da değilim inşallah sizin kirmizilar gelmez
Gelmedi di miii

Benim de 10-11 normalde Şaşmaz ama acaba bu iğne gecikme falan yaparmiki
İğne değil de progestan hap falan kullandıysan gecikebilir. Hatta bana doktor gecikmicek, şu gün olmazsan test yap demişti. O ay gecikince baya ümitlenmiştik ama bir kaç gün sonra olmuştum. Eşim sonra doktora sinir oldu, hani gecikmicekti diye. İlaçlar geciktiriyor ama sen kullanmadın sanırım.. Hadi hayırlısııı

Ne yaptın canıımmm? Güzel haberler gelsiiinnn

İnşallah hamilesindiirrr :))

Ben çektirdim canım. Başka çektirenler de var. Ben bir aa dedim geçti. 5 dakika sürmüyor zaten. Ağrı çeksen bile 10 saniye sürüyor o ağrı ilacı verirken. Hatta hiç anlamayanlar bile var. Özelde mi çektireceksin? Ağrısız çeken yerler var, oralar rahat oluyor.

Ne

Ne için canım, HSG için mi? Hayır. Bikaç gün antibiyotik kullandım baktım iyiyim bıraktım. Şuan çatlatma iğnesi vuruldum işte beklemedeyim
Bu ay doktor klomen vermedi bana hsg istedi sadece bundan sonra yine klomenemi devam edicek acaba sonucs gore tabi. Ne zaman cektirdin hsg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…