- 27 Şubat 2015
- 102
- 38
- 18
- 37
üzülmemek elde değilcanım üüzlme kısmet ne yapalım evet bende ilkdefa kullanmıştım ama doktor şayet adet olursan gel demişti snaırım aynı tedavi devam edecek ama ben bu yöntemi sevmedim çok ağrım oldu ve şuanda da çok var
rahim filmini istediğin zaman çektirebiliyorsun diye biliyorum yani benim arkadaşlarım öyle yaptı
canım benim 2 sene olacak hiçbi sorunum yok sadece biara prolaktin yükske çıktı onuda ilaçla düşürdü yine olmadı herşey çok iyi diyor olamması imkansız diyor çok güzelmiş yumurt boyut eşimin sonuçları ama yok bu ay klomen ve iğne yaptı yine yok.üzülmemek elde değilsenin ne zamandır olmuyo ilk aylarda bi sorun yok dedi doktor olur bi kaç aya kadar dedi 5 ay olmadı sonra gittim yumurtlama kaliten iyi değil dedi bu sefer progestron verdi 10 gün onu kullandım olmadı sonra yine gittim klomen verdi çatlatma iğnesi yaptı yine olmadı olmuyo yani acaba tüpler mi kapalı
günaydın kızlar
bu ayki serüvenin sonuna geldim tam günümde yani bu sabah benim kırmızılar geldi
hamile değilmişşimbu ay ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı klomen kullandım ama işe yaramadı.çok umutlanmıştım bu sefer bide adetim 1 gün gecikince tamam dedim inş hamileyim ama değilmişim
Canım üzülmeeeilk çatlatma iğnesinin olumsuz olmasından sonra nasıl bi tedavi uygulanıyo bilen var mı ? tüplerin kapalı olup olmadığına ne zaman bakılıyo aşılama ne zaman yapılıyo. Morelim çok bozukolmuyo tedavilere rağmen olmuyo
bendecanım benim 2 sene olacak hiçbi sorunum yok sadece biara prolaktin yükske çıktı onuda ilaçla düşürdü yine olmadı herşey çok iyi diyor olamması imkansız diyor çok güzelmiş yumurt boyut eşimin sonuçları ama yok bu ay klomen ve iğne yaptı yine yok.
benimde bi film kaldı bende senin gibi düşünüyorum acaba orda mı sorun var diye önümüzdeki ay onu çektircem bende buay biraz dinlenmem lazım yoruldum artık
Yazın beni mutlu etti teşekkür ederim :) 6 ay oldu tam anlamıyla isteyeli bu ay her aydan daha çok umutlandım iğne yapıldığı için bide ovulasyon testlerinde de ilk defa çift çizgiyi görmüştük o sıralarda da ilişki oldu tabi çatladı galiba bu ay olcak demiştik o yüzden belki bu kadar çok üzüldüm.zaten adet de 1 gün gecikti dün dedim ki bugün test yapayım testi aldım 10 dk geçti geçmedi adet oldum çok üzüldüm çookkkGünaydın kızlar
Canıımm.. Hay Allah yaa.. Baya umutlanmıştım ben.. Neyse artık, önümüzdeki aylara bakıcazMoralini yüksek tut yeter ki. Olacak hayırlısıyla
Canım üzülmeeeelbette olacak, demek zamanı değilmiş.. Hem daha ilk ilaç kullanımınmış senin de.. Sizin de bir sorununuz yok di mi? Kaç aydır bebiş için düzenli çalışmalar var? Bu tedaviye 6 aya kadar devam edilebiliyor. Yaşınıza, evlilik yılınıza vs göre, kısaltıla da bilir bu süre. Ondan sonra rahim filmi. Rahim filminden sonra bir süre daha deneniyor. Ondan sonra aşılama, ama sen şimdi bunları düşünme. Böyle şeyler düşündükçe süreç oraya doğru gider. Ne düşünürsek o oluyor.. Sen hep olumlu düşüneceksin. Bu ay olmadı, demek hayırlı değilmiş. Önümüzdeki ay olacak inşallah diyeceksin.. Umut kaybetmek yok.. Olumlu düşününce her şey yoluna girecek canım.. Bebişin gelmesi çok yakındır..
