Kanda baktırmadin mi sen ilk gebelik mi buErken dönemde negatif olup sonra pozitif olanı çok okudum yani telâşlan ma yok diye benim durumumda bugün 13. Gün ve pozitif bakalım sonra ne olacak
yok canım baktırmadım bir oğlum var ikinci düşük oldu bu üçüncü olacak inşallah olursa tabi bu gün baktırmayı düşünüyorumKanda baktırmadin mi sen ilk gebelik mi bu
Haberlerini bekliyorum merakla hayırlısı inşallahyok canım baktırmadım bir oğlum var ikinci düşük oldu bu üçüncü olacak inşallah olursa tabi bu gün baktırmayı düşünüyorum
Ben bugün kanda baktirdim kızlar 11.gün adetime 8 gün var 0.73 çıktı yükselir mi ki acabayok canım baktırmadım bir oğlum var ikinci düşük oldu bu üçüncü olacak inşallah olursa tabi bu gün baktırmayı düşünüyorum
Bugun kanda baktirdim 11.gün 0.73 çıktı daha 8 gün var adetime yükselir mi kiAmin canım.. İnşallah.. İsteyen herkese de sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
amin canım.inş bu ay hamileler artar.Rabbm hepimize nasip etsin.bengisu022 tedavin hayırlı olsun canım hayırlı haberler verirsin inşallah
Canim Merhaba sen işi birakmamis mıydın hala çalışıyor musun yoğun tempoda kolay gelsin canimİyiyim canım saol. İş çok yoğun, kafayı yemek üzereyim aslında. Bir nefes aliyim diye girdim..
Hayırlısı olsun canım yaa.. Erken de davranıyorsun aslında, belli de olmaz.. İğnenin etkisi geçmiştir ve bu kadar erken testte çift çizgi çıkması imkansız gibi bir şey. Sen biraz daha sabret canım. İnşallah vardır. Yoksa da Allah'tan her şeyin hayırlısı. Elbette ki olacak, en kısa zamanda olsun inşallah sağlıkla..
Geçmiş olsun canm bu sıralar sağlıklı hamilelik haberini çok az alıyorum nedense kimyasal olmasi diğer durumlardan iyi ben kürtajdan 3 hafta geçti hala değerimin sifirlanmasini bekliyorum allahım hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşallahEnfal97 canim gittim ama gorunen bi sey yok ultrasonda cuma tekrar gidecem yarin takrar beta hcg baktiracagim degerim uc haftada ancak bu kadar yukseldi canim normal degilki maalesef anlamsiz
Olumsuz düşünme canım inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz bugün aşılama günün sanırım hayırlısıyla olur inşallah dualarımiz seninle canimMerhaba kizlarr umarim herkes iyidir
dely nasilsin canim bir iki mesajina baktim bebisinin fotosunu gordum masallahh Allah nazardan korusun büyümüş minnos saglikla gelsin insallah
Benim cuma gunu asilamam yapilacak cok heyecanliyim biraz da korkuyorumama nedense icimde bir umutsuzluk var olmucak gibi geliyor.. bu ara psikolojim pek iyi degil igneler falan derken yoruldum bir daha asilama dusunmuyorum zaten direkt tüp bebege gecicem bu kadar emek verip olumsuz olacagini dusunmek bile cok zor..
Neyse bana dua edin olur mu hersey yolunda gitsin ve bebisim saglikla gelsin..
Sanmiyorum canım eğer olsaydı en azından değerin biraz olsun yüksek olurdu neyse Rabbim hepimize hayirlisini versin en yakın zamanda bebislerimize kavuşuruz inşallahBen bugün kanda baktirdim kızlar 11.gün adetime 8 gün var 0.73 çıktı yükselir mi ki acaba
Canim Merhaba sen işi birakmamis mıydın hala çalışıyor musun yoğun tempoda kolay gelsin canim
Hoşgeldin canım.. Hayırlı cumalar olsun.. Nasıl oldun? Daha iyice misin? Biraz toparlanabildin mi?Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Maşallah canımHayırlı cumalar kızlar.ikili test sonucumu ögrendm bugun.iyi cktı şükür.,Rabbim isteyen herkese nasip etsn kucağını bos bırakmasn ins ..
Olumsuz düşünme canım inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz bugün aşılama günün sanırım hayırlısıyla olur inşallah dualarımiz seninle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?