Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kanda baktırmadin mi sen ilk gebelik mi bu
yok canım baktırmadım bir oğlum var ikinci düşük oldu bu üçüncü olacak inşallah olursa tabi bu gün baktırmayı düşünüyorum

bengisu022 tedavin hayırlı olsun canım hayırlı haberler verirsin inşallah

Enfal97 canım sonuç belli mi merak icindeyim inşallah olumludur

yok canım baktırmadım bir oğlum var ikinci düşük oldu bu üçüncü olacak inşallah olursa tabi bu gün baktırmayı düşünüyorum
Ben bugün kanda baktirdim kızlar 11.gün adetime 8 gün var 0.73 çıktı yükselir mi ki acaba

Canim Merhaba sen işi birakmamis mıydın hala çalışıyor musun yoğun tempoda kolay gelsin canim

Enfal97 canim gittim ama gorunen bi sey yok ultrasonda cuma tekrar gidecem yarin takrar beta hcg baktiracagim degerim uc haftada ancak bu kadar yukseldi canim normal degilki maalesef anlamsiz
Geçmiş olsun canm bu sıralar sağlıklı hamilelik haberini çok az alıyorum nedense kimyasal olmasi diğer durumlardan iyi ben kürtajdan 3 hafta geçti hala değerimin sifirlanmasini bekliyorum allahım hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşallah

Olumsuz düşünme canım inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz bugün aşılama günün sanırım hayırlısıyla olur inşallah dualarımiz seninle canim

Ben bugün kanda baktirdim kızlar 11.gün adetime 8 gün var 0.73 çıktı yükselir mi ki acaba
Sanmiyorum canım eğer olsaydı en azından değerin biraz olsun yüksek olurdu neyse Rabbim hepimize hayirlisini versin en yakın zamanda bebislerimize kavuşuruz inşallah

Canim Merhaba sen işi birakmamis mıydın hala çalışıyor musun yoğun tempoda kolay gelsin canim
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Hoşgeldin canım.. Hayırlı cumalar olsun.. Nasıl oldun? Daha iyice misin? Biraz toparlanabildin mi?

Ben patronla konuşmuştum. 2 ay ihbar sürem var, kendi kendime mayıs ayında çıkarım diye düşünüyordum. Sonra mayıs 11'de denetim çıktı. Yerime birini de alamadılar. Yine bana kaldı Hadi dedim son bir gayret katlaniyim, giderim.. Ohoo! Arada 2 denetim daha çıktı şimdi.. Patrona da dedim en son, mayısta gitmeyi düşünüyordum diye, gözün de kapıdaymış dedi espri gibi. Dedim yani planlarımız var bizim de. Ben Haziran Temmuz düşünmüştüm diyor.. Ona kalsa ohoo.. Gidemicem yani. Dedim o kadar kalsam doğum iznine kadar kalırdım zaten.. Neyse dedim, sonra konuşuruz.. dicem yani denetim sonrası bana müsaade. Alsın birini yaa! Benim derdim mii..? Stresten ağlaya ağlaya çalışıyorum yine, delirtiyorlar beni Baş ağrılarım oluyor, iş var diye izin alamıyorum.. Taminatım elinde, ters de düşemiyorum.. Çok uzattım ama dertliyim.. Kurtulamadım yani canım.. Sabır sabır..

onelife evet canım maalesef normal yolla gebe kalmak mucize artık şu an hastanedeyim bi çok kişi amniyosentez için bekliyor Allah beterinden korusun inşallah sende bi an önce kavusursun sağlığına

Hayırlı cumalar kızlar.ikili test sonucumu ögrendm bugun.iyi cktı şükür.,Rabbim isteyen herkese nasip etsn kucağını bos bırakmasn ins ..
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Benimki de bugün çıkacak hayırlısıyla, sağlıklıdır inşallah..

Merhaba kizlarr hayirli cumalar

Olumsuz düşünme canım inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz bugün aşılama günün sanırım hayırlısıyla olur inşallah dualarımiz seninle canim

Saol canimm insallah emeklerimize deger, asilamami oldum eve geldim dinleniyorum sorunsuz acısız bir asilama oldu cok şükür simdi kafayi dagitip bekleme zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…