insallah canim insallah yarin nobetciyim kanda baktiracagim beta hcg bu gun belki de idrarda bakarim heyecanliyim bi taraftanda cok kapilmak istemiyorumLekelenme olmasi hamile olmadigin anlamina gelmiyor ama :) insallah testte pozitifi gorursun.
Ben de ayni sen gibiyim, yarin kanda baktircam bugun ignenin 11. Gunu yine pozitifi gordum ama daha silik bi cizgiyle. Insallah yarin net cikar kanda.insallah canim insallah yarin nobetciyim kanda baktiracagim beta hcg bu gun belki de idrarda bakarim heyecanliyim bi taraftanda cok kapilmak istemiyorum
insallah canim pozitifi goruruz isteyen herkesle birlikteBen de ayni sen gibiyim, yarin kanda baktircam bugun ignenin 11. Gunu yine pozitifi gordum ama daha silik bi cizgiyle. Insallah yarin net cikar kanda.
İnşallah canım.valla bugün eşimin yanında tutamadım kendimi çok Ağladım dolmuşum zaten zor oluyo oluncada durmuyo biz Kucağımiza alamayacakmıyız yaşımiZda Geçiyo diye oda olacak daha yeni başladık yaşımız genç falan diye teselli etti konuştuk iyi geldi biraz rahatladım.sonrada ben senin için diyorum sen yaşlısın falan dedim uyuZa Baksen dedi güldük ben gülünce oda seviniyo , durmak yok dedi beraber güçlü olacagimıza söz verdik inşallah umutlar tükenmedn istediğimiz gerçekleşir
Canıımmm.. Kıyamam üzülmeee.. Sen hamile kalabildiğini biliyorsun canım.. En hayırlı zamanda verecek Allah inşallaahhslm kızlar çok şükür kırmızılar gldi bugün 4 gün gecikmeyle, hep bu stresten oluyo bi başa çıkabilsem
İnşallah hamilesindir.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..Canım ben testi ilk 6. gün yaptım. Sonra iğnenin etkisinden diye bir de 8. gün yaptım. 6. günkü çizgi 8. gün silikleşti azaldı. 9. günse daha koyu çıktı. Hala iğnenin etkisi varsa bilemem tabii o yüzden kan testi vereceğim Salı ya. Benim durumumda olanlar var mı bilmiyorum ama bende kasık agrısı ve bel agrısı mevcut.
Canım normalde silik çizgi hamilelikten çıkar ama ilacın etkisi de 10 gün geçmiyor diyorlar.. Bilmiyorum.. Kişiden kişiye de değişebilir belki.. Bir kaç gün oynayabilir.. Heyecan yaptım valla ben de.. İnşallah sen de hamilesindiirrCanim 2.cizgi silik çıktı bi anlami var mi
Canım ilaç da kullanmamışsın zaten. Bence kısmeti varsa tutunurarkadaşlar ya çatlatma iğnemi 7 martta vuruldum..bugun 8.gün..bu arada 3 gün önce su sıralar yaygın olan bi virüs kapmışım..2 gün ateşim yüksekti 38.7 gördü..aşırı kırıklık,halsizlik,sonra öksürük,terleme,grip..böyle hepsi bir arada garip bişeyle perşembeden bu yana boğusuyorum..simdi toparladım biraz 2-3 gün daha dinlenirsem bir şeyim kalmaz insallah..bu arada ilk gün doktora gittim antibiyotik vermedi..antibiyotik fayda etmiyomus..boşuna kullanma dedi..bede zencefil,siyah turp,greyfurt,arı sütü vs derken baya doğal yollarla toparlamaya calıştım işte..
size sorum..bu kadar hastalıga öksürüğe acaba bebek olmuşmudur,tutunmuş mudur?
ya biraz saçma bi soru olabilir ama ne bileyim işte bu süreçte böyle hasta olan birileri oldu mu??
