Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
inş. güzel sonuçlar alırsın cnm
İnşallah canim saol
Amin canıımm.. İnşallah inşalaahhh İnanamıyorum hala :))

Senin çalışmalar da hayırlı uğurlu olsun inşalaahhh.. Çok güzel sonuçlanacak bence
Insallahh canm geldim doktordan aldim igneleri yarin sabah basliyoruz bakalim
inşallah canım..bu ay doktor beni sık sık çağırıyor takip için salı gittim bugünde gittim pzrtsi yine gel dedi bakalım inşallah bu ay olur ya
Insallah saglikla olur bu ay canm

arkadaslar merhaba ben hala adet olmadim doktorumda beklemem gerekitgini soyluyor ne yapacagimi sasirdim
Doktorlar adet söktürücü falan veriyorlar, verdi mi bir şey? Acaba hala bebekten umudu mu var? Hcg'nin tamamen sıfırlanması gerekiyor tekrar başlamak için normalde ve işte bunun için adet söktürücü falan veriyorlar.. seninki ne bekliyor acaba?
İnşallah canim saol
Insallahh canm geldim doktordan aldim igneleri yarin sabah basliyoruz bakalim
Insallah saglikla olur bu ay canm
Hadi hayırlı olsun canıımm Senin de sağlıkla gelsin bu ay inşallaahhh...

Saol canmm insallah

acele etmeyecegiz diyor bu hcg de dusecek yere yukseliyor ne olacak acaba

canim iki gundur yoktu simdi grim var az adet olacak gibi simdi doktorum aradi progestan basliyoruz 100luk pazartesoi yada sali tekrar beta hcg bakilacak

Demek düşecek canım.. Bekle bakalım, ama stres yapma, belki stresten de gelmiyordur.
destekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar yaa iyiki paylasacagimiz insanlar var

Vaayy! Hastasını arayan doktor. Süpermiş. İnşallah yoluna girer bir an önce.
evet canim Allah"a sukur doktorum prof falan ama cok iyi bi adam hastasini uc sene sonra bile ismiyle hatirlar iki gune bi ariyor durumumu soruyor anlatiyor muayenehaneye kadar yoruma diyor sagolsun

canim iki gundur yoktu simdi grim var az adet olacak gibi simdi doktorum aradi progestan basliyoruz 100luk pazartesoi yada sali tekrar beta hcg bakilacak
iyi canım o halde doktorunun dediklerini uygula inşallah güzel sonuçlar alırsın.

evet canim Allah"a sukur doktorum prof falan ama cok iyi bi adam hastasini uc sene sonra bile ismiyle hatirlar iki gune bi ariyor durumumu soruyor anlatiyor muayenehaneye kadar yoruma diyor sagolsun
Ay ne güzel, maşallah.. İnşallah sağlıklı bir bebişe kavuşursun canım en kısa zamanda.. Güven doktoruna o zaman

Ay ne güzel, maşallah.. İnşallah sağlıklı bir bebişe kavuşursun canım en kısa zamanda.. Güven doktoruna o zaman
insallah canim insalah duam hep benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin Allah saglikli sihhatli hayirli evlat

Canim cok üzüldüm gercekten.Allah sifa versin.Rabbim yar ve yardimcin olsun

Saol canm, puregon verdi bana yarin ilk igneyi doktor yapicak sonra ben yapicakmisim
Saol canm, puregon verdi bana yarin ilk igneyi doktor yapicak sonra ben yapicakmisim
anladım canım bende menegon kullanmıştım o ay hamile kalmıştım puregon da menegon kadar etkiliymiş inşallah ilk denemede başarı sağlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…