Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Malesef yapmıyorlar canım en az 3 düşük olmalıymış illa aynı acıyı 3 kere yaşa gel diyolar herkes 3 düşük deyip yaptırıyormuş bakalım yapmazsa da özelde yaptırıcam artık
canım bende yaptırdım o testleri doktorum araştırma hastanesine gönderdi ve 3 düşük yaptım dememizi söyledi bende 2 düşük yaptım ama yalana gerek kalmadı 2 buçuk yıldır evliyiz hamile kalıyorum ama düşüyo dedik öyle yaptılar anlayışlı çıktı çok şükür sende dert etme yaparlar inşallah sorun çıkmaz

Kızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di
canım sakın çok üzülüp yıpratma kendini sağlıksızmış demekki doktorlar hep öyle diyor bidaha kalırsın inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder

damla 2015 desteğin için Sağol dün baya üzülüdüm ama bu gün daha iyiyim Allah sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize

Saol canm bana da öyle söylememi söyledi doktorum bakalım ne olacak inşallah yapar

skylei post: 40087210 .!.:
Eliiif nasıl oldun ?
Benim gerginliğim bugün biraz daha azaldı ve idrarda acayip bi artış var, 1-2 saatte bir tuvalete koşuyorum. Acaba yumurtalar çatladıkça oluşturduğu ödemi filan mı atıyo vücut ..
Nasilsin ben rlhamduliillah kalp kalbe karsiymis bende sana yaxacaktim hemde senin yazdiklarini bende de 2 gundur idrarda inanilmaz artis var kasik agrik bacaga vuruyor ama kasik agrim siddetini azaltti ve inanilmaz ama inanilmaz memelerim hassas ve agrili yuruyemiyprum dusun sallanirken kendimden gidiyorum o denli... Adetim ayin 1 inde insallaj bakalim nolcak sende son dirum ne

Kızlar iğneden 14gün sonra testim negatif :-( erken yapmış olabilir miyim sizce

Günaydın kızlar

Sağol canım, adetin 11.Günü bugün büyümüşler 3 4 tane varmış 12 13mm Dedi perşembe yine gel dedi
Canım maşallah İnşallah bu ay güzel sonuçlar getirir sizee...

Kızlar iğneden 14gün sonra testim negatif :-( erken yapmış olabilir miyim sizce
Adet tarihin geçtiyse doğrudur canım sanırım.. Geçmiş miydi?

Günaydın kızlar çok şükür kanımızı verdik eşimle pıhtılaşma kromozom falan hepsine bakılcak. O kadar ilgili bir doktordu ki saolsun 20 dakika oturttu genetik dersi verdi bize:) 1-1.5 ay sonra çıkıcakmış sonuçlar hayırlısı..

Çok sevindim canımm :) İnşallah sonuçlar da güzel çıkacak daha çok sevinicez Ne güzel iyi bir doktor denk gelmiş. Belki bu arada hamiş bile kalırsın Hayırlısı olsun inşallaahh..

Çok sevindim canımm :) İnşallah sonuçlar da güzel çıkacak daha çok sevinicez Ne güzel iyi bir doktor denk gelmiş. Belki bu arada hamiş bile kalırsın Hayırlısı olsun inşallaahh..
Saol canımmm içim rahatladı vallahi en azından acaba mı demicem artık sonuçlarımız da iyi çıkar da inşalşah..
Doktor çok tatlı bir bayandı valla bizim gibi bir çift daha vardı onlara da aynı özeni gösterdi Allah razı olsun
Hala regl olmadım test yaptım negatif yine olsam da aşılamaya başlasam

Stres falan yaptın heralde canım ya da havadan sudan her şeyden etkileniyoruz işte.. Madem bebiş yoksa, inşallah olursun da başlarsınız aşılamaya hayırlısıyla Gelecek inşallah nazlı bebişşş

Stres falan yaptın heralde canım ya da havadan sudan her şeyden etkileniyoruz işte.. Madem bebiş yoksa, inşallah olursun da başlarsınız aşılamaya hayırlısıyla Gelecek inşallah nazlı bebişşş
Rahim filminden sonra da gecikeniliyormuş belki ondan gecikti. Bebiş olsaydı 2-3 gün gecikmeye çıkardı testte heralde:/ inşallahh canm sağlıkla gelsin minnoşlar

Rahim filminden sonra da gecikeniliyormuş belki ondan gecikti. Bebiş olsaydı 2-3 gün gecikmeye çıkardı testte heralde:/ inşallahh canm sağlıkla gelsin minnoşlar
Olabilir canım, rahim filminden de olmuştur belki. Belki de geç döllenme olmuştur. Çıkmaya da bilir, ihtimal her zaman var. Adet belirtin var mı peki?

merhaba kizlarr bu gun ara ara kanamam var hala adet olmadim tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…