Günaydın kızlar
Canıımm.. Hay Allah yaa.. Baya umutlanmıştım ben.. Neyse artık, önümüzdeki aylara bakıcazMoralini yüksek tut yeter ki. Olacak hayırlısıyla
canım çok sağolama gerçekten bu ay nedense pek umutlu değildim yani 1 haftadır hissetmiştim napalım kısmet değilmiş Rabbim daha fazla bekletmez inşallah
Yazın beni mutlu etti teşekkür ederim :) 6 ay oldu tam anlamıyla isteyeli bu ay her aydan daha çok umutlandım iğne yapıldığı için bide ovulasyon testlerinde de ilk defa çift çizgiyi görmüştük o sıralarda da ilişki oldu tabi çatladı galiba bu ay olcak demiştik o yüzden belki bu kadar çok üzüldüm.zaten adet de 1 gün gecikti dün dedim ki bugün test yapayım testi aldım 10 dk geçti geçmedi adet oldum çok üzüldüm çookkkelimde testle kalakaldım öyle yapmaya bile fırsatım olmadı
inş alırız :)cnaım benim öyle hissetmen çok normal sonuçta sounun yok ve destek alıyosun umutlanman çok normal ama üzülme inşallah bu son üzüntün olur bidahaki ay güzel haberler alırız senden
canım bu tedaviyi 3 ay kullananlar var belki de daha fazla bir sefer olmadı diye bırakılmıyor hemen. 2.3. denemede hamile kalanlar var üzülme lütfen daha ilk denemeymiş tedaviyle.ilk çatlatma iğnesinin olumsuz olmasından sonra nasıl bi tedavi uygulanıyo bilen var mı ? tüplerin kapalı olup olmadığına ne zaman bakılıyo aşılama ne zaman yapılıyo. Morelim çok bozukolmuyo tedavilere rağmen olmuyo
Canim benim üzülme çok herseyin Hayırlısı olsun inşallah tez zaman da sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik yaşarsınkızlar bugün iğneden sonraki 14. günüm sabah 8 de test yaptım tek çizgi malesef
İlk derken gecen seneki dis ge
İlk derken gecen seneki dis ge
üzülmemek elde değilsenin ne zamandır olmuyo ilk aylarda bi sorun yok dedi doktor olur bi kaç aya kadar dedi 5 ay olmadı sonra gittim yumurtlama kaliten iyi değil dedi bu sefer progestron verdi 10 gün onu kullandım olmadı sonra yine gittim klomen verdi çatlatma iğnesi yaptı yine olmadı olmuyo yani acaba tüpler mi kapalı
canım benim 2 sene olacak hiçbi sorunum yok sadece biara prolaktin yükske çıktı onuda ilaçla düşürdü yine olmadı herşey çok iyi diyor olamması imkansız diyor çok güzelmiş yumurt boyut eşimin sonuçları ama yok bu ay klomen ve iğne yaptı yine yok.
benimde bi film kaldı bende senin gibi düşünüyorum acaba orda mı sorun var diye önümüzdeki ay onu çektircem bende buay biraz dinlenmem lazım yoruldum artık
Canıım... Zaten normalde genç çiflerde 1 sene siz kendiniz deneyin, olmazsa tedaviye gelin diyorlar. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım ve 3 yılı geçmişti evliliğimiz de, 6 ay deneyin, olmazsa gelin demişti doktor. 6 ay sonra başladık ilaçlı tedaviye. 2 ay kullandım ben ama muhtemelen yaştan dolayı uzun süre kullandırmadı. Doktor zaten hiç olmayacak gibi bakmıyordu, çünkü her şey normaldi, adet oldum deyince şaşırıyordu sanki yani o derece. Bir de ne bir kaç günü, 1 hafta adetimin geciktiği oldu benim. Nasıl umutlar umutlar.. sonra ağlamalaarr.. 2 ay ilaçtan ve iğneden sonra rahim filmi istedi. O da temiz.. 1-2 ay dinlenelim, sonra istediğiniz bir zaman gelin, aşılama ile ilgili konuşalım dedi, 2. ayda hamile kaldım işte. Normalde gecikmeyen adetlerim bebek çalışmalarından sonra gecikmeye başladı, hep stresten. Bu sefer bakıyorsun yumurtlama günün kaymış, o ay zaten boşa gitmişYazın beni mutlu etti teşekkür ederim :) 6 ay oldu tam anlamıyla isteyeli bu ay her aydan daha çok umutlandım iğne yapıldığı için bide ovulasyon testlerinde de ilk defa çift çizgiyi görmüştük o sıralarda da ilişki oldu tabi çatladı galiba bu ay olcak demiştik o yüzden belki bu kadar çok üzüldüm.zaten adet de 1 gün gecikti dün dedim ki bugün test yapayım testi aldım 10 dk geçti geçmedi adet oldum çok üzüldüm çookkkelimde testle kalakaldım öyle yapmaya bile fırsatım olmadı
