- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 43
sgol canim geldim ama hala belirsiz hersey bi hafta daha bekleyecegizhayırlı cumalar cnm hayırlı haberlerle gelirsin inş.
sagol canim insallah hayirlisi olur belirsiz hala durumcanım inş güzel sonuçlar alırsın
Hayirli Cumalar canim durumumuz nerdeyse ayni bendede cogunu atip 3 tane birakmis onlarda 6cm olmislar banada dogum kontrol hapi verdi bidahaki adetinin 3.gunu yine gel dedi hayirlisi boyleymis artik :)
canım moralini bozak istemem.ama ben de gecen ay iğne vurundm o kadar çok belirti yaşadm ki kesin hamileym dedm kendimi çok kaptırm mide bulantısı kasık ağrsı göğüs hasssasiyeti uyumu vb vb......ve sonra det oldm ilk defa adet olunca oturup ağladm çok üzüldm gerçekten.sana tavsiyem başarabiliyosan hiç bu konuyu düşünme ve oluruna bırak.ne zaman ki adetin geçti o zaman test yap derim.ama canım inşşaallah hamilesindir rahat ol bi hafta falan sonra anlarsın zaten ne olduğunu.yani strres yapmaYa bişey sorucam kızlar bu çatlatma iğnesinde hcg hormonu olduğu için acaba diyorum ki insanda gebelik belirtileri mi yaşatıyo? Benim bugün iğneden sonra 8.günüm ama gebelik belirtileri yaşıyorum sizce bu iğnenin vücuda yaptığı hamilelik etkisinden öi yoksa hamilelik olacağından mı âcaba
Hayırlısı olsun canım inşallah buradan müjdeli haberler veririz :)Yok canım progestan kullanmıyorum ama ilk defa bu ay farklı belirtiler hissettim bilmiyorum ki..
Halen hasta olmadim :)Kanda çikmayinca hamilelik yok diye dusundum hep test yapmadim onun için hamile olabilirmiyim acaba yapsam yarin idrarda belli olur varsa herhaldeTekrar test yaptırdın mı? 10. gününde çıkmayabilir çünkü.. Adet ilaçlardan gecikebiliyor ama emin olmak için test yaptır bence.
Yaşadıklarımız çok benziyor benimde bir oğlum var ve ikinci için uğraşıyoruz 3 ay önce düşük yaptım şimdiden serophone ve 27 martta çatlatma iğnesi yaptırdım bat 12 Nisan beklemedeyim ve sanki zaman durdu cuma günü Dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı biliyorum iğnenin etkisinden olduğunu ama kendimi alamıyorum test yapmaktan Pazartesi tekrar yapcam artık geçmiş olur etkisi diye düşünüyorum bakalım neler olacakKızlar Merhaba,
Geçen ay serophane içmiştim sabah akşam 4 yumurta oluştu 2 tanesi kist oldu, gebelikte oldu ama kimyasal olarak bitti. bir ay mecburen dinlendim, kese yoktu ama HCG çok çok yavaş yükseliyordu. Kürtaj gibi kazıma işlemi yapıldı. Bu ay da Klomen içtim günde 1 tane ve 1 tane güzel yumurta oluşmuştu diğeri daha küçük o işe yaramaz dedi dr. ve 5 gün önce çatlatma iğnesi oldum. 3 gündür de progestan içiyorum. Dr un dediği 36. saati kaçırmadım ama 30. saatte kasıklarımda bir ağrı oldu regl ağrısı gibi ve arkasından bir akıntı geldi ama su gibi yapışkan falan değil. Sanki o an çatladığını hissettim ama yine de 36. saati bekledim. Dr gün aşırı devam et dedi. Şimdi reglime daha 12 gün var ama şimdiden merak içindeyim. Çok şükür 7,5 yaşında bir oğlum var. ikinci için uğraşıyorum 1.5 yıl oldu neredeyse 2 tane kimyasal gebelik oldu. Şimdi gerçek bir bebek için bekliyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, buradan birbirimize destek olalım, moral olalım. Oğlum zamanında ya yazışırdık bir çok arkadaşımla hala görüşüyoruz. Çok faydalı oluyor. Hem hamilelik öncesi ve sonrasında...
yedi gün çok erken iğnenin etkisi bile en az on günde geçiyor BENCE ACELE ETMEYİN OLUMLU DÜŞÜNÜN AMA ÇOKDA KAPILMAYIN DERİM İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇ ALIRSINIZmrb arkadaşlar bende pazartesi çatlatma iğnesi yaptırdım bugun 7.gün benimle aynı gün çatlatma iğnesi yaptıran bir ark var o kanda baktırdı 19 çıktı dr 10 ve üstüyse pozitiftir demiş bende su an merak ediyrm bende bakırsam mı acaba yanılır mıyım
Teşekkür ederim canım bende bekliyorum ama zaman geçmiyoryedi gün çok erken iğnenin etkisi bile en az on günde geçiyor BENCE ACELE ETMEYİN OLUMLU DÜŞÜNÜN AMA ÇOKDA KAPILMAYIN DERİM İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇ ALIRSINIZ
Hayırlısı olsun ya ne diyelim, diğer ay tekrar deneriz, olumlu sonuçlar alırız inşallah hayırlısıyla :) bu arada sen kaç yasindasin canım
?
Olabilir tabi.. İlaçlar da geciktiriyor zaten.. Her şeyin hayırlısı, inşallah bu ay olur..Evet bugun evde yaptim 23 gun hasta olmadim ve hamile degilim anlamadim gitti olabiliyomus demek
7 günde bakılmaz kii.. İğnenin etkisi ile pozitif çıkmıştır. Tabi ki hamile olma ihtimali var ama en erken 12. günden belli olur. Sen de bekle canım. Hayırlısı ile olur inşallah...mrb arkadaşlar bende pazartesi çatlatma iğnesi yaptırdım bugun 7.gün benimle aynı gün çatlatma iğnesi yaptıran bir ark var o kanda baktırdı 19 çıktı dr 10 ve üstüyse pozitiftir demiş bende su an merak ediyrm bende bakırsam mı acaba yanılır mıyım
Olmazsan test yap, evet.. Çünkü hamile olsan da adet ağrısı çekiyorsun.. Hayırlısı inşallah..slm kızlar buralar çok sakin.adet sancısı cekiyorm ama ollmadım hala.önceki ay iğne vurunmştm acep ondan mıdır.son adetm 6 mart bakalım hafaiçi olmazsam test yaparm.
Canım ay inşallah normale döner artık vücudun.. Bu ay yeniden başlarsınız. Çok geçmiş olsun..selam arkadaşlar bu gün aktif kanamam başladı hemde ne kanama sanırım kimyasal gebeliğim sonlanıyor Allah hayırlısını versin artık dış gebelik falan mı diye endişe ediyordum buna da şükür
Günaydın kızlarMutlu bir hafta olsun..
Olabilir tabi.. İlaçlar da geciktiriyor zaten.. Her şeyin hayırlısı, inşallah bu ay olur..
7 günde bakılmaz kii.. İğnenin etkisi ile pozitif çıkmıştır. Tabi ki hamile olma ihtimali var ama en erken 12. günden belli olur. Sen de bekle canım. Hayırlısı ile olur inşallah...
Olmazsan test yap, evet.. Çünkü hamile olsan da adet ağrısı çekiyorsun.. Hayırlısı inşallah..
Canım ay inşallah normale döner artık vücudun.. Bu ay yeniden başlarsınız. Çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?