cani. Insaallah bi sorun cikmaz.tahlillerin iyi cikarsa kafan rahat eder. Bi dahaki gebeliginde acaba mi diye dusunmezsin.Aynen canım çok şükür sorun olmadan verdik bir de sorun çıkmazsa tam rahat edicez inşallah, çözümü olan sorunlar olsn tabi olcaksa da.. Saol canm hayırlısı hepimiz için..
cani. Insaallah bi sorun cikmaz.tahlillerin iyi cikarsa kafan rahat eder. Bi dahaki gebeliginde acaba mi diye dusunmezsin.Aynen canım çok şükür sorun olmadan verdik bir de sorun çıkmazsa tam rahat edicez inşallah, çözümü olan sorunlar olsn tabi olcaksa da.. Saol canm hayırlısı hepimiz için..
Hayırlısı canım. Bebiş yoksa olursun elbet. İnşallah vardır yine de, tabi hayırlısıAh keşke sağlıklı olacaksa olsahiç adet belirtim yok adetten önce göğüs karın ağrısı olurdu hiç yok ama gebelik belirtim de yok öyle bekliyorum
Yazamadım hemen, memleketime gelmişken gezdik tozduk eşimle
İnşallah canım :) Çok saol.. Güzel haberler olsun da mutlulukla yaziyim inşallah..dely hayırlı haberler bekliyoruz inşallah yaz mutlaka
CanııımmHerkese gunaydinnnn inşallah hepinizden güzel haberler alırız anne adayları
bişey soracağım beta hcg yi hastanede mi baktırıyorsunuz?Arkadaşlar benim beta hcg bu gün 62, 86 çıktı( neler oluyor bi anlasam
Allah allah tam olarak adette olmadın dimi canım sen doktora göstermedinmi?Arkadaşlar benim beta hcg bu gün 62, 86 çıktı( neler oluyor bi anlasam
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz canımİnşallah canım :) Çok saol.. Güzel haberler olsun da mutlulukla yaziyim inşallah..
umudunu yitirme rabbim ol derse her mevcudiyet olur .damla 2015 olmadım canım belirsizlik kötü
bugün 16.gün test yaptım yine negatif. ama hala adet olmadım üstelik adet sancılarım da tamamen kayboldu. kafam çok karışık çok üzgünümadetinin gelip gelmeyeceğine göre belirle cnm
hayırlı sonuçlar alırsınız inş. cnmGünaydın kızlar çok şükür kanımızı verdik eşimle pıhtılaşma kromozom falan hepsine bakılcak. O kadar ilgili bir doktordu ki saolsun 20 dakika oturttu genetik dersi verdi bize:) 1-1.5 ay sonra çıkıcakmış sonuçlar hayırlısı..
inş olumlu sonuçlar alırsın cnmBende 5 gün klomen kullandım ve bugün kontrole gittim sağ yumurtalığımda biri 20x23 mm biri de 17x18 mm iki yumurtam oluşmuş doktor ovitrelle verdi bugün oldum Allah kısmet ederse olumlu sonuç alırsam sizinle paylaşmak isterim Allah isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?