- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
teşekkür ederim canımCanım günde 2 mm falan büyüyor sanırım. O zaman 17. gün işte 21 mm falan oluyor, idealYine de tam öyle olmazsa 18'inde yapar. Opsiyon bırakmıştır Demek eskisine göre biraz geç olgunlaştı bu sefer yumurtalar canım.. Olabilir.. Hayırlısı olsun inşallah..
Daha once agrimazdi gecen ay igne vurununca oncesinde agri yasamistm ve adet de olmustm.bu ay fazla umudum yok zaten disciye gittigm icin bi sure korundk sonra tekrar fulm cektirmem gerektigini bildigim halde korunmadk.zaten olmuyo dedim ne diye korunuyorz ki...19 aydr olmuyoYok canım.. 1 hafta kala bir belirti olmadı bende. Belirtiler adet günü geçince başladı. Sık idrara çıkma hatta şimdi bile çok yok. Yalnızca geceleri çıkmazdım, şimdi gece 1 kere kalkıyorum. Öyle çok çok belirti vermeyebilir yaniHayırlısı olsun canım
Canım önceden ağrımaz mıydı 1 hafta kala :) İnşallah bebiştendiirr:) yok mu umudun?
Hayırlısı olsun canım.. Olumsuz düşünme.. Ben de böyle senin gibiDaha once agrimazdi gecen ay igne vurununca oncesinde agri yasamistm ve adet de olmustm.bu ay fazla umudum yok zaten disciye gittigm icin bi sure korundk sonra tekrar fulm cektirmem gerektigini bildigim halde korunmadk.zaten olmuyo dedim ne diye korunuyorz ki...19 aydr olmuyo
bende senle aynı durumdayım canım olucak inşallah.belli ki zamanı var daha. elimizden geleni yaptık beklemekten başka çaremiz yok.burda destek olacağız birbirimize.Daha once agrimazdi gecen ay igne vurununca oncesinde agri yasamistm ve adet de olmustm.bu ay fazla umudum yok zaten disciye gittigm icin bi sure korundk sonra tekrar fulm cektirmem gerektigini bildigim halde korunmadk.zaten olmuyo dedim ne diye korunuyorz ki...19 aydr olmuyo
bende çatlatma iğnemi eşime yaptırmıştım cnm. aslında kolay ama insnaın kendine yapması zoruna gidiyorHayırlı cumalar kızlar
Bugün yine doktordaydım ilk iğnemi yaptı gösterdi doktor, ama birşey anlamadım heyecandanşimdi netten bakıcam eşime yaptırıcam sanırım ne zormuş bu işler bu kadarla kalsa keşke tabi..
Benim de asilama icin canim dozunu ayarla ignesini tak falan bi degisikbende çatlatma iğnemi eşime yaptırmıştım cnm. aslında kolay ama insnaın kendine yapması zoruna gidiyor
inşallah canım bizimki hazır şırınga içinde idi çatlatma iğnesi. kolay oldu vurması.Benim de asilama icin canim dozunu ayarla ignesini tak falan bi degisikinsallah hayirli sonuclanir
Merhaba canım.. Hayırlı olsun inşallah, cuma cuma..Hayırlı cumalar kızlar
Bugün yine doktordaydım ilk iğnemi yaptı gösterdi doktor, ama birşey anlamadım heyecandanşimdi netten bakıcam eşime yaptırıcam sanırım ne zormuş bu işler bu kadarla kalsa keşke tabi..
hadi hayırlısı olsun canım zor olmazmı farkında olmadan yıpranıyoruz ben bide hamile kalınca hergün iğne vurulucam inşallah emeklerimiz boşa gitmesinde razı olmaktan başka çaremiz yokHayırlı cumalar kızlar
iyi olur inşallah rahat olmaya çalış sen streste geciktiriyo yaşadım bizzat,progestanı ne için verdiki doktor benim bildiğim gebelik olunca veriliyo düşmemesini saşlamak içindamla 2015 canim dogru soyluyorsun valla guleyimmi aglayayim mi bilemedim halime bir karisik hal icindeyim progestan da acayip bi mide bulantisi yapti bakalim sonumuz ne olacak
progestani 10 gun kullanacagim pazartesi tekrar test yapacagim alti yumurtam olunca doktor da riske atmak istemiyor bekleyelim diyor eger pazartesi beta hcg istedigi duzeyd olmazsa ona gore baska yol izleyecegiz dedi bekliyorum mecbureniyi olur inşallah rahat olmaya çalış sen streste geciktiriyo yaşadım bizzat,progestanı ne için verdiki doktor benim bildiğim gebelik olunca veriliyo düşmemesini saşlamak için
Olsun napalım yeterki sebep olsun:)inşallah canım bizimki hazır şırınga içinde idi çatlatma iğnesi. kolay oldu vurması.
Saol canımmMerhaba canım.. Hayırlı olsun inşallah, cuma cuma..
Eczaneye sorabilirsin, bilirler bence. Bir de evet, internette de varmış. Güzel sonuçlarla inşallaahh
Saol canm aynen hem de ne yıpranmak her ay bir umut.. Sakin kalmaya çalışıyorum napalım.. Dediğin gibi yeterki sağlıklı bebişlerimiz olsun katlanıcazhadi hayırlısı olsun canım zor olmazmı farkında olmadan yıpranıyoruz ben bide hamile kalınca hergün iğne vurulucam inşallah emeklerimiz boşa gitmesinde razı olmaktan başka çaremiz yok
hm anladım canım e bişeyde kalmadı pazartesiye hakkında hayırlısıprogestani 10 gun kullanacagim pazartesi tekrar test yapacagim alti yumurtam olunca doktor da riske atmak istemiyor bekleyelim diyor eger pazartesi beta hcg istedigi duzeyd olmazsa ona gore baska yol izleyecegiz dedi bekliyorum mecburen
insallah canim yaaa bekliyorum ha bire ayin 17 sinden bu yana baya yoruldum bu surecte bakalim rabbim ne nasip ettihm anladım canım e bişeyde kalmadı pazartesiye hakkında hayırlısı
Mormeneksem canim tedavin hayirli olsun olumlu sonuc alirsin insallah
Saol canm senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah böyle arada kalmak çok zor bilirim:/insallah canim yaaa bekliyorum ha bire ayin 17 sinden bu yana baya yoruldum bu surecte bakalim rabbim ne nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?