Evet aynen :) Hiç fark edilmiyor kii.. Hele aylarca umut edip, adet olduktan sonra, adet ağrısını hamileliğe yormuyor insan.. Hiç belli olmuyor yani kızlar :) Hadi hayırlısı..Adet belirtileri ile bir fark yok.sadece ignenin 11. Gününden sonra acayip kklasik agrim oldu bicak gibi.hatta korktum 14. Gün doktora gittim daha bekleyelim dedi.ben 36 günde adetoolduğum için bana çarşambaya kadar bekle dedi .adet olduğunda karnin agrir ya geldi diye tuvalete kosarsin hep öyle oluyordu tuvalete gidiyorum geçiyor cumadan pzt te kadar öyle oldu.sanki gelecekmis de sokulemiyormus gibi.tabii bunlar ayni zamanda adet belirtisi olduğu için emin olmuyor insan.sonra 18. Günde cikti.gecen seneki hamileligimde de boyle olmuştu hatta adet sokturucu icecektim ilaci içmeden test yapmistim cikmisti
Adet belirtileri ile bir fark yok.sadece ignenin 11. Gününden sonra acayip kklasik agrim oldu bicak gibi.hatta korktum 14. Gün doktora gittim daha bekleyelim dedi.ben 36 günde adetoolduğum için bana çarşambaya kadar bekle dedi .adet olduğunda karnin agrir ya geldi diye tuvalete kosarsin hep öyle oluyordu tuvalete gidiyorum geçiyor cumadan pzt te kadar öyle oldu.sanki gelecekmis de sokulemiyormus gibi.tabii bunlar ayni zamanda adet belirtisi olduğu için emin olmuyor insan.sonra 18. Günde cikti.gecen seneki hamileligimde de boyle olmuştu hatta adet sokturucu icecektim ilaci içmeden test yapmistim cikmisti
Erken yapip sonuc alanlar da var.ama negatif cikarsa da adet olana kadar umidinizi yitirmeyin diye yazdim.cikmayabilir 13. 14. Günlerdeçok teşekkür ederim bu güzel açıklaman için, yani ben test yapıyorum 13. günüm erkenmi.
Selam güzel anne adayları
geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,31 Ocakta kanamam başladı , doktorum ara vermeden devam edebileceğimizi söyledi ,yumurta büyütücü ile takibe başladık ,23 şubatta 19mm bi yumurtam oldu ,yani 24. günde büyüdü yumoşum ,o gün çatlatttık
24-26-28 Şubatı çalışma olarak verdi ,sadece 24 Ocakta çalışabildik .haftasonu fena halde grip oldum ,dün yani iğnenin 15. gününde doktora gittim ,doktor beta hcg istedi , sonuç ;21.88 çıktı .
görünürde pozitif ama yine sağlıksız gibi duruyor dedi ,bu sefer yine kimyasal gibi görünüyor ,Rabbim sınıyor sanırım ...
içimde ki ses herşeyin olunda gideceğini söylüyor ama ne olacak bilmiorum
ilaçsız adet olamayan bi insanım ,günüm şu kadar geçti de diemiorum ,elim kolum bağlı bekliyorum ...
sizler ne diyorsunuz bu duruma canlar ?[/QUO
Rabbim hayırlısını versin canım inş. sağlıklı bi hamileliktir . dua edelim
Canım.. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.. Her şeyin en iyisini o biliyor.. ama belli ki az kalmış mutlu sonuca.. Sakın üzme kendini. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir, değerin gayet iyi aslında. Doktorlar umut vermemek için olumsuz konuşuyorlar. Yine de olmazsa, çok az kalmış canım.. Olacak inşallah yakında.Selam güzel anne adayları
geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,31 Ocakta kanamam başladı , doktorum ara vermeden devam edebileceğimizi söyledi ,yumurta büyütücü ile takibe başladık ,23 şubatta 19mm bi yumurtam oldu ,yani 24. günde büyüdü yumoşum ,o gün çatlatttık
24-26-28 Şubatı çalışma olarak verdi ,sadece 24 Ocakta çalışabildik .haftasonu fena halde grip oldum ,dün yani iğnenin 15. gününde doktora gittim ,doktor beta hcg istedi , sonuç ;21.88 çıktı .
görünürde pozitif ama yine sağlıksız gibi duruyor dedi ,bu sefer yine kimyasal gibi görünüyor ,Rabbim sınıyor sanırım ...
içimde ki ses herşeyin olunda gideceğini söylüyor ama ne olacak bilmiorum
ilaçsız adet olamayan bi insanım ,günüm şu kadar geçti de diemiorum ,elim kolum bağlı bekliyorum ...
sizler ne diyorsunuz bu duruma canlar ?
