Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
iyi aksamlar kizlarr bugun kontrolum vardi 2 yumurtam buyuyormus igneler beni biraz zorluyor eşim yapiyor saolsun ama iste..

Sizler nasilsiniz soyle bir goz atayim ben

Canim bir ay benim de buyumemis demisti doktor ben adacayi ve inofolic ictim bir dahaki kontrolde catlamisti bile ise yaramadi ama olsun bir de klomene direnc gosterebiliyormus vucudumuz ikinci ay oyle oldu benim igneye geçtik asilamaya Bismillah dedik iste.

Canim cok uzuldum insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur korkma demesi kolay ama gonlumuzu ferah tutalim ben de düşük yaptim icimdeki korku gecmiyor Allah korktugumuza ugratmasin insallah..

Kızlar bişey dicem ben 25 Mart da ovitrelle oldum bugün 1 hafta oldu ama bugün kasık ağrımdan duramadım sabahtan aksama kadar ağlıycaktım resmen gerçi ara ara Batı'yo ama bugün çok fazlaydı bi de benim Oluşan 2 yumurtam vardı 2 side sağdaydı ama ağrıyan kasığım sol sizce olabilir mi

B
Cok gecmis olsun canm.bende 7 haftalık kalbi durdugu icn kürtaj olmak zorunda kalmstm.cok agladm üzuldm.3 ay korunma verdi dr.4.ay hamile kaldm şükür.rabbim sabrını veryo yeni kapılar acyo emin ol.Allah yardmcn olsun.seninle beraber tüm isteyenlere tez zamanda sağlık lı bebisler nasip etsn ins

artık çok geç kanama arttı yarın akşam doktora gideceğim.

iyi aksamlar kizlarr bugun kontrolum vardi 2 yumurtam buyuyormus igneler beni biraz zorluyor eşim yapiyor saolsun ama iste..

Sizler nasilsiniz soyle bir goz atayim ben
Hayırlı olsun canım :)) İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.. Yumurtalardan biri ikisi yavruşun oluurrr

Yumurta nerde oluşursa oluşsun benim hep sağ kasığım ağrıyordu. Sanırım yumurtanın yeriyle alakası yok ağrının tarafının. Adet belirtilerin olur muydu 1 hafta önce falan normalde? Normalde olmuyorsa, çok umutlanma ama hamilelik belirtisi de olabilir, çünkü iğne yüzünden ağrımaması lazım 1 hafta sonra. İnşallah gönlünüze göre olsun...

artık çok geç kanama arttı yarın akşam doktora gideceğim.
Hayırlısı olsun canım.. Her ay yeni umut Üzülmek umutsuzluğa düşmek yok İnşallah bu ay olur..

Yok canım hiç benim kasığıma batmalar olmazdı belim ağrırdı bi gece önceden bi de adetime 10 gün var normal de 1 hafta kala göğüslerime dokunamazdım hiç bi yerine ama şu an sadece uçları ağrıyo başka bi yeri ağrımıyo bi de yanları hafif hafif ağrıyo bi de o kahverengi kısmında minik kabarcıklar oluşmuş aslında gebelik belirtilerine benziyoda ben şey diyorum acaba ovitrelle içinde hcg hormonu olduğundan dolayı gebelik belirtileri gözükür mü ondan dolayı şüphelendim

Bilmiyorum canım.. Bende kasık ağrılarından başka bir şey olmamıştı. Onu da zaten adet ağrısı sanmıştım ben, bir süredir isteyip de negatif gördükçe, umutlanmamıştım pek. Adetim geçince göğüs uçlarım falan acımaya başlamıştı. Olabilir tabi dediğin gibi de.. ama bak bakalım 3-5 güne iğnenin etkisinin geçmesi lazım. Yine devam edecek mi..? Hayırlısıyla vardır inşallah canım..

canım benim Allah razı olsun inşallah yaa bilmiyorum bu ay umutlandım Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah sen ne kadarlık hamilesin

Kızlar dr dan geldm yeni.cinsiyetini ögrendk bebişimin.kızım olcak inş nasipse cok mutluyum.ikili test icn kan verdm.hayrlı sonuclar alrm ins.Rabbim isteyen herkese yasatsn bu mutlulugu ins hayırla saglıkla

canım benim Allah razı olsun inşallah yaa bilmiyorum bu ay umutlandım Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah sen ne kadarlık hamilesin
Sağlıklı olsun da canım. İnşallah Allah en güzel zamanda nasip edecek Hep güzel düşün

Benimki de 11 hafta 5 günlük bugün Haftaya ikili test var. görebilirse doktor cinsiyeti de söylücek bakalım.. Heyecanlıyız İsteyen herkese nasip etsin Allah inşallah

Kızlar dr dan geldm yeni.cinsiyetini ögrendk bebişimin.kızım olcak inş nasipse cok mutluyum.ikili test icn kan verdm.hayrlı sonuclar alrm ins.Rabbim isteyen herkese yasatsn bu mutlulugu ins hayırla saglıkla
Ay canıımm Ne tatlıııı Demek bir prenseesss geliyorr :)) Allah sağlıkla nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah Test sonucu da iyi çıkar inşallah..
Benimki de haftaya.. İnşallah biz de öğreniriz cinsiyeti :))

Arkadaşlar merhaba benim beta hcg bu gün 222, 20 çıktı cuma muayenrye gideceğim ne olacak bakalım

Arkadaşlar merhaba benim beta hcg bu gün 222, 20 çıktı cuma muayenrye gideceğim ne olacak bakalım
En son ne zaman baktırmıştın, kaç çıkmıştı? Yükseliyor sanki di mi..? Git bakalım ne diyecekler.. Hayırlısı olsun canım yaa

dely canım ayin 30 unda baktirmistim 166 ydi yükselmiş olsada pek parlak değil galiba çünkü kanamam da var

dely canım ayin 30 unda baktirmistim 166 ydi yükselmiş olsada pek parlak değil galiba çünkü kanamam da var
Ay evet yaa.. Çok da yükselmemiş Benim de aklımda 166 kalmıştı ama emin olamadım. Neden böyle oluyor acaba..? Acaba başka bir yumurta da döllendi de farklı bir şey mi oldu.. Sen şu belirsizlikten kurtul da inşallah canım. Bu ay olmayacaksa da, bir an önce öğrenip, hayırlısıyla yeni çalışmalara başlayın inşallah.. Az kalmış, cuma öğrenirsin artık.. Sürekli de kanaman var. geçer inşallah..

dely evet canim çok yüksek değil korkum kürtaj falan olmasın Allah korusun belirsizlik bitsin inşallah dediğin gibi yeni tedaviye başlarız artık

dely evet canim çok yüksek değil korkum kürtaj falan olmasın Allah korusun belirsizlik bitsin inşallah dediğin gibi yeni tedaviye başlarız artık
Haklısın canım. Olumsuzsa da kendiliğinden bitse Yani bunu söylemek de kötü ama, kürtaj daha bir zordur. İnşallah rahat geçsin.

dely evet canım kesinlikle kürtaj kötü olur Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…