Canım ben ilaç kullanmıştım 2 ay ama nasip olmamıştı. Sonra rahim filmi çektirmiştim. Filmden sonra 2 ay dinlenme vermişti doktor, o zaman hamile kaldım. İlaç kullanmadığım zaman oldu yani. Nasibi o zamanmışE
evet canım hala silik çıkıyor yarın tekrar yapcam belki iğnedendir diyorum ama bilemiyorum sen nasıl öğrendin hamileliğini
Canım ya ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah hayırlı evlat olsun benim de bir oğlum tedavisiz ilk aydan oldu sonra ameliyat oldum yine tedavisiz hamile kalmışım ama iki aylık düşük yaptım bu ay ilk defa doktora gittim beklemeyelim tedaviye başlayalım dedi bizde başladık cuma günü adet olmam lazım yarın tekrar test yapıcam eğer hala pozitifsse cumayı beklicem o günde pozitif çıkarsa kan vermeye gitcem ama doktora gitmeyi düşünmüyorum inşaallah bana moral verdin gerçektenCanım ben ilaç kullanmıştım 2 ay ama nasip olmamıştı. Sonra rahim filmi çektirmiştim. Filmden sonra 2 ay dinlenme vermişti doktor, o zaman hamile kaldım. İlaç kullanmadığım zaman oldu yani. Nasibi o zamanmışBen de 1 sene uğraşmanın sonunda hamile kaldım. Üzüntüler, ağlamalar.. Allah en güzel zamanı biliyor. en hayırlı zamanda nasip etsin herkese.. Adetim 2 gün geçince evde testte öğrendim. İhtimal vermiyordum da pek, hep negatif gördüğümüz için.. Aşılamaya başlayacaktık o ay. Randevum vardı doktorla ertesi gün. Şimdi de sağlıkla gelsin diye dua ediyoruz işte.. Hiç umutsuz olmayın.. Zaten senin silik çizgi çıkmışsa vardır canım hayırlısıyla. İlacın etkisi 10 günde falan geçiyor. İnşallah yarın da çıkar ikinci çizgi. Çıkarsa kan da ver Allah sağlıkla kavuştursun. Darısı isteyen herkesin başına olsun
Canim bugün bende iğnenin 9.günü ve negatif bu kadar gündür çıkıyorsa büyük ihtimalle pozitiftir canımCanım ya ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah hayırlı evlat olsun benim de bir oğlum tedavisiz ilk aydan oldu sonra ameliyat oldum yine tedavisiz hamile kalmışım ama iki aylık düşük yaptım bu ay ilk defa doktora gittim beklemeyelim tedaviye başlayalım dedi bizde başladık cuma günü adet olmam lazım yarın tekrar test yapıcam eğer hala pozitifsse cumayı beklicem o günde pozitif çıkarsa kan vermeye gitcem ama doktora gitmeyi düşünmüyorum inşaallah bana moral verdin gerçekten
Dely mrb nasılsın bugün iğnenin 9.günü ve idrarda negatif bu ayda olmadi sanırımCanım ben ilaç kullanmıştım 2 ay ama nasip olmamıştı. Sonra rahim filmi çektirmiştim. Filmden sonra 2 ay dinlenme vermişti doktor, o zaman hamile kaldım. İlaç kullanmadığım zaman oldu yani. Nasibi o zamanmışBen de 1 sene uğraşmanın sonunda hamile kaldım. Üzüntüler, ağlamalar.. Allah en güzel zamanı biliyor. en hayırlı zamanda nasip etsin herkese.. Adetim 2 gün geçince evde testte öğrendim. İhtimal vermiyordum da pek, hep negatif gördüğümüz için.. Aşılamaya başlayacaktık o ay. Randevum vardı doktorla ertesi gün. Şimdi de sağlıkla gelsin diye dua ediyoruz işte.. Hiç umutsuz olmayın.. Zaten senin silik çizgi çıkmışsa vardır canım hayırlısıyla. İlacın etkisi 10 günde falan geçiyor. İnşallah yarın da çıkar ikinci çizgi. Çıkarsa kan da ver Allah sağlıkla kavuştursun. Darısı isteyen herkesin başına olsun
Amin canıımm.. Allah oğlunu da size bağışlasın inşallah.. İnşallah oğluna bir kardeş de nasip etsin sağlıklaCanım ya ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah hayırlı evlat olsun benim de bir oğlum tedavisiz ilk aydan oldu sonra ameliyat oldum yine tedavisiz hamile kalmışım ama iki aylık düşük yaptım bu ay ilk defa doktora gittim beklemeyelim tedaviye başlayalım dedi bizde başladık cuma günü adet olmam lazım yarın tekrar test yapıcam eğer hala pozitifsse cumayı beklicem o günde pozitif çıkarsa kan vermeye gitcem ama doktora gitmeyi düşünmüyorum inşaallah bana moral verdin gerçekten
İyiyim canım saol. İş çok yoğun, kafayı yemek üzereyim aslında. Bir nefes aliyim diye girdim..Dely mrb nasılsın bugün iğnenin 9.günü ve idrarda negatif bu ayda olmadi sanırım
İnşaallah canım yok ama YAŞ geçiyor 32 yaşındayım acele etmemiz o yüzden zira ben 3. Yü düşünüyorum Rabbim nasip ederse tabi sende Aralarını hiç açma ben çok pişmanımAmin canıımm.. Allah oğlunu da size bağışlasın inşallah.. İnşallah oğluna bir kardeş de nasip etsin sağlıklaNe güzel zaten senin tedaviye de ihtiyacın yokmuş ki.. İnşallah hamilesindir hayırlısıyla
İnşaallah Öyledir ama senin negatif olmasıda bence kesin negatif olduğu anlamına gelmez belkide yumurtan geç çatlıyor ve geç döllenmip idrara geç çıkıyor adet olana kadar Ümit var yani be ben bu gün çok sık idrara sıkıştım daha önceki hamileliğimde böyle olmuştu sanırım biraz ümitlenmeliyim inşaallahCanim bugün bende iğnenin 9.günü ve negatif bu kadar gündür çıkıyorsa büyük ihtimalle pozitiftir canım
İnşallah canım bence ümitlenmelisin inşallah dediğin gibi olurİnşaallah Öyledir ama senin negatif olmasıda bence kesin negatif olduğu anlamına gelmez belkide yumurtan geç çatlıyor ve geç döllenmip idrara geç çıkıyor adet olana kadar Ümit var yani be ben bu gün çok sık idrara sıkıştım daha önceki hamileliğimde böyle olmuştu sanırım biraz ümitlenmeliyim inşaallah
Benim hiç yok dely bugün çok moralim bozuldu aglamama ramak kaldı 31 yasindayim 1.5 yıllık evliyim eşimin tayini 1 yıl sonra doğuya çıkacak bizim acelemizde o yüzden batidayken olsun istiyorum bebeğim allah inşallah nasip ederİnşaallah canım yok ama YAŞ geçiyor 32 yaşındayım acele etmemiz o yüzden zira ben 3. Yü düşünüyorum Rabbim nasip ederse tabi sende Aralarını hiç açma ben çok pişmanım
Anladım canım gerçekten öyle inşaallah en kısa sürede sıfırlanırlanır normal döngüne dönersin yeni ay yeni umutlarEnfal97 canim gittim ama gorunen bi sey yok ultrasonda cuma tekrar gidecem yarin takrar beta hcg baktiracagim degerim uc haftada ancak bu kadar yukseldi canim normal degilki maalesef anlamsiz
canım inş hamilesindir.bence vardır olmazsa silik de olsa çıkmazdı.benim 14.gün testte hiç bişey yoktu negatiftiCanım ya ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah hayırlı evlat olsun benim de bir oğlum tedavisiz ilk aydan oldu sonra ameliyat oldum yine tedavisiz hamile kalmışım ama iki aylık düşük yaptım bu ay ilk defa doktora gittim beklemeyelim tedaviye başlayalım dedi bizde başladık cuma günü adet olmam lazım yarın tekrar test yapıcam eğer hala pozitifsse cumayı beklicem o günde pozitif çıkarsa kan vermeye gitcem ama doktora gitmeyi düşünmüyorum inşaallah bana moral verdin gerçekten
Yarını bekliyorum canım 13. Gün olacak inşaallah yarında pozitif çıkarcanım inş hamilesindir.bence vardır olmazsa silik de olsa çıkmazdı.benim 14.gün testte hiç bişey yoktu negatifti
Benimde 24 mm iğne vuruldugumda Şimdi 9. Günüm idrarda negatifSlm arkadaşlar ben bu ay klomen benzeri bi ilaç kullandım adı letu. Dün kontrole gittim 25mm yumurtam varmış çatlatma iğnesi verdi. Yumurta fazla büyük değilmi sorun olurmu sizce
İnş pozitife görürsün cnm daha erken test için benceBenimde 24 mm iğne vuruldugumda Şimdi 9. Günüm idrarda negatif
merhaba gebelik belirtilerini dusunmek icin cok erken arkadasim bide herkesinki degisiyor adete yakin adet agrisi olan var hic bi sey hissetmeyen var goguslerinde agrisi olan varMerhaba hanımlar bende çatlatma iğnesini vurulalı 4gün oldu ve adetime 11 gün var hiçbir belirtim yok daha acaba hamile kalan arkadaşlar belirtilerini ne zaman yaşadı beklemek çok zor gerçekten çok sabırsızım Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?