Baya da büyümüş canım 26 mm. 22-24'te falan çatlıyor aslında. O kadar büyümüşse çatlar bence de. Kafana takman daha kötü.Bu ay bende klomen tedavisine başladı doktor ilacı kullandıktan sonra gel dediği gün gittiğimde 1 yumurta oluştuğunu ve 26 mm olduğunu bu yüzdende iğne vermenin uygun olmadığını söyledi. Bugün 15. günüm bu yumurta çatlar mı bilmiyorum progestan verdi sabah akşam kullanmam için. Bu doktordan için çokk iyi demelerine rağmen gittim o kadar yoğunki soru dahi soramadım bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.
Canım adet günün gelmiş miydi?kızlar bugün iğneden sonraki 14. günüm sabah 8 de test yaptım tek çizgi malesef
son adet tarihim 10 şubat canımCanım.. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.. Her şeyin en iyisini o biliyor.. ama belli ki az kalmış mutlu sonuca.. Sakın üzme kendini. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir, değerin gayet iyi aslında. Doktorlar umut vermemek için olumsuz konuşuyorlar. Yine de olmazsa, çok az kalmış canım.. Olacak inşallah yakında.
Baya da büyümüş canım 26 mm. 22-24'te falan çatlıyor aslında. O kadar büyümüşse çatlar bence de. Kafana takman daha kötü.
İyi doktorlar da işte çok yoğun oluyorlar ya.
Canım adet günün gelmiş miydi?
canım yaa sakın hemen umutsuzluga kapılma daha bugün günün hem idrar çok net çıkmıyorki zaten sen bikaç gün bekle olmazsa kana baktırırsınson adet tarihim 10 şubat canım
İçini ferah tut canım. Yüce rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Ki İnşallah en kısa zamanda hamiş olursun.. Herşeyin hayırlısı Rabbimden..kızlar bugün iğneden sonraki 14. günüm sabah 8 de test yaptım tek çizgi malesef
Canım daha geçmemiş de olabilir. Dur bakalım hala olmama ihtimalin var. Hayırlısı inşallah canım..son adet tarihim 10 şubat canım
canım yaa sakın hemen umutsuzluga kapılma daha bugün günün hem idrar çok net çıkmıyorki zaten sen bikaç gün bekle olmazsa kana baktırırsın
evet canım bir umut var hala adet olmadım inşallah olmamcanım yaa sakın hemen umutsuzluga kapılma daha bugün günün hem idrar çok net çıkmıyorki zaten sen bikaç gün bekle olmazsa kana baktırırsın
hayırlısı canımCanım daha geçmemiş de olabilir. Dur bakalım hala olmama ihtimalin var. Hayırlısı inşallah canım..
sağol inşallah canımİçini ferah tut canım. Yüce rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Ki İnşallah en kısa zamanda hamiş olursun.. Herşeyin hayırlısı Rabbimden..
aynen canım kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yokevet canım bir umut var hala adet olmadım inşallah olmam
Canım.. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.. Her şeyin en iyisini o biliyor.. ama belli ki az kalmış mutlu sonuca.. Sakın üzme kendini. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir, değerin gayet iyi aslında. Doktorlar umut vermemek için olumsuz konuşuyorlar. Yine de olmazsa, çok az kalmış canım.. Olacak inşallah yakında.
Baya da büyümüş canım 26 mm. 22-24'te falan çatlıyor aslında. O kadar büyümüşse çatlar bence de. Kafana takman daha kötü.
İyi doktorlar da işte çok yoğun oluyorlar ya.
Canım adet günün gelmiş miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?