- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
ay o ne ki benim 32 idiBenimde 24 mm iğne vuruldugumda Şimdi 9. Günüm idrarda negatif
Şimdiden belirti aramıyorum zaten sadece iğne olup belirti yaşayanları merak ediyorum sonuçta ilkkez deniyorum merak ettimmerhaba gebelik belirtilerini dusunmek icin cok erken arkadasim bide herkesinki degisiyor adete yakin adet agrisi olan var hic bi sey hissetmeyen var goguslerinde agrisi olan var
Ah canım benim yaş şimdi 32İnşaallah canım yok ama YAŞ geçiyor 32 yaşındayım acele etmemiz o yüzden zira ben 3. Yü düşünüyorum Rabbim nasip ederse tabi sende Aralarını hiç açma ben çok pişmanım
Ben de 32'de hamile kaldım canım. 31'den beri istiyorduk biz de :) Daha da 2.yi düşünücez Allah sağlıkla nasip ederse.. Olur olur.. Gönlünü ferah tut. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah. Stres yaparsan daha da gecikir. Rahat olmak en önemlisi..Benim hiç yok dely bugün çok moralim bozuldu aglamama ramak kaldı 31 yasindayim 1.5 yıllık evliyim eşimin tayini 1 yıl sonra doğuya çıkacak bizim acelemizde o yüzden batidayken olsun istiyorum bebeğim allah inşallah nasip eder
Daha belirti için çok çok çok erken. İlişki zaten yeni olmuştur. İlişki üzerinden en az 10 gün geçmeli ki döllenen yumurta varsa, rahme insin canım. Belirtiler de en erken o zaman başlar. Mesela ben adet olacak gibi karın ağrısından başka bir belirti hissetmedim. Herkeste o internette okuduğumuz, duyduğumuz belirtiler de olmuyor.Merhaba hanımlar bende çatlatma iğnesini vurulalı 4gün oldu ve adetime 11 gün var hiçbir belirtim yok daha acaba hamile kalan arkadaşlar belirtilerini ne zaman yaşadı beklemek çok zor gerçekten çok sabırsızım Allah yardımcımız olsun
,Merhaba kizlarr umarim herkes iyidir
dely nasilsin canim bir iki mesajina baktim bebisinin fotosunu gordum masallahh Allah nazardan korusun büyümüş minnos saglikla gelsin insallah
Benim cuma gunu asilamam yapilacak cok heyecanliyim biraz da korkuyorumama nedense icimde bir umutsuzluk var olmucak gibi geliyor.. bu ara psikolojim pek iyi degil igneler falan derken yoruldum bir daha asilama dusunmuyorum zaten direkt tüp bebege gecicem bu kadar emek verip olumsuz olacagini dusunmek bile cok zor..
Neyse bana dua edin olur mu hersey yolunda gitsin ve bebisim saglikla gelsin..
Merhaba canım..Merhaba kızlardely nasılsın gebelik nasıl gidiyor benim beta hcg gene yüksek o kadar kanamaya rağmen bu gün 475, 66 çıktı doktoruma mesaj attım aramasini bekliyorum ben de kanama oldu düşer diye düşünmüştüm
Saol canim hayirlisiyla insallahMormeneksem hayırlısı olsun canım ümitsiz olma inşallah tutar duamizdasin
Ayy canim cinsiyet bile belli oluyor yavastan masallah,
Merhaba canımEvet.. Bugün kontrolüm vardı. Büyümüş maşallah, iyi şükür Cinsiyeti net öğrenemedik daha. Beklicez bakalım 1 ay daha.
Canım inşallah emeklerin boşa gitmez. Olumsuz değil olumlu düşüüünn.. Her şey olunda gider inşallah. Korkma. Allah en hayırlısını inşallaahh!! Dediğin gibi olmazsa tüp yaparsınız. O zaten tutar hayırlısıyla. Böyle düşün, olumsuz olma.. İnşallah gerek kalmaz da kavuşursunuz bu ay canıımmm
Merhaba canım..
Allah allaahh.. Neden böyle oluyor ki acaba..? Arasın bakalım doktor. Artık bir sonuca varılsın inşallah canım..
İnşallah canımm.. Rabbim aratmasın inşallah. Hayırlısıyla nasip etsin...
Ayy canim cinsiyet bile belli oluyor yavastan masallahbence erkek
Insallah canm saol bir an once yaptirayim bitsin istiyorum 2 gunde bir doktordaydim yorulduminsllah vesile olur
Aminİnşallah canımm.. Rabbim aratmasın inşallah. Hayırlısıyla nasip etsin
Doktor da erkeğe benziyor dedi, ama kesin değil dedi3-4 hafta sonra anlıcaz bakalım nasipse :)) 7 cm olmuş teyzesi
Amin canım.. İnşallah.. İsteyen herkese de sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallahAmin
Ayy maşallah yaaa ne heyecanli bisey büyüdüğüne tanik olmakAllah'im korusun sizi
Canım boş ver hiç plan yapma ben ilkini 26 da yaptım sonra hep iş güç planlar tutmadı ama evdeki hesap çarşıya hiç geç değil hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallahAh canım benim yaş şimdi 32daha 1. olacak nasipse İş güç hayat ne getirir bakalım.. Nasipse 2 istiyoruz biz de.. Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin..
İnşallah canım.. Herkese nasip olsun inşallah..Canım boş ver hiç plan yapma ben ilkini 26 da yaptım sonra hep iş güç planlar tutmadı ama evdeki hesap çarşıya hiç geç değil hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah
Dely sen iğnesiz kalmıştı de mi bugün çatlatma iğnesinin 10.günü idrarda negatif yinede kana baktirsam mi acaba çok korkuyorum ayrıca sanki yok gibiBen de 32'de hamile kaldım canım. 31'den beri istiyorduk biz de :) Daha da 2.yi düşünücez Allah sağlıkla nasip ederse.. Olur olur.. Gönlünü ferah tut. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah. Stres yaparsan daha da gecikir. Rahat olmak en önemlisi..
Daha belirti için çok çok çok erken. İlişki zaten yeni olmuştur. İlişki üzerinden en az 10 gün geçmeli ki döllenen yumurta varsa, rahme insin canım. Belirtiler de en erken o zaman başlar. Mesela ben adet olacak gibi karın ağrısından başka bir belirti hissetmedim. Herkeste o internette okuduğumuz, duyduğumuz belirtiler de olmuyor.
Evet canım, kullanmadığım ay hamile kaldım. Ah canım.. Korksan da fark etmeyecek.. Sakin olmaya çalış. Güzel şeyler düşün. Yoksa da hayırlısı böyleymiş diye düşün.. Olsa da Allah korusun ya sağlıksız olsa.. Allah her şeyin zamanını biliyor diye düşün canım.. Sen çok stres yapıp erken test yapıyorsun. Zaten adetine 4-5 gün kalmadı mı? Bence bekle. Şimdi kanda baktırsan yine emin olamazsın ki. Değer kritik seviyede çıkacak, bu sefer belli değil bekleyip tekrar yaptırın diyecekler. Aynı şey olacak.. Adetine kadar sabret canım. Adet günü yine negatif çıkarsa, içine de sinmezse kanda baktırırsın. Hakkında hayırlısı.. İnşallah hayırlısıyla vardır canım..Dely sen iğnesiz kalmıştı de mi bugün çatlatma iğnesinin 10.günü idrarda negatif yinede kana baktirsam mi acaba çok korkuyorum ayrıca sanki yok gibi
Adetime 9 gün var canım daha iğnenin 10. Günü idrar da negatif evet bekleyemiyorum nedense yoksa yüzleşmek istiyorum erkendenEvet canım, kullanmadığım ay hamile kaldım. Ah canım.. Korksan da fark etmeyecek.. Sakin olmaya çalış. Güzel şeyler düşün. Yoksa da hayırlısı böyleymiş diye düşün.. Olsa da Allah korusun ya sağlıksız olsa.. Allah her şeyin zamanını biliyor diye düşün canım.. Sen çok stres yapıp erken test yapıyorsun. Zaten adetine 4-5 gün kalmadı mı? Bence bekle. Şimdi kanda baktırsan yine emin olamazsın ki. Değer kritik seviyede çıkacak, bu sefer belli değil bekleyip tekrar yaptırın diyecekler. Aynı şey olacak.. Adetine kadar sabret canım. Adet günü yine negatif çıkarsa, içine de sinmezse kanda baktırırsın. Hakkında hayırlısı.. İnşallah hayırlısıyla vardır canım..
Erken dönemde negatif olup sonra pozitif olanı çok okudum yani telâşlan ma yok diye benim durumumda bugün 13. Gün ve pozitif bakalım sonra ne olacakAdetime 9 gün var canım daha iğnenin 10. Günü idrar da negatif evet bekleyemiyorum nedense yoksa yüzleşmek istiyorum erkenden
Teşekkür ederim allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah benimki de tutar ve isteyen herkesin gönlüne göre versin rabbimDaha belirti için çok çok çok erken. İlişki zaten yeni olmuştur. İlişki üzerinden en az 10 gün geçmeli ki döllenen yumurta varsa, rahme insin canım. Belirtiler de en erken o zaman başlar. Mesela ben adet olacak gibi karın ağrısından başka bir belirti hissetmedim. Herkeste o internette okuduğumuz, duyduğumuz belirtiler de olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?