Eneee :)) Meşhurmuşumdely cim teşekkürler canım ,sende hamileymişsin çok sevindim ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Sağlıklı bir hamilelik olması için dua etmekten başka birşey yapamıyorum
Rabbim neylerse güzel eyler ,İnşAllah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olandır :)
Buarada 2 yıl öncesinin dukan diyetinin tatlı liste yapımcısı dely ,tanışıklığımız önceden ,eski nick'm "chickpeas"
Evet canım gayet meşhur olmuşsun o vakit :) :)Eneee :)) MeşhurmuşumEvet canıımm.. Nickin tanıdık geldiii :)) 2 senede, verdiğim kiloların (11 kilo) hepsini ve de 2 kilo fazlasını aldıımmm, onun üzerine hamileyim Süper oldu Sürpriz falan da değil, 1 senedir de istiyorduk ama böyle kısmet oldu :) Şükürler olsun tabi.. Zaten diyetten sonra girmiyordum hiç buralara, bebek istemeye başlayınca başladım tekrar.
Amin canım yaaaÇok teşekkür ederiimm Darısı sizlere olsun inşallaahh.. İnşallah bebeğin sana tutunmuştuurr.. Hayırlısıyla inşallaahh.. Yeter ki sağlıklı olsunlar da, elbet gelecek. Yakındır
Sen kilo vermiş miydin? Korumayı başarabildin mi? Benim gibi oburluk yaptın mı yoksa sen de
Olsun canım. en azından baya giden olmuş, eksidesinEvet canım gayet meşhur olmuşsun o vakit :) :)
Olsun gülüm bebiş gelmiş ya,kiloları sorun etme ,doğumdan sonra halledersin
Canım ben toplamda 28 kilo vermiştim ,bunun 12si dukanla gitmişti . Yaklaşık 2 yıldır iğne ,ilaç ,kür derken 12sini geri aldım maalesef ;(
Yani yine kilo sorunu ,hep kilo sorunu ,sonuç bu
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım :)
Verirsin canım beni.,cücüüğüün peşinden koşayım derken göran ne olursun,takmaOlsun canım. en azından baya giden olmuş, eksidesinBen yine şiştim kaldım Kurtuluş yok
Valla inşallah 30 kilo falan almam da, artık napalım.. Her şeye değer..
Amin canıımmm.. Allah onlara sağlık versin de, hallederiz kiloları inşallah
AyyyVerirsin canım beni.,cücüüğüün peşinden koşayım derken göran ne olursun,takma
Canım adet döngün nasıl, kaç günde bir oluyorsun? Progestan kullanıyor musun? O geciktiriyor 1., 2. Kanda belli bi seviyeye geldikten sonra beta hcg idrara karışıyor canım. Ben buralarda çok okudum 13.,14. 15. Günü negatif olupta Bikaç gün sonra idrarda pozitif çıkanı. Yani bu durum ya hamilelikle, ya adet döngünle ya da kullandığın iaçlarla açıklanabilir. Gönlümüz ilk kuvvetle ihtimalden yana. Inşallah hamilesindir hayırlısıyla afiyetlisiyle sağlıcaklason adet tarihim 10 şubat canım
canım ilk hamile kaldığında beta hcg değerin kaçtıkizlar sonuç geldi hamileyim.ama daha çok küçük iinşallah bu sefer sorun cikmaz
aynen canım kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok
Sağol canım inşallah,adet döngüm 28 30günde bir değişiyo yani.progestan da kullanmadım bakalım bekleyeceğim bir kaç gün daha olmazsam bir test daha yaparımCanım adet döngün nasıl, kaç günde bir oluyorsun? Progestan kullanıyor musun? O geciktiriyor 1., 2. Kanda belli bi seviyeye geldikten sonra beta hcg idrara karışıyor canım. Ben buralarda çok okudum 13.,14. 15. Günü negatif olupta Bikaç gün sonra idrarda pozitif çıkanı. Yani bu durum ya hamilelikle, ya adet döngünle ya da kullandığın iaçlarla açıklanabilir. Gönlümüz ilk kuvvetle ihtimalden yana. Inşallah hamilesindir hayırlısıyla afiyetlisiyle sağlıcakla
hadi bakalim siradaki hamile haberi senden olur insallahSağol canım inşallah,adet döngüm 28 30günde bir değişiyo yani.progestan da kullanmadım bakalım bekleyeceğim bir kaç gün daha olmazsam bir test daha yaparım
Sağol canım inşallah,adet döngüm 28 30günde bir değişiyo yani.progestan da kullanmadım bakalım bekleyeceğim bir kaç gün daha olmazsam bir test daha yaparım
inşallah canım inşallahtabii sonra sirasiyla bize insallah
Can
canım ilk hamile kaldığında beta hcg değerin kaçtı
İlk derken gecen seneki dis ge[/QUOTE][MTVQUOTE="Wantamagic, 39873626, member: 663015"]Can
canım ilk hamile kaldığında beta hcg değerin kaçtı
benim de zaten ikimiz bekliyoduk benim bi de 1 gün geciktigünaydın kızlar
bu ayki serüvenin sonuna geldim tam günümde yani bu sabah benim kırmızılar geldi
canım üüzlme kısmet ne yapalım evet bende ilkdefa kullanmıştım ama doktor şayet adet olursan gel demişti snaırım aynı tedavi devam edecek ama ben bu yöntemi sevmedim çok ağrım oldu ve şuanda da çok varilk çatlatma iğnesinin olumsuz olmasından sonra nasıl bi tedavi uygulanıyo bilen var mı ? tüplerin kapalı olup olmadığına ne zaman bakılıyo aşılama ne zaman yapılıyo. Morelim çok bozukolmuyo tedavilere rağmen olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?