8. Gün bende yapmıştım ama iğnenin etkisinin olduğunu bile bile bence ümitlenmek yanlış olur çünkü daha iğnenin etkisi geçmemiştir beklemelisin bence benim bu gün 11. Gün ama hala ümitlenemiyorum 15. Güne kadar bekleyip öyle kanda baktırcam tabi hala pozitif çıkmaya devam ederseMrb bugün benim iğneden sonraki 8.günüm çok silik ti resmen yok gibi umudumu kessem mi acaba
Teşekkür ederim canım bekliyorum artık bu hafta belli olur inşaallah senin değerin düştü mü canım bende Aralık Ayında düşük yaptım değerim yavaş yükseliyordu sonra kanama başladı ve kese pedime düştü çok zor gerçekten inşaallah senin ki güzel sonuçlanırEnfal97 canım inşallah daha koyu çizgiler görürsün hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürür
Aynen öyle korkma hiç birşeyden Rabbim istemedikten sonra hiç birşey olmaz o en güzel doğru zamanı bilir düşünsene tüp bebek bile Yapılıyor ve tutmayabiliyor nasip işi yani olmadı olana kadar dua ederiZ... Burada oğlum kaç yaiındacanım inşallah hamilesindir. İkinci için beklemek çok zor çünkü oğlumda çok sabırsızlanıyor. Zaten o çok istiyor. Ben onun için çok istiyorum. Bende henüz akıntı yok, kasıntı zaten var hatta ilaç bile aldım, dışarıdan takviye olarak verilen hormonlarda bu sorun olabiliyormuş, o yüzden onun kaşınıtısı mı yoksa belirti mi bilemiyorum. Akıntı da var ama zaten regl öncesi oluyordu bunlarda benim ayırabileceğim tek şey göğüs hassaslığı ve sık idrara çıkma ama onlarda daha başlamadı bende... İnsallah çarşamba güzel haberleri paylaşırız. Sana yazdıktan 1-2 saat sonra teste baktığımda çok silik ikinci çizgi belirmiş ama korkulu bekleyiş sürüyor işte
Su an hala pozitif mo cikiyor8. Gün bende yapmıştım ama iğnenin etkisinin olduğunu bile bile bence ümitlenmek yanlış olur çünkü daha iğnenin etkisi geçmemiştir beklemelisin bence benim bu gün 11. Gün ama hala ümitlenemiyorum 15. Güne kadar bekleyip öyle kanda baktırcam tabi hala pozitif çıkmaya devam ederse
Canım güzel haber alacağımız inşallah ama benim regl olmadan önce hep benim agrir ve yine ağrılar basladiAynen öyle korkma hiç birşeyden Rabbim istemedikten sonra hiç birşey olmaz o en güzel doğru zamanı bilir düşünsene tüp bebek bile Yapılıyor ve tutmayabiliyor nasip işi yani olmadı olana kadar dua ederiZ... Burada oğlum kaç yaiında
canımbenimde oğlum 6 yaşında iki hafta sonra doğum günü var ben ilk defa bu ay tedaviye başladım daha önce 2 aylık düşük yapmıştım 3 ay oldu bu ay iki yumurtam vardı ikiside 22 mm doktor herşey normal dedi baklım artık beklemedeyiz yarını bekliyorum şimdi test yapmak için ama içimden bir ses bu ay oldu diyor tabi yanılıyorda olabilirim nasipCanım güzel haber alacağımız inşallah ama benim regl olmadan önce hep benim agrir ve yine ağrılar basladizaten dr un dediği beş kez in 2 tanesi oldu yani bu ay pek umudum kalmadı tek yumurta vardı daha bir suru şey işte. ...Oğlum 7,5 yasind 1 yılı geçti Uğraşıyorum ama henüz gerçek bir bebek yok iki kimyasal gebelik var. Senin oğlun kaç yasinda ?
evet hala pozitif çıkıyor iki ihtimal var birincisi gerçekten pozitif ikincisi iğnenin etkisiyle pozitifSu an hala pozitif mo cikiyor
peki ultrasonla bakmıyormu hiç doktorun yani neler oluyor az çok anlar bence değerin çok düşük değil bence doktorunla görüşsen iyi olurEnfal97 canim dun kanamam baslamamisti kan verdigimde degerim ondan mi bilmiyorum 386 cikti carsamba tekrar baktiracagim kanamayla beraber parca geliyor iki gundur umarim bi ana once hayirlisiyla sonuclanir
canım test yapmadın mı her ağrı adet ağrısı olmayabilir inşallah perşembe güzel haberler verirsin bize cumaya da ben veririm inşallah ama bende de adet ağrısı gibi bişeyler bakalım neler olacakhalemoon canım inş. hamilesindir.Rabbim bekleyen herkese nasip etsin.bugün adet olmaya başladım ve belim çok çok ağrıyo niye böyle oluyo anlamıyorm.perşembe doktora gidecm inş..20.ay mdı çocuk düşüneli her gün ümidm birz daha azalıyo
canım maalasef adet oldum.bu hafta doktora yumurta takibi için gidecem.hep erteledm normal hamile kalırım diye.ama kabullenmem lazım tedavisiz olmayacak.sadece 1 kere yumurta takibi yaptırdm şubat ayında o da olmadı.geçen ay da kistim var diye bekledm bakalım bu ay neler olacak.sabır sabırcanım test yapmadın mı her ağrı adet ağrısı olmayabilir inşallah perşembe güzel haberler verirsin bize cumaya da ben veririm inşallah ama bende de adet ağrısı gibi bişeyler bakalım neler olacak
hayırlısı olsun canım inşallah tedavin sonuç verir hiç bir şeyi erteleme çünkü zmanın nasıl geçtiğini bilmiyorsun gereken testlerini de yaptırcanım maalasef adet oldum.bu hafta doktora yumurta takibi için gidecem.hep erteledm normal hamile kalırım diye.ama kabullenmem lazım tedavisiz olmayacak.sadece 1 kere yumurta takibi yaptırdm şubat ayında o da olmadı.geçen ay da kistim var diye bekledm bakalım bu ay neler olacak.sabır sabır
evet hala pozitif çıkıyor iki ihtimal var birincisi gerçekten pozitif ikincisi iğnenin etkisiyle pozitif
Kaçıncı gün iğneden sonrakievet hala pozitif çıkıyor iki ihtimal var birincisi gerçekten pozitif ikincisi iğnenin etkisiyle pozitif
12. Gün canımKaçıncı gün iğneden sonraki
Hala silik çıkıyor mu? 12. gün silikse vardır bir şeyleeerr12. Gün canım
evet canım hala silik çıkıyor yarın tekrar yapcam belki iğnedendir diyorum ama bilemiyorum sen nasıl öğrendin hamileliğiniHala silik çıkıyor mu? 12. gün silikse vardır bir şeyleeerr
canımbenimde oğlum 6 yaşında iki hafta sonra doğum günü var ben ilk defa bu ay tedaviye başladım daha önce 2 aylık düşük yapmıştım 3 ay oldu bu ay iki yumurtam vardı ikiside 22 mm doktor herşey normal dedi baklım artık beklemedeyiz yarını bekliyorum şimdi test yapmak için ama içimden bir ses bu ay oldu diyor tabi yanılıyorda olabilirim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?