Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar bir sorum olacak bugun çatlatma iğnesinden sonra 21.günüm ben adet olmadim 10.gunumde cok az lekelenme oldu kan verdim hamilelik gozukmedi dr yumurta buyutme ignesini yazdi ama adetin tam geldiginde 2.gun basla dedi neyse adetim gelmedi aradik ayin 2 hafta sonraya randevu verdi simdi ben anlamadim hamile degilsem neden hasta olmadim

Tekrar test yaptırdın mı? 10. gününde çıkmayabilir çünkü.. Adet ilaçlardan gecikebiliyor ama emin olmak için test yaptır bence.

Kızlar günaydın bugün benim adet günüm fakar henüz hastalanmadım aşırı akıntı ve kaşıntım var çok rahatsız edicii. Hamilemiyimki acep :S

Dr bize korunun vs birsey demedi ama ben tabi korunacagim biraz çokta uzun süre korunmak istemiyorum zaten geç oluyör Değerim sıfıra düşse 2 ay adet olsam Dr a kontrole gideceğim rahim kendini toparlamış mi diye şimdi düzgün değilmiş çünkü parçalar düşüyor allahım kimseye yaşatmasin inşallah herkes sağlıklı hamilelikler geçirir ilkinde kalbi durdu şimdi ki hamileliğinde bir sorun yok dimi canım

Kızlar dr dan geldm yeni.cinsiyetini ögrendk bebişimin.kızım olcak inş nasipse cok mutluyum.ikili test icn kan verdm.hayrlı sonuclar alrm ins.Rabbim isteyen herkese yasatsn bu mutlulugu ins hayırla saglıkla
Çok sevindim canım saglikli güzeller güzeli bir kızın olur inşallah amin hepimize yaşatsın Rabbim

Kızlar dr dan geldm yeni.cinsiyetini ögrendk bebişimin.kızım olcak inş nasipse cok mutluyum.ikili test icn kan verdm.hayrlı sonuclar alrm ins.Rabbim isteyen herkese yasatsn bu mutlulugu ins hayırla saglıkla
canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin hayırlı evlat eylesin

Sorun yok canım Allah a şükür.progestan kullandm 12.haftaya kadar.coraspin 26.haftaya kadar kullan dedi dr.en kısa zamanda hayrlı haberlerini alrz ins canım benim

Hayirli Cumalar canim durumumuz nerdeyse ayni bendede cogunu atip 3 tane birakmis onlarda 6cm olmislar banada dogum kontrol hapi verdi bidahaki adetinin 3.gunu yine gel dedi hayirlisi boyleymis artik :)

Günaydın arkadaşlar Hayırlı cumalar doktora geldim siramin gelmesini bekliyorum

slm kızlar.adetime az kaldı kasık ağrısı yaşıyorm.en son 6 martta adet olmştm.bugün yarın olurm sanırm.eğer olmazsam 9 nisanda test yaparm olursam da doktora gidip yumurta takibi yaptıracam.ama bu ay hiç mi hiç umudm yok

Kızlar Merhaba,
bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesi yapılalı bugün 8. gün demin dayanamadım test yaptım hem ovulasyon hem BHCG ovulasyon oldukça koyu sanırım iğnenin etksinden ama HCG çıkmadı, bu iğne zaten HCG içermiyor mu ? Hiç böyle olan var mı? Yani asıl testi bir kaç gün sonra yapacağım o zamana kadar silik mi koyu mu onu görmek için test yaptım bu kadar erken sonuç vermeyeceğini biliyorum ama yine de garip geldi Ovulasyonun koyu HCG nin çıkmaması sizde hiç böyle oldu mu?

Bu catlatma ignesinden sonra kaçıncı gün kan testinde çıkması lazim ?

Ya bişey sorucam kızlar bu çatlatma iğnesinde hcg hormonu olduğu için acaba diyorum ki insanda gebelik belirtileri mi yaşatıyo? Benim bugün iğneden sonra 8.günüm ama gebelik belirtileri yaşıyorum sizce bu iğnenin vücuda yaptığı hamilelik etkisinden öi yoksa hamilelik olacağından mı âcaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…