Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
gelicekler inşallah bizde uğraşmaya devam edicez

Cok geçmiş olsun canim, dile kolay geliyor ama böyle şeyleri yaşamak öyle yıpratıcı ve zor ki.. ben de geçen yıl bi dış gebelik geçirmiştim, çok şükür atlattim, şimdi denemeye devam ediyoruz, sen de en yakin zamanda hem fiziksel hem de psikolojik olarak atlatırsın inşallah. Sen sağlıklı, iyi ol da çocuk her zaman olur. Allah şifalar versin, tekrar çok geçmiş olsun.

bugün 16.gün test yaptım yine negatif. ama hala adet olmadım üstelik adet sancılarım da tamamen kayboldu. kafam çok karışık çok üzgünüm

Geç döllenme olabiliyor o yüzden doktorlar çatlama iğnesinden sonra 22. gune kadar bekleyip, bhcgyi tekrarlamayi oneriyorlar, hic moralini bozma son ana kadar belli olmaz :)

Meraba elif,
Bence biz yumurtaları öyle veya böyle catlattik :) ben de beklemedeyim, hayırlısı olsun ..

dely günaydın sana bana gün aymadı bugün. doktorun dediği gibi 28 martta test yaptım ve sonuç kocaman negatif

Kızlar ben çatlatma iğnesi yaptirali 16 gün oldu adet olmadım aynı zamanda doktor progeston da vermişti acaba ondan dolayimi adet olmuyorum idrar testi yaptım ve negatif

Kızlar ben çatlatma iğnesi yaptirali 16 gün oldu adet olmadım aynı zamanda doktor progeston da vermişti acaba ondan dolayimi adet olmuyorum idrar testi yaptım ve negatif
PROGESTERON NEDEN VERİYOR BENİM DOKTORUM VERMEMİŞTİ

Progesteronu eğer döllenme olursa düşük tehditi olmasın diye veriyorlar

Evet düşük olmasın diye vermiş ama acaba bu gebelik yoksa adet olmaya engelmi

Cevaplar için teşekkür ederim kahverengi yapışkan bişey geldi az önce sanırım. Adet olucam

Kızlar ben dün yazmıştım ignenin 16. Günü test negatif dün küçük bi kahve akıntı geldi adet oluyorum sandım ama tık yok bu ne şimdi ya

sudunyasi adet ttarihin geçti mi acaba belki yerleşme kanaması olabilir ama en iyi sonucu adet tarihinin gecikmesiyle alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…