Allah saglikla dogup buyumeyi nasip etsin darisi basimiza insallahCanlarım merhaba
Pazartesi iğnenin 15. Gündk kan tahlilim ;21.18 di ,bugünkü sonuç ; 71.70
Aile sağlığındaki doktorum güzel dedi artış için ama yinede temkinli davranmakta fayda var
İğnenin 16. Gününü bekleyin diyolar canim. 14.gün adet olunuyor genelde diye. Ama tabi sen bilirsin. İns vardir bebis. İlk ayin mi ignedeyarin ignenin 13. gunu kizlar kan testi yapacagim bakalim durum ne bi taraftan da erken mi diyorum
Aman gelmesingünaydın hayırlı cumalar herkese...hala gelmedi kırmızılar bugün 17.gün test yaptım yine negatif ne oluyo bana acaba ya
evet benim ilk tedavim canim bakalim nasip hayirlisi olur insallahİğnenin 16. Gününü bekleyin diyolar canim. 14.gün adet olunuyor genelde diye. Ama tabi sen bilirsin. İns vardir bebis. İlk ayin mi ignede
İnşallah alırız canımHayırlı aksamlar kzlar.ne yalan söleym bu ay da hamile haberleri almaya devam etcez gbi doguyo icime.hadi bakalm hayrlsı .rabbim kimsenin kucağını bos brakmasn ins.dely naslsn cnm hamilelgn nasl gdyo ? Benm bulantm cok fazla.ama alstm artk bebism icn dayancm hersey e deger
Erken ama yine de bebiş varsa 13. gün çıkar canım. İnşallah seninledir bebişşşyarin ignenin 13. gunu kizlar kan testi yapacagim bakalim durum ne bi taraftan da erken mi diyorum
Hayırlı cumalar.. Amin canım..Gunaydin kizlar.....hayirli cumalar.Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah
Canımmmmm Allah nasip etsin, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın
evet benim ilk tedavim canim bakalim nasip hayirlisi olur insallah
evet benim ilk tedavim canim bakalim nasip hayirlisi olur insallah
Ben de nisan 4 gbi gtcem canım nasipseGünaydın kızlarHayırlı cumalar..
İnşallah alırız canımAmiinn..
Canım, benim midem bulanmıyor ya. Yani şöyle mesela sabah bulandı biraz ama çok az. Geçiyor sonra. Daha çok yemeklerden sonra bulanıyor, o da çok uzun sürmüyor. Bulanmıyor diyebiliyorum o yüzden. Çok rahatsız edici değil. O da bu hafta başladı. Şanslılardanım sanırımMide bulantısı çok kötü biliyoruumm :/ Geçen hafta migrenim tuttuğunda bulandı yine. Allah göstermesin yerimden kalkamıyorum ben. İnşallah geçer bir kaç haftaya seninki de.. Bebişler iyi olsun da inşallah 2 hafta sonra kontrolüm. Senin?
Erken ama yine de bebiş varsa 13. gün çıkar canım. İnşallah seninledir bebişşş
Hayırlı cumalar.. Amin canım..
Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Şubatın 24de çatlatma iğnesi yapıldı ve dün çok az leke geldi kan gibi değil ama teste yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için.Siz ne yapmalıyım.
Senin 2li test zamanın gelmiş olacak heralde. Allah sağlık versin canım..Ben de nisan 4 gbi gtcem canım nasipse
Adet günün ne zamandı canım :) Gelmiş herhalde. Gelmişse test yap bence de. Olumsuz bile olsa öğrenmiş olursun ama inşallah vardır bebişşiiinnMerhaba ben aranıza yeni katıldım.Şubatın 24de çatlatma iğnesi yapıldı ve dün çok az leke geldi kan gibi değil ama teste yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için.Sizce ne yapmalıyım.
canım belki hamilesindir , bir ilaç falan kullanmam gerekebilir Dr a git lütfen test yap, belki progestan verecek kullanıyor musun bilemiyorum ama ihmal etme, düşük olabilir varsa. Telaşlandırmak istemem ama riske atabileceğimiz bi konu değil bilşyorsunŞubatın 12.de olmuştum geçen ay ve bu ayında 12.de olmam gerekliydi ama leke geldi pembemsi gibiydi. Bugünde beklesem belki adet olurum. Ama inşallah olmam.Sizede çok teşekkür ederim.
Bekle o zaman canım sabredebiliyorsan. Ben de bekliyordum. Lekelenme varsa arkasından adet gelebilir ama inşallah olmazsın. Hayırlısı olsunŞubatın 12.de olmuştum geçen ay ve bu ayında 12.de olmam gerekliydi ama leke geldi pembemsi gibiydi. Bugünde beklesem belki adet olurum. Ama inşallah olmam.Sizede çok teşekkür ederim.
m yBenim de ilk iğnemdi olmadıinş hamilesindir ama lütfen çok heveslenme kapılma sonra olmadığını öğrenince çokk üzülüyosunn çookk.bende bu ay iğne yapıldı hamile kalırım heralde diye düşünmüştüm bi kaç belirti gibi gelen şeyler oldu göğsümün ucu acıdı karardı adet olduğum günün sabahında midem bulandı istifra ettim dedim inş hamileyim sonra adet oldum tabi değilmişim.hayırlısı yani o kan testinde değerleri görmeden çift çizgiyi görmeden kimse kapılmasın insan yıkılıyo yani ben öyle oldum inş sne olmazsınn innssss. Rabbim isteyen herkese versin inş.
Canım aynı şeyleri yüreğimde duyuyorum inan. Her ay diyorum ki bu ay da olmazsa ne yaparım ? Çok çaresizliğe kapılıyorum şu yükden ki ben hangi Dr a gitsem kesin tedavi diyor çoğu da tüp bebek. 4 ay oldu isteyeli biz, yaklaşık 4 senelik evlimiz. Tabiki o da bi yöntem ama borcumuz var onda da hemen olup olmayacağı belli değil, etraf hemen dedikodunu yapıp seni üzecek potansiyelde, dua ediyorum. Aşılama bile demiyorlar. Tüp bebek hemen. Yani derdi veren dermanını verir inşallah. Kimyasal gebelik geçirdiğimde çok ağladım. Eşim bi türlü dinletti. ' seyreyle güzel Kudreti Mevlam neler eyler' diye. Ben daha çok ağladım. Ondan sonra dik durmaya çalışıyorum.Rabbim niyetlerimizi biliyor. Hayır olsun hayırlısı olsunBenim de ilk iğnemdi olmadıinş hamilesindir ama lütfen çok heveslenme kapılma sonra olmadığını öğrenince çokk üzülüyosunn çookk.bende bu ay iğne yapıldı hamile kalırım heralde diye düşünmüştüm bi kaç belirti gibi gelen şeyler oldu göğsümün ucu acıdı karardı adet olduğum günün sabahında midem bulandı istifra ettim dedim inş hamileyim sonra adet oldum tabi değilmişim.hayırlısı yani o kan testinde değerleri görmeden çift çizgiyi görmeden kimse kapılmasın insan yıkılıyo yani ben öyle oldum inş sne olmazsınn innssss. Rabbim isteyen herkese versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?