Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Lekelenme olmasi hamile olmadigin anlamina gelmiyor ama :) insallah testte pozitifi gorursun.
insallah canim insallah yarin nobetciyim kanda baktiracagim beta hcg bu gun belki de idrarda bakarim heyecanliyim bi taraftanda cok kapilmak istemiyorum

insallah canim insallah yarin nobetciyim kanda baktiracagim beta hcg bu gun belki de idrarda bakarim heyecanliyim bi taraftanda cok kapilmak istemiyorum
Ben de ayni sen gibiyim, yarin kanda baktircam bugun ignenin 11. Gunu yine pozitifi gordum ama daha silik bi cizgiyle. Insallah yarin net cikar kanda.

Ben de ayni sen gibiyim, yarin kanda baktircam bugun ignenin 11. Gunu yine pozitifi gordum ama daha silik bi cizgiyle. Insallah yarin net cikar kanda.
insallah canim pozitifi goruruz isteyen herkesle birlikte

kasik agrim var hafif bel agrim var neye delalet bakacagiz artik yarin Allah bizede nasip etsin

slm kızlar çok şükür kırmızılar gldi bugün 4 gün gecikmeyle, hep bu stresten oluyo bi başa çıkabilsem
Canıımmm.. Kıyamam üzülmeee.. Sen hamile kalabildiğini biliyorsun canım.. En hayırlı zamanda verecek Allah inşallaahh Eşinle beraber üstesinden geleceksiniz, toparlarnıp kavuışacaksınız bebeğinize inşallah..

İnşallah hamilesindir.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..

Canim 2.cizgi silik çıktı bi anlami var mi
Canım normalde silik çizgi hamilelikten çıkar ama ilacın etkisi de 10 gün geçmiyor diyorlar.. Bilmiyorum.. Kişiden kişiye de değişebilir belki.. Bir kaç gün oynayabilir.. Heyecan yaptım valla ben de.. İnşallah sen de hamilesindiirr

Canım ilaç da kullanmamışsın zaten. Bence kısmeti varsa tutunur İnşallah tutunmuştur..

Canım krem kullanabilirsin belki. Sonuçta hamile bile olsan dışardan etkilemez krem. Ayrıca vajinal kremler verebiliyorlar hamilelikte de enfeksiyon falan için. Doktoruna sorma imkanın varsa sorsana. Geçmiş olsun canım..

kasik agrim var hafif bel agrim var neye delalet bakacagiz artik yarin Allah bizede nasip etsin
İnşallah hamilelik belirtisidir.. Hayırlısı olsun canım..

dely insallah oyledir gelen kanda implantasyon kanamasidir dua et bizede nasip olsun

Dely, benim de 11. Gunum Pregnyl igne ile, bugun testte silik cizgi cikti. Sence ihtimal var midir ?
Canım 11. günde iğnenin etkisi geçmiştir herhalde.. Yani inşallah Yarın test yaptır istersen. Daha adet tarihine var heralde ama, hamileysen değer düşük de olsa çıkar. İnşallah vardır bebiş

Gunaydın kızlarrr bol bebiş haberli bir gün olsun inşallah
dely canım nasılsın? gittin mi bursaya nasıldı? Annecin nasıl sevinmiştir
Günaydın canım..

Çok teşekkürler Evet gittim geldim.. Gördüm annemleri, iyiler şükür Güzel güzel yemekler yapıcam diye yordu kendini yine :) Annelik işte Babamın da elinden gelir. Yedirmeye meraklılar :) O da oturmadı Tembihlerle gönderdiler beni :))

Ohh ne güzel canm yaa benim de annem babam bursada kendim gitmiş gibi oldum anne baba duası da alınmış moral depolanmıştır maşallah

Ohh ne güzel canm yaa benim de annem babam bursada kendim gitmiş gibi oldum anne baba duası da alınmış moral depolanmıştır maşallah
İnşallah sen de görürsün yakında Aile bir yana, herkeees bir yana.. Allah başımızdan eksik etmesin. Moral depoladım ama gelince de ilk günler biraz buruk oluyor insan. Bir kaç güne toparlarım heralde. Saol canım benim

dely inşallah vardır yapacağım Allah nasip ederse

Canım evde bir test yap istersen o zaman. Ya da yarın sabah ilk idrarınla yap. İnşallah vardır bebiş
Canim adetim ne zaman bilmiyorum, yarin da 12. Gunum test verecegim. Bel ve kasik agrisi cekiyorum yogun sekilde. Insallah bunlar belirtidir. Sen de igne vurulmussundur diye belirtilerini soray dedim bi.

Benim de annem yanımdaydı gitti aynı durumdayım aynen öyle canm aile başka

Canim adetim ne zaman bilmiyorum, yarin da 12. Gunum test verecegim. Bel ve kasik agrisi cekiyorum yogun sekilde. Insallah bunlar belirtidir. Sen de igne vurulmussundur diye belirtilerini soray dedim bi.
Ben iğne vurunduğumda çok ağrım olmamıştı canım. Normal yumurta çatlama ağrısından farklı değildi. Sonrasında kasık ağrıları da normal adet ağrısı gibi olmuştu. Adet olucam sanmıştım. Zaten aynı adet belirtisi ile hamilelik belirtisi. Belirti yok diyebiliriz yani aslında. Adet tarihi geçince başlar asıl belirtiler. İnşallah seninki de hamileliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…