Canım krem kullanabilirsin belki. Sonuçta hamile bile olsan dışardan etkilemez krem. Ayrıca vajinal kremler verebiliyorlar hamilelikte de enfeksiyon falan için. Doktoruna sorma imkanın varsa sorsana. Geçmiş olsun canım..Hanımlar cok akıntım oluyor demiştim yaayy belli oldu nedeni bi enfeksiyon kapmış ki sormayin pütür pütür kabardı mantar olmuş ayy cok acılı bi durun. ...
Gebelik şüphesi de var bir şey kullanamiyorumyardim edin kkaşıntıyı alacak bir sey söyleyin
İnşallah hamilelik belirtisidir.. Hayırlısı olsun canım..kasik agrim var hafif bel agrim var neye delalet bakacagiz artik yarin Allah bizede nasip etsin
İnşallah canım.. Dualarım sizinledely insallah oyledir gelen kanda implantasyon kanamasidir dua et bizede nasip olsun
sagol canim ben bu gun test yapsammi acaba yaaaİnşallah canım.. Dualarım sizinle
Kaç günün var adetine?sagol canim ben bu gun test yapsammi acaba yaaa
Dely, benim de 11. Gunum Pregnyl igne ile, bugun testte silik cizgi cikti. Sence ihtimal var midir ?Kaç günün var adetine?
Bu gun adet tarimdelypost: 39976697 .!.:Kaç günün var adetine?
Canım 11. günde iğnenin etkisi geçmiştir herhalde.. Yani inşallahDely, benim de 11. Gunum Pregnyl igne ile, bugun testte silik cizgi cikti. Sence ihtimal var midir ?
Günaydın canım..Gunaydın kızlarrrbol bebiş haberli bir gün olsun inşallah
dely canım nasılsın? gittin mi bursaya nasıldı? Annecin nasıl sevinmiştir
Canım evde bir test yap istersen o zaman. Ya da yarın sabah ilk idrarınla yap. İnşallah vardır bebişBu gun adet tarim
Ohh ne güzel canm yaa benim de annem babam bursada kendim gitmiş gibi oldumCanım 11. günde iğnenin etkisi geçmiştir herhalde.. Yani inşallahYarın test yaptır istersen. Daha adet tarihine var heralde ama, hamileysen değer düşük de olsa çıkar. İnşallah vardır bebiş
Günaydın canım..
Çok teşekkürlerEvet gittim geldim.. Gördüm annemleri, iyiler şükür Güzel güzel yemekler yapıcam diye yordu kendini yine :) Annelik işte Babamın da elinden gelir. Yedirmeye meraklılar :) O da oturmadı Tembihlerle gönderdiler beni :))
İnşallah sen de görürsün yakındaOhh ne güzel canm yaa benim de annem babam bursada kendim gitmiş gibi oldumanne baba duası da alınmış moral depolanmıştır maşallah
Canim adetim ne zaman bilmiyorum, yarin da 12. Gunum test verecegim. Bel ve kasik agrisi cekiyorum yogun sekilde. Insallah bunlar belirtidir. Sen de igne vurulmussundur diye belirtilerini soray dedim bi.Canım evde bir test yap istersen o zaman. Ya da yarın sabah ilk idrarınla yap. İnşallah vardır bebiş
Benim de annem yanımdaydı gitti aynı durumdayımİnşallah sen de görürsün yakındaAile bir yana, herkeees bir yana.. Allah başımızdan eksik etmesin. Moral depoladım ama gelince de ilk günler biraz buruk oluyor insan. Bir kaç güne toparlarım heralde. Saol canım benim
Ben iğne vurunduğumda çok ağrım olmamıştı canım. Normal yumurta çatlama ağrısından farklı değildi. Sonrasında kasık ağrıları da normal adet ağrısı gibi olmuştu. Adet olucam sanmıştım. Zaten aynı adet belirtisi ile hamilelik belirtisi. Belirti yok diyebiliriz yani aslında. Adet tarihi geçince başlar asıl belirtiler. İnşallah seninki de hamileliktendirCanim adetim ne zaman bilmiyorum, yarin da 12. Gunum test verecegim. Bel ve kasik agrisi cekiyorum yogun sekilde. Insallah bunlar belirtidir. Sen de igne vurulmussundur diye belirtilerini soray dedim bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?