mayısdan sonra doğum iznine ne kalıyo baya çalışcan desene bende senin gibiyim daha çıkamıyorum bitiremedim dükkanımıAllah kabul etsin canım dualarını.. Arada ses veerr
Geçer inşallah.. Evde olsam yine yatıp dinleniyorum, hiç olmazsa rahat oluyor insan bari. İşte zor oluyor.
Yerime birini almak için ilan verdiler. O gelecek de, onu yetiştirecem de.. Aslında ihbar süreme göre 5 hafta falan kaldı ama birini almadan gidemiyorumMayıs'ın ilk hatftası da denetim olacak. Sanırım ona da girmem gerekecek. Çok işim var, çok stresliyim.. İnşallah çok kalmam, kurtulurum hayırlısıyla..
Çocuklar nasıl?
Ben de iğne kullandım ama kullanmadığım ay hamile kaldım canım. Olacağı varmış Allah'a bin şükür.. Yine de insanda hep endişe oluyor. 3 haftadır görmedik bebişi. Bu Çarşamba günki kontrolde hareket etmesi gerekiyormuş. İnşallah bir sorun yoktur da sağlıkla devam eder. Olmadan önce dualarla, olduktan sonra da dualarla gidiyoruz.. Allah hepimizin kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah..allah razı olsun canım amin inşallah . her seyin hayırlısı gerçekten olmayacağı varsa naparsak yapalım olmaz zaten. senin durumun nasıl su an ?
Evet canım yaa.. Mayıs başından sonra 4-5 ay daha çalışsam doğum izni geliyor zaten.. sabrebilsem kaliyim de, ama yok.. sabredemicem. İşe gelmek işkence oldu artık stresten. Yıldırdılar yaa!!mayısdan sonra doğum iznine ne kalıyo baya çalışcan desene bende senin gibiyim daha çıkamıyorum bitiremedim dükkanımıhayırlısı olsun ne diyelim çocuklarda iyi çok şükür kızım burdaydı çarşamba geldi dün akşam gitti öyle işte cnm
amin canım benim aklımdaki tarih ramazana kadar açmak ama kısmet tabiki bakalımEvet canım yaa.. Mayıs başından sonra 4-5 ay daha çalışsam doğum izni geliyor zaten.. sabrebilsem kaliyim de, ama yok.. sabredemicem. İşe gelmek işkence oldu artık stresten. Yıldırdılar yaa!!
Senin de dükkan hallolmadı demek.. Tahmini bir zaman var mı bitebileceği? İnşallah en kısa zamanda kurtulursun sen de, geçersin kendi işine.. Hayırlısı canım ya, napalım.. Allah kavuştursun inşallah kızınla da
Ben de iğne kullandım ama kullanmadığım ay hamile kaldım canım. Olacağı varmış Allah'a bin şükür.. Yine de insanda hep endişe oluyor. 3 haftadır görmedik bebişi. Bu Çarşamba günki kontrolde hareket etmesi gerekiyormuş. İnşallah bir sorun yoktur da sağlıkla devam eder. Olmadan önce dualarla, olduktan sonra da dualarla gidiyoruz.. Allah hepimizin kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah..
Canim baska seylerle mesgul ol hic düşünme.el isi olabilir ya da kitap okuma falan.ben bu ay diyet ve spor yapiyorm 2.5kilo gitti bile diger adetmde igne vurunacam ins.bu ay kist cikti beklemedeymkızlar mrb, bende bugun ilk iğnemi oldum, 14 - 15 gün nasıl sabırla beklıcme bılemıyorum. bu süre zarfında önerileirniz var mı ? bu sefer cok umutlandım hayal kırıklığı yaşamak cok kötü olur
Canim baska seylerle mesgul ol hic düşünme.el isi olabilir ya da kitap okuma falan.ben bu ay diyet ve spor yapiyorm 2.5kilo gitti bile diger adetmde igne vurunacam ins.bu ay kist cikti beklemedeym
Ay ne güzel bi duygudur.insaallah saglikli sihhatlidir.ozlemissindir simdi bebisini.ben gecen esime dedim cocugumuzu. Öz lefim daha olmadan ozledim olsa nadil özler im acabaBen de iğne kullandım ama kullanmadığım ay hamile kaldım canım. Olacağı varmış Allah'a bin şükür.. Yine de insanda hep endişe oluyor. 3 haftadır görmedik bebişi. Bu Çarşamba günki kontrolde hareket etmesi gerekiyormuş. İnşallah bir sorun yoktur da sağlıkla devam eder. Olmadan önce dualarla, olduktan sonra da dualarla gidiyoruz.. Allah hepimizin kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah..
Yok canim gecen ay ilk defa vurundm olmadi adet olursam ikinci defa vurunacam.canim ben de hep ya hamileysem diye spor yapmaktan korkuyodm ama 19 aydir cocuk istiyorz bu sure zarfinda dikkat etseydm her ay 1. Kilo bile verseydm 19 kilo vermis olacaktim.ama doktoruma sordm sporun sakincadi var mi diye yok dedi istersen paraşüt le atla dedi.gunde 1 saat yuruyus yap dedi.ben disarda yapamitorm evde walk at home diye bi yürüyüş programi var onu yapiyorm.en azindan hamileligimi ogrenene kadar yapmaya devam..bende spora gıdıyordum aslında ama şu sürede bıraktım bebiş falan olurda farketmem dıye yerınden kıpırdamasın dıye. kitap falan değilde bu gibi forumlarda gezınıyorum ne yapayım :) sen ilk defa mı olucaksın iğne ?
