Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım iğne yaptirmismiydin

Evet canım yaptırdım bir martta. iki ve tdört martta ilişki dedi ondan sonra haftada iki dedi . Gelişmiş altı yumurtam vardı biraz erken baktım ama haftaya cuma falan adet olmazsam yeniden yapacam
Canım iğne yaptirmismiydin

Doktorum da adet gecikirse bak demişti zaten benim adet zamanı da 17 martta

Doktorum da adet gecikirse bak demişti zaten benim adet zamanı da 17 martta
daha varmış canım adetine inşallah hamilesindirde değerin yükselir,bende ne gebelik var ne adet var bu ayda bunu yaşıyorum iyice strese girdim

Adetinde mi olmadı canım ilaçlar sürekli hormon ne olacak şaşırıyor vücudumuz Allah en kisa zamanda hepimize versin inşallah
daha varmış canım adetine inşallah hamilesindirde değerin yükselir,bende ne gebelik var ne adet var bu ayda bunu yaşıyorum iyice strese girdim

Bu süreç zorlu yipratici ama sonucu iyi olacaksa katlanacagiz tabii inşallah iyi olur

Bu süreç zorlu yipratici ama sonucu iyi olacaksa katlanacagiz tabii inşallah iyi olur
İnşallah canım.valla bugün eşimin yanında tutamadım kendimi çok Ağladım dolmuşum zaten zor oluyo oluncada durmuyo biz Kucağımiza alamayacakmıyız yaşımiZda Geçiyo diye oda olacak daha yeni başladık yaşımız genç falan diye teselli etti konuştuk iyi geldi biraz rahatladım.sonrada ben senin için diyorum sen yaşlısın falan dedim uyuZa Baksen dedi güldük ben gülünce oda seviniyo , durmak yok dedi beraber güçlü olacagimıza söz verdik inşallah umutlar tükenmedn istediğimiz gerçekleşir

Arkadaşlar çatlatma ignesinden sonra progestan kullanan varmı varsa nasıl kullaniyosunuz

Canım eşinin yaninda olduğunu bilmek de insana ayrı bi rahatlık veriyor sağolsun esimde öyle inşallah her şey yolunda gider hakkımızda hayırlı olur

sudunyst: 39942051 .!.:
Arkadaşlar çatlatma ignesinden sonra progestan kullanan varmı varsa nasıl kullaniyosunuz
Ben duphaston kullanıyorum günde iki defa

Ayyyy kızlaaaar bugün iğnemin 10. Günü ve sabahtan beri sarı akıntım var yapışkan falan degil ıslak ıslak nir akıntı kokusu falan yok. Ayyy adet belirtim böyle olmadı hic ama adetim mi gelecek acaba hic kahvemsi falan da degil normal akintilarimdan farklı. Siz yaşadınız mı böyle bir şey. Nolurrr artik bu ay hamile olayim 4 gun sonra adetimin zamani insallah gelmesinleeerrr

Insallah hamilesindr cnm...Bu arada igneden sonra agrin falan oldumu

Olmaz mi canim ya 2.ve 3. Gunu oldu baya zorladi beni. Neden canim
Bende gecen ay vuruldm agru falan olmamsti catlamamsti yumurtam bu ayda dun gece vuruldum yine agri yok...yine catlamatack die korkuyorum...Pzr dr cagirdi kontrol edecekms

slm kızlar çok şükür kırmızılar gldi bugün 4 gün gecikmeyle, hep bu stresten oluyo bi başa çıkabilsem

Ben de ignenin 9. Gunundeyim ve idrarda pozitifi gordum. Dun de test yapmistim silikti ama bugun daha net. Belim de agriyor. Umarim kan testi verdigimde cikar.

Bende gecen ay vuruldm agru falan olmamsti catlamamsti yumurtam bu ayda dun gece vuruldum yine agri yok...yine catlamatack die korkuyorum...Pzr dr cagirdi kontrol edecekms

Hmm inşallah çatlar canım ya. Bana demişti doktor ağrıması çatlamasına delalet diye. Benim de bu 2. Denemem bir yılı aşkındır bbebeğimiz olmadi. Eşimde bende muayenelerden geçtik hiç bir sorun çıkmadı. 2. Catlatma iğnemi oldum bu aydanda umitsizim

Ben de ignenin 9. Gunundeyim ve idrarda pozitifi gordum. Dun de test yapmistim silikti ama bugun daha net. Belim de agriyor. Umarim kan testi verdigimde cikar.

Ayyyy okurken gozlerim açıldı canimmm tebrik ederim.9 gun cok erken belli olmus. Ay nasil mutlu oldum bak şimdi

Darısı başıma. Belirtilerin var mıydı yoksa bi deneyeyim mi dedin

Kız catlattin beni meraktan yazdin hemen nereye kayboldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…