Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
teşekkür ederim canım

Daha once agrimazdi gecen ay igne vurununca oncesinde agri yasamistm ve adet de olmustm.bu ay fazla umudum yok zaten disciye gittigm icin bi sure korundk sonra tekrar fulm cektirmem gerektigini bildigim halde korunmadk.zaten olmuyo dedim ne diye korunuyorz ki...19 aydr olmuyo

evet bu linkte doğru rakam çıktı teşekkürler cnm :)

Hayırlısı olsun canım.. Olumsuz düşünme.. Ben de böyle senin gibi olduğum zaman hamile kaldım :)) Belki de sürpriz yapar bebişin..

Hayırlı cumalar kızlar
Bugün yine doktordaydım ilk iğnemi yaptı gösterdi doktor, ama birşey anlamadım heyecandan şimdi netten bakıcam eşime yaptırıcam sanırım ne zormuş bu işler bu kadarla kalsa keşke tabi..

bende senle aynı durumdayım canım olucak inşallah.belli ki zamanı var daha. elimizden geleni yaptık beklemekten başka çaremiz yok.burda destek olacağız birbirimize.

bende çatlatma iğnemi eşime yaptırmıştım cnm. aslında kolay ama insnaın kendine yapması zoruna gidiyor

Merhaba canım.. Hayırlı olsun inşallah, cuma cuma..
Eczaneye sorabilirsin, bilirler bence. Bir de evet, internette de varmış. Güzel sonuçlarla inşallaahh

hadi hayırlısı olsun canım zor olmazmı farkında olmadan yıpranıyoruz ben bide hamile kalınca hergün iğne vurulucam inşallah emeklerimiz boşa gitmesinde razı olmaktan başka çaremiz yok

damla 2015 canim dogru soyluyorsun valla guleyimmi aglayayim mi bilemedim halime bir karisik hal icindeyim progestan da acayip bi mide bulantisi yapti bakalim sonumuz ne olacak

damla 2015 canim dogru soyluyorsun valla guleyimmi aglayayim mi bilemedim halime bir karisik hal icindeyim progestan da acayip bi mide bulantisi yapti bakalim sonumuz ne olacak
iyi olur inşallah rahat olmaya çalış sen streste geciktiriyo yaşadım bizzat,progestanı ne için verdiki doktor benim bildiğim gebelik olunca veriliyo düşmemesini saşlamak için

iyi olur inşallah rahat olmaya çalış sen streste geciktiriyo yaşadım bizzat,progestanı ne için verdiki doktor benim bildiğim gebelik olunca veriliyo düşmemesini saşlamak için
progestani 10 gun kullanacagim pazartesi tekrar test yapacagim alti yumurtam olunca doktor da riske atmak istemiyor bekleyelim diyor eger pazartesi beta hcg istedigi duzeyd olmazsa ona gore baska yol izleyecegiz dedi bekliyorum mecburen

inşallah canım bizimki hazır şırınga içinde idi çatlatma iğnesi. kolay oldu vurması.
Olsun napalım yeterki sebep olsun:)
Merhaba canım.. Hayırlı olsun inşallah, cuma cuma..
Eczaneye sorabilirsin, bilirler bence. Bir de evet, internette de varmış. Güzel sonuçlarla inşallaahh
Saol canımm yapamıcak gibi olursam sağlık ocağında yaptırıcam inşallah vesile olur

hadi hayırlısı olsun canım zor olmazmı farkında olmadan yıpranıyoruz ben bide hamile kalınca hergün iğne vurulucam inşallah emeklerimiz boşa gitmesinde razı olmaktan başka çaremiz yok
Saol canm aynen hem de ne yıpranmak her ay bir umut.. Sakin kalmaya çalışıyorum napalım.. Dediğin gibi yeterki sağlıklı bebişlerimiz olsun katlanıcaz ben de ilk 3 ay iğne olucakmışım önlem olarak. Bir de test sonuçlarına göre belki de 9 ay.. Bakıcaz bakalım bir gelsinler de bebişler

progestani 10 gun kullanacagim pazartesi tekrar test yapacagim alti yumurtam olunca doktor da riske atmak istemiyor bekleyelim diyor eger pazartesi beta hcg istedigi duzeyd olmazsa ona gore baska yol izleyecegiz dedi bekliyorum mecburen
hm anladım canım e bişeyde kalmadı pazartesiye hakkında hayırlısı

Mormeneksem canim tedavin hayirli olsun olumlu sonuc alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…