Canım baktircam da.be biliim tereddüt ediyorum sen progestan kullanmismiydin ben birazda ondan mi gecikiyo diyorum şuanda progestan kullaniyorumCanım idrarda pek güvenilir değil sen eğer adet olnazsan kanda baktır ben ayın birinde oldum igneyi kimyasal gebelik oluştu ve hala adet olmadım
yumurtalar 3 gün içinde catliyo canım senin ağrıların ve ateş basmalar ondan kaynaklidir muhtemelenArkadaşlar ben bişey sormak istiyorum da benim sağ yumurtalığımda iki adet (20x23 mm ve 17x18mm) yumurtam oluşmuştu ovitrelle yaptırdım 25 Mart da ama sürekli ateş basması oluyo ve sol kasığımda batmalar oluyo acaba neden bi bilgisi olan var mı
Canım benim doktor um catlatmadan sonra 10 gün günlük ilişki vermişti 12 si çatlatma iğnesi 22 si son ilişki tarihipeki bugünlerde ilişki Olmalı mı adetime 11 gün vae
Canim ins. hamilesindir.haftaici kan versen kesin sonucu ogrenirsin.ben 17.gun gece 12 de adet olmustumCanım söyle benim adet tarihim çatlatma ignesinden 8 gün sonraydi yani doktorum işlemi uzun tutmuştu bana ay sonunda kandan gebelik baktım dedi bende salı günü yaptircam ama bu durum canımı sikiyo kist mi oldu acaba diyorum neden idrar negatif çıkıyoyada neden adet olmuyorum artık 17. Gun
Ya az önce verdim saat 6 da alicam sonucu peki sen progestan kullaniyormuydun yani kullandığın halde mi adet oldun ben progestan kullaniyorum acaba o mu adet olmamı engelliyoCanim ins. hamilesindir.haftaici kan versen kesin sonucu ogrenirsin.ben 17.gun gece 12 de adet olmustum
bence yanlış değildir ya sonuçta tedavisiz hamile kalanlar hiç dikkat etmiyor böyle şeylere zarar olsa onlara olurduKizlar bisey soracam.igneden sonra doktorm gun asiri oiliski dedi.ve biz de oyle yaptk ama adet tarime kadar devam ettik.on gundn de bahsettigini hatirliyorm ama biz adete kadar devam ettk.yanlis mi yaptk acaba.on gunden fazla beraberlik olmamali mi
Merhaba skyler.. Ben bugün adet oldum salı günü doktora gidicem İnsaAllah 3.günü gel dedi bakalım nediyecekMeraba elif,
Bence biz yumurtaları öyle veya böyle catlattik :) ben de beklemedeyim, hayırlısı olsun ..
Adet günün geçti mi? Kaç gün geçti canım?dely günaydın sana bana gün aymadı bugün. doktorun dediği gibi 28 martta test yaptım ve sonuç kocaman negatif
Kızlar ben çatlatma iğnesi yaptirali 16 gün oldu adet olmadım aynı zamanda doktor progeston da vermişti acaba ondan dolayimi adet olmuyorum idrar testi yaptım ve negatif
Canım, progestan geciktirebiliyor. Değer her zaman aynı çıkacak diye bir şey yok. 2-3 falan da çıkabilir, ama 5'in altına negatif diyorlar.. Hormonlarımız sürekli değişim içinde sonuçta..Kızlar sonuç 0.27 yani negatif normalde 0.10 cikiyodu neden bu defa bu şekilde çıktı kullandığımız ilaçlardan mi acaba
İğne çatlarken oluyor canım. Doğal bir şey yani.Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum da benim sağ yumurtalığımda iki adet (20x23 mm ve 17x18mm) yumurtam oluşmuştu ovitrelle yaptırdım 25 Mart da ama sürekli ateş basması oluyo ve sol kasığımda batmalar oluyo acaba neden bi bilgisi olan var mı
Bence sadece 36 saat olmasın. Çok mu yumurtan olmuştu ki, ondan mı öyle dedi ki? Benim 4-5 yumurtam oluyordu ama 1'i en büyük oluyor zaten. Bana doktorum iğneden sonraki gece ve ondan sonraki gece de öneriyordu. Bazen geç çatlayabilir yumurta. Ya da diğer yumurtalardan biri büyüyüp çatlayabiliyor sanırım.hımm anladım canım bana doktor sadece iğneden 36 saat sonra Demişti de ondan dolayı merak ettim
Eğer bu sefer olmazsa bir daha sadece 36 saat sonra ilişki olmasın bence canım. Yani doktor değilim ama..2 yumurtam vardı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?