Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Mrb bugün benim iğneden sonraki 8.günüm çok silik ti resmen yok gibi umudumu kessem mi acaba
8. Gün bende yapmıştım ama iğnenin etkisinin olduğunu bile bile bence ümitlenmek yanlış olur çünkü daha iğnenin etkisi geçmemiştir beklemelisin bence benim bu gün 11. Gün ama hala ümitlenemiyorum 15. Güne kadar bekleyip öyle kanda baktırcam tabi hala pozitif çıkmaya devam ederse

Enfal97 canım inşallah daha koyu çizgiler görürsün hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürür
Teşekkür ederim canım bekliyorum artık bu hafta belli olur inşaallah senin değerin düştü mü canım bende Aralık Ayında düşük yaptım değerim yavaş yükseliyordu sonra kanama başladı ve kese pedime düştü çok zor gerçekten inşaallah senin ki güzel sonuçlanır

Aynen öyle korkma hiç birşeyden Rabbim istemedikten sonra hiç birşey olmaz o en güzel doğru zamanı bilir düşünsene tüp bebek bile Yapılıyor ve tutmayabiliyor nasip işi yani olmadı olana kadar dua ederiZ... Burada oğlum kaç yaiında

halemoon canım inş. hamilesindir.Rabbim bekleyen herkese nasip etsin.bugün adet olmaya başladım ve belim çok çok ağrıyo niye böyle oluyo anlamıyorm.perşembe doktora gidecm inş..20.ay mdı çocuk düşüneli her gün ümidm birz daha azalıyo

Su an hala pozitif mo cikiyor

Canım güzel haber alacağımız inşallah ama benim regl olmadan önce hep benim agrir ve yine ağrılar basladi zaten dr un dediği beş kez in 2 tanesi oldu yani bu ay pek umudum kalmadı tek yumurta vardı daha bir suru şey işte. ...Oğlum 7,5 yasind 1 yılı geçti Uğraşıyorum ama henüz gerçek bir bebek yok iki kimyasal gebelik var. Senin oğlun kaç yasinda ?

yumiti canim sen biraz acele ediyorsun sakin davran az kafani baska seylere yor sekizinci gun cok erken

Enfal97 canim dun kanamam baslamamisti kan verdigimde degerim ondan mi bilmiyorum 386 cikti carsamba tekrar baktiracagim kanamayla beraber parca geliyor iki gundur umarim bi ana once hayirlisiyla sonuclanir

canımbenimde oğlum 6 yaşında iki hafta sonra doğum günü var ben ilk defa bu ay tedaviye başladım daha önce 2 aylık düşük yapmıştım 3 ay oldu bu ay iki yumurtam vardı ikiside 22 mm doktor herşey normal dedi baklım artık beklemedeyiz yarını bekliyorum şimdi test yapmak için ama içimden bir ses bu ay oldu diyor tabi yanılıyorda olabilirim nasip

Enfal97 canim dun kanamam baslamamisti kan verdigimde degerim ondan mi bilmiyorum 386 cikti carsamba tekrar baktiracagim kanamayla beraber parca geliyor iki gundur umarim bi ana once hayirlisiyla sonuclanir
peki ultrasonla bakmıyormu hiç doktorun yani neler oluyor az çok anlar bence değerin çok düşük değil bence doktorunla görüşsen iyi olur

canım test yapmadın mı her ağrı adet ağrısı olmayabilir inşallah perşembe güzel haberler verirsin bize cumaya da ben veririm inşallah ama bende de adet ağrısı gibi bişeyler bakalım neler olacak

canım test yapmadın mı her ağrı adet ağrısı olmayabilir inşallah perşembe güzel haberler verirsin bize cumaya da ben veririm inşallah ama bende de adet ağrısı gibi bişeyler bakalım neler olacak
canım maalasef adet oldum.bu hafta doktora yumurta takibi için gidecem.hep erteledm normal hamile kalırım diye.ama kabullenmem lazım tedavisiz olmayacak.sadece 1 kere yumurta takibi yaptırdm şubat ayında o da olmadı.geçen ay da kistim var diye bekledm bakalım bu ay neler olacak.sabır sabır

hayırlısı olsun canım inşallah tedavin sonuç verir hiç bir şeyi erteleme çünkü zmanın nasıl geçtiğini bilmiyorsun gereken testlerini de yaptır

E
Hala silik çıkıyor mu? 12. gün silikse vardır bir şeyleeerr
evet canım hala silik çıkıyor yarın tekrar yapcam belki iğnedendir diyorum ama bilemiyorum sen nasıl öğrendin hamileliğini

Hadi inşallah canım, hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir. Çok sevinirim. Bende tek yumurta oldu. Geçen ay serophene kullandım. 2 doz onda 4 yumurta oluştu 2 tanesi kiste döndü o yüzden çatlatma iğnesi veremedi dr. Bu ay klomen istedim ben ama günde 1 tane aldım. onda da 2 yumurta vardı. Bir tanesi 18 mm olunca iğneyi yapalım dedi dr. Diğeri daha 16 mm deydı, dr bu işimize yaramaz dedi. çatlatma iğnesini yaptı. iğneden sonra neredeyse hiç ağrı ve normal yumurtlama dönemi akıntısı olmadı bende ama iğnenin 30. saatinde bir ağrı girdi kasıklarıma yaklaşık yarım saat ciddi ağrıdı sonra sulu değişik bir akıntı oldu, ilk regl olduğunda hissedersin ya öyle su gibi garip bir akıntı sanırım o ara çatladı. Sonra hafif hafif ağrı devam etti, 36. saat ve sonrasında 1 gün ara ile ilişki oldu, dr un önemli dediği zamanlarda oldu, ama kısmet artık, hayırlısı ben bu ay olmuş gibi hissetmiyorum ama inşallah yanılırım. Dün gece regl olduğumu gördüm rüyamda çok üzülüyordum. İnşallah olmayız canım. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…