- 26 Şubat 2015
- 337
- 190
- 323
- 38
Kızlar rahim filmini her doktor hemen istemiyor ama çektirin vakit kaybetmeden, sanıldığının aksine zor bi işlem değilcanım benim 2 sene olacak hiçbi sorunum yok sadece biara prolaktin yükske çıktı onuda ilaçla düşürdü yine olmadı herşey çok iyi diyor olamması imkansız diyor çok güzelmiş yumurt boyut eşimin sonuçları ama yok bu ay klomen ve iğne yaptı yine yok.
benimde bi film kaldı bende senin gibi düşünüyorum acaba orda mı sorun var diye önümüzdeki ay onu çektircem bende buay biraz dinlenmem lazım yoruldum artık
Canıım... Zaten normalde genç çiflerde 1 sene siz kendiniz deneyin, olmazsa tedaviye gelin diyorlar. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım ve 3 yılı geçmişti evliliğimiz de, 6 ay deneyin, olmazsa gelin demişti doktor. 6 ay sonra başladık ilaçlı tedaviye. 2 ay kullandım ben ama muhtemelen yaştan dolayı uzun süre kullandırmadı. Doktor zaten hiç olmayacak gibi bakmıyordu, çünkü her şey normaldi, adet oldum deyince şaşırıyordu sanki yani o derece. Bir de ne bir kaç günü, 1 hafta adetimin geciktiği oldu benim. Nasıl umutlar umutlar.. sonra ağlamalaarr.. 2 ay ilaçtan ve iğneden sonra rahim filmi istedi. O da temiz.. 1-2 ay dinlenelim, sonra istediğiniz bir zaman gelin, aşılama ile ilgili konuşalım dedi, 2. ayda hamile kaldım işte. Normalde gecikmeyen adetlerim bebek çalışmalarından sonra gecikmeye başladı, hep stresten. Bu sefer bakıyorsun yumurtlama günün kaymış, o ay zaten boşa gitmişOvulasyon testlerini de denedim. 1 kere çift çizgi görür gibi oldum, o ay da hüsran olmuştu. Yumurtlamıyorum heralde ben diyordum artık. Güvenme o testlere de.. Sonra negatif göre göre alışıyor insan zaten, adet gecikse de sallamıyor :) Daha az üzülmeye başlıyor.. Sonra da hamile kalıyorsun işte :)) Her şey stresin azalmasına bağlı canım. Ailem çok rahatlattı beni hep. Boşver yaa, tüp bebek yaparsın oldu bittii :) dediler.. Çare sonsuz canım.. Ne zaman ki umutlu olacaksın, gelecek bebişiiinn :))
Tüpler kapalı falan diye de düşünmeyin. He olabilir de ama zaten açıyorlar onları da, ama kapalı olan çok kişi yok. Olmaması için illa bir sebep gerekmiyor yani.. Zaten stres en büyük sebep, onu da biz yaratıyoruz..
İnşallah canım inşallaahhhÜzmeyin yormayın kendinizi.. Gelecek bebişler..
Canım sen nasılsın?
doğru söylüyosun ama inan aklımdan hiç çıkmıyo.İlk defa çaresiz hissediyorum kendimi elim kolum bağlı bu konuda Allah ol derse olcakCanım hemen koyvermeyelim kendimizi, benim kaç arkadaşım aman olmuyo deyip boşverdiği anda hamile kaldı, biraz rahat olabilmek gerekiyor sanırım. Takmamak diyelim. Unutma önce sen lazımsın. Ambiyane bi tabir vardır anası olmadan danası olmaz diye. Biz kapının tokmağını çalacağız kapının ne zaman açılacağı Rabb'ime kalmış. Allah şifa versin, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugünleri unutturacak daha büyük dert vermesin
doktor mu istedi hsg rahim filmini ? ne kadar bir süreden sonra istediAynı benim yaşadıklarımı yaşamışsın canım bişey demek istemedim moralin bozulmasın diye benimde ilk klomenimdi ve 1 gün gecikti adet sancıları te bir hafta öncesinden başladı hatta çok farklı adet oldum kimyasal gebelik diye düşündüm ama malesef malesef betahcg 8,2 çıkmıştı adetin 3. gün hormon testi yaptırdığımda fakat değilmiş kimyasal fln
Bu arada dün hsg rahim filmi çektirdim kızlar çok canım yandı ama kısa sürdü allahtan ve Şükürler olsun kanallarım açıkmışşş içim rahatladı bu ay inşallah gelir bebişim :)
Olur canım oluurrr.. Yorulmakta haklısın ama pes etmek de yok.. Bunların hepsi sınav. Elbet olacak diye düşün sadece. Daha yaşın da genç ne güzel26 yaşındayım ben doktor da ilk aylarda olur hiçbir sorun yok dedi sonra yumurtlaman biraz yavaş dedi ilaç falan verdi.Her ay umutlanmak çok zor beklemek çok zor bi anlık bişey mucize gibi geliyo artık bana bu ay 16 sında randevu aldım tüplere de baktırayim açık olup olmadığını öğreneyim bırakcam bende tedaviyi ne zaman olursa artık çünkü psikolojim kaldırmıyo artık yoruldum
Adet olana kadar umut var. Bir arkadaşım idrar testinde negatif görmüştü. Ertesi gün adet olmayınca tekrarladı, pozitifti. Çok umutlanma ama bir kaç gün daha bekle bence. Hayırlısı olsun..Kızlar benim bugün iğnenin 14. günü ve dünde adet olmam gerekiyordu olmayınca dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı. test 1 tllik ucuz bir testti ayrıca kocam göğüslerime dokunduğunda çığlık atıyorum :) o derece canım yanıyor ve karnımda da sanki adet olucam gibi ara ara ağrılar oluyor belime doğru vuran. Moralim bozuldu ama yinede bir umut beklicem 3-4 gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam, cunku ınanılmaz cok yanılmalar oluyormus ıdrar testınde .
