- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
amin,çok iyi inşallah olumlu sonuç alırsın canımBende 5 gün klomen kullandım ve bugün kontrole gittim sağ yumurtalığımda biri 20x23 mm biri de 17x18 mm iki yumurtam oluşmuş doktor ovitrelle verdi bugün oldum Allah kısmet ederse olumlu sonuç alırsam sizinle paylaşmak isterim Allah isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar
kesinlikle ona tevekkülüm tam canım nasip meselsi kaderde ne varsa onu zasayacaz bız elimizden geleni yapacaz inşallahumudunu yitirme rabbim ol derse her mevcudiyet olur .
inşallah hamilesindir :)Kızlar adete 1 hafta kala hamilelik belirtileri başlamaz herhalde değilmi? Kasıklarımda bir ağırlık var kafayı yedim herşeyi ona yoruyorum acaba hamilemiyim diye :)
Canım çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni rabbim birdaha yaşatmasınHerkese selam kızlar şu 3 haftadır neler yasadigimi bir allah bir ben bir de ailem bilir 8+4 hafta hamileliğimde bebeklerimin kalbi durdu ameliyatla alındı bugün bir hafta oldu kontrole gittim hem parca kalmis hemde bir de dış gebelik olusmus tekrar ameliyat olacağım galiba çocuğum olmuyor diye bir yıl öyle uzulmustum ki şimdi başıma gelenlere bakın allahtan hep hayirlisini istedim bunda da vardır bir hayır demekten başka çarem yok buraya da giremedim uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir allah hepimize kolaylik versin
Allah yardımcınız olsun çook geçmiş olsunHerkese selam kızlar şu 3 haftadır neler yasadigimi bir allah bir ben bir de ailem bilir 8+4 hafta hamileliğimde bebeklerimin kalbi durdu ameliyatla alındı bugün bir hafta oldu kontrole gittim hem parca kalmis hemde bir de dış gebelik olusmus tekrar ameliyat olacağım galiba çocuğum olmuyor diye bir yıl öyle uzulmustum ki şimdi başıma gelenlere bakın allahtan hep hayirlisini istedim bunda da vardır bir hayır demekten başka çarem yok buraya da giremedim uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir allah hepimize kolaylik versin
geçmiş olsun cnm neler yaşamıssın ikizmiydi senin çok üzüldüm Rabbim sabırlar versinHerkese selam kızlar şu 3 haftadır neler yasadigimi bir allah bir ben bir de ailem bilir 8+4 hafta hamileliğimde bebeklerimin kalbi durdu ameliyatla alındı bugün bir hafta oldu kontrole gittim hem parca kalmis hemde bir de dış gebelik olusmus tekrar ameliyat olacağım galiba çocuğum olmuyor diye bir yıl öyle uzulmustum ki şimdi başıma gelenlere bakın allahtan hep hayirlisini istedim bunda da vardır bir hayır demekten başka çarem yok buraya da giremedim uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir allah hepimize kolaylik versin
cani. Insaallah bi sorun cikmaz.tahlillerin iyi cikarsa kafan rahat eder. Bi dahaki gebeliginde acaba mi diye dusunmezsin.
Geldi kırmızılarGünaydın kızlar
Kontrolüm öğleden sonra.. İnşallah her şey yolundadır..
Hayırlısı canım. Bebiş yoksa olursun elbet. İnşallah vardır yine de, tabi hayırlısı
OooNe güzeell Gezin tozun süpeerr Hasret giderin. İyi eğlenceler canıımm
Saol canımmhayırlı sonuçlar alırsınız inş. cnm
Çok geçmiş olsun canm çok üzüldümHerkese selam kızlar şu 3 haftadır neler yasadigimi bir allah bir ben bir de ailem bilir 8+4 hafta hamileliğimde bebeklerimin kalbi durdu ameliyatla alındı bugün bir hafta oldu kontrole gittim hem parca kalmis hemde bir de dış gebelik olusmus tekrar ameliyat olacağım galiba çocuğum olmuyor diye bir yıl öyle uzulmustum ki şimdi başıma gelenlere bakın allahtan hep hayirlisini istedim bunda da vardır bir hayır demekten başka çarem yok buraya da giremedim uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir allah hepimize kolaylik versin
İnşallah canm :)inşallah hamilesindir :)
Ay canıımm.. Yükselmiş mi yanii...? A aa!! Ne oluyor ki gerçekten? Doktora sordun muu?Arkadaşlar benim beta hcg bu gün 62, 86 çıktı( neler oluyor bi anlasam
Canım dün de yazmıştımHerkese selam kızlar şu 3 haftadır neler yasadigimi bir allah bir ben bir de ailem bilir 8+4 hafta hamileliğimde bebeklerimin kalbi durdu ameliyatla alındı bugün bir hafta oldu kontrole gittim hem parca kalmis hemde bir de dış gebelik olusmus tekrar ameliyat olacağım galiba çocuğum olmuyor diye bir yıl öyle uzulmustum ki şimdi başıma gelenlere bakın allahtan hep hayirlisini istedim bunda da vardır bir hayır demekten başka çarem yok buraya da giremedim uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir allah hepimize kolaylik versin
Gözünaydın canım çok sevindim hep böyle gitsin inşallah ve maşallahKızlar günaydın
Teşekkür ederiimm.. Dün yazamadım doktorun sonucunu. Bugün yazacaktım ama şimdi çok uygun olmayacak sanki..
Kısaca yaziyim iyiydi. Her şey yolunda2 hafta sonra ikili test yapılacak. Bir problem yoktur inşallah. O zaman belki cinsiyetini de söyleyebiliriz dedi doktor. Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..
günaydın canım gözünaydınKızlar günaydın
Teşekkür ederiimm.. Dün yazamadım doktorun sonucunu. Bugün yazacaktım ama şimdi çok uygun olmayacak sanki..
Kısaca yaziyim iyiydi. Her şey yolunda2 hafta sonra ikili test yapılacak. Bir problem yoktur inşallah. O zaman belki cinsiyetini de söyleyebiliriz dedi doktor. Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?