Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
amin,çok iyi inşallah olumlu sonuç alırsın canım

Kızlar adete 1 hafta kala hamilelik belirtileri başlamaz herhalde değilmi? Kasıklarımda bir ağırlık var kafayı yedim herşeyi ona yoruyorum acaba hamilemiyim diye :)

dely canım ne yaptın gittinmi kontrole hadi bize yine güzel haberler ver inşallah

Herkese selam kızlar şu 3 haftadır neler yasadigimi bir allah bir ben bir de ailem bilir 8+4 hafta hamileliğimde bebeklerimin kalbi durdu ameliyatla alındı bugün bir hafta oldu kontrole gittim hem parca kalmis hemde bir de dış gebelik olusmus tekrar ameliyat olacağım galiba çocuğum olmuyor diye bir yıl öyle uzulmustum ki şimdi başıma gelenlere bakın allahtan hep hayirlisini istedim bunda da vardır bir hayır demekten başka çarem yok buraya da giremedim uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir allah hepimize kolaylik versin

Canım çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni rabbim birdaha yaşatmasın

Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar eğer bu tedaviden sonuç alamazsak önümüzde ki ay aşılama yapılacak Allah herkese en hayırlısını nasip etsin yatıp Kalkıp dua ediyorum ben ve benim gibi isteyen herkes için heyecanla bekliyoruz bakalım inşallah çatlar yumurtalarım

Allah yardımcınız olsun çook geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm neler yaşamıssın ikizmiydi senin çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin

cani. Insaallah bi sorun cikmaz.tahlillerin iyi cikarsa kafan rahat eder. Bi dahaki gebeliginde acaba mi diye dusunmezsin.

İnşallah canm saol
Geldi kırmızılar bugün doktora gidiyorum hadi bismillah saol canm

Çok geçmiş olsun canm çok üzüldüm Allah sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah..

Canım dün de yazmıştım Çok üzüldüm.. Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.. En doğrusunu Allah biliyor, ne diyelim Belki sonrasında olsa daha fena şeyler olacaktı, Allah korusun.. Allah güç versin canım.. Sakın tekrar olur diye düşünme.. Her şey düzelecek inşallaahh.. Çok güzel günler gelecek..

Kızlar günaydın
Teşekkür ederiimm.. Dün yazamadım doktorun sonucunu. Bugün yazacaktım ama şimdi çok uygun olmayacak sanki..

Kısaca yaziyim iyiydi. Her şey yolunda 2 hafta sonra ikili test yapılacak. Bir problem yoktur inşallah. O zaman belki cinsiyetini de söyleyebiliriz dedi doktor. Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..

Gözünaydın canım çok sevindim hep böyle gitsin inşallah ve maşallah

günaydın canım gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…