Hayırlısı olsun canım.. Belki de sağlıksız bir bebeğiniz olacaktı, belki büyük acılar yaşayacaktınız Allah korusun.. ki belki de Allah korumuştur sizi kötüsünden işte.. Böyle düşünmek lazım.. Ben öyle düşündüm hep.. Biz istiyoruz istiyoruuzzz ama hayırlısını o biliyor. Hep diyorum, biz de 1 yıl istedik. Evliliğimizde 4 yılımız dolmak üzere nasipse. 10 yıldır uğraşanlar var Allah sabır güç versin.. Hala da umutla devam ediyorlar. İnşallah Rabbim kimseyi çok bekletmez.. Belki bizim de daha önce olsaydı başka sıkıntılar çıkacaktı. Şükür ki şimdi oldu, Allah sağlık versin yeter ki.. Tam aşılama yaptıracakken nasip oldu.. O da olmasa tüp bebek diye çıkmıştık bu yola ama maddi durumumuz da pek elvermiyordu. Allah büyük, gerek kalmadı şükür.. Kucağımıza alabilecek miyiz, onu da Allah biliyor.. İnşallah sağlıkla alırız. İnşallah herkesin ki sağlıklı olsun..Canım aynı şeyleri yüreğimde duyuyorum inan. Her ay diyorum ki bu ay da olmazsa ne yaparım ? Çok çaresizliğe kapılıyorum şu yükden ki ben hangi Dr a gitsem kesin tedavi diyor çoğu da tüp bebek. 4 ay oldu isteyeli biz, yaklaşık 4 senelik evlimiz. Tabiki o da bi yöntem ama borcumuz var onda da hemen olup olmayacağı belli değil, etraf hemen dedikodunu yapıp seni üzecek potansiyelde, dua ediyorum. Aşılama bile demiyorlar. Tüp bebek hemen. Yani derdi veren dermanını verir inşallah. Kimyasal gebelik geçirdiğimde çok ağladım. Eşim bi türlü dinletti. ' seyreyle güzel Kudreti Mevlam neler eyler' diye. Ben daha çok ağladım. Ondan sonra dik durmaya çalışıyorum.Rabbim niyetlerimizi biliyor. Hayır olsun hayırlısı olsun
Hayırlı cumalar canım..hayırlı cumalar
Bencede biraz ver canım hamile kalıncada alcaksın zaten. Ben 65 kiloyum acaba fazlamı diyorum hamilelik içinBi d3 spora basladm kizlar doktorm diger adete kadar biraz kilo ver dedi umarm veririm..ya acaba kilom mu engelliyo hamile olmayi.boy 168. Killo. 95kg. Ama 68 kiloyken cok cok zayftm 38 beden giyerdm.
Canım ben 1,63 boy 69 kilo ile hamile kaldım :/ Oysaki 1 sene öncesine kadar 60 falandım. Hatta ondan önce 56'ya kadar düşmüştüm. Sonra bebiş olmayınca saldım, böyle oldum işte. Doktora gittiğimde biraz zayıfla demişti son ay, başka bir doktora gitmiştim. 1-2 kilo verdim ve hamile kaldım zaten. Ben de şişmanım aslında. Keşke 56 ya da bari 60 falan olsaydım. Kiloyu dert etmez, rahat rahat yerdim. Şimdi 9 haftada 2,5 kilo almışım bile. İlk 3 ayda hiç alınmaması ideal olan.Bi d3 spora basladm kizlar doktorm diger adete kadar biraz kilo ver dedi umarm veririm..ya acaba kilom mu engelliyo hamile olmayi.boy 168. Killo. 95kg. Ama 68 kiloyken cok cok zayftm 38 beden giyerdm.
Verirsin canım inşallah sen de..Insaallah kilo verecm bi hafta da yarm kilo gitti bile diger adete kadar 4 kilo gider ins.dely umarm rahat bi hamilelik gecirrsn kilon normal bence
Benim de ilk iğnemdi olmadıinş hamilesindir ama lütfen çok heveslenme kapılma sonra olmadığını öğrenince çokk üzülüyosunn çookk.bende bu ay iğne yapıldı hamile kalırım heralde diye düşünmüştüm bi kaç belirti gibi gelen şeyler oldu göğsümün ucu acıdı karardı adet olduğum günün sabahında midem bulandı istifra ettim dedim inş hamileyim sonra adet oldum tabi değilmişim.hayırlısı yani o kan testinde değerleri görmeden çift çizgiyi görmeden kimse kapılmasın insan yıkılıyo yani ben öyle oldum inş sne olmazsınn innssss. Rabbim isteyen herkese versin inş.
Canıımmm.. Nerdesin seennnnMerhaba kizlarrmisafirdi derslerdi derken yazamadim size insallah herkes iyidir bes gun misafir agirladim simdi de derslere agirlik veriyorum aklimdan bebek fikri ciksin diye ama nerde hayirlisi artik hepinize hayirli cumalarr
Canıımmm.. Nerdesin seennnnYazacaktım artık sanaa.. Demek misafirlerin vardıı.. Yorulmuşsundur dinlen biraz.
Çıkar aklından çıkaarr :))Hayırlı cumalar canımm.. Böyle uzak kalmaa
Geçmiş olsuunn... iyi ol aman..sorma canm misafirim eksik olmadi masallah hem de yatili olunca uzak kaldim biraz bu arada yine migrenim tuttu tabi onunla da ugrasiyorum neyse simdi iyiyim aklimdan cikarmaya calissam da asilamayi dusunuyorum hep
Sen nasilsin canmm bebis nasil
Ay maşallah belirtiler de baslamis demekGeçmiş olsuunn... iyi ol aman..
İyiyim canım. Hafif mide bulantıları oluyor ama ne çekenler var.. Maşallah onlara göre iyiyimBebiş de iyidir umarım. Bir sorun yok görünürde ama tabi hissedemiyorum :/ :) 2 hafta sonra sağlıklı olduğunu görürüz inşallah..
Aşılaman da hemmen tutacaakk inşallaahh
İnşallah canıımAy maşallah belirtiler de baslamis demekiyidir iyidir hep guzel haberler alalim insallah aminnn insallah
Ahh ne guzellİnşallah canıımAkşam da Bursa'ya, annemlere gidiyorum Bebişli olarak ilk kez görüşücez.. Sorunsuz geçer günler aylar inşallah.. Sana olsun darısııı :))
Amin canım.. Çok saoolllAhh ne guzellduygulu anlar sizi bekliyo masallah aminn saglikla al kucagina jnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?