Canım ben testi ilk 6. gün yaptım. Sonra iğnenin etkisinden diye bir de 8. gün yaptım. 6. günkü çizgi 8. gün silikleşti azaldı. 9. günse daha koyu çıktı. Hala iğnenin etkisi varsa bilemem tabii o yüzden kan testi vereceğim Salı ya. Benim durumumda olanlar var mı bilmiyorum ama bende kasık agrısı ve bel agrısı mevcut.Ayyyy okurken gozlerim açıldı canimmm tebrik ederim.9 gun cok erken belli olmus. Ay nasil mutlu oldum bak şimdi
Darısı başıma. Belirtilerin var mıydı yoksa bi deneyeyim mi dedin
Canım ben testi ilk 6. gün yaptım. Sonra iğnenin etkisinden diye bir de 8. gün yaptım. 6. günkü çizgi 8. gün silikleşti azaldı. 9. günse daha koyu çıktı. Hala iğnenin etkisi varsa bilemem tabii o yüzden kan testi vereceğim Salı ya. Benim durumumda olanlar var mı bilmiyorum ama bende kasık agrısı ve bel agrısı mevcut.
iğneden sonra 14.gündü bugün test yaptım ama negatif çıktı..çok üzgünüm..birdaha ki aya inş. hayırlısıyla..
gelmedi canım. 4 gün geçti adetimKuzucum kirmizilar geldi mi? Gelmeden umutsuz olma belki erkendir daha
Senin kaçıncı günün canım igneden sonra ?Kuzucum kirmizilar geldi mi? Gelmeden umutsuz olma belki erkendir daha
Senin kaçıncı günün canım igneden sonra ?
gelmedi canım. 4 gün geçti adetim
ay inş. canım ya sağolasın.. p.tesi kanda baktırıyım ben o zaman..Bence kana baktir benim arkadasimin ilk haftalar idrarda cikmadi kanda cikti
Ya canım keşke testin olsa da yapsan :) Ben de korkuyorum iğnedendir diye. İnşallah değildir ama.Bence kana baktir benim arkadasimin ilk haftalar idrarda cikmadi kanda cikti
Allah umutlarimizi bosa cikarmasin insallahay inş. canım ya sağolasın.. p.tesi kanda baktırıyım ben o zaman..
Ya canım keşke testin olsa da yapsan :) Ben de korkuyorum iğnedendir diye. İnşallah değildir ama.
aminn canım inşaallah..Allah umutlarimizi bosa cikarmasin insallah
Ya bugun de yapsana bi, bana çok yardımın dokunurdu
aminn canım inşaallah..
Ben sabah ve aksam iki kere yaptım bi şey farketmemişti cnm. Sen bilirsin yine de çoksa bi şimdi yap bi de sabah yapalım beraber olur mu ?Sabah ilk idrarda yapiliyor diye biliyorum canim doğru cikmasi icin. Yapiyim da sabahi bekleyemez misin :)
Ben sabah ve aksam iki kere yaptım bi şey farketmemişti cnm. Sen bilirsin yine de çoksa bi şimdi yap bi de sabah yapalım beraber olur mu ?
tamam canım :)Haberlerini bekliyoruz o zaman duyur burdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?