Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
üzülmemek elde değil senin ne zamandır olmuyo ilk aylarda bi sorun yok dedi doktor olur bi kaç aya kadar dedi 5 ay olmadı sonra gittim yumurtlama kaliten iyi değil dedi bu sefer progestron verdi 10 gün onu kullandım olmadı sonra yine gittim klomen verdi çatlatma iğnesi yaptı yine olmadı olmuyo yani acaba tüpler mi kapalı

canım benim 2 sene olacak hiçbi sorunum yok sadece biara prolaktin yükske çıktı onuda ilaçla düşürdü yine olmadı herşey çok iyi diyor olamması imkansız diyor çok güzelmiş yumurt boyut eşimin sonuçları ama yok bu ay klomen ve iğne yaptı yine yok.
benimde bi film kaldı bende senin gibi düşünüyorum acaba orda mı sorun var diye önümüzdeki ay onu çektircem bende buay biraz dinlenmem lazım yoruldum artık

Günaydın kızlar

günaydın kızlar
bu ayki serüvenin sonuna geldim tam günümde yani bu sabah benim kırmızılar geldi

Canıımm.. Hay Allah yaa.. Baya umutlanmıştım ben.. Neyse artık, önümüzdeki aylara bakıcaz Moralini yüksek tut yeter ki. Olacak hayırlısıyla

hamile değilmişşim bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı klomen kullandım ama işe yaramadı.çok umutlanmıştım bu sefer bide adetim 1 gün gecikince tamam dedim inş hamileyim ama değilmişim
Canım üzülmeee elbette olacak, demek zamanı değilmiş.. Hem daha ilk ilaç kullanımınmış senin de.. Sizin de bir sorununuz yok di mi? Kaç aydır bebiş için düzenli çalışmalar var? Bu tedaviye 6 aya kadar devam edilebiliyor. Yaşınıza, evlilik yılınıza vs göre, kısaltıla da bilir bu süre. Ondan sonra rahim filmi. Rahim filminden sonra bir süre daha deneniyor. Ondan sonra aşılama, ama sen şimdi bunları düşünme. Böyle şeyler düşündükçe süreç oraya doğru gider. Ne düşünürsek o oluyor.. Sen hep olumlu düşüneceksin. Bu ay olmadı, demek hayırlı değilmiş. Önümüzdeki ay olacak inşallah diyeceksin.. Umut kaybetmek yok.. Olumlu düşününce her şey yoluna girecek canım.. Bebişin gelmesi çok yakındır..

bende

Yazın beni mutlu etti teşekkür ederim :) 6 ay oldu tam anlamıyla isteyeli bu ay her aydan daha çok umutlandım iğne yapıldığı için bide ovulasyon testlerinde de ilk defa çift çizgiyi görmüştük o sıralarda da ilişki oldu tabi çatladı galiba bu ay olcak demiştik o yüzden belki bu kadar çok üzüldüm.zaten adet de 1 gün gecikti dün dedim ki bugün test yapayım testi aldım 10 dk geçti geçmedi adet oldum çok üzüldüm çookkk elimde testle kalakaldım öyle yapmaya bile fırsatım olmadı

cnaım benim öyle hissetmen çok normal sonuçta sounun yok ve destek alıyosun umutlanman çok normal ama üzülme inşallah bu son üzüntün olur bidahaki ay güzel haberler alırız senden

canım bu tedaviyi 3 ay kullananlar var belki de daha fazla bir sefer olmadı diye bırakılmıyor hemen. 2.3. denemede hamile kalanlar var üzülme lütfen daha ilk denemeymiş tedaviyle.

C
İlk derken gecen seneki dis ge

Gecen seneki dis gebeliği diyorsan adetten 13 gün sonra cuma 145 cikti.ertesi gün 199 , ilk degerden 6 gün sonra perşembe 850 ,10 gün sonra pzt 1500...diye gitti. ikiye katlamiyordu.ve ilk öğrendiğim 145 çikan gün kanamambasladi.[/QUOTE]
Şimdiki gebeliğini soruyorum aslında canım

İlk derken gecen seneki dis ge

Gecen seneki dis gebeliği diyorsan adetten 13 gün sonra cuma 145 cikti.ertesi gün 199 , ilk degerden 6 gün sonra perşembe 850 ,10 gün sonra pzt 1500...diye gitti. ikiye katlamiyordu.ve ilk öğrendiğim 145 çikan gün kanamambasladi.[/QUOTE]
Şu andaki hamilelik değerin canım iğneden sonra kaçıncı gün kaç çıkmıştı

Canıım... Zaten normalde genç çiflerde 1 sene siz kendiniz deneyin, olmazsa tedaviye gelin diyorlar. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım ve 3 yılı geçmişti evliliğimiz de, 6 ay deneyin, olmazsa gelin demişti doktor. 6 ay sonra başladık ilaçlı tedaviye. 2 ay kullandım ben ama muhtemelen yaştan dolayı uzun süre kullandırmadı. Doktor zaten hiç olmayacak gibi bakmıyordu, çünkü her şey normaldi, adet oldum deyince şaşırıyordu sanki yani o derece. Bir de ne bir kaç günü, 1 hafta adetimin geciktiği oldu benim. Nasıl umutlar umutlar.. sonra ağlamalaarr.. 2 ay ilaçtan ve iğneden sonra rahim filmi istedi. O da temiz.. 1-2 ay dinlenelim, sonra istediğiniz bir zaman gelin, aşılama ile ilgili konuşalım dedi, 2. ayda hamile kaldım işte. Normalde gecikmeyen adetlerim bebek çalışmalarından sonra gecikmeye başladı, hep stresten. Bu sefer bakıyorsun yumurtlama günün kaymış, o ay zaten boşa gitmiş Ovulasyon testlerini de denedim. 1 kere çift çizgi görür gibi oldum, o ay da hüsran olmuştu. Yumurtlamıyorum heralde ben diyordum artık. Güvenme o testlere de.. Sonra negatif göre göre alışıyor insan zaten, adet gecikse de sallamıyor :) Daha az üzülmeye başlıyor.. Sonra da hamile kalıyorsun işte :)) Her şey stresin azalmasına bağlı canım. Ailem çok rahatlattı beni hep. Boşver yaa, tüp bebek yaparsın oldu bittii :) dediler.. Çare sonsuz canım.. Ne zaman ki umutlu olacaksın, gelecek bebişiiinn :))

Tüpler kapalı falan diye de düşünmeyin. He olabilir de ama zaten açıyorlar onları da, ama kapalı olan çok kişi yok. Olmaması için illa bir sebep gerekmiyor yani.. Zaten stres en büyük sebep, onu da biz yaratıyoruz..

canım çok sağol ama gerçekten bu ay nedense pek umutlu değildim yani 1 haftadır hissetmiştim napalım kısmet değilmiş Rabbim daha fazla bekletmez inşallah
İnşallah canım inşallaahhh Üzmeyin yormayın kendinizi.. Gelecek bebişler..

Canim benim üzülme çok herseyin Hayırlısı olsun inşallah tez zaman da sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik yaşarsın
Canım sen nasılsın?

günaydın kızlar
bu ayki serüvenin sonuna geldim tam günümde yani bu sabah benim kırmızılar geldi
Canım hayırlısı afiyetlisi sağlıklısı olsun inşallah. Zamanı belli biz sebeplere yapışıyoruz ama Allah'ın takdir edeceği de bi zaman var. Gökte verilmiş bi karar var. İnşallah en yakın ve hayırlı zamanda Rabbim nasip eder, kimsenin kucağını boş bırakmaz, Sevgilerle

Şimdiki gebeliğini soruyorum aslında canım[/QUOTE]

Pardon yanlis anlamisim.14 subat iğne yapildi 3 martta evde ince çizgi 4 martta da kanda 273 cikti cnm

amin cnaım rabbim hayırlısını versin hepimize

hamile değilmişşim bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı klomen kullandım ama işe yaramadı.çok umutlanmıştım bu sefer bide adetim 1 gün gecikince tamam dedim inş hamileyim ama değilmişim
Aynı benim yaşadıklarımı yaşamışsın canım bişey demek istemedim moralin bozulmasın diye benimde ilk klomenimdi ve 1 gün gecikti adet sancıları te bir hafta öncesinden başladı hatta çok farklı adet oldum kimyasal gebelik diye düşündüm ama malesef malesef betahcg 8,2 çıkmıştı adetin 3. gün hormon testi yaptırdığımda fakat değilmiş kimyasal fln

Bu arada dün hsg rahim filmi çektirdim kızlar çok canım yandı ama kısa sürdü allahtan ve Şükürler olsun kanallarım açıkmışşş içim rahatladı bu ay inşallah gelir bebişim :)

kız
Canim benim üzülme çok herseyin Hayırlısı olsun inşallah tez zaman da sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik yaşarsın
sağol canım inşallah daha adet olmadım umuyorum inşallah testte sorun vardır

Canım hemen koyvermeyelim kendimizi, benim kaç arkadaşım aman olmuyo deyip boşverdiği anda hamile kaldı, biraz rahat olabilmek gerekiyor sanırım. Takmamak diyelim. Unutma önce sen lazımsın. Ambiyane bi tabir vardır anası olmadan danası olmaz diye. Biz kapının tokmağını çalacağız kapının ne zaman açılacağı Rabb'ime kalmış. Allah şifa versin, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugünleri unutturacak daha büyük dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…