Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Endişeliyim, heyecanlıyıımm Yarın sabah kontrolümüz.. Hareketlerini falan görmemiz gerekiyormuş ultrasonda artık. İnşallah görürüz.. İnşallah sağlıklıdır yaa!!
Allah buyuk canim insallah sagliklidir sen iyi dusun ki bebginde iyi olsun hayata tutunsun seninle beraber beraber saglikli omur gecirirsiniz insallah hayirli evlat olur sana

Allah buyuk canim insallah sagliklidir sen iyi dusun ki bebginde iyi olsun hayata tutunsun seninle beraber beraber saglikli omur gecirirsiniz insallah hayirli evlat olur sana
Amin inşallah canıımmm.. Hepimizin hayırlı evlatları olsun inşallah..!!
Eşim sabah olunca gelemeyecekmiş. son anda işi çıkmış. Ben de gitmeyecektim valla yaa Sinirlendim.. Allah'tan biri iptal etmiş randevusunu heralde, öğleden sonra 2'ye buldum şansıma. Sabah işe gelicem. Öğleden sonra gidicez artık.

dely sanki senin kizin olacak gibi geliyor bana
Ay öyle mi dersiiinnn Kızlara bayılıyoruuummmm Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tabi ki.. Kıymet bilsinler inşallah..

canim ben senin mesajlarini her okudugumda sanki seni kiz annesi olarak goruyorum tabii herseyden once saglikli hayirli evlat olsun bebisin

canim ben senin mesajlarini her okudugumda sanki seni kiz annesi olarak goruyorum tabii herseyden once saglikli hayirli evlat olsun bebisin
Amin canıımm :)) Çok teşekkürleerr Allah nasip ederse bir kaç hafta içinde belli olacak.. Bakalım ne olcaakk :))

Amin canıımm :)) Çok teşekkürleerr Allah nasip ederse bir kaç hafta içinde belli olacak.. Bakalım ne olcaakk :))
burdan hayirli haberlerini bekliyoruz canimm

oh çok iyi olmuş canım içiniz rahat eder bizde o kanları verince rahatlamıştık en azından sorunumuz belli oldu inşallah sizin temiz çıkar daha çok rahatlarsınız,zaten kromozonlarda bişey yoksa diğerleri aşılamayan sorunlar değilmiş doktor bana öyle demişti hakkımızda hayırlısı

Endişeliyim, heyecanlıyıımm Yarın sabah kontrolümüz.. Hareketlerini falan görmemiz gerekiyormuş ultrasonda artık. İnşallah görürüz.. İnşallah sağlıklıdır yaa!!
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz inşalah kıpır kıpır görürsün miniğini

Olabilir canım, rahim filminden de olmuştur belki. Belki de geç döllenme olmuştur. Çıkmaya da bilir, ihtimal her zaman var. Adet belirtin var mı peki?
Ah keşke sağlıklı olacaksa olsa hiç adet belirtim yok adetten önce göğüs karın ağrısı olurdu hiç yok ama gebelik belirtim de yok öyle bekliyorum

Yazamadım hemen, memleketime gelmişken gezdik tozduk eşimle

Aynen canım çok şükür sorun olmadan verdik bir de sorun çıkmazsa tam rahat edicez inşallah, çözümü olan sorunlar olsn tabi olcaksa da.. Saol canm hayırlısı hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…