Senin kaçıncı günün? Adetine ne kadar var?Dely bugün idrar testinde negatif çıktı zaten
İnşallah düşmüştür değerin.. Sağlıkla nasip etsin Allah..dely insallah canim her sey normale doner de bende onume bakarim beta hcg verdim sonuca gore doktorumla gorusecegim insallah bi dahakine saglikli sihhatli olur
İnşallah canıımm.. Allah onlara da nasip olsun, isteyen herkese de inşallah..insallah canim benle beraber herkese nasip olur iki arkadasim var ayni yerde calisiyoruz buru bu ay asilama yaptiracak digeri yumurta takibi yaptiracak insallah duam herkese
Yaşadıklarımız çok benziyor benimde bir oğlum var ve ikinci için uğraşıyoruz 3 ay önce düşük yaptım şimdiden serophone ve 27 martta çatlatma iğnesi yaptırdım bat 12 Nisan beklemedeyim ve sanki zaman durdu cuma günü Dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı biliyorum iğnenin etkisinden olduğunu ama kendimi alamıyorum test yapmaktan Pazartesi tekrar yapcam artık geçmiş olur etkisi diye düşünüyorum bakalım neler olacak
canım ben sabah erkenden test yaptım pozitif çıktı ama çok çok silikti ikinci çizgi ben pek ihtimal vermiyorum ama daha iğnenin etkisi geçmmemiştir diye bir taraftanda mutlu oluyorum geçmiştir belki bi daha ki testi çarşamba yapcam artıkGerçekten çok zor aynı dönemi bekliyoruz seninle bende bugün test yapmayı planlıyorum bakalım nasıl çıkacak ? 11. gün merak insanı çok yoruyor. Aynen dediğin gibi zaman durdu resmeneşim biraz oluruna bırak diyor ama iki kimyasal gebelik olunca insan panik oluyor ya olmazsa diye... Haberleşelim mutlaka aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz, inşallah güzel haberler veririz birbirimize...
canım ya gerçekten mi bence daha erken canını sıkmak için çünkü belli olmaz daha var çünkü adetine belki idrarda sonra çıkacaktır11. gün test sonucu HCG negatifovulasyon çok silik hala çizgi var bu ayda olmadı demekki sağlık olsun Allahım biliyordur ne zaman olacağını ne diyim...
Sevdacim çok geçmiş olsun üzulme Vardır bundada bi hayırdely insallah canim her sey normale doner de bende onume bakarim beta hcg verdim sonuca gore doktorumla gorusecegim insallah bi dahakine saglikli sihhatli olur
canım ya gerçekten mi bence daha erken canını sıkmak için çünkü belli olmaz daha var çünkü adetine belki idrarda sonra çıkacaktır
Ben ilk idrarla yaptım ve çok silik çıktı Çarşamba tekrar yapıcam inşallah daha koyu çıkar sende moralini bozma ozaman Çarşamba ilk idrarla yap amaBen sabah ilk idrarla yapmadım. Yoğun değildi yani Çarşamba sabah yapmayı düşünüyorum. Bence de daha erken ama işte dediğim gibi sende biliyorsun zaten beklemek çok zor geliyor.
canim insallah hayirlisi neyse bende kabullendim beta hcg 386.15 cikti ama dun kanama baslamadan hemen onceydi carsamba tekrar bakilacak insallah yoluna girerSevdacim çok geçmiş olsun üzulme Vardır bundada bi hayır
evet ya bekleyelim bakalım çarşamba ne olacak ama bende zaten hiç belirti yok sende ne durumda ?Ben ilk idrarla yaptım ve çok silik çıktı Çarşamba tekrar yapıcam inşallah daha koyu çıkar sende moralini bozma ozaman Çarşamba ilk idrarla yap ama
Bende var gibi canım diğer hamileliklerinde olanlarla kıyaslıyorum da Ayıptır söylemesi kaşıntı başladı ve beyaz akıntı arttı sanki heran adet oldum sanıyorum olmıyayım ama ya Çarşamba'da pozitifi göreyim nolur nolurevet ya bekleyelim bakalım çarşamba ne olacak ama bende zaten hiç belirti yok sende ne durumda ?
Mrb bugün benim iğneden sonraki 8.günüm çok silik ti resmen yok gibi umudumu kessem mi acabaBen ilk idrarla yaptım ve çok silik çıktı Çarşamba tekrar yapıcam inşallah daha koyu çıkar sende moralini bozma ozaman Çarşamba ilk idrarla yap ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?