İnşallah gönlüne göre olur hayırlısıyla canımamin canım benim aklımdaki tarih ramazana kadar açmak ama kısmet tabiki bakalım
Amin canım çok saol.. Tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin Allah inşallahmaşallah canım allah tamamına erdirsin ınsallah hayırlısıyla alırsın kucağına sende darısı başımıza inşallah. zaten duadan başka bir şey yokki yapacağımız rabbim yardımcımız olsun hepimiizn.
Çok saol canım.. Amin inşallah..Ay ne güzel bi duygudur.insaallah saglikli sihhatlidir.ozlemissindir simdi bebisini.ben gecen esime dedim cocugumuzu. Öz lefim daha olmadan ozledim olsa nadil özler im acaba
evet aslında zaten kilo vermek çok önemli bu durumda bende vermeye calıstım ama olmadı bıraz tembellik oldu. en ıyısı yuruyuş zaten hayatımızda herzaman düzenli yapmamız gerek. senınde ınsallah bır sonraki ay olur istediğin gibi cnm allah yardımcımız olsun bu süreçte hepimizin.Yok canim gecen ay ilk defa vurundm olmadi adet olursam ikinci defa vurunacam.canim ben de hep ya hamileysem diye spor yapmaktan korkuyodm ama 19 aydir cocuk istiyorz bu sure zarfinda dikkat etseydm her ay 1. Kilo bile verseydm 19 kilo vermis olacaktim.ama doktoruma sordm sporun sakincadi var mi diye yok dedi istersen paraşüt le atla dedi.gunde 1 saat yuruyus yap dedi.ben disarda yapamitorm evde walk at home diye bi yürüyüş programi var onu yapiyorm.en azindan hamileligimi ogrenene kadar yapmaya devam..
İnşallah bir sorun çıkmaz saol canm şimdi de testleri yapar mı doktor diye taktım kafayaCanım o testlerde de sorun çıkmamış iyi, ne güzelBaşka bir sorun da yoktur inşallah. Zaten sorun çıksa da önlem alınıyor. Morfoloji bu riski arttırıyorsa da, aşılamada olmaz canım. Aşılama yaparken sağlıklı spermleri seçiyorlar zaten. Sen gönlünü ferah tut
Migren için de nane yağı kullandım be canım.. Bir etkisini görmedim maalesefDoktor parol, minoset içebilirsin dedi ama her hafta tekrarlayınca, bir de zaten tuttu mu 2-3 gün sürüyor.. Sürekli içmiyim istiyorum ben de. Yine de şiddetlenirse içicem. Yapacak bir şey yok. 3 ay bitecek Allah nasip ederse. İnşallah sonrasında tekrarlamaz. Saol canıımm Bebiş de sağlıklıdır inşalllah.. Darısı sizlere inşallahh!! :)
Canım iyiyim saol. Sen nerelerdesin, nasılsın? Sağolsun bebiş zorlamıyor pek. Şu migren olmasa süper olacak.. Çarşamba kontrol var işte. Bekliyoruz heyecanla..
Hayırlısı olsun canım.. Çıksın bakalım sonuç..
Canım yapmaz mı diyorsuunn.. Yalan söylemen de kötü olur yaa.. Gerek kalmasa keşke. İnşallah rahatlar kafan..İnşallah bir sorun çıkmaz saol canm şimdi de testleri yapar mı doktor diye taktım kafaya3 düşük yaptım demek zorundayım insanı yalana mecbur bırakıyorlar inşallah yapar da kafam rahatlar
Maşallah canm 12 hafta bitince herşey daha da iyi olur inşallah
Sanki biraz daha artmış ama düzelme ihtimali var mıymış acaba? İnşallah hayırlısı olsun canım yaa..kizlar doktorumla gorustum kimyasal dedi devam etmez dedi persembe beta hcg yi tekrar edelim dedi ona gore kesin konusuruz dedi bu gunku sonucum 53 cikti
hayirlisi canim maalesef artis olmasina ragmen anlamli degil iki kati bile degil ve ara ara kanamam devam ediyor doktorumda devam etmesi zor ddediSanki biraz daha artmış ama düzelme ihtimali var mıymış acaba? İnşallah hayırlısı olsun canım yaa..
Malesef yapmıyorlar canım en az 3 düşük olmalıymış illa aynı acıyı 3 kere yaşa gel diyolarCanım yapmaz mı diyorsuunn.. Yalan söylemen de kötü olur yaa.. Gerek kalmasa keşke. İnşallah rahatlar kafan..
İnşallah daha iyi olur canım.. Saol..
hayirlisi canim maalesef artis olmasina ragmen anlamli degil iki kati bile degil ve ara ara kanamam devam ediyor doktorumda devam etmesi zor ddedi
Öyle yaparsın artık canım.. Sorun yoktur inşallah..Malesef yapmıyorlar canım en az 3 düşük olmalıymış illa aynı acıyı 3 kere yaşa gel diyolarherkes 3 düşük deyip yaptırıyormuş bakalım yapmazsa da özelde yaptırıcam artık
bende oyle dusundum canim saglikli hayirli bi gebelik olsa devam ederdi Allah buyuk herseyin en iyisini o bilir insallah nasibimizde vardir saglikli hayirli bi gebelikİlerde daha kötü bir şey olmasındansa, demek hayırlısı buymuş diye olumlu düşünelim canım.. Zordur tabi ama İnşallah en yakın zamanda sağlıkla olur. Kimyasaldan sonra sağlıkla bebeği olan çok varmış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?