Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bende pco var bakalim nasip olur insallah doktorumda cok iyi burda zaten alaninda guveniyorum oda bu ay cok umutluydu ama nasip bakalim dahada her sey bitmis degil adet olmadim sonucta
Canım günaydın, idrar bugün de pozitif sonucu verdi bana. İğnenin etkisi inşallah gitmiştir. Sen kaçlık iğne vuruldun ? 1500 lük 2 tane mi 5000 lik iki tane mi ?

Canım ben fostimon 75 lik yaptım beş doz altıncı günde ovitrelle yaptım catlatma için

QUTE="Latinakis, post: 39959450, member: 212035"]Bu arada ateşini ölçsene kaç çıkıyor ?[/QUOTE]
Ateş ölcmeyi hiç denemedim

Bu gün adet olacakmışim gibi Karnım ağrıyor

Gunun geldi mi ki cnm ? Benim hergun belim agriyor. Adetliymisim gibi, hAla ignenin yan etkisi olabilir diyorum.

Evet canım 16-17 gibi oluyor hep ama inşallah olmaz

arkadaşlar ya çatlatma iğnemi 7 martta vuruldum..bugun 8.gün..bu arada 3 gün önce su sıralar yaygın olan bi virüs kapmışım..2 gün ateşim yüksekti 38.7 gördü..aşırı kırıklık,halsizlik,sonra öksürük,terleme,grip..böyle hepsi bir arada garip bişeyle perşembeden bu yana boğusuyorum..simdi toparladım biraz 2-3 gün daha dinlenirsem bir şeyim kalmaz insallah..bu arada ilk gün doktora gittim antibiyotik vermedi..antibiyotik fayda etmiyomus..boşuna kullanma dedi..bede zencefil,siyah turp,greyfurt,arı sütü vs derken baya doğal yollarla toparlamaya calıştım işte..
size sorum..bu kadar hastalıga öksürüğe acaba bebek olmuşmudur,tutunmuş mudur?
ya biraz saçma bi soru olabilir ama ne bileyim işte bu süreçte böyle hasta olan birileri oldu mu??

Canim inan bu sorunun cevabini doktor bile veremez :) umarim tutmustur ama en iyisi bi test ver boylece ogrenirsin.

arkadaslar merhaba sadeceye peceteye gelen hafif pembe kanama oldu bende insallah devami gelmez(

Hanımlar cok akıntım oluyor demiştim ya ayy belli oldu nedeni bi enfeksiyon kapmış ki sormayin pütür pütür kabardı mantar olmuş ayy cok acılı bi durun. ...
Gebelik şüphesi de var bir şey kullanamiyorum yardim edin kkaşıntıyı alacak bir sey söyleyin

ben 10. gunden sonra etkisi geciyor diye biliyorum ama senin test sonucunda geyet belirgin bi taraftanda kendim yaptim 10. gun test etkisi devam etseydi benimkide pozitif cikardi icini ferah tut bence

Bende 10.gun test yaptim 2.cizgi cok silik cikti pembemsi bi sekilde

Kizlar bende bu ay bi gariplik oldu.pcoluyum.adetim 40kusur gubde oluo fakat klomen falan icince 29.gun oluodu.hatta ikinci ay klomen icmeduysemm 30kusur gune dogru tekrar uzuodu..gecen ay klomen catlatma ignesi sonucu iki yumurtamdan biri 4cmlik kist oldu sonra adetimle attim.busebepten bu ay ne klomen ne igne vurundum ustelik bi yumurtam.daha oldugunu solemiati.dun 25.gunumdu kahverengi cok az bi akinti geldi .acilden kandan baktirdim malesef 0.376 cikti.ben hic 25.gun adet oldugumu hatirlamam aksamindada bi damla kan gelmis

gecmis olsun saracoglunun falan bitkisel bi kuru var mi acaba arastirsan insallah tez zamanda atlatirsin

adet olacagim gibi geliyor ama pet koydum hic bi sey yok gelen giden insallah yerlesme kanamasidir tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…