Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bende yapmadım valla bende de oluyo ağrı benim dün gelmesi gerekiyodu gelmedi bugün bekliyorum bakalım senin geçti mi adetin ?
yok canım aslında benim 28.ci günüm normallde bugün yarın gelmesi lazım yani anlayacağın benim biraz daha vaktim var

vda, post: 39839007, member: 400068"]canim 13. unden sonra yaparsin ama en dogrusu adet tarihini beklemek benim doktorum oyle dedi ama bende bekleyemeyecegim sanimrim ya ayin 14unde yada 15inde yapacagim nasipse artik[/QUOTE]
Arkadaslar acele edip kendinizi endişelendirmeyen.ben erken test ile 14. Gun cuma yapmistim bir saat bekledim bir de bir umut cikar diye cikmasi birşey
Sonra Şali günü 3 TLlilk testte cikti

yok canım yapmaıdm bende hala adet bekliyorum ağrılarım kendini hatırlattıkça umudum iyice bitti
Geçti mi adet tarihiinnn? Ay hadi inşallah yaaa

bende yapmadım valla bende de oluyo ağrı benim dün gelmesi gerekiyodu gelmedi bugün bekliyorum bakalım senin geçti mi adetin ?
Ben de 2 gün geçince yapmıştım testi. Yarın yapsanaaaa

taze annecik ve minnak bebiş günaydınnnn
nasılsınız bakim bugün ? benimki gelemdi henüz kuzum ama ben progestan kullandım belki gecikir dediğin gibi aman ne bileyim saldım çayıra artık

Ozelde cektircem canim insallah oyle olur hsg den sonrami hamile kaldin sen

taze annecik ve minnak bebiş günaydınnnn
nasılsınız bakim bugün ? benimki gelemdi henüz kuzum ama ben progestan kullandım belki gecikir dediğin gibi aman ne bileyim saldım çayıra artık
Canıımm

Ay evet yaa.. Progestan geciktirebiliyormuş. Tecrübeyle öğrenmiştim ben de :/ Hala kullanıyor musun peki? Bırakabilirsin artık.

Ozelde cektircem canim insallah oyle olur hsg den sonrami hamile kaldin sen
Evet canım. O ay değil, sonraki ay nasip oldu.. Belki de hsg vesile olmuştur. İnşallah sana da vesile olur

İnşallah canım inşallah Ben de heyecanlıyım :)) Ediyorum heeppp
sağol canım benimm ama bende hiç hamilelik belirtisi yok ki bi geçen haftadan beri az az göğsümün ucu acıyo o kadar o da adet yaklaştığı için mi dedim ama bu çatlatma iğnesinin etksi kaç gün ki ilaç falan kullanmadım etkiler mi adetiş iğne sence geç gelebili rmi yani ?

Herkese gunaydinnnn inşallah hepinizden güzel haberler alırız anne adayları

Hsg ye çok stresli gitmeyin ama .ben ilk gittiğimde stresten rahim kasilmis ilac rahme bile girmemiş.zaten tupumun biri alinmisti dis gebelikten.kalan tüp icin cektiriyordum.doktor ameliyatta rahminizi de almislar dedi.sonra da ilaç gitmeyince tamamen tikali dediler.o kadar çok aglamistim ki.üniversite hastanesinin tüp bebek bolumu bu bir de .sonra özele gittik doktor bunu cekememisler dedi bir daha çekti hicbir sorun yokmuş.verdiginiz paralara acimayin arkadaşlar gidin yapabildiginiz en iyi yerde yaptirin.pazar günü devlet hastanesine beta HCG için gittim acildeki doktora benim dis gebelik supem var iki günde bir beta HCG olcturuyorum bugün pazar acilden yapabilir misiniz dedim.bana ne dese begenirsiniz ...beta HCG nesir ki hastanede ölçülüyorsa yapalim kanda mi bakiliyor o dedi

Arkadaslar acele edip kendinizi endişelendirmeyen.ben erken test ile 14. Gun cuma yapmistim bir saat bekledim bir de bir umut cikar diye cikmasi birşey Sonra Şali günü 3 TLlilk testte cikti[/QUOTE .!.:
hayırlı olsun canım yani 14. günde çıkmadımı? kaç gün sonra çıktı belirtilerin nelerdi?

yok cnaım cmtsi günü bitti ilaç desene ben biraz daha fazla beklicem
Bittikten sonra bir kaç gün içinde olursun eğer o geciktiriyorsa canım. Ben adet günüme kadar kullanmıştım çünkü, o yüzden de gecikmiş olabilir. Hatta doktor bana hiç bırak demedi. Ben olmayınca ve geciktiriyor diye okuyunca bırakmıştım. Eşim sonra o doktora güvenini kaybetti zaten :) Normal adet günün bugün müydü?

Canım hamilelik belirtisi diye bir şey yok :)) Yani herkeste yok diyim.. Bende adet belirtisinden başka bir şey olmamıştı. İğne tek başına geciktirmez bence, stres yaptıysan o geciktirebilir. Sen yarın test yap hayırlısıyla

Herkese gunaydinnnn inşallah hepinizden güzel haberler alırız anne adayları
Nasıl oldun canım? İyisin di mi?

Ay canıımm... Ne fena insanlar yaaa.. Rahminizi almışlar ne demek, aaa Devlet hastanelerine güveni iyice azaltıyorlar yaa!! Bir de o kanda mı bakılıyor diyen

Sen ilacı erken bırakmışsın canım. Ondan dolayı gecikmeyebilir bence. İnşallah olmazsın hayırlısıyla. Yine de yarını da bekle istersen, öbür gün yaparsın testi. İnşallah bebiş vardıırrrr

aynen tatlım ben yarını da bekliyim bari boşuna stres yapmaya gerek yok varsa vardır yoksa önümüzdeki maçlara bakcaz artık

Adet belirtileri ile bir fark yok.sadece ignenin 11. Gününden sonra acayip kklasik agrim oldu bicak gibi.hatta korktum 14. Gün doktora gittim daha bekleyelim dedi.ben 36 günde adetoolduğum için bana çarşambaya kadar bekle dedi .adet olduğunda karnin agrir ya geldi diye tuvalete kosarsin hep öyle oluyordu tuvalete gidiyorum geçiyor cumadan pzt te kadar öyle oldu.sanki gelecekmis de sokulemiyormus gibi.tabii bunlar ayni zamanda adet belirtisi olduğu için emin olmuyor insan.sonra 18. Günde cikti.gecen seneki hamileligimde de boyle olmuştu hatta adet sokturucu icecektim ilaci içmeden test yapmistim cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…