ne yap biliyo musun pamuğa sirke dök azıcık hafif hafif vajina na sür tamam sirke biraz garip gelebilir bende ilk günah yapmam nimet sonuçta dedim ama dayanamayınca allahım sana sğınıyorum dedim yaptım günde iki kere yanıyo ama ertesi güne geçiyo bi dene istersenHanımlar cok akıntım oluyor demiştim yaayy belli oldu nedeni bi enfeksiyon kapmış ki sormayin pütür pütür kabardı mantar olmuş ayy cok acılı bi durun. ...
Gebelik şüphesi de var bir şey kullanamiyorumyardim edin kkaşıntıyı alacak bir sey söyleyin
Allah allaahhh.. Söyledin mi doktora, ne diyor? Başka bir yumurta döllenmiş olamaz di mi, olabilir mi? Sonuçta öyle olsa daha mı çok artardı? Ne olabilirmiş ki acaba yaa? Bir an önce anlaşılır inşallah, netleşir durum canım.dely Günaydın sana benim bu gün beta hcg 166, 05 çıktı ayin yirmibesinde 62, 02 çıkmıştı durum ne olacak bakalım
Her zaman büyüyordu ama canım di mi? Bu seferlik bir durumdur belki.. Hemen iğne vermiyorlar ilaçla büyüyordu çünkü seninki. Günde 2 tane mi içiyorsun? 4 tane içenler bile var sanırım.. Dur bakalım canım. Yine de belli olmaz. Bunlar belki bir kaç güne büyür ve çatlar. Siz devam edin çalışmalara. Doktor söylemeden iğneye geçme bence de.kızlar doktordan geldim benim bu ay yumurtalar 4 5 tane ama istenilen boyuta gelememişler 13 14 15 te kalmışlar bugün adetin 17.günü çatlatma iğnesi vermedi ama yinede ilişki olsun dedi bakalım nasip bu ayda olmazsa diğer ay klomen dozunu arttıracakmış geliştirici iğne söyledim ısrarla gerek yok diyo zaraları varmış kafam karışık iğneyemi geçsem diye
İlişkiye devam etmiş miydiniz? Allah'ın işi canım, olabilir de.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bakalım ne dicek. Öbür gün tekrar test ister belki. Hala da artıyorsa vardır artık bir şey herhalde..dely doktor da bundan supheleniyor canım geç dollenen olabilir diye altı yumurta vardı dedi şimdi mesaj attım aramasini bekliyorum bakalım ne diyecek
geçen ay büyümüştü canım ama olmadı bu ayda böyle oldu günde 2 tane alıyordum olmazsa günde 3 dedi sanırım,yorulduğumu hissediyorum artık rabbim beterinden korusun ama,dediğin gibi yapayım bide fazla dozda deneyim bakalım sabır ya sabırHer zaman büyüyordu ama canım di mi? Bu seferlik bir durumdur belki.. Hemen iğne vermiyorlar ilaçla büyüyordu çünkü seninki. Günde 2 tane mi içiyorsun? 4 tane içenler bile var sanırım.. Dur bakalım canım. Yine de belli olmaz. Bunlar belki bir kaç güne büyür ve çatlar. Siz devam edin çalışmalara. Doktor söylemeden iğneye geçme bence de.
Allah güç versin canım.. Zor bir süreç.. İnşallah sonucunu alırsınız.. Önümüzdeki ay 3'e çıkarır o zaman ama belki de olur bu ay da.. İnşallah olur hayırlısıyla canım. Güçlü olmaya çalış..geçen ay büyümüştü canım ama olmadı bu ayda böyle oldu günde 2 tane alıyordum olmazsa günde 3 dedi sanırım,yorulduğumu hissediyorum artık rabbim beterinden korusun ama,dediğin gibi yapayım bide fazla dozda deneyim bakalım sabır ya sabır
canım benim inşallah ya çok sağol,incirin faydası oluyormuş yumurta gelişiminde klomen kullanırken yemedim bişey olur diye ama şimdi yemeye başladım büyürlerde çatlarlar belki diyeAllah güç versin canım.. Zor bir süreç.. İnşallah sonucunu alırsınız.. Önümüzdeki ay 3'e çıkarır o zaman ama belki de olur bu ay da.. İnşallah olur hayırlısıyla canım. Güçlü olmaya çalış..
Evet canım ben de duymuştum. Ye bir şey olmaz. Hatta incir kürü de var, suya atıp kaynatmalı falan bir şey. Saraçoğlu'nun. İnternette bulabilirsin. Hem inciri normal yemenin hem de kürünün faydasını gören çok vardı. Hayırlısı inşallahcanım benim inşallah ya çok sağol,incirin faydası oluyormuş yumurta gelişiminde klomen kullanırken yemedim bişey olur diye ama şimdi yemeye başladım büyürlerde çatlarlar belki diye
yiyecem bakalım canım suyunuda içerim bu 1 hafta yapayım bakalım ne olacak,canım bide bu yumurtalar daha büyümeyip çatlamazsa ne olacak bi bilgin varmıEvet canım ben de duymuştum. Ye bir şey olmaz. Hatta incir kürü de var, suya atıp kaynatmalı falan bir şey. Saraçoğlu'nun. İnternette bulabilirsin. Hem inciri normal yemenin hem de kürünün faydasını gören çok vardı. Hayırlısı inşallah
Eğer çatlamazlarsa, yine adet gibi kanaman olacak ama normalden biraz daha az olacak sanırım canım. Onlar yine atılıyorlar bir şekilde diye biliyorum. Hiç bir problemi olmayan kadınlarda bile yılda 1 kez falan olabiliyormuş. Çoğu zaman kadınlar anlamazmış zaten. Seninki takip edildiği için bilebildiniz. İnşallah incir yarar tabi.yiyecem bakalım canım suyunuda içerim bu 1 hafta yapayım bakalım ne olacak,canım bide bu yumurtalar daha büyümeyip çatlamazsa ne olacak bi bilgin varmı
aman atılsın adet olayımda içimde kalmasın adet gecikmesi olmasın..inşallah işe yarar canım yardımcı olduğun için tekrar çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin bebişin sen hep sağlıklı olursunuz inşallahEğer çatlamazlarsa, yine adet gibi kanaman olacak ama normalden biraz daha az olacak sanırım canım. Onlar yine atılıyorlar bir şekilde diye biliyorum. Hiç bir problemi olmayan kadınlarda bile yılda 1 kez falan olabiliyormuş. Çoğu zaman kadınlar anlamazmış zaten. Seninki takip edildiği için bilebildiniz. İnşallah incir yarar tabi.
Ay rica ederim canıımmaman atılsın adet olayımda içimde kalmasın adet gecikmesi olmasın..inşallah işe yarar canım yardımcı olduğun için tekrar çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin bebişin sen hep sağlıklı olursunuz inşallah
İnşallah canıımmmdely inşallah hakkımızda hayırlı olsun beklemekten başka çare yok
Test negatif çıkmıştı di mi senin canım? Belki yarın falan olursun ama yine de gelene kadar umut var. Hayırlısı olsun inşallah..dely bugün itibariyle adet günüm 2 gün geçti karnımda ara ara ağrı oluyor cumartesi akşamdan beri.ama adet olamadım.günde 1 kere falan wc ye girdiğimde hafif kırmızılı bir akıntı geliyor peçeteye ama dikkat etmesem farketmeyeceğim kadar. gelsede kurtulsam gelecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?