Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bengisu022 evet canım belirsiz bir durum benim ki Allah beterinden korusun

dely sende sık idrara çıkma yada halsizlik oldumu ilk dönemlerde. Adetime 1 hafta var belim ve kasıklarım ağrıyor halsizlikte var ama sık idrara çıkma fln yok :S

Kizlar adetime bir hafta ar ve kasik agrisi yasiyorm.niye boyle erkenden agridi bi de goguslerimde agri var.sanirm üşüttüm.amaan bi adet olsam doktora gidecm

dely sende sık idrara çıkma yada halsizlik oldumu ilk dönemlerde. Adetime 1 hafta var belim ve kasıklarım ağrıyor halsizlikte var ama sık idrara çıkma fln yok :S
Yok canım.. 1 hafta kala bir belirti olmadı bende. Belirtiler adet günü geçince başladı. Sık idrara çıkma hatta şimdi bile çok yok. Yalnızca geceleri çıkmazdım, şimdi gece 1 kere kalkıyorum. Öyle çok çok belirti vermeyebilir yani Hayırlısı olsun canım

Kizlar adetime bir hafta ar ve kasik agrisi yasiyorm.niye boyle erkenden agridi bi de goguslerimde agri var.sanirm üşüttüm.amaan bi adet olsam doktora gidecm
Canım önceden ağrımaz mıydı 1 hafta kala :) İnşallah bebiştendiirr :) yok mu umudun?

herkese merhaba nasilsiniz bu gun benim ara ara kanamam var

kızlar aklıma bişey takıldı ya fikri olan yazsın lütfenbu ay çatlatma iğnesini adetin 17 veya 18 inci gününde olacağım bana geç gibi geldi önceki zamanlarda adetin 14 15 gibi vuruluyordum

dely bana umut oldu sözlerin. benim hiç bir belirtim yok inşallah böyle oluyordur. pazar günü adet günü bakalım rabbime sığınıp sabredicem test yapmak istemiyorum. doktorum da çok emindi en son kontrolümde belki söylemişimdir daha önce sizlerede. inşallah rabbim onu vesile kılmıştır.

herkese merhaba nasilsiniz bu gun benim ara ara kanamam var
Geçmiş olsun canım.. Biter inşallah..
kızlar aklıma bişey takıldı ya fikri olan yazsın lütfenbu ay çatlatma iğnesini adetin 17 veya 18 inci gününde olacağım bana geç gibi geldi önceki zamanlarda adetin 14 15 gibi vuruluyordum
Canım doktor sık sık bakmıştı ya yumurtalarına, demek geç çatlayacaklar. Kaç mm oldu ki yumurtaların?

Canım belirtiler hiç olmuyor kiminde, işte bende de olmadı. Adet ağrısı sanmıştım ben, karnım ağrıyordu adet olacakmışım gibi.. İnşallah bu ay güzel haberi alırsınız hayırlısıyla..

en son dün gittim adetin 13. günüydü 13 mm dedi

dely ya şu sitemizdeki hamilelik takviminde muhtemel doğum tarihine baktım 27 aralık diiyor.onu takvime girdiğimde ise ilk adet günümü 3 mart yazıyor ama 1 mart gerçekte burda bilmediğim bir şey mi var?

dely ya şu sitemizdeki hamilelik takviminde muhtemel doğum tarihine baktım 27 aralık diiyor.onu takvime girdiğimde ise ilk adet günümü 3 mart yazıyor ama 1 mart gerçekte burda bilmediğim bir şey mi var?
Canım oraya direk muhtemel doğum tarihi yazılıyor. İlk adet gününü veriyor mu ki? Ben onu görmedim.
Şimdi gördüm canım. Bende de 10 Ocak diyor ama benim ilk adet tarihim 9 ocak aslında.
Bir kaç gün kayabiliyor. Ben burdan bakmıştım: http://www.gebelikhesaplamasi.net/bebegim-ne-zaman-dogacak.html
Burda da doğum tarihi 15 Ekim diyor Nerden buldum bilmem yaa hahah

Son düzenleme:
Canım oraya direk muhtemel doğum tarihi yazılıyor. İlk adet gününü veriyor mu ki? Ben onu görmedim.
muhtemel doğum tarihini hesaplama linki var hamişlik takvimini tıklayınca çıkıyor.

muhtemel doğum tarihini hesaplama linki var hamişlik takvimini tıklayınca çıkıyor.

en son dün gittim adetin 13. günüydü 13 mm dedi
Canım günde 2 mm falan büyüyor sanırım. O zaman 17. gün işte 21 mm falan oluyor, ideal Yine de tam öyle olmazsa 18'inde yapar. Opsiyon bırakmıştır Demek eskisine göre biraz geç olgunlaştı bu sefer yumurtalar canım.. Olabilir.. Hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…