Ağrın falan var mı peki canım..? Geçmiş olsunmerhaba kizlarr bu gun ara ara kanamam var hala adet olmadim tam olarak
yok agrim kesildi iki gundur canim ondan once agrim coktuAğrın falan var mı peki canım..? Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canıımm..yok agrim kesildi iki gundur canim ondan once agrim coktu
tesekkur ederim canim senin ufaklik nasil tekrar gittin mi kontroleGeçmiş olsun canıımm..
Endişeliyim, heyecanlıyıımmtesekkur ederim canim senin ufaklik nasil tekrar gittin mi kontrole
Allah buyuk canim insallah sagliklidir sen iyi dusun ki bebginde iyi olsun hayata tutunsun seninle beraber beraber saglikli omur gecirirsiniz insallah hayirli evlat olur sanaEndişeliyim, heyecanlıyıımmYarın sabah kontrolümüz.. Hareketlerini falan görmemiz gerekiyormuş ultrasonda artık. İnşallah görürüz.. İnşallah sağlıklıdır yaa!!
Amin inşallah canıımmm.. Hepimizin hayırlı evlatları olsun inşallah..!!Allah buyuk canim insallah sagliklidir sen iyi dusun ki bebginde iyi olsun hayata tutunsun seninle beraber beraber saglikli omur gecirirsiniz insallah hayirli evlat olur sana
Ay öyle mi dersiiinnn
canim ben senin mesajlarini her okudugumda sanki seni kiz annesi olarak goruyorum tabii herseyden once saglikli hayirli evlat olsun bebisinAmin inşallah canıımmm.. Hepimizin hayırlı evlatları olsun inşallah..!!
Eşim sabah olunca gelemeyecekmiş. son anda işi çıkmış. Ben de gitmeyecektim valla yaaSinirlendim.. Allah'tan biri iptal etmiş randevusunu heralde, öğleden sonra 2'ye buldum şansıma. Sabah işe gelicem. Öğleden sonra gidicez artık.
Ay öyle mi dersiiinnnKızlara bayılıyoruuummmm Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tabi ki.. Kıymet bilsinler inşallah..
Amin canıımm :)) Çok teşekkürleerrcanim ben senin mesajlarini her okudugumda sanki seni kiz annesi olarak goruyorum tabii herseyden once saglikli hayirli evlat olsun bebisin
burdan hayirli haberlerini bekliyoruz canimmAmin canıımm :)) Çok teşekkürleerrAllah nasip ederse bir kaç hafta içinde belli olacak.. Bakalım ne olcaakk :))
İnşallah canım.. Saol.. Senin de. Hepinizin deeburdan hayirli haberlerini bekliyoruz canimm
insallah canim insallahİnşallah canım.. Saol.. Senin de. Hepinizin dee
inşallah canım yaGünaydın kızlar
Canım maşallahİnşallah bu ay güzel sonuçlar getirir sizee...
Adet tarihin geçtiyse doğrudur canım sanırım.. Geçmiş miydi?
sağol canım inşallah hepimizMaşallah canım çok güzel inşallah güzel sonuçlar alırsın
oh çok iyi olmuş canım içiniz rahat eder bizde o kanları verince rahatlamıştık en azından sorunumuz belli oldu inşallah sizin temiz çıkar daha çok rahatlarsınız,zaten kromozonlarda bişey yoksa diğerleri aşılamayan sorunlar değilmiş doktor bana öyle demişti hakkımızda hayırlısıGünaydın kızlar çok şükür kanımızı verdik eşimle pıhtılaşma kromozom falan hepsine bakılcak. O kadar ilgili bir doktordu ki saolsun 20 dakika oturttu genetik dersi verdi bize:) 1-1.5 ay sonra çıkıcakmış sonuçlar hayırlısı..
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz inşalah kıpır kıpır görürsün miniğiniEndişeliyim, heyecanlıyıımmYarın sabah kontrolümüz.. Hareketlerini falan görmemiz gerekiyormuş ultrasonda artık. İnşallah görürüz.. İnşallah sağlıklıdır yaa!!
İnşallah canım.. Amin.. Çok saolhadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz inşalah kıpır kıpır görürsün miniğini
Ah keşke sağlıklı olacaksa olsaOlabilir canım, rahim filminden de olmuştur belki. Belki de geç döllenme olmuştur. Çıkmaya da bilir, ihtimal her zaman var. Adet belirtin var mı peki?
Aynen canım çok şükür sorun olmadan verdik bir de sorun çıkmazsa tam rahat edicez inşallah, çözümü olan sorunlar olsn tabi olcaksa da.. Saol canm hayırlısı hepimiz için..oh çok iyi olmuş canım içiniz rahat eder bizde o kanları verince rahatlamıştık en azından sorunumuz belli oldu inşallah sizin temiz çıkar daha çok rahatlarsınız,zaten kromozonlarda bişey yoksa diğerleri aşılamayan sorunlar değilmiş doktor bana öyle demişti hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?