İnşallah canım inşallaahhhcanım çok sağolama gerçekten bu ay nedense pek umutlu değildim yani 1 haftadır hissetmiştim napalım kısmet değilmiş Rabbim daha fazla bekletmez inşallah
Canım sen nasılsın?Canim benim üzülme çok herseyin Hayırlısı olsun inşallah tez zaman da sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik yaşarsın
Canım hayırlısı afiyetlisi sağlıklısı olsun inşallah. Zamanı belli biz sebeplere yapışıyoruz ama Allah'ın takdir edeceği de bi zaman var. Gökte verilmiş bi karar var. İnşallah en yakın ve hayırlı zamanda Rabbim nasip eder, kimsenin kucağını boş bırakmaz, Sevgilerlegünaydın kızlar
bu ayki serüvenin sonuna geldim tam günümde yani bu sabah benim kırmızılar geldi
Şimdiki gebeliğini soruyorum aslında canım[/QUOTE]C
Gecen seneki dis gebeliği diyorsan adetten 13 gün sonra cuma 145 cikti.ertesi gün 199 , ilk degerden 6 gün sonra perşembe 850 ,10 gün sonra pzt 1500...diye gitti. ikiye katlamiyordu.ve ilk öğrendiğim 145 çikan gün kanamambasladi.
amin cnaım rabbim hayırlısını versin hepimizeCanım hayırlısı afiyetlisi sağlıklısı olsun inşallah. Zamanı belli biz sebeplere yapışıyoruz ama Allah'ın takdir edeceği de bi zaman var. Gökte verilmiş bi karar var. İnşallah en yakın ve hayırlı zamanda Rabbim nasip eder, kimsenin kucağını boş bırakmaz, Sevgilerle
Aynı benim yaşadıklarımı yaşamışsın canım bişey demek istemedim moralin bozulmasın diye benimde ilk klomenimdi ve 1 gün gecikti adet sancıları te bir hafta öncesinden başladı hatta çok farklı adet oldum kimyasal gebelik diye düşündüm ama malesef malesef betahcg 8,2 çıkmıştı adetin 3. gün hormon testi yaptırdığımda fakat değilmiş kimyasal flnhamile değilmişşimbu ay ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı klomen kullandım ama işe yaramadı.çok umutlanmıştım bu sefer bide adetim 1 gün gecikince tamam dedim inş hamileyim ama değilmişim
amin cnaım rabbim hayırlısını versin hepimize
amin cnaım rabbim hayırlısını versin hepimize
hadi bakalım üzülmek yok bu ayda devam olacak inşallah sabır etmeliyiz...bende bekliyorum gelmedi dahagünaydın kızlar
kızcanım benim 2 sene olacak hiçbi sorunum yok sadece biara prolaktin yükske çıktı onuda ilaçla düşürdü yine olmadı herşey çok iyi diyor olamması imkansız diyor çok güzelmiş yumurt boyut eşimin sonuçları ama yok bu ay klomen ve iğne yaptı yine yok.
sağol canım inşallah daha adet olmadım umuyorum inşallah testte sorun vardırCanim benim üzülme çok herseyin Hayırlısı olsun inşallah tez zaman da sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik yaşarsın
Canım hemen koyvermeyelim kendimizi, benim kaç arkadaşım aman olmuyo deyip boşverdiği anda hamile kaldı, biraz rahat olabilmek gerekiyor sanırım. Takmamak diyelim. Unutma önce sen lazımsın. Ambiyane bi tabir vardır anası olmadan danası olmaz diye. Biz kapının tokmağını çalacağız kapının ne zaman açılacağı Rabb'ime kalmış. Allah şifa versin, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugünleri unutturacak daha büyük dert vermesinilk çatlatma iğnesinin olumsuz olmasından sonra nasıl bi tedavi uygulanıyo bilen var mı ? tüplerin kapalı olup olmadığına ne zaman bakılıyo aşılama ne zaman yapılıyo. Morelim çok bozukolmuyo tedavilere rağmen olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?