- 20 Ocak 2015
- 229
- 82
- 53
- 36
Canım iğne yaptirmismiydinCanım yaptırdım testi 2, 70 geldi şu anda negatif gibi daha edet tarihime dört gün var geçerse baktiracagim gecmezse de nasip değil artık ne yapalım bi taraftan cok ümit etmeyeyim diyorum bi taraftan da iştei insanoğlu çok umitleniyorum Allah hayırlısıni versin
Canım iğne yaptirmismiydin
daha varmış canım adetine inşallah hamilesindirde değerin yükselir,bende ne gebelik var ne adet var bu ayda bunu yaşıyorum iyice strese girdimDoktorum da adet gecikirse bak demişti zaten benim adet zamanı da 17 martta
daha varmış canım adetine inşallah hamilesindirde değerin yükselir,bende ne gebelik var ne adet var bu ayda bunu yaşıyorum iyice strese girdim
amin canım amin inşallaahAdetinde mi olmadı canım ilaçlar sürekli hormon ne olacak şaşırıyor vücudumuz Allah en kisa zamanda hepimize versin inşallah
İnşallah canım.valla bugün eşimin yanında tutamadım kendimi çok Ağladım dolmuşum zaten zor oluyo oluncada durmuyo biz Kucağımiza alamayacakmıyız yaşımiZda Geçiyo diye oda olacak daha yeni başladık yaşımız genç falan diye teselli etti konuştuk iyi geldi biraz rahatladım.sonrada ben senin için diyorum sen yaşlısın falan dedim uyuZa Baksen dedi güldük ben gülünce oda seviniyo , durmak yok dedi beraber güçlü olacagimıza söz verdik inşallah umutlar tükenmedn istediğimiz gerçekleşirBu süreç zorlu yipratici ama sonucu iyi olacaksa katlanacagiz tabii inşallah iyi olur
İnşallah canım.valla bugün eşimin yanında tutamadım kendimi çok Ağladım dolmuşum zaten zor oluyo oluncada durmuyo biz Kucağımiza alamayacakmıyız yaşımiZda Geçiyo diye oda olacak daha yeni başladık yaşımız genç falan diye teselli etti konuştuk iyi geldi biraz rahatladım.sonrada ben senin için diyorum sen yaşlısın falan dedim uyuZa Baksen dedi güldük ben gülünce oda seviniyo , durmak yok dedi beraber güçlü olacagimıza söz verdik inşallah umutlar tükenmedn istediğimiz gerçekleşir
Ben duphaston kullanıyorum günde iki defasudunyst: 39942051 .!.:Arkadaşlar çatlatma ignesinden sonra progestan kullanan varmı varsa nasıl kullaniyosunuz
Insallah hamilesindr cnm...Bu arada igneden sonra agrin falan oldumuAyyyy kızlaaaar bugün iğnemin 10. Günü ve sabahtan beri sarı akıntım var yapışkan falan degil ıslak ıslak nir akıntı kokusu falan yok. Ayyy adet belirtim böyle olmadı hic ama adetim mi gelecek acabahic kahvemsi falan da degil normal akintilarimdan farklı. Siz yaşadınız mı böyle bir şey. Nolurrr artik bu ay hamile olayim 4 gun sonra adetimin zamani insallah gelmesinleeerrr
Insallah hamilesindr cnm...Bu arada igneden sonra agrin falan oldumu
Bende gecen ay vuruldm agru falan olmamsti catlamamsti yumurtam bu ayda dun gece vuruldum yine agri yok...yine catlamatack die korkuyorum...Pzr dr cagirdi kontrol edecekmsOlmaz mi canim ya 2.ve 3. Gunu oldu baya zorladi beni. Neden canim
Bende gecen ay vuruldm agru falan olmamsti catlamamsti yumurtam bu ayda dun gece vuruldum yine agri yok...yine catlamatack die korkuyorum...Pzr dr cagirdi kontrol edecekms
Ben de ignenin 9. Gunundeyim ve idrarda pozitifi gordum. Dun de test yapmistim silikti ama bugun daha net. Belim de agriyor. Umarim kan testi verdigimde cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?