Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende aynı durumdaydım iki aydır 16 mm de kalıyordu yumurtalar. Bu ay Serophene ile birlikte incir kürü uyguladım. 19.5 mm 18.5 mm civarında 4 yumurta oluştu. Daha da büyümüştür artık ne kadar büyüdüyse. Faydasını mutlaka görürsünüz önümüzdeki ay deneyin derim

canım benim normalde büyüyordu bu ay böyle oldu bugün 17. gün adetin belki bundan sonra büyür diye başladım incire 1 hafta yer içerim, önümüzdeki ayda klomen kullanacağım dozunu artttıracakmış açıkçası ilaçla kür uygulamaya pek cesaretim yok fazla büyür falan bişey olur diye korkuyorum,17. günden sonra büyürmü yumurtalar

dely bilemiyorum küçük pıhtı olarak başlamazdı hiç böyle kırmızı bildiğin kan gelirdi ilk etapta. cumartesiden beri ara ara adet ağrısı giriyor bacaklarım ağrıyor hıh geldi sonunda diyorum bir kaç saat sonra aklıma geliyor vc ye gidip bir bakayım diyorum yok bişey günlük ped şu network olarak satılanlardan o bile kirlenmiyor. sıkıntı olmasından korkuyorum şimdide çünkü benim yumuş adet ayın 16 sından sonra çatladı.15 de iğne oldum. inş. dua edin benim için kötü bişey çıkmasın. dış gebelikten korkuyorum o iyi bişey değil sanırım

Canım sen hiç kanda baktırmadın di mi? Kanda baktır için rahat etsin. Zaten negatif çıkarsa da öyle dış gebelik falan aklına gelmez. Pozitifse de hemen doktora gidersin. Tabi, dış gebelik, gebelik sayılmıyor. Sonlandırmak gerekiyor.. ama kötü şeyler getirme aklına. Bazen normal hamilelikte de hafif kanama olabiliyor. Öyle bir şey varsa, doktor ilaç falan verir, midahale eder. ne kadar erken öğrensen o kadar iyi canım.

farmasi semra canım beta hcg baktır bencede benim iki haftadır öyle keke seklinde geliyor sadece günlük ped koyuyorum o bile anca kirleniyor kimyasal mı ne belirsiz işte rabbim hayırlısıni versin

Adetime 6 gün var gebelik testi yaptım bugün negatif erken mi yoksa bu ay da mi olmadı

Adetime 6 gün var gebelik testi yaptım bugün negatif erken mi yoksa bu ay da mi olmadı
Erken yapmışsın. Evde yapılan testler en erken adete 2 gün kala falan sonuç verebilir. Hatta en net sonuç için adetinin geçmesini beklemen daha iyi.

geçmiş olsun cnm neler yaşamıssın ikizmiydi senin çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin
evet hala da belli değil ne olacağı hcg değerimin 0 a düşmesini bekliyoruz inşallah tekrar müdahaleye gerek kalamz evet canım ikizmiş öğrendiğimiz gün kalbi atmıyor dediler zaten allah kimseye yaşatmasın

canım ne kadar üzüldüm anlatamam Rabbim sabırlar versin bi daha yaşatmasın

Allah güç versin sabır versin canım.. Unuttursun acılarını, inşallah güzellikler versin sana..

Canım doktora gidip takipte olacağın için korkmana gerek yok adetin 1. günü başla ve 10. güne kadar hiç bırakma sonra doktora gittiğinde kaç mm olduğunu öğreneceksin zaten.

Allah güç versin sabır versin canım.. Unuttursun acılarını, inşallah güzellikler versin sana..
inşallah canım bu psikolojiyi üzerimden nasıl atıp tekrar cesaret edeceğim bilmiyorum insan bir daha ki hamileliğinde de aynı şeyler olur mu acaba diye düşünmeden edemiyor

inşallah canım bu psikolojiyi üzerimden nasıl atıp tekrar cesaret edeceğim bilmiyorum insan bir daha ki hamileliğinde de aynı şeyler olur mu acaba diye düşünmeden edemiyor
Haklısın canım ama zaman.. üzerinden biraz zaman geçince inşallah Allah yine o isteği, o umudu verecek sana. Her zaman olacak diye bir şey yok. Zaten senin başına gelen çok düşük bir ihtimaldi.. Bir daha olmayacak canım.. İnşallah kısa bir sürede toparlanıp, yine heyecanla cesaretle beklersiniz ve kavuşursunuz sağlıkla..

Kızlar Merhaba,
Geçen ay serophane içmiştim sabah akşam 4 yumurta oluştu 2 tanesi kist oldu, gebelikte oldu ama kimyasal olarak bitti. bir ay mecburen dinlendim, kese yoktu ama HCG çok çok yavaş yükseliyordu. Kürtaj gibi kazıma işlemi yapıldı. Bu ay da Klomen içtim günde 1 tane ve 1 tane güzel yumurta oluşmuştu diğeri daha küçük o işe yaramaz dedi dr. ve 5 gün önce çatlatma iğnesi oldum. 3 gündür de progestan içiyorum. Dr un dediği 36. saati kaçırmadım ama 30. saatte kasıklarımda bir ağrı oldu regl ağrısı gibi ve arkasından bir akıntı geldi ama su gibi yapışkan falan değil. Sanki o an çatladığını hissettim ama yine de 36. saati bekledim. Dr gün aşırı devam et dedi. Şimdi reglime daha 12 gün var ama şimdiden merak içindeyim. Çok şükür 7,5 yaşında bir oğlum var. ikinci için uğraşıyorum 1.5 yıl oldu neredeyse 2 tane kimyasal gebelik oldu. Şimdi gerçek bir bebek için bekliyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, buradan birbirimize destek olalım, moral olalım. Oğlum zamanında ya yazışırdık bir çok arkadaşımla hala görüşüyoruz. Çok faydalı oluyor. Hem hamilelik öncesi ve sonrasında...

Merhaba skyler.. Ben bugün adet oldum salı günü doktora gidicem İnsaAllah 3.günü gel dedi bakalım nediyecek
Ben de cumartesi adet oldum, dün gittim kontrole. Kist oluşumu yokmuş ama yumurtaların hepsi atılmamış, o yüzden bu ay doğum kontrol ilacı kullanıcam, sonraki ay devam edicez tedaviye, hayırlısı olsun ne diyelim.
Bakalım sana ne diycek doktor :) inşallah iyi haberlerlerle gelirsin :)

canim cok cook gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin insallah tekrardan kendinde o gucu bulacaksin bi gun

Canım seni çok iyi anlıyorum yaşamış biri olarak biraz zamana ihtiyacın var geçecek bu günlerin, güzel günleri göreceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…