İnşallah canim saolinş. güzel sonuçlar alırsın cnm
Insallahh canmAmin canıımm.. İnşallah inşalaahhhİnanamıyorum hala :))
Senin çalışmalar da hayırlı uğurlu olsun inşalaahhh.. Çok güzel sonuçlanacak bence
Insallah saglikla olur bu ay canminşallah canım..bu ay doktor beni sık sık çağırıyor takip için salı gittim bugünde gittim pzrtsi yine gel dedi bakalım inşallah bu ay olur ya
Bence baska bir doktora da gorun canim en azindan fikir almis olursun.arkadaslar merhaba ben hala adet olmadim doktorumda beklemem gerekitgini soyluyor ne yapacagimi sasirdim
Doktorlar adet söktürücü falan veriyorlar, verdi mi bir şey? Acaba hala bebekten umudu mu var? Hcg'nin tamamen sıfırlanması gerekiyor tekrar başlamak için normalde ve işte bunun için adet söktürücü falan veriyorlar.. seninki ne bekliyor acaba?arkadaslar merhaba ben hala adet olmadim doktorumda beklemem gerekitgini soyluyor ne yapacagimi sasirdim
Hadi hayırlı olsun canıımmİnşallah canim saol
Insallahh canmgeldim doktordan aldim igneleri yarin sabah basliyoruz bakalim
Insallah saglikla olur bu ay canm
Saol canmm insallahDoktorlar adet söktürücü falan veriyorlar, verdi mi bir şey? Acaba hala bebekten umudu mu var? Hcg'nin tamamen sıfırlanması gerekiyor tekrar başlamak için normalde ve işte bunun için adet söktürücü falan veriyorlar.. seninki ne bekliyor acaba?
Hadi hayırlı olsun canıımmSenin de sağlıkla gelsin bu ay inşallaahhh...
hayırlısı inşallah canım..seninde tedavin hayırlı olsun bu arada hangi iğneden verdi doktorunİnşallah canim saol
Insallahh canmgeldim doktordan aldim igneleri yarin sabah basliyoruz bakalim
Insallah saglikla olur bu ay canm
seninde durumun farklı cnm bekle bakalım birazdaha ağrın falan varmıacele etmeyecegiz diyor bu hcg de dusecek yere yukseliyor ne olacak acaba
Demek düşecek canım.. Bekle bakalım, ama stres yapma, belki stresten de gelmiyordur.acele etmeyecegiz diyor bu hcg de dusecek yere yukseliyor ne olacak acaba
destekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar yaa iyiki paylasacagimiz insanlar varDemek düşecek canım.. Bekle bakalım, ama stres yapma, belki stresten de gelmiyordur.
Vaayy! Hastasını arayan doktor. Süpermiş. İnşallah yoluna girer bir an önce.canim iki gundur yoktu simdi grim var az adet olacak gibi simdi doktorum aradi progestan basliyoruz 100luk pazartesoi yada sali tekrar beta hcg bakilacak
evet canim Allah"a sukur doktorum prof falan ama cok iyi bi adam hastasini uc sene sonra bile ismiyle hatirlar iki gune bi ariyor durumumu soruyor anlatiyor muayenehaneye kadar yoruma diyor sagolsunVaayy! Hastasını arayan doktor. Süpermiş. İnşallah yoluna girer bir an önce.
iyi canım o halde doktorunun dediklerini uygula inşallah güzel sonuçlar alırsın.canim iki gundur yoktu simdi grim var az adet olacak gibi simdi doktorum aradi progestan basliyoruz 100luk pazartesoi yada sali tekrar beta hcg bakilacak
insallah canim insallah hep beraber guzel hayirli haberler alalim insallahiyi canım o halde doktorunun dediklerini uygula inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Ay ne güzel, maşallah.. İnşallah sağlıklı bir bebişe kavuşursun canım en kısa zamanda.. Güven doktoruna o zamanevet canim Allah"a sukur doktorum prof falan ama cok iyi bi adam hastasini uc sene sonra bile ismiyle hatirlar iki gune bi ariyor durumumu soruyor anlatiyor muayenehaneye kadar yoruma diyor sagolsun
insallah canim insalah duam hep benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin Allah saglikli sihhatli hayirli evlatAy ne güzel, maşallah.. İnşallah sağlıklı bir bebişe kavuşursun canım en kısa zamanda.. Güven doktoruna o zaman
Saol canm, puregon verdi bana yarin ilk igneyi doktor yapicak sonra ben yapicakmisimhayırlısı inşallah canım..seninde tedavin hayırlı olsun bu arada hangi iğneden verdi doktorun
Canim cok üzüldüm gercekten.Allah sifa versin.Rabbim yar ve yardimcin olsunHerkese selam kızlar şu 3 haftadır neler yasadigimi bir allah bir ben bir de ailem bilir 8+4 hafta hamileliğimde bebeklerimin kalbi durdu ameliyatla alındı bugün bir hafta oldu kontrole gittim hem parca kalmis hemde bir de dış gebelik olusmus tekrar ameliyat olacağım galiba çocuğum olmuyor diye bir yıl öyle uzulmustum ki şimdi başıma gelenlere bakın allahtan hep hayirlisini istedim bunda da vardır bir hayır demekten başka çarem yok buraya da giremedim uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir allah hepimize kolaylik versin
Saol canm, puregon verdi bana yarin ilk igneyi doktor yapicak sonra ben yapicakmisim
Saol canm, puregon verdi bana yarin ilk igneyi doktor yapicak sonra ben yapicakmisim
anladım canım bende menegon kullanmıştım o ay hamile kalmıştım puregon da menegon kadar etkiliymiş inşallah ilk denemede başarı sağlanırSaol canm, puregon verdi bana yarin ilk igneyi doktor yapicak sonra ben yapicakmisim
Canim senin durumun baya karisik ya.Allah hakkinda hayirlisini versin canim.arkadaslar merhaba ben hala adet olmadim doktorumda beklemem gerekitgini soyluyor ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?