Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canlarım merhaba

Pazartesi iğnenin 15. Gündk kan tahlilim ;21.18 di ,bugünkü sonuç ; 71.70

Aile sağlığındaki doktorum güzel dedi artış için ama yinede temkinli davranmakta fayda var

Ay canıımmm Çok sevindiimmm Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhh!! Kötü şeyler düşünme. Kimyasal gebelikte bu kadar artmaz ki değer ama di mii? İnşallah inşallah sağlıklı canım bebişin Hayırlısıyla kavuştursun Allah inşallaahh

İnşAllah canım benim İnşAllah herşey güzel olacak ama dediğin gibi biras daha sabretmek lazım diye düşünüyorum

Dediğin gibi olumlu düşünelim sonuç pozitif olsun

Rabbim neylerse güzel eyler ,herşeyin en hayırlısı :) :) :)

Evet canım.. Amiinn.. Öbür gün tekrarlarsın testi. İnşallah çok güzel artar Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?

Evet canım.. Amiinn.. Öbür gün tekrarlarsın testi. İnşallah çok güzel artar Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?

Evet tatlım cuma tekrar edecez İnşAllah ,durum o zamana daha bir netlesir Allahın izni ile
Doktorumla görüştüm ,Pazartesi gel dedi,İnşAllah bi aksilik çıkmaz :)

Kizlar ya bugun catlatma.ignesinin 7. Gunu ama kasigim agriyor adet belirtisi agrisi olur ya hafiften oyle iste. Hadi ilk iki günü anladik catladigi icin agriyor ama bu ne simdi durduk yere.
Kimin agrisi oldu baksa

Kizlar ya bugun catlatma.ignesinin 7. Gunu ama kasigim agriyor adet belirtisi agrisi olur ya hafiften oyle iste. Hadi ilk iki günü anladik catladigi icin agriyor ama bu ne simdi durduk yere.
Kimin agrisi oldu baksa
benim oldu canım adet günüme yaklaştıkça azaldı bugün 15. gün sadece hafif bel ağrım var umarım iyi yöndedir ağrın

benim oldu canım adet günüme yaklaştıkça azaldı bugün 15. gün sadece hafif bel ağrım var umarım iyi yöndedir ağrın

Eee sen yarın da adet gormezsen test yapabilirsin dimi :) ayy ins sende iyi haber verirsin bize...kac gunun var adetine. Genelde ignenin 14.gunu goruluyor

C
Canim uzulme obur ay olur ins.s3ni cok iyi anlayabiyrm ben de gecen ay ilk defa igne vurundm bu adetmde yine doktora gittim kistim varmis doktr bu ay verelim dedi.ve doktorma sordm bu tedavi nasil devam edecek diye.igneyle en az 3 en fazla 6 defa deneyecegiz sonra tü p bebek dedi.yani cok sasirdm bu kadar erken tüp bebek lafini duymaya.ama nasip Rabbim ol derse olur ben umutluym ins yaza kadar hamile olacm.2.ay sansmz daha da artar cogu insan 2. Ayda kaliyo.ilk ay bi nevi ilaci deneme oluyo ve doktr dozunu ayarliyor.ve haklisin cok sancili agrili bi igne ama düşün bu aciya dayanamazsak nasil dogum yapacagz.ins hepimz en kisa zamanda hamile olurz.sadece sabir

Canlarım merhaba

Pazartesi iğnenin 15. Gündk kan tahlilim ;21.18 di ,bugünkü sonuç ; 71.70

Aile sağlığındaki doktorum güzel dedi artış için ama yinede temkinli davranmakta fayda var
Canim hayirli olsun.cok sevindimRabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin..bi de kacinci ayindi tedaviyle mi oldu

Günaydın herkese

Evet tatlım cuma tekrar edecez İnşAllah ,durum o zamana daha bir netlesir Allahın izni ile
Doktorumla görüştüm ,Pazartesi gel dedi,İnşAllah bi aksilik çıkmaz :)
İnşallah çıkmaz.. Güzel olsun canıımm Allah sağlıkla nasip etsin..

Fıstıklar benim iğnenin 7.günü dün ilişki sonrasi cook hafif ama belirgin lekelennem oldu bir daha da bir sey gormedim dun ve onceki gun agrimda olmustu hafiften kasiklarimda boyle bi durumu olan.oldu mu

doğru söylüyosun ben bu ay iğnenin etkisiyle çok üzüldüm şu an biraz daha iyiyim pztesi günü gitcem bende doktora bakalım ne dicek

Kizlar milletin cocugunu gorunce kotu oluyorm ya.Allah hepsini annelerine babalarina bagislasin ama insan gercekten evladi olmasini istiyor.ablamin 2 cocugu var her ikisine de istedigi ay hamile kaldi.biz 18 ay oldu hala yok hoc gebe kalamadm.nasip iste ins bu ay olur.benimle ayni aylarda evlenen iki arkadsm da ikinci cocuklarna hamileler

Canımmmmm Allah nasip etsin, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın

Hayırlı aksamlar kzlar.ne yalan söleym bu ay da hamile haberleri almaya devam etcez gbi doguyo icime.hadi bakalm hayrlsı.rabbim kimsenin kucağını bos brakmasn ins.dely naslsn cnm hamilelgn nasl gdyo ? Benm bulantm cok fazla.ama alstm artk bebism icn dayancm hersey e deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…