- 27 Şubat 2015
- 102
- 38
- 18
- 37
bende yapmadım vallayok canım yapmaıdm bende hala adet bekliyorum ağrılarım kendini hatırlattıkça umudum iyice bitti
yok canım aslında benim 28.ci günüm normallde bugün yarın gelmesi lazım yani anlayacağın benim biraz daha vaktim varbende yapmadım vallabende de oluyo ağrı benim dün gelmesi gerekiyodu gelmedi bugün bekliyorum bakalım senin geçti mi adetin ?
Geçti mi adet tarihiinnn? Ay hadi inşallah yaaayok canım yapmaıdm bende hala adet bekliyorum ağrılarım kendini hatırlattıkça umudum iyice bitti
Ben de 2 gün geçince yapmıştım testi. Yarın yapsanaaaabende yapmadım vallabende de oluyo ağrı benim dün gelmesi gerekiyodu gelmedi bugün bekliyorum bakalım senin geçti mi adetin ?
Günaydın kızlar
Ay çok heyecanlııııHala adet olmadınız di mii? Bence birer ikişer hamile olacaksınız yaaa
Benim 2. adet tarihim geldi. Migrenim tuttu yine 3 gün. Dün de işe gelemedim. İlaç da parol, minoset falan veriyorlar. Yine Allah'a şükür hafifletiyor onlar da ama migren ilacı gibi değil tabi. İlaç etkisi geçince yine başlıyor. Sivilcem bile çıktıı.. Demem o kiii, hamileyken bile adet belirtisi çekiyormuşuz :)) çok ilginç ama öyle.. dolayısıyla hamileyseniz bile ilk ayda adet olacak gibi hissetmeniz çok doğal. Mesela benim şimdi kasık ağrılarım ani hareketlerde falan oluyor, ama ilk ay adet geçtikten sonra bile hep adet ağrısı gibi ağrı çektim. Bir farkı yok kii :) Bebiş yerleşiyormuş.
Çok saol canıımm :))Amiinnn :) Sizler de inşallaahh..!!
HahhaOlmaz olmaz evet.. hihiih :))
Evet canım.. Söylerlerdi de ben de inanmazdım. O kadar benzemez heralde diye düşünürdüm, ama adet ağrısından bir farkı olmuyor ki hamile olsa da insan. Dolayısıyla belirti olmuyor yani :)
Ben 7. gün çektirdim canım. Hamilelik riski olmasın yeter. Sen 20. gün çektirirsin de hamilelik riskin yoktur, yine olur. Maksat bebiş varsa zararı olmasın.
Gelmedi di miii
İğne değil de progestan hap falan kullandıysan gecikebilir. Hatta bana doktor gecikmicek, şu gün olmazsan test yap demişti. O ay gecikince baya ümitlenmiştik ama bir kaç gün sonra olmuştum. Eşim sonra doktora sinir oldu, hani gecikmicekti diye. İlaçlar geciktiriyor ama sen kullanmadın sanırım.. Hadi hayırlısııı
Ne yaptın canıımmm? Güzel haberler gelsiiinnn
İnşallah hamilesindiirrr :))
Ben çektirdim canım. Başka çektirenler de var. Ben bir aa dedim geçti. 5 dakika sürmüyor zaten. Ağrı çeksen bile 10 saniye sürüyor o ağrı ilacı verirken. Hatta hiç anlamayanlar bile var. Özelde mi çektireceksin? Ağrısız çeken yerler var, oralar rahat oluyor.
taze annecik ve minnak bebiş günaydınnnn
nasılsınız bakim bugün ? benimki gelemdi henüz kuzum ama ben progestan kullandım belki gecikir dediğin gibi aman ne bileyim saldım çayıra artık
Evet canım. O ay değil, sonraki ay nasip oldu.. Belki de hsg vesile olmuştur. İnşallah sana da vesile olurOzelde cektircem canim insallah oyle olur hsg den sonrami hamile kaldin sen
inş gelmezse yarın yapcammm dua edin bize inş hamileyizdir :)Geçti mi adet tarihiinnn? Ay hadi inşallah yaaa
Ben de 2 gün geçince yapmıştım testi. Yarın yapsanaaaa
İnşallah canım inşallahinş gelmezse yarın yapcammm dua edin bize inş hamileyizdir :)
Canıımm
Ay evet yaa.. Progestan geciktirebiliyormuş. Tecrübeyle öğrenmiştim ben de :/ Hala kullanıyor musun peki? Bırakabilirsin artık.
yok cnaım cmtsi günü bitti ilaç desene ben biraz daha fazla beklicem
sağol canım benimmİnşallah canım inşallahBen de heyecanlıyım :)) Ediyorum heeppp
Arkadaslar acele edip kendinizi endişelendirmeyen.ben erken test ile 14. Gun cuma yapmistim bir saat bekledim bir de bir umut cikar diye cikmasi birşey Sonra Şali günü 3 TLlilk testte cikti[/QUOTE .!.:hayırlı olsun canım yani 14. günde çıkmadımı? kaç gün sonra çıktı belirtilerin nelerdi?
Bittikten sonra bir kaç gün içinde olursun eğer o geciktiriyorsa canım. Ben adet günüme kadar kullanmıştım çünkü, o yüzden de gecikmiş olabilir. Hatta doktor bana hiç bırak demedi. Ben olmayınca ve geciktiriyor diye okuyunca bırakmıştım. Eşim sonra o doktora güvenini kaybetti zaten :) Normal adet günün bugün müydü?yok cnaım cmtsi günü bitti ilaç desene ben biraz daha fazla beklicem
Canım hamilelik belirtisi diye bir şey yok :)) Yani herkeste yok diyim.. Bende adet belirtisinden başka bir şey olmamıştı. İğne tek başına geciktirmez bence, stres yaptıysan o geciktirebilir. Sen yarın test yap hayırlısıylasağol canım benimmama bende hiç hamilelik belirtisi yok ki bi geçen haftadan beri az az göğsümün ucu acıyo o kadar o da adet yaklaştığı için mi dedim ama bu çatlatma iğnesinin etksi kaç gün ki ilaç falan kullanmadım etkiler mi adetiş iğne sence geç gelebili rmi yani ?
Nasıl oldun canım? İyisin di mi?Herkese gunaydinnnn inşallah hepinizden güzel haberler alırız anne adayları
Ay canıımm... Ne fena insanlar yaaa.. Rahminizi almışlar ne demek, aaaHsg ye çok stresli gitmeyin ama .ben ilk gittiğimde stresten rahim kasilmis ilac rahme bile girmemiş.zaten tupumun biri alinmisti dis gebelikten.kalan tüp icin cektiriyordum.doktor ameliyatta rahminizi de almislar dedi.sonra da ilaç gitmeyince tamamen tikali dediler.o kadar çok aglamistim ki.üniversite hastanesinin tüp bebek bolumu bu bir de .sonra özele gittik doktor bunu cekememisler dedi bir daha çekti hicbir sorun yokmuş.verdiginiz paralara acimayin arkadaşlar gidin yapabildiginiz en iyi yerde yaptirin.pazar günü devlet hastanesine beta HCG için gittim acildeki doktora benim dis gebelik supem var iki günde bir beta HCG olcturuyorum bugün pazar acilden yapabilir misiniz dedim.bana ne dese begenirsiniz ...beta HCG nesir ki hastanede ölçülüyorsa yapalim kanda mi bakiliyor o dedi
Bittikten sonra bir kaç gün içinde olursun eğer o geciktiriyorsa canım. Ben adet günüme kadar kullanmıştım çünkü, o yüzden de gecikmiş olabilir. Hatta doktor bana hiç bırak demedi. Ben olmayınca ve geciktiriyor diye okuyunca bırakmıştım. Eşim sonra o doktora güvenini kaybetti zaten :) Normal adet günün bugün müydü?
ee tabi bünye ilacı alınca ister istemez etkileniyor.normalde bugün en geç yarın olacam bakalım ksımet yaaa bazen düşünmek bile etkiliyor baksan aoramız ağrıyo buramız ağrıyor diye diye 14.cü güne geldik
Sen ilacı erken bırakmışsın canım. Ondan dolayı gecikmeyebilir bence. İnşallah olmazsın hayırlısıyla. Yine de yarını da bekle istersen, öbür gün yaparsın testi. İnşallah bebiş vardıırrrree tabi bünye ilacı alınca ister istemez etkileniyor.normalde bugün en geç yarın olacam bakalım ksımet yaaa bazen düşünmek bile etkiliyor baksan aoramız ağrıyo buramız ağrıyor diye diye 14.cü güne geldik
Sen ilacı erken bırakmışsın canım. Ondan dolayı gecikmeyebilir bence. İnşallah olmazsın hayırlısıyla. Yine de yarını da bekle istersen, öbür gün yaparsın testi. İnşallah bebiş vardıırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?