- 4 Nisan 2013
- 142
- 8
- 116
Tekrar test yaptırdın mı? 10. gününde çıkmayabilir çünkü.. Adet ilaçlardan gecikebiliyor ama emin olmak için test yaptır bence.Kizlar bir sorum olacak bugun çatlatma iğnesinden sonra 21.günüm ben adet olmadim 10.gunumde cok az lekelenme oldu kan verdim hamilelik gozukmedi dr yumurta buyutme ignesini yazdi ama adetin tam geldiginde 2.gun basla dedi neyse adetim gelmedi aradik ayin 2 hafta sonraya randevu verdi simdi ben anlamadim hamile degilsem neden hasta olmadim
Dr bize korunun vs birsey demedi ama ben tabi korunacagim biraz çokta uzun süre korunmak istemiyorum zaten geç oluyör Değerim sıfıra düşse 2 ay adet olsam Dr a kontrole gideceğim rahim kendini toparlamış mi diye şimdi düzgün değilmiş çünkü parçalar düşüyor allahım kimseye yaşatmasin inşallah herkes sağlıklı hamilelikler geçirir ilkinde kalbi durdu şimdi ki hamileliğinde bir sorun yok dimi canımB
Cok gecmis olsun canm.bende 7 haftalık kalbi durdugu icn kürtaj olmak zorunda kalmstm.cok agladm üzuldm.3 ay korunma verdi dr.4.ay hamile kaldm şükür.rabbim sabrını veryo yeni kapılar acyo emin ol.Allah yardmcn olsun.seninle beraber tüm isteyenlere tez zamanda sağlık lı bebisler nasip etsn ins
Çok sevindim canım saglikli güzeller güzeli bir kızın olur inşallah amin hepimize yaşatsın RabbimKızlar dr dan geldm yeni.cinsiyetini ögrendk bebişimin.kızım olcak inş nasipse cok mutluyum.ikili test icn kan verdm.hayrlı sonuclar alrm ins.Rabbim isteyen herkese yasatsn bu mutlulugu ins hayırla saglıkla
canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsinKızlar dr dan geldm yeni.cinsiyetini ögrendk bebişimin.kızım olcak inş nasipse cok mutluyum.ikili test icn kan verdm.hayrlı sonuclar alrm ins.Rabbim isteyen herkese yasatsn bu mutlulugu ins hayırla saglıkla
Saol canimm insallahhHayırlı olsun canım :))İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.. Yumurtalardan biri ikisi yavruşun oluurrr .
Sorun yok canım Allah a şükür.progestan kullandm 12.haftaya kadar.coraspin 26.haftaya kadar kullan dedi dr.en kısa zamanda hayrlı haberlerini alrz ins canım benimDr bize korunun vs birsey demedi ama ben tabi korunacagim biraz çokta uzun süre korunmak istemiyorum zaten geç oluyör Değerim sıfıra düşse 2 ay adet olsam Dr a kontrole gideceğim rahim kendini toparlamış mi diye şimdi düzgün değilmiş çünkü parçalar düşüyor allahım kimseye yaşatmasin inşallah herkes sağlıklı hamilelikler geçirir ilkinde kalbi durdu şimdi ki hamileliğinde bir sorun yok dimi canım
Hayirli Cumalar canim durumumuz nerdeyse ayni bendede cogunu atip 3 tane birakmis onlarda 6cm olmislar banada dogum kontrol hapi verdi bidahaki adetinin 3.gunu yine gel dedi hayirlisi boyleymis artik :)Ben de cumartesi adet oldum, dün gittim kontrole. Kist oluşumu yokmuş ama yumurtaların hepsi atılmamış, o guben bu ay doğum kontrol ilacı kullanıcam, sonraki ay devam edicez tedaviye, hayırlısı olsun ne diyelim.
Bakalım sana ne diycek doktor :) inşallah iyi haberlerlerle gelirsin :)
canım inş güzel sonuçlar alırsınGünaydın arkadaşlar Hayırlı cumalar doktora geldim siramin gelmesini bekliyorum
Günaydın arkadaşlar Hayırlı cumalar doktora geldim siramin gelmesini bekliyorum
En erken 12 gün canimBu catlatma ignesinden sonra kaçıncı gün kan testinde çıkması lazim ?
13. Gun kan testi yaptırmıştim ben değer düşük çıkmış acaba daha kana geçmemiş olabilir mi diye düşündüm de.. Yoksa kesin cikarmiydiEn erken 12 gün canim
Hadi hayırlısı olsun canım.. Geçmiş olsun..Günaydın arkadaşlar Hayırlı cumalar doktora geldim siramin gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?