Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Evet aynen :) Hiç fark edilmiyor kii.. Hele aylarca umut edip, adet olduktan sonra, adet ağrısını hamileliğe yormuyor insan.. Hiç belli olmuyor yani kızlar :) Hadi hayırlısı..

çok teşekkür ederim bu güzel açıklaman için, yani ben test yapıyorum 13. günüm erkenmi.

Kizlar bu ay klomen ve igne vermedi doktrm kisrim varmis.sizce obur adete kadar gec3r mi kist.bu arada adeti yaklasan arkadaslar ins gebesinizdr.belirtilere cok takilmayin ignenin cok fazla yan erkisi var.sadece adet tarihinzn gecmesini bekleyin.ben gecen ay ilk kez igne vurundm.mide bulantisi hafif bas donmesi siddetli kadik agrilari ve farkli olarak meme uclarnda acaip bi agri vb vb dedm kesn hami leym ama adet oldm.18.aydr cocuk istyrz her adetmde lutfunda hos kahrinda dedim.ama son ay bu belirtilerle adet olunca ilkdefa oturup agladm ve bi kac gun kendime gelemdmm.ben de üzüntümu m8nik ogrencilerimi severek atlattm iyi ki onlar var dedm.

çok teşekkür ederim bu güzel açıklaman için, yani ben test yapıyorum 13. günüm erkenmi.
Erken yapip sonuc alanlar da var.ama negatif cikarsa da adet olana kadar umidinizi yitirmeyin diye yazdim.cikmayabilir 13. 14. Günlerde

Selam güzel anne adayları

geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,31 Ocakta kanamam başladı , doktorum ara vermeden devam edebileceğimizi söyledi ,yumurta büyütücü ile takibe başladık ,23 şubatta 19mm bi yumurtam oldu ,yani 24. günde büyüdü yumoşum ,o gün çatlatttık

24-26-28 Şubatı çalışma olarak verdi ,sadece 24 Ocakta çalışabildik .haftasonu fena halde grip oldum ,dün yani iğnenin 15. gününde doktora gittim ,doktor beta hcg istedi , sonuç ;21.88 çıktı .
görünürde pozitif ama yine sağlıksız gibi duruyor dedi ,bu sefer yine kimyasal gibi görünüyor ,Rabbim sınıyor sanırım ...

içimde ki ses herşeyin olunda gideceğini söylüyor ama ne olacak bilmiorum

ilaçsız adet olamayan bi insanım ,günüm şu kadar geçti de diemiorum ,elim kolum bağlı bekliyorum ...

sizler ne diyorsunuz bu duruma canlar ?

Bu ay bende klomen tedavisine başladı doktor ilacı kullandıktan sonra gel dediği gün gittiğimde 1 yumurta oluştuğunu ve 26 mm olduğunu bu yüzdende iğne vermenin uygun olmadığını söyledi. Bugün 15. günüm bu yumurta çatlar mı bilmiyorum progestan verdi sabah akşam kullanmam için. Bu doktordan için çokk iyi demelerine rağmen gittim o kadar yoğunki soru dahi soramadım bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.

kızlar bugün iğneden sonraki 14. günüm sabah 8 de test yaptım tek çizgi malesef

Canım.. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.. Her şeyin en iyisini o biliyor.. ama belli ki az kalmış mutlu sonuca.. Sakın üzme kendini. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir, değerin gayet iyi aslında. Doktorlar umut vermemek için olumsuz konuşuyorlar. Yine de olmazsa, çok az kalmış canım.. Olacak inşallah yakında.

Baya da büyümüş canım 26 mm. 22-24'te falan çatlıyor aslında. O kadar büyümüşse çatlar bence de. Kafana takman daha kötü.
İyi doktorlar da işte çok yoğun oluyorlar ya.

kızlar bugün iğneden sonraki 14. günüm sabah 8 de test yaptım tek çizgi malesef
Canım adet günün gelmiş miydi?

son adet tarihim 10 şubat canım

canım yaa sakın hemen umutsuzluga kapılma daha bugün günün hem idrar çok net çıkmıyorki zaten sen bikaç gün bekle olmazsa kana baktırırsın
canım yaa sakın hemen umutsuzluga kapılma daha bugün günün hem idrar çok net çıkmıyorki zaten sen bikaç gün bekle olmazsa kana baktırırsın
evet canım bir umut var hala adet olmadım inşallah olmam

dely cim teşekkürler canım ,sende hamileymişsin çok sevindim ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Sağlıklı bir hamilelik olması için dua etmekten başka birşey yapamıyorum
Rabbim neylerse güzel eyler ,İnşAllah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olandır :)

Buarada 2 yıl öncesinin dukan diyetinin tatlı liste yapımcısı dely ,tanışıklığımız önceden ,eski nick'm "chickpeas"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…