Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
dely insallah canim her sey normale doner de bende onume bakarim beta hcg verdim sonuca gore doktorumla gorusecegim insallah bi dahakine saglikli sihhatli olur

insallah canim benle beraber herkese nasip olur iki arkadasim var ayni yerde calisiyoruz buru bu ay asilama yaptiracak digeri yumurta takibi yaptiracak insallah duam herkese

insallah canim benle beraber herkese nasip olur iki arkadasim var ayni yerde calisiyoruz buru bu ay asilama yaptiracak digeri yumurta takibi yaptiracak insallah duam herkese
İnşallah canıımm.. Allah onlara da nasip olsun, isteyen herkese de inşallah..

Gerçekten çok zor aynı dönemi bekliyoruz seninle bende bugün test yapmayı planlıyorum bakalım nasıl çıkacak ? 11. gün merak insanı çok yoruyor. Aynen dediğin gibi zaman durdu resmen eşim biraz oluruna bırak diyor ama iki kimyasal gebelik olunca insan panik oluyor ya olmazsa diye... Haberleşelim mutlaka aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz, inşallah güzel haberler veririz birbirimize...

11. gün test sonucu HCG negatif ovulasyon çok silik hala çizgi var bu ayda olmadı demekki sağlık olsun Allahım biliyordur ne zaman olacağını ne diyim...

canım ben sabah erkenden test yaptım pozitif çıktı ama çok çok silikti ikinci çizgi ben pek ihtimal vermiyorum ama daha iğnenin etkisi geçmmemiştir diye bir taraftanda mutlu oluyorum geçmiştir belki bi daha ki testi çarşamba yapcam artık

11. gün test sonucu HCG negatif ovulasyon çok silik hala çizgi var bu ayda olmadı demekki sağlık olsun Allahım biliyordur ne zaman olacağını ne diyim...
canım ya gerçekten mi bence daha erken canını sıkmak için çünkü belli olmaz daha var çünkü adetine belki idrarda sonra çıkacaktır

canım ya gerçekten mi bence daha erken canını sıkmak için çünkü belli olmaz daha var çünkü adetine belki idrarda sonra çıkacaktır

Ben sabah ilk idrarla yapmadım. Yoğun değildi yani Çarşamba sabah yapmayı düşünüyorum. Bence de daha erken ama işte dediğim gibi sende biliyorsun zaten beklemek çok zor geliyor.

Ben sabah ilk idrarla yapmadım. Yoğun değildi yani Çarşamba sabah yapmayı düşünüyorum. Bence de daha erken ama işte dediğim gibi sende biliyorsun zaten beklemek çok zor geliyor.
Ben ilk idrarla yaptım ve çok silik çıktı Çarşamba tekrar yapıcam inşallah daha koyu çıkar sende moralini bozma ozaman Çarşamba ilk idrarla yap ama

Sevdacim çok geçmiş olsun üzulme Vardır bundada bi hayır
canim insallah hayirlisi neyse bende kabullendim beta hcg 386.15 cikti ama dun kanama baslamadan hemen onceydi carsamba tekrar bakilacak insallah yoluna girer

Ben ilk idrarla yaptım ve çok silik çıktı Çarşamba tekrar yapıcam inşallah daha koyu çıkar sende moralini bozma ozaman Çarşamba ilk idrarla yap ama
evet ya bekleyelim bakalım çarşamba ne olacak ama bende zaten hiç belirti yok sende ne durumda ?

Kızlar 3 günüm geçti benimde çok korkuyorum test yapmaya negatif çıkınca yıkılıyorum resmen son adetimden sonra 35. günüm

evet ya bekleyelim bakalım çarşamba ne olacak ama bende zaten hiç belirti yok sende ne durumda ?
Bende var gibi canım diğer hamileliklerinde olanlarla kıyaslıyorum da Ayıptır söylemesi kaşıntı başladı ve beyaz akıntı arttı sanki heran adet oldum sanıyorum olmıyayım ama ya Çarşamba'da pozitifi göreyim nolur nolur

canım inşallah hamilesindir. İkinci için beklemek çok zor çünkü oğlumda çok sabırsızlanıyor. Zaten o çok istiyor. Ben onun için çok istiyorum. Bende henüz akıntı yok, kasıntı zaten var hatta ilaç bile aldım, dışarıdan takviye olarak verilen hormonlarda bu sorun olabiliyormuş, o yüzden onun kaşınıtısı mı yoksa belirti mi bilemiyorum. Akıntı da var ama zaten regl öncesi oluyordu bunlarda benim ayırabileceğim tek şey göğüs hassaslığı ve sık idrara çıkma ama onlarda daha başlamadı bende... İnsallah çarşamba güzel haberleri paylaşırız. Sana yazdıktan 1-2 saat sonra teste baktığımda çok silik ikinci çizgi belirmiş ama korkulu bekleyiş sürüyor işte

Enfal97 canım inşallah daha koyu çizgiler görürsün hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürür

Mrb bugün benim iğneden sonraki 8.günüm çok silik ti resmen yok gibi umudumu kessem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…