canım ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyordu olmayınca umutlanmaya başladım ne yapsamkiAdet olana kadar umut var. Bir arkadaşım idrar testinde negatif görmüştü. Ertesi gün adet olmayınca tekrarladı, pozitifti. Çok umutlanma ama bir kaç gün daha bekle bence. Hayırlısı olsun..
Ay canıımm.. Seni de yanıltmak istemem ama.. Sen progestan kullanmış mıydın? İğneyi vurulalı kaç gün oldu? Sabredebiliyorsan bekle istersen 1 gün daha. Cuma sabahı yine test yap. Yoksa içinde kalacaksa yarın yap istersen canım.. Hadi hayırlısı inşallah.. Kasık ağrıları ne alemde?canım ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyordu olmayınca umutlanmaya başladım ne yapsamki
yok canım yanıltmıyorsun anlıyorum seni ben hazırladım kendimi ama bi süpriz çok güzel olur,progestan kullanmadım bugün iğnenin 15.günü belim ağrıyo hafif hafif kasık ağrım da çok hafifAy canıımm.. Seni de yanıltmak istemem ama.. Sen progestan kullanmış mıydın? İğneyi vurulalı kaç gün oldu? Sabredebiliyorsan bekle istersen 1 gün daha. Cuma sabahı yine test yap. Yoksa içinde kalacaksa yarın yap istersen canım.. Hadi hayırlısı inşallah.. Kasık ağrıları ne alemde?
Daha önce daha çoktu da azaldı mı biraz ağrın, aynı mı?yok canım yanıltmıyorsun anlıyorum seni ben hazırladım kendimi ama bi süpriz çok güzel olur,progestan kullanmadım bugün iğnenin 15.günü belim ağrıyo hafif hafif kasık ağrım da çok hafif
sabrederim sabrAy canıımm.. Seni de yanıltmak istemem ama.. Sen progestan kullanmış mıydın? İğneyi vurulalı kaç gün oldu? Sabredebiliyorsan bekle istersen 1 gün daha. Cuma sabahı yine test yap. Yoksa içinde kalacaksa yarın yap istersen canım.. Hadi hayırlısı inşallah.. Kasık ağrıları ne alemde?
iğneden sonraki günlere göre azaldı ağrı inşallah stresten falan değildir ya olmazsam evet canım cuma günü yapayım ay çok karışık duygular içindeyimDaha önce daha çoktu da azaldı mı biraz ağrın, aynı mı?
Yumurta çatladıktan sonra 14 günde atılıyormuş ya, çok strese girdiysen de stres yüzünden gecikmezse yarın öbür gün olman lazım. İlaç da kullanmamışsın. Zaten sen hamile kalıyorsun canım, inşallah sürpriz yapaarrDayanabilirsen cumayı bekle o zaman canım.
çok teşekkür ederim canımDaha önce daha çoktu da azaldı mı biraz ağrın, aynı mı?
Yumurta çatladıktan sonra 14 günde atılıyormuş ya, çok strese girdiysen de stres yüzünden gecikmezse yarın öbür gün olman lazım. İlaç da kullanmamışsın. Zaten sen hamile kalıyorsun canım, inşallah sürpriz yapaarrDayanabilirsen cumayı bekle o zaman canım.
Canııımm.. Benim de adetim geçince azalmıştı ağrım. Arada sancı vuruyordu ama geçiyordu. Ay hadi inşallah senin de öyle olursabrederim sabr
iğneden sonraki günlere göre azaldı ağrı inşallah stresten falan değildir ya olmazsam evet canım cuma günü yapayım ay çok karışık duygular içindeyim
inşallah olmamamın nedeni bebektir çok sağol canımmCanııımm.. Benim de adetim geçince azalmıştı ağrım. Arada sancı vuruyordu ama geçiyordu. Ay hadi inşallah senin de öyle olurGönlüm seninle canımmm.. İnşallah olmazsıınn..
İlk klomenden sonra doktor istedi bazıları 2-3 ay klomen deniyormuş bana bu ay vermedi hsg istedi sadece zaten hsg den sonra hamile kalma şansın artıyormuş bakalım inşallahdoktor mu istedi hsg rahim filmini ? ne kadar bir süreden sonra istedi
merhaba canım gözün aydın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahCanlarım merhaba
Pazartesi iğnenin 15. Gündk kan tahlilim ;21.18 di ,bugünkü sonuç ; 71.70
Aile sağlığındaki doktorum güzel dedi artış için ama yinede temkinli davranmakta fayda var
merhaba canım gözün aydın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?