- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
gelicekler inşallah bizde uğraşmaya devam edicezSaol canm aynen hem de ne yıpranmak her ay bir umut.. Sakin kalmaya çalışıyorum napalım.. Dediğin gibi yeterki sağlıklı bebişlerimiz olsun katlanıcazben de ilk 3 ay iğne olucakmışım önlem olarak. Bir de test sonuçlarına göre belki de 9 ay.. Bakıcaz bakalım bir gelsinler de bebişler
Herkese selam kızlar şu 3 haftadır neler yasadigimi bir allah bir ben bir de ailem bilir 8+4 hafta hamileliğimde bebeklerimin kalbi durdu ameliyatla alındı bugün bir hafta oldu kontrole gittim hem parca kalmis hemde bir de dış gebelik olusmus tekrar ameliyat olacağım galiba çocuğum olmuyor diye bir yıl öyle uzulmustum ki şimdi başıma gelenlere bakın allahtan hep hayirlisini istedim bunda da vardır bir hayır demekten başka çarem yok buraya da giremedim uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir allah hepimize kolaylik versin
bugün 16.gün test yaptım yine negatif. ama hala adet olmadım üstelik adet sancılarım da tamamen kayboldu. kafam çok karışık çok üzgünüm
Meraba elif,Nasilsin ben rlhamduliillah kalp kalbe karsiymis bende sana yaxacaktim hemde senin yazdiklarini bende de 2 gundur idrarda inanilmaz artis var kasik agrik bacaga vuruyor ama kasik agrim siddetini azaltti ve inanilmaz ama inanilmaz memelerim hassas ve agrili yuruyemiyprum dusun sallanirken kendimden gidiyorum o denli... Adetim ayin 1 inde insallaj bakalim nolcak sende son dirum ne
PROGESTERON NEDEN VERİYOR BENİM DOKTORUM VERMEMİŞTİKızlar ben çatlatma iğnesi yaptirali 16 gün oldu adet olmadım aynı zamanda doktor progeston da vermişti acaba ondan dolayimi adet olmuyorum idrar testi yaptım ve negatif
insallah canim yaaa bekliyorum ha bire ayin 17 sinden bu yana baya yoruldum bu surecte bakalim rabbim ne nasip etti
evet progestan edeti geciktirebiliyormuşEvet düşük olmasın diye vermiş ama acaba bu gebelik yoksa adet olmaya engelmi
adetinde gecikme olabilir canim ilac sebebiyleEvet düşük olmasın diye vermiş ama acaba bu gebelik yoksa adet olmaya engelmi
Canim gec dollenme olduysa hemen belli olmaz.adetin gecmesini bekle.bi de ignenn kacinci günündesndely günaydın sana bana gün aymadı bugün. doktorun dediği gibi 28 martta test yaptım ve sonuç kocaman negatif
en erken 14. gün yapabilirsinKizlar igneden kac gun sonra idrar testi yapilmali
Benim bugun 12. Gun strese girmeye basladm bileen erken 14. gün yapabilirsin
14.gunden once ilacin etkisiyle idrar testnde pozitif göre bilirsin.umarim gebesindir bikac gun daha sabretBenim bugun 12. Gun strese girmeye basladm bile
seni anlıyorum inşallah pozitif çıkar hayırlısı olsunBenim bugun 12. Gun strese girmeye basladm bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?