Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kizlarr hayirli cumalar

Saol canimm insallah emeklerimize deger, asilamami oldum eve geldim dinleniyorum sorunsuz acısız bir asilama oldu cok şükür simdi kafayi dagitip bekleme zamani
Canıımmm Mübarek günde inşallaahh sana hayırlı oluurr.. Acısız da olmuş, çok sevindim.. İnşallah güzel haberlerini alırız, ben çok umutluyuumm Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin sağlıkla inşallah..

Benim de ikili test sonucum iyi çıktı Allah'ıma şükür.. Sonucu internette gördüm, önce kötü bir şey gördüm sandım, saatler çok zor geçti. Neyse ki doktor iyi dedi. Allah herkese gönlündeki nasip etsin inşallahh..

Kızlar merhaba dely Mormeneksem hayırlı olsun benim bu gün beta hcg 581 çıktı ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim takip edecekler

Canimm cok saol ol bol dua et bana, bize
Ayy canim ok sevindim masallah hep boyle guzel devam etsiin insallah

bengisu022 canım ayin sekizinde 386 çıktı bu gün 581 pazar gününden beri kanamam var düşer diye umut ettim ama olmