Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım söyle benim adet tarihim çatlatma ignesinden 8 gün sonraydi yani doktorum işlemi uzun tutmuştu bana ay sonunda kandan gebelik baktım dedi bende salı günü yaptircam ama bu durum canımı sikiyo kist mi oldu acaba diyorum neden idrar negatif çıkıyo yada neden adet olmuyorum artık 17. Gun

Canım idrarda pek güvenilir değil sen eğer adet olnazsan kanda baktır ben ayın birinde oldum igneyi kimyasal gebelik oluştu ve hala adet olmadım

O kadar çok hormon alıyoruz ki vücut şaşırıyor ne yapacağını

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum da benim sağ yumurtalığımda iki adet (20x23 mm ve 17x18mm) yumurtam oluşmuştu ovitrelle yaptırdım 25 Mart da ama sürekli ateş basması oluyo ve sol kasığımda batmalar oluyo acaba neden bi bilgisi olan var mı

Canım idrarda pek güvenilir değil sen eğer adet olnazsan kanda baktır ben ayın birinde oldum igneyi kimyasal gebelik oluştu ve hala adet olmadım
Canım baktircam da.be biliim tereddüt ediyorum sen progestan kullanmismiydin ben birazda ondan mi gecikiyo diyorum şuanda progestan kullaniyorum

yumurtalar 3 gün içinde catliyo canım senin ağrıların ve ateş basmalar ondan kaynaklidir muhtemelen

sudunyasi canim ben duphaston kullandım oda progesteron türü üç gündür de progestan 100 lük kullanıyorum doktorum pazartesi tekrar beta hcg dedi bakalım sonuc nasıl olacak Allah yardımcımız olsun

hımm anladım canım bana doktor sadece iğneden 36 saat sonra Demişti de ondan dolayı merak ettim

Canim ins. hamilesindir.haftaici kan versen kesin sonucu ogrenirsin.ben 17.gun gece 12 de adet olmustum

Kizlar bisey soracam.igneden sonra doktorm gun asiri oiliski dedi.ve biz de oyle yaptk ama adet tarime kadar devam ettik.on gundn de bahsettigini hatirliyorm ama biz adete kadar devam ettk.yanlis mi yaptk acaba.on gunden fazla beraberlik olmamali mi

Canim ins. hamilesindir.haftaici kan versen kesin sonucu ogrenirsin.ben 17.gun gece 12 de adet olmustum
Ya az önce verdim saat 6 da alicam sonucu peki sen progestan kullaniyormuydun yani kullandığın halde mi adet oldun ben progestan kullaniyorum acaba o mu adet olmamı engelliyo

Kizlar bisey soracam.igneden sonra doktorm gun asiri oiliski dedi.ve biz de oyle yaptk ama adet tarime kadar devam ettik.on gundn de bahsettigini hatirliyorm ama biz adete kadar devam ettk.yanlis mi yaptk acaba.on gunden fazla beraberlik olmamali mi
bence yanlış değildir ya sonuçta tedavisiz hamile kalanlar hiç dikkat etmiyor böyle şeylere zarar olsa onlara olurdu

sudunyasi sonucunu Paylaş canım inşallah hayırlı olur

bengisu022 canım sıkıntı olmaz ilişki sadece yumurta sayısı fazlaysa çok döllenme olmasın o yüzden öyle diyorlar

Kızlar sonuç 0.27 yani negatif normalde 0.10 cikiyodu neden bu defa bu şekilde çıktı kullandığımız ilaçlardan mi acaba

Günaydın kızlar
Sevmiyom pazartesiiiiii

dely günaydın sana bana gün aymadı bugün. doktorun dediği gibi 28 martta test yaptım ve sonuç kocaman negatif
Adet günün geçti mi? Kaç gün geçti canım?

Kızlar ben çatlatma iğnesi yaptirali 16 gün oldu adet olmadım aynı zamanda doktor progeston da vermişti acaba ondan dolayimi adet olmuyorum idrar testi yaptım ve negatif
Kızlar sonuç 0.27 yani negatif normalde 0.10 cikiyodu neden bu defa bu şekilde çıktı kullandığımız ilaçlardan mi acaba
Canım, progestan geciktirebiliyor. Değer her zaman aynı çıkacak diye bir şey yok. 2-3 falan da çıkabilir, ama 5'in altına negatif diyorlar.. Hormonlarımız sürekli değişim içinde sonuçta..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Üzülme sakın.. En hayırlı en güzel zamanda gelsin bebişiniz..

İğne çatlarken oluyor canım. Doğal bir şey yani.

hımm anladım canım bana doktor sadece iğneden 36 saat sonra Demişti de ondan dolayı merak ettim
Bence sadece 36 saat olmasın. Çok mu yumurtan olmuştu ki, ondan mı öyle dedi ki? Benim 4-5 yumurtam oluyordu ama 1'i en büyük oluyor zaten. Bana doktorum iğneden sonraki gece ve ondan sonraki gece de öneriyordu. Bazen geç çatlayabilir yumurta. Ya da diğer yumurtalardan biri büyüyüp çatlayabiliyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…