Canım günaydın, idrar bugün de pozitif sonucu verdi bana. İğnenin etkisi inşallah gitmiştir. Sen kaçlık iğne vuruldun ? 1500 lük 2 tane mi 5000 lik iki tane mi ?bende pco var bakalim nasip olur insallah doktorumda cok iyi burda zaten alaninda guveniyorum oda bu ay cok umutluydu ama nasip bakalim dahada her sey bitmis degil adet olmadim sonucta
Bu arada ateşini ölçsene kaç çıkıyor ?carsamba bu hafta mi acaba o biraz erken sanki ben ayin birinde yaptim ignemi
Drottine osay3 insallah sonuclariniz dogru hayirli olsun ben 10. gunumde idrarda yaptim negatifti 13. gunu kanda baktim 2.70 yani negatif geldi ilacin etkisi coktan gecmistir insallah hayirli haberleriniz gelir[/QUO
Öyle mi dersin canim benim. Bu sabah yine tekrarladim silik cikti 2.cizgi. bugun bir kac tane daha test alirim bu hafta ara ara bakarim zaten 3 gun sonra günüm gelmesi gerek adetim yani. Ordan da anlasilir.
2.70 belki gec dollenmistir canim adet gelmedikce umutlu ol bence
ben 10. gunden sonra etkisi geciyor diye biliyorum ama senin test sonucunda geyet belirgin bi taraftanda kendim yaptim 10. gun test etkisi devam etseydi benimkide pozitif cikardi icini ferah tut bence
Canim gunaydin :)Bende 10.gun test yaptim 2.cizgi cok silik cikti pembemsi bi sekilde
gecmis olsun saracoglunun falan bitkisel bi kuru var mi acaba arastirsan insallah tez zamanda atlatirsinHanımlar cok akıntım oluyor demiştim yaayy belli oldu nedeni bi enfeksiyon kapmış ki sormayin pütür pütür kabardı mantar olmuş ayy cok acılı bi durun. ...
Gebelik şüphesi de var bir şey kullanamiyorumyardim edin kkaşıntıyı alacak bir sey söyleyin
Sevda gunaydin ? Ne yaptin senin testler nasil ?gecmis olsun saracoglunun falan bitkisel bi kuru var mi acaba arastirsan insallah tez zamanda atlatirsin
gunaydin canim benim dun iki kere lekelenmem oldu test yapmadim dahaSevda gunaydin ? Ne yaptin senin testler nasil ?
Lekelenme olmasi hamile olmadigin anlamina gelmiyor ama :) insallah testte pozitifi gorursun.gunaydin canim benim dun iki kere lekelenmem oldu test yapmadim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?