Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Selam,
Benimde iğneden sonra 8. günüm aslında biraz iğnenin etkisi, biraz psikolojik ve eğer Progestan alıyorsan onun etkisi canım, beklemek gerekli ama o sabrı gösteremiyoruz işte

dely geldim canim doktordan tesekkur ederim ultrasonla su an gorunen bi sey yok bi hafta bekleyecegiz tekrar muayeneye edecek ve beta hcg takibine devam edecegiz

Yok canım progestan kullanmıyorum ama ilk defa bu ay farklı belirtiler hissettim bilmiyorum ki..

Hayirli Cumalar canim durumumuz nerdeyse ayni bendede cogunu atip 3 tane birakmis onlarda 6cm olmislar banada dogum kontrol hapi verdi bidahaki adetinin 3.gunu yine gel dedi hayirlisi boyleymis artik :)

Hayırlısı olsun ya ne diyelim, diğer ay tekrar deneriz, olumlu sonuçlar alırız inşallah hayırlısıyla :) bu arada sen kaç yasindasin canım ?

canım moralini bozak istemem.ama ben de gecen ay iğne vurundm o kadar çok belirti yaşadm ki kesin hamileym dedm kendimi çok kaptırm mide bulantısı kasık ağrsı göğüs hasssasiyeti uyumu vb vb......ve sonra det oldm ilk defa adet olunca oturup ağladm çok üzüldm gerçekten.sana tavsiyem başarabiliyosan hiç bu konuyu düşünme ve oluruna bırak.ne zaman ki adetin geçti o zaman test yap derim.ama canım inşşaallah hamilesindir rahat ol bi hafta falan sonra anlarsın zaten ne olduğunu.yani strres yapma

Hımm ne diyeyim canım bende çok gebelik belirtisi yaşıyorum ama iğneden dolayı olabilir diyorum bakalım bu ay oldu oldu olmadı doktor aşılama yapacak Allah zamanını biliyo kızlar allahım en hayırlısını en sağluklısını versin hepimize

Tekrar test yaptırdın mı? 10. gününde çıkmayabilir çünkü.. Adet ilaçlardan gecikebiliyor ama emin olmak için test yaptır bence.
Halen hasta olmadim :)Kanda çikmayinca hamilelik yok diye dusundum hep test yapmadim onun için hamile olabilirmiyim acaba yapsam yarin idrarda belli olur varsa herhalde

Evet bugun evde yaptim 23 gun hasta olmadim ve hamile degilim anlamadim gitti olabiliyomus demek

Yaşadıklarımız çok benziyor benimde bir oğlum var ve ikinci için uğraşıyoruz 3 ay önce düşük yaptım şimdiden serophone ve 27 martta çatlatma iğnesi yaptırdım bat 12 Nisan beklemedeyim ve sanki zaman durdu cuma günü Dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı biliyorum iğnenin etkisinden olduğunu ama kendimi alamıyorum test yapmaktan Pazartesi tekrar yapcam artık geçmiş olur etkisi diye düşünüyorum bakalım neler olacak

mrb arkadaşlar bende pazartesi çatlatma iğnesi yaptırdım bugun 7.gün benimle aynı gün çatlatma iğnesi yaptıran bir ark var o kanda baktırdı 19 çıktı dr 10 ve üstüyse pozitiftir demiş bende su an merak ediyrm bende bakırsam mı acaba yanılır mıyım

yedi gün çok erken iğnenin etkisi bile en az on günde geçiyor BENCE ACELE ETMEYİN OLUMLU DÜŞÜNÜN AMA ÇOKDA KAPILMAYIN DERİM İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇ ALIRSINIZ

slm kızlar buralar çok sakin.adet sancısı cekiyorm ama ollmadım hala.önceki ay iğne vurunmştm acep ondan mıdır.son adetm 6 mart bakalım hafaiçi olmazsam test yaparm.

selam arkadaşlar bu gün aktif kanamam başladı hemde ne kanama sanırım kimyasal gebeliğim sonlanıyor Allah hayırlısını versin artık dış gebelik falan mı diye endişe ediyordum buna da şükür

yedi gün çok erken iğnenin etkisi bile en az on günde geçiyor BENCE ACELE ETMEYİN OLUMLU DÜŞÜNÜN AMA ÇOKDA KAPILMAYIN DERİM İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇ ALIRSINIZ
Teşekkür ederim canım bende bekliyorum ama zaman geçmiyor

Günaydın kızlar Mutlu bir hafta olsun..

Evet bugun evde yaptim 23 gun hasta olmadim ve hamile degilim anlamadim gitti olabiliyomus demek
Olabilir tabi.. İlaçlar da geciktiriyor zaten.. Her şeyin hayırlısı, inşallah bu ay olur..

7 günde bakılmaz kii.. İğnenin etkisi ile pozitif çıkmıştır. Tabi ki hamile olma ihtimali var ama en erken 12. günden belli olur. Sen de bekle canım. Hayırlısı ile olur inşallah...

slm kızlar buralar çok sakin.adet sancısı cekiyorm ama ollmadım hala.önceki ay iğne vurunmştm acep ondan mıdır.son adetm 6 mart bakalım hafaiçi olmazsam test yaparm.
Olmazsan test yap, evet.. Çünkü hamile olsan da adet ağrısı çekiyorsun.. Hayırlısı inşallah..

selam arkadaşlar bu gün aktif kanamam başladı hemde ne kanama sanırım kimyasal gebeliğim sonlanıyor Allah hayırlısını versin artık dış gebelik falan mı diye endişe ediyordum buna da şükür
Canım ay inşallah normale döner artık vücudun.. Bu ay yeniden başlarsınız. Çok geçmiş olsun..

Dely bugün idrar testinde negatif çıktı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…