Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar rahim filmini her doktor hemen istemiyor ama çektirin vakit kaybetmeden, sanıldığının aksine zor bi işlem değil

26 yaşındayım ben doktor da ilk aylarda olur hiçbir sorun yok dedi sonra yumurtlaman biraz yavaş dedi ilaç falan verdi.Her ay umutlanmak çok zor beklemek çok zor bi anlık bişey mucize gibi geliyo artık bana bu ay 16 sında randevu aldım tüplere de baktırayim açık olup olmadığını öğreneyim bırakcam bende tedaviyi ne zaman olursa artık çünkü psikolojim kaldırmıyo artık yoruldum

doğru söylüyosun ama inan aklımdan hiç çıkmıyo.İlk defa çaresiz hissediyorum kendimi elim kolum bağlı bu konuda Allah ol derse olcak

doktor mu istedi hsg rahim filmini ? ne kadar bir süreden sonra istedi

benım doktor ılk once rahım fılmı ıstedı eger dedı sorun varsa bosbosuna ılac yuklemeyelım dedı mantıklı geldı bana sukur kı sorun yokmus

Olur canım oluurrr.. Yorulmakta haklısın ama pes etmek de yok.. Bunların hepsi sınav. Elbet olacak diye düşün sadece. Daha yaşın da genç ne güzel Çaresi mi yok, vaarr.. Her şeyin çaresi var şükürr.. Olmaz denenlerin oluyor da sizin olmaması için sebep yok.. İnan senin yaşında olsam nasılsa olur derdim, hiç endişelenmezdim. Hem daha yeni sayılır canım çalışmalar. Sakin olmaya çalış yeter.. Allah gönlüne göre versin inşallaahh

Kızlar benim bugün iğnenin 14. günü ve dünde adet olmam gerekiyordu olmayınca dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı. test 1 tllik ucuz bir testti ayrıca kocam göğüslerime dokunduğunda çığlık atıyorum :) o derece canım yanıyor ve karnımda da sanki adet olucam gibi ara ara ağrılar oluyor belime doğru vuran. Moralim bozuldu ama yinede bir umut beklicem 3-4 gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam, cunku ınanılmaz cok yanılmalar oluyormus ıdrar testınde .

Adet olana kadar umut var. Bir arkadaşım idrar testinde negatif görmüştü. Ertesi gün adet olmayınca tekrarladı, pozitifti. Çok umutlanma ama bir kaç gün daha bekle bence. Hayırlısı olsun..

Adet olana kadar umut var. Bir arkadaşım idrar testinde negatif görmüştü. Ertesi gün adet olmayınca tekrarladı, pozitifti. Çok umutlanma ama bir kaç gün daha bekle bence. Hayırlısı olsun..
canım ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyordu olmayınca umutlanmaya başladım ne yapsamki

canım ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyordu olmayınca umutlanmaya başladım ne yapsamki
Ay canıımm.. Seni de yanıltmak istemem ama.. Sen progestan kullanmış mıydın? İğneyi vurulalı kaç gün oldu? Sabredebiliyorsan bekle istersen 1 gün daha. Cuma sabahı yine test yap. Yoksa içinde kalacaksa yarın yap istersen canım.. Hadi hayırlısı inşallah.. Kasık ağrıları ne alemde?

yok canım yanıltmıyorsun anlıyorum seni ben hazırladım kendimi ama bi süpriz çok güzel olur,progestan kullanmadım bugün iğnenin 15.günü belim ağrıyo hafif hafif kasık ağrım da çok hafif

yok canım yanıltmıyorsun anlıyorum seni ben hazırladım kendimi ama bi süpriz çok güzel olur,progestan kullanmadım bugün iğnenin 15.günü belim ağrıyo hafif hafif kasık ağrım da çok hafif
Daha önce daha çoktu da azaldı mı biraz ağrın, aynı mı?
Yumurta çatladıktan sonra 14 günde atılıyormuş ya, çok strese girdiysen de stres yüzünden gecikmezse yarın öbür gün olman lazım. İlaç da kullanmamışsın. Zaten sen hamile kalıyorsun canım, inşallah sürpriz yapaarr Dayanabilirsen cumayı bekle o zaman canım.

sabrederim sabr
iğneden sonraki günlere göre azaldı ağrı inşallah stresten falan değildir ya olmazsam evet canım cuma günü yapayım ay çok karışık duygular içindeyim

çok teşekkür ederim canım

sabrederim sabr

iğneden sonraki günlere göre azaldı ağrı inşallah stresten falan değildir ya olmazsam evet canım cuma günü yapayım ay çok karışık duygular içindeyim
Canııımm.. Benim de adetim geçince azalmıştı ağrım. Arada sancı vuruyordu ama geçiyordu. Ay hadi inşallah senin de öyle olur Gönlüm seninle canımmm.. İnşallah olmazsıınn..

Canııımm.. Benim de adetim geçince azalmıştı ağrım. Arada sancı vuruyordu ama geçiyordu. Ay hadi inşallah senin de öyle olur Gönlüm seninle canımmm.. İnşallah olmazsıınn..
inşallah olmamamın nedeni bebektir çok sağol canımm

doktor mu istedi hsg rahim filmini ? ne kadar bir süreden sonra istedi
İlk klomenden sonra doktor istedi bazıları 2-3 ay klomen deniyormuş bana bu ay vermedi hsg istedi sadece zaten hsg den sonra hamile kalma şansın artıyormuş bakalım inşallah

Canlarım merhaba

Pazartesi iğnenin 15. Gündk kan tahlilim ;21.18 di ,bugünkü sonuç ; 71.70

Aile sağlığındaki doktorum güzel dedi artış için ama yinede temkinli davranmakta fayda var
merhaba canım gözün aydın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah

merhaba canım gözün aydın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah

İnşAllah canım benim,ne güzel dilekler bunlar

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay daha temkinliyim ,Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…