Yaptın mı canım ?Tamam eve gitmem bir saati bulur yazarim burdan
Erken gebelik testi var ya Predictor, ben ondan aldım internetten 3 tane ucuzdu. O en koyu çizgiyi verdi.
Tatlım 9. gün ya, sıkıntılı bir durum. İğnenin etkisi gitmediyse çok üzücü. Yarılanma ömrüne baktım prospektüsten, 7. gün vücuta ilacın %1 i kalıyormuş ancak. Yine de şüpheliyim. Umarım öyledir. Belirtiler de var ama yanıltabilir, psikolojik olabilir. 10 dk ya dek bekle cnm belli olmaz.Tatlim.sen hamilesin
:) allahın izniyle...
Bende normal gebelik testi vardi yaptım şimdi ssonuç bekliyorum olumsuz olduğuna eminim hem.cok erken hem umudum yok benim bir yildir olmuyor
Tatlım 9. gün ya, sıkıntılı bir durum. İğnenin etkisi gitmediyse çok üzücü. Yarılanma ömrüne baktım prospektüsten, 7. gün vücuta ilacın %1 i kalıyormuş ancak. Yine de şüpheliyim. Umarım öyledir. Belirtiler de var ama yanıltabilir, psikolojik olabilir. 10 dk ya dek bekle cnm belli olmaz.
Ayyy ya ikimiz de hamileyiz ya da ilaç bizi kandırıyorCanim 2.cizgi silik çıktı bi anlami var mi
Oyle midir diyosun cnm ? Bu arada sen de Antalya da yasiyormussun sanirim doktor tavsiyen var mi ?
canim ben 2012ye kadar antalyadaydim 2012den bu yanada konyadayim antalyanin neresindesin merkezde bi prof var akdeniz universitesinden ama ozel muayenehanesinde hasta bakiyorOyle midir diyosun cnm ? Bu arada sen de Antalya da yasiyormussun sanirim doktor tavsiyen var mi ?
Konyaalti ndayim cnm ben, insallah hamilelik vardir da gitmek nasip olur.canim ben 2012ye kadar antalyadaydim 2012den bu yanada konyadayim antalyanin neresindesin merkezde bi prof var akdeniz universitesinden ama ozel muayenehanesinde hasta bakiyor
insallah canim burdan isim vermek yasak degil galiba ben kendimde akdeniz universitesi mezunuyum hoca iyidir nettende arastirabilirsin prof. dr. inanc mendilciogluKonyaalti ndayim cnm ben, insallah hamilelik vardir da gitmek nasip olur.
Ben de AkdeniZ mezunuyum. Cnm 9. Gunde ilacin etkisi hala var midir ki ? Ben baktim da ilacin yarilanma omru 7 gunde bitiyor gibi. Baksana test sonucuna bi :insallah canim burdan isim vermek yasak degil galiba ben kendimde akdeniz universitesi mezunuyum hoca iyidir nettende arastirabilirsin prof. dr. inanc mendilcioglu
ben 10. gunden sonra etkisi geciyor diye biliyorum ama senin test sonucunda geyet belirgin bi taraftanda kendim yaptim 10. gun test etkisi devam etseydi benimkide pozitif cikardi icini ferah tut benceBen de AkdeniZ mezunuyum. Cnm 9. Gunde ilacin etkisi hala var midir ki ? Ben baktim da ilacin yarilanma omru 7 gunde bitiyor gibi. Baksana test sonucuna bi :
Tesekkurler cnm, Allahtan baska belirtiler de var. Bel ve kasik agrisi cekiyorum. Senin ilk denemen mi klomenle ? Ayrica dedigin doktoru duydum arkadasim Akdeniz den mezun hemsire sanki bahsediyordu. Inceleyecegim. Insallah senin de en yakin vakitte olur cnm.ben 10. gunden sonra etkisi geciyor diye biliyorum ama senin test sonucunda geyet belirgin bi taraftanda kendim yaptim 10. gun test etkisi devam etseydi benimkide pozitif cikardi icini ferah tut bence
evet benim ilk denemem canim incele inanc bey isindede iyidir riskli gebeliklerdedeTesekkurler cnm, Allahtan baska belirtiler de var. Bel ve kasik agrisi cekiyorum. Senin ilk denemen mi klomenle ? Ayrica dedigin doktoru duydum arkadasim Akdeniz den mezun hemsire sanki bahsediyordu. Inceleyecegim. Insallah senin de en yakin vakitte olur cnm.
Benim de ilk deneme, senin gibi Carsamba igne vurulmus bi arkadas daha var tanistim, onun idrarinda silik cizgi cikti cnm biz o da mi ignedendir demistik. Yarin sabah yine test yapacagim. Anlasilir artik.evet benim ilk denemem canim incele inanc bey isindede iyidir riskli gebeliklerdede
Hayir canim, gecen hafta. Ayni degilmissiniz ama.carsamba bu hafta mi acaba o biraz erken sanki ben ayin birinde yaptim ignemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?