- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
canım bende yaptırdım o testleri doktorum araştırma hastanesine gönderdi ve 3 düşük yaptım dememizi söyledi bende 2 düşük yaptım ama yalana gerek kalmadı 2 buçuk yıldır evliyiz hamile kalıyorum ama düşüyo dedik öyle yaptılar anlayışlı çıktı çok şükür sende dert etme yaparlar inşallah sorun çıkmazMalesef yapmıyorlar canım en az 3 düşük olmalıymış illa aynı acıyı 3 kere yaşa gel diyolarherkes 3 düşük deyip yaptırıyormuş bakalım yapmazsa da özelde yaptırıcam artık
canım sakın çok üzülüp yıpratma kendini sağlıksızmış demekki doktorlar hep öyle diyor bidaha kalırsın inşallah sağlıklı bi şekilde devam ederKızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di
Saol canm bana da öyle söylememi söyledi doktorum bakalım ne olacak inşallah yaparcanım bende yaptırdım o testleri doktorum araştırma hastanesine gönderdi ve 3 düşük yaptım dememizi söyledi bende 2 düşük yaptım ama yalana gerek kalmadı 2 buçuk yıldır evliyiz hamile kalıyorum ama düşüyo dedik öyle yaptılar anlayışlı çıktı çok şükür sende dert etme yaparlar inşallah sorun çıkmaz
Nasilsin ben rlhamduliillah kalp kalbe karsiymis bende sana yaxacaktim hemde senin yazdiklarini bende de 2 gundur idrarda inanilmaz artis var kasik agrik bacaga vuruyor ama kasik agrim siddetini azaltti ve inanilmaz ama inanilmaz memelerim hassas ve agrili yuruyemiyprum dusun sallanirken kendimden gidiyorum o denli... Adetim ayin 1 inde insallaj bakalim nolcak sende son dirum neskylei post: 40087210 .!.:Eliiif nasıl oldun ?
Benim gerginliğim bugün biraz daha azaldı ve idrarda acayip bi artış var, 1-2 saatte bir tuvalete koşuyorum. Acaba yumurtalar çatladıkça oluşturduğu ödemi filan mı atıyo vücut ..
günaydın cnm inş. güzel büyümüşlerdirGünaydınlar kızlar şimdi doktora geldim bakalım bu ay klomenden sonra yumurtalarım ne durumda inşallah iyidir
Sağol canım, adetin 11.Günü bugün büyümüşler 3 4 tane varmış 12 13mm Dedi perşembe yine gel dedigünaydın cnm inş. güzel büyümüşlerdir
14. gün erken değil ama bazılarında daha sonraki günlerde çıkıyoKızlar iğneden 14gün sonra testim negatif :-( erken yapmış olabilir miyim sizce
Canım maşallahSağol canım, adetin 11.Günü bugün büyümüşler 3 4 tane varmış 12 13mm Dedi perşembe yine gel dedi
Adet tarihin geçtiyse doğrudur canım sanırım.. Geçmiş miydi?Kızlar iğneden 14gün sonra testim negatif :-( erken yapmış olabilir miyim sizce
Çok sevindim canımm :) İnşallah sonuçlar da güzel çıkacak daha çok sevinicezGünaydın kızlar çok şükür kanımızı verdik eşimle pıhtılaşma kromozom falan hepsine bakılcak. O kadar ilgili bir doktordu ki saolsun 20 dakika oturttu genetik dersi verdi bize:) 1-1.5 ay sonra çıkıcakmış sonuçlar hayırlısı..
Maşallah canım çok güzel inşallah güzel sonuçlar alırsınSağol canım, adetin 11.Günü bugün büyümüşler 3 4 tane varmış 12 13mm Dedi perşembe yine gel dedi
Saol canımmmÇok sevindim canımm :) İnşallah sonuçlar da güzel çıkacak daha çok sevinicezNe güzel iyi bir doktor denk gelmiş. Belki bu arada hamiş bile kalırsın Hayırlısı olsun inşallaahh..
Stres falan yaptın heralde canım ya da havadan sudan her şeyden etkileniyoruz işte.. Madem bebiş yoksa, inşallah olursun da başlarsınız aşılamaya hayırlısıylaSaol canımmmiçim rahatladı vallahi en azından acaba mı demicem artık sonuçlarımız da iyi çıkar da inşalşah..
Doktor çok tatlı bir bayandı valla bizim gibi bir çift daha vardı onlara da aynı özeni gösterdi Allah razı olsun
Hala regl olmadım test yaptım negatif yineolsam da aşılamaya başlasam
Rahim filminden sonra da gecikeniliyormuş belki ondan gecikti. Bebiş olsaydı 2-3 gün gecikmeye çıkardı testte heralde:/ inşallahh canm sağlıkla gelsin minnoşlarStres falan yaptın heralde canım ya da havadan sudan her şeyden etkileniyoruz işte.. Madem bebiş yoksa, inşallah olursun da başlarsınız aşılamaya hayırlısıylaGelecek inşallah nazlı bebişşş
Olabilir canım, rahim filminden de olmuştur belki. Belki de geç döllenme olmuştur. Çıkmaya da bilir, ihtimal her zaman var. Adet belirtin var mı peki?Rahim filminden sonra da gecikeniliyormuş belki ondan gecikti. Bebiş olsaydı 2-3 gün gecikmeye çıkardı testte heralde:/ inşallahh canm sağlıkla gelsin minnoşlar
adetinin gelip gelmeyeceğine göre belirle cnmKızlar iğneden 14gün sonra testim negatif :-( erken yapmış olabilir miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?