Canim bir ay benim de buyumemis demisti doktor ben adacayi ve inofolic ictim bir dahaki kontrolde catlamisti bilecanım benim normalde büyüyordu bu ay böyle oldu bugün 17. gün adetin belki bundan sonra büyür diye başladım incire 1 hafta yer içerim, önümüzdeki ayda klomen kullanacağım dozunu artttıracakmış açıkçası ilaçla kür uygulamaya pek cesaretim yok fazla büyür falan bişey olur diye korkuyorum,17. günden sonra büyürmü yumurtalar
Canim cok uzuldum insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur korkma demesi kolay ama gonlumuzu ferah tutalim ben de düşük yaptim icimdeki korku gecmiyor Allah korktugumuza ugratmasin insallah..evet hala da belli değil ne olacağı hcg değerimin 0 a düşmesini bekliyoruz inşallah tekrar müdahaleye gerek kalamz evet canım ikizmiş öğrendiğimiz gün kalbi atmıyor dediler zaten allah kimseye yaşatmasın
Cok gecmis olsun canm.bende 7 haftalık kalbi durdugu icn kürtaj olmak zorunda kalmstm.cok agladm üzuldm.3 ay korunma verdi dr.4.ay hamile kaldm şükür.rabbim sabrını veryo yeni kapılar acyo emin ol.Allah yardmcn olsun.seninle beraber tüm isteyenlere tez zamanda sağlık lı bebisler nasip etsn insevet hala da belli değil ne olacağı hcg değerimin 0 a düşmesini bekliyoruz inşallah tekrar müdahaleye gerek kalamz evet canım ikizmiş öğrendiğimiz gün kalbi atmıyor dediler zaten allah kimseye yaşatmasın
artık çok geç kanama arttıCanım sen hiç kanda baktırmadın di mi? Kanda baktır için rahat etsin. Zaten negatif çıkarsa da öyle dış gebelik falan aklına gelmez. Pozitifse de hemen doktora gidersin. Tabi, dış gebelik, gebelik sayılmıyor. Sonlandırmak gerekiyor.. ama kötü şeyler getirme aklına. Bazen normal hamilelikte de hafif kanama olabiliyor. Öyle bir şey varsa, doktor ilaç falan verir, midahale eder. ne kadar erken öğrensen o kadar iyi canım.
Hayırlı olsun canım :))iyi aksamlar kizlarr bugun kontrolum vardi 2 yumurtam buyuyormusigneler beni biraz zorluyor eşim yapiyor saolsun ama iste..
Sizler nasilsiniz soyle bir goz atayim ben
Yumurta nerde oluşursa oluşsun benim hep sağ kasığım ağrıyordu. Sanırım yumurtanın yeriyle alakası yok ağrının tarafının. Adet belirtilerin olur muydu 1 hafta önce falan normalde? Normalde olmuyorsa, çok umutlanma ama hamilelik belirtisi de olabilir, çünkü iğne yüzünden ağrımaması lazım 1 hafta sonra. İnşallah gönlünüze göre olsun...Kızlar bişey dicem ben 25 Mart da ovitrelle oldum bugün 1 hafta oldu ama bugün kasık ağrımdan duramadım sabahtan aksama kadar ağlıycaktım resmen gerçi ara ara Batı'yo ama bugün çok fazlaydı bi de benim Oluşan 2 yumurtam vardı 2 side sağdaydı ama ağrıyan kasığım sol sizce olabilir mi
Hayırlısı olsun canım.. Her ay yeni umutartık çok geç kanama arttıyarın akşam doktora gideceğim.
Bilmiyorum canım.. Bende kasık ağrılarından başka bir şey olmamıştı. Onu da zaten adet ağrısı sanmıştım ben, bir süredir isteyip de negatif gördükçe, umutlanmamıştım pek. Adetim geçince göğüs uçlarım falan acımaya başlamıştı. Olabilir tabi dediğin gibi de.. ama bak bakalım 3-5 güne iğnenin etkisinin geçmesi lazım. Yine devam edecek mi..? Hayırlısıyla vardır inşallah canım..Yok canım hiç benim kasığıma batmalar olmazdı belim ağrırdı bi gece önceden bi de adetime 10 gün var normal de 1 hafta kala göğüslerime dokunamazdım hiç bi yerine ama şu an sadece uçları ağrıyo başka bi yeri ağrımıyo bi de yanları hafif hafif ağrıyo bi de o kahverengi kısmında minik kabarcıklar oluşmuş aslında gebelik belirtilerine benziyoda ben şey diyorum acaba ovitrelle içinde hcg hormonu olduğundan dolayı gebelik belirtileri gözükür mü ondan dolayı şüphelendim
Sağlıklı olsun da canım. İnşallah Allah en güzel zamanda nasip edecekcanım benim Allah razı olsun inşallah yaa bilmiyorum bu ay umutlandım Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah sen ne kadarlık hamilesin
Ay canıımmKızlar dr dan geldm yeni.cinsiyetini ögrendk bebişimin.kızım olcak inş nasipse cok mutluyum.ikili test icn kan verdm.hayrlı sonuclar alrm ins.Rabbim isteyen herkese yasatsn bu mutlulugu ins hayırla saglıkla
En son ne zaman baktırmıştın, kaç çıkmıştı? Yükseliyor sanki di mi..? Git bakalım ne diyecekler.. Hayırlısı olsun canım yaaArkadaşlar merhaba benim beta hcg bu gün 222, 20 çıktı cuma muayenrye gideceğim ne olacak bakalım
Ay evet yaa.. Çok da yükselmemişdely canım ayin 30 unda baktirmistim 166 ydi yükselmiş olsada pek parlak değil galiba çünkü kanamam da var
Haklısın canım. Olumsuzsa da kendiliğinden bitsedely evet canim çok yüksek değil korkum kürtaj falan olmasın Allah korusun belirsizlik bitsin inşallah dediğin gibi yeni tedaviye başlarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?