İnşallah canım çok saoollGözünaydın canım çok sevindim hep böyle gitsin inşallah ve maşallah
Çok saol canım.. Çok güzel şeyler.. İnsan hissetmeyince anlamıyor ama o ekranda onu bir de sanki kocamanmış gibi görünce :))günaydın canım gözünaydın
İnşallah canım çok saoollHerkesten iyi haberler gelsin inşallah.. Sen de adet olmuşsun. Başlayacaksın di mi aşılama için.. Adetin 3. günü gidecek misin? Yoksa direk ilaca mı başlayacaksın?
Çok saol canım.. Çok güzel şeyler.. İnsan hissetmeyince anlamıyor ama o ekranda onu bir de sanki kocamanmış gibi görünce :))
Hareket ediyordu teyzeleri.. el kol salladı, döndü durdu.. Kıpır kıpırdı yaaAllah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhhh!!
Evet canım yaa :)) Resmen mucize.. Allah' şükürrne büyük mucize dimi cnm hemen hareketleri başlıyo
canım gunaydın öncelikle bebeğin iyi olduguna çok sevindim hep böyle hayırlı haber alırsın inşallah benim değer yüksek ama anlamsız maalesefAy canıımm.. Yükselmiş mi yanii...? A aa!! Ne oluyor ki gerçekten? Doktora sordun muu?
iyi dilekleri için sağol canım inşallah hayırlı evlatlarımız olur sağlıklı sıhhatliÇok saol canım.. Çok güzel şeyler.. İnsan hissetmeyince anlamıyor ama o ekranda onu bir de sanki kocamanmış gibi görünce :))
Hareket ediyordu teyzeleri.. el kol salladı, döndü durdu.. Kıpır kıpırdı yaaAllah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhhh!!
Amin canım.. saoollcanım gunaydın öncelikle bebeğin iyi olduguna çok sevindim hep böyle hayırlı haber alırsın inşallah benim değer yüksek ama anlamsız maalesef
Amin inşallaahh...iyi dilekleri için sağol canım inşallah hayırlı evlatlarımız olur sağlıklı sıhhatli
Evet canım biazdan doktora gidicem başlıcaz inşallah:)İnşallah canım çok saoollHerkesten iyi haberler gelsin inşallah.. Sen de adet olmuşsun. Başlayacaksın di mi aşılama için.. Adetin 3. günü gidecek misin? Yoksa direk ilaca mı başlayacaksın?
Çok saol canım.. Çok güzel şeyler.. İnsan hissetmeyince anlamıyor ama o ekranda onu bir de sanki kocamanmış gibi görünce :))
Saol canim insallah hepimiz saglikbebiserelere kavusuruzMormeneksem tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın
inş. güzel sonuçlar alırsın cnmEvet canım biazdan doktora gidicem başlıcaz inşallah:)
Amin canıımm.. İnşallah inşalaahhhAy mesajim yarim gitti:) 41 kere masallah dely icim kipir kipir oldu:) ne guzel darisi basimiza insallah saglikla al kucagina=)
Amin canıımm.. İnşallah inşalaahhhİnanamıyorum hala :))
Senin çalışmalar da hayırlı uğurlu olsun inşalaahhh.. Çok güzel sonuçlanacak bence
maşallah canım sevindim hep böyle herşey yolunda gitsin inşallahKızlar günaydın
Teşekkür ederiimm.. Dün yazamadım doktorun sonucunu. Bugün yazacaktım ama şimdi çok uygun olmayacak sanki..
Kısaca yaziyim iyiydi. Her şey yolunda2 hafta sonra ikili test yapılacak. Bir problem yoktur inşallah. O zaman belki cinsiyetini de söyleyebiliriz dedi doktor. Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..
Çok saol canım.. İnşallaahhhmaşallah canım sevindim hep böyle herşey yolunda gitsin inşallah
inşallah canım..bu ay doktor beni sık sık çağırıyor takip için salı gittim bugünde gittim pzrtsi yine gel dedi bakalım inşallah bu ay olur yaÇok saol canım.. İnşallaahhhSizlerden de güzel haberler alalım inşallaahh
İnşallah canım.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Zamanı gelmiştir inşallaahhinşallah canım..bu ay doktor beni sık sık çağırıyor takip için salı gittim bugünde gittim pzrtsi yine gel dedi bakalım inşallah bu ay olur ya
Ayy ne kadar güzell yaaa maşallahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)İnşallah canım çok saoollHerkesten iyi haberler gelsin inşallah.. Sen de adet olmuşsun. Başlayacaksın di mi aşılama için.. Adetin 3. günü gidecek misin? Yoksa direk ilaca mı başlayacaksın?
Amin canım yaaaAyy ne kadar güzell yaaa maşallahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?