Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Gözünaydın canım çok sevindim hep böyle gitsin inşallah ve maşallah
İnşallah canım çok saooll Herkesten iyi haberler gelsin inşallah.. Sen de adet olmuşsun. Başlayacaksın di mi aşılama için.. Adetin 3. günü gidecek misin? Yoksa direk ilaca mı başlayacaksın?
günaydın canım gözünaydın
Çok saol canım.. Çok güzel şeyler.. İnsan hissetmeyince anlamıyor ama o ekranda onu bir de sanki kocamanmış gibi görünce :))
Hareket ediyordu teyzeleri.. el kol salladı, döndü durdu.. Kıpır kıpırdı yaa Allah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhhh!!

ne büyük mucize dimi cnm hemen hareketleri başlıyo

Ay canıımm.. Yükselmiş mi yanii...? A aa!! Ne oluyor ki gerçekten? Doktora sordun muu?
canım gunaydın öncelikle bebeğin iyi olduguna çok sevindim hep böyle hayırlı haber alırsın inşallah benim değer yüksek ama anlamsız maalesef

iyi dilekleri için sağol canım inşallah hayırlı evlatlarımız olur sağlıklı sıhhatli

canım gunaydın öncelikle bebeğin iyi olduguna çok sevindim hep böyle hayırlı haber alırsın inşallah benim değer yüksek ama anlamsız maalesef
Amin canım.. saooll
Su süreç bitsin de sen de rahatla bari canım yaa..

iyi dilekleri için sağol canım inşallah hayırlı evlatlarımız olur sağlıklı sıhhatli
Amin inşallaahh...

dely kesinlikle belirsizlik bi bitse tekrar tedaviye başlasam artık birazda sabırsızım galiba önümde uzun bi süreç var ama

Evet canım biazdan doktora gidicem başlıcaz inşallah:)

Ay mesajim yarim gitti:) 41 kere masallah dely icim kipir kipir oldu:) ne guzel darisi basimiza insallah saglikla al kucagina=)
Amin canıımm.. İnşallah inşalaahhh İnanamıyorum hala :))

Senin çalışmalar da hayırlı uğurlu olsun inşalaahhh.. Çok güzel sonuçlanacak bence

Amin canıımm.. İnşallah inşalaahhh İnanamıyorum hala :))

Senin çalışmalar da hayırlı uğurlu olsun inşalaahhh.. Çok güzel sonuçlanacak bence
maşallah canım sevindim hep böyle herşey yolunda gitsin inşallah

Çok saol canım.. İnşallaahhh Sizlerden de güzel haberler alalım inşallaahh
inşallah canım..bu ay doktor beni sık sık çağırıyor takip için salı gittim bugünde gittim pzrtsi yine gel dedi bakalım inşallah bu ay olur ya

inşallah canım..bu ay doktor beni sık sık çağırıyor takip için salı gittim bugünde gittim pzrtsi yine gel dedi bakalım inşallah bu ay olur ya
İnşallah canım.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Zamanı gelmiştir inşallaahh

Ayy ne kadar güzell yaaa maşallahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Ayy ne kadar güzell yaaa maşallahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin canım yaaa Çok teşekkür ederiiimm.. İnşallah sizlere de tez zamanda nasip etsin. Dualarımdasınız..
Maşallah mide bulantısı vs bir problemim de yok. Baş ağrım var, en kötüsü o. Ağrımadığı gün çok iyiyim şükür. İnşallah sizler de hamile olur, rahat hamilelikler geçirirsiniz

arkadaslar merhaba ben hala adet olmadim doktorumda beklemem gerekitgini soyluyor ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…