Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canlarım merhaba

Pazartesi iğnenin 15. Gündk kan tahlilim ;21.18 di ,bugünkü sonuç ; 71.70

Aile sağlığındaki doktorum güzel dedi artış için ama yinede temkinli davranmakta fayda var
Allah saglikla dogup buyumeyi nasip etsin darisi basimiza insallah

yarin ignenin 13. gunu kizlar kan testi yapacagim bakalim durum ne bi taraftan da erken mi diyorum

yarin ignenin 13. gunu kizlar kan testi yapacagim bakalim durum ne bi taraftan da erken mi diyorum
İğnenin 16. Gününü bekleyin diyolar canim. 14.gün adet olunuyor genelde diye. Ama tabi sen bilirsin. İns vardir bebis. İlk ayin mi ignede

İğnenin 16. Gününü bekleyin diyolar canim. 14.gün adet olunuyor genelde diye. Ama tabi sen bilirsin. İns vardir bebis. İlk ayin mi ignede
evet benim ilk tedavim canim bakalim nasip hayirlisi olur insallah

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar..

İnşallah alırız canım Amiinn..

Canım, benim midem bulanmıyor ya. Yani şöyle mesela sabah bulandı biraz ama çok az. Geçiyor sonra. Daha çok yemeklerden sonra bulanıyor, o da çok uzun sürmüyor. Bulanmıyor diyebiliyorum o yüzden. Çok rahatsız edici değil. O da bu hafta başladı. Şanslılardanım sanırım Mide bulantısı çok kötü biliyoruumm :/ Geçen hafta migrenim tuttuğunda bulandı yine. Allah göstermesin yerimden kalkamıyorum ben. İnşallah geçer bir kaç haftaya seninki de.. Bebişler iyi olsun da inşallah 2 hafta sonra kontrolüm. Senin?

Erken ama yine de bebiş varsa 13. gün çıkar canım. İnşallah seninledir bebişşş

Gunaydin kizlar.....hayirli cumalar.Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah
Hayırlı cumalar.. Amin canım..

Canımmmmm Allah nasip etsin, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın

Benim de ilk iğnemdi olmadı inş hamilesindir ama lütfen çok heveslenme kapılma sonra olmadığını öğrenince çokk üzülüyosunn çookk.bende bu ay iğne yapıldı hamile kalırım heralde diye düşünmüştüm bi kaç belirti gibi gelen şeyler oldu göğsümün ucu acıdı karardı adet olduğum günün sabahında midem bulandı istifra ettim dedim inş hamileyim sonra adet oldum tabi değilmişim.hayırlısı yani o kan testinde değerleri görmeden çift çizgiyi görmeden kimse kapılmasın insan yıkılıyo yani ben öyle oldum inş sne olmazsınn innssss. Rabbim isteyen herkese versin inş.

Benim ilki hüsranla.sonuçlandı
Şimdi ikinci deneyisimiz iğnenin 7. Günü daha bekliyorum.bakalim.. iki gun once iliski sonrasi hafif kahvemsi lekelenme oldu. Bu sabah kasigim agridi birde yururken yer altimdan kaydi basim dondu ilk defa boyle oldu artik sonuclar ne cikacak haftaya bakalim. bekliyorum

Ben de nisan 4 gbi gtcem canım nasipse

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Şubatın 24de çatlatma iğnesi yapıldı ve dün çok az leke geldi kan gibi değil ama teste yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için.Sizce ne yapmalıyım.

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Şubatın 24de çatlatma iğnesi yapıldı ve dün çok az leke geldi kan gibi değil ama teste yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için.Siz ne yapmalıyım.

Canım 17.gün olmus senin bu gün kanaman yoksa bi test yap.varsa çıkar. 16.gün çıkıyor diyorlar. Belirsizlik yaşamak daha da zor bence adet belirtin yoksa bir an önce yap testi belki bebiş vardir

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Şubatın 24de çatlatma iğnesi yapıldı ve dün çok az leke geldi kan gibi değil ama teste yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için.Sizce ne yapmalıyım.
Adet günün ne zamandı canım :) Gelmiş herhalde. Gelmişse test yap bence de. Olumsuz bile olsa öğrenmiş olursun ama inşallah vardır bebişşiiinn

Şubatın 12.de olmuştum geçen ay ve bu ayında 12.de olmam gerekliydi ama leke geldi pembemsi gibiydi. Bugünde beklesem belki adet olurum. Ama inşallah olmam.Sizede çok teşekkür ederim.

C
Şubatın 12.de olmuştum geçen ay ve bu ayında 12.de olmam gerekliydi ama leke geldi pembemsi gibiydi. Bugünde beklesem belki adet olurum. Ama inşallah olmam.Sizede çok teşekkür ederim.
canım belki hamilesindir , bir ilaç falan kullanmam gerekebilir Dr a git lütfen test yap, belki progestan verecek kullanıyor musun bilemiyorum ama ihmal etme, düşük olabilir varsa. Telaşlandırmak istemem ama riske atabileceğimiz bi konu değil bilşyorsun

Bekle o zaman canım sabredebiliyorsan. Ben de bekliyordum. Lekelenme varsa arkasından adet gelebilir ama inşallah olmazsın. Hayırlısı olsun

Canı
m y
Canım aynı şeyleri yüreğimde duyuyorum inan. Her ay diyorum ki bu ay da olmazsa ne yaparım ? Çok çaresizliğe kapılıyorum şu yükden ki ben hangi Dr a gitsem kesin tedavi diyor çoğu da tüp bebek. 4 ay oldu isteyeli biz, yaklaşık 4 senelik evlimiz. Tabiki o da bi yöntem ama borcumuz var onda da hemen olup olmayacağı belli değil, etraf hemen dedikodunu yapıp seni üzecek potansiyelde, dua ediyorum. Aşılama bile demiyorlar. Tüp bebek hemen. Yani derdi veren dermanını verir inşallah. Kimyasal gebelik geçirdiğimde çok ağladım. Eşim bi türlü dinletti. ' seyreyle güzel Kudreti Mevlam neler eyler' diye. Ben daha çok ağladım. Ondan sonra dik durmaya çalışıyorum.Rabbim niyetlerimizi biliyor. Hayır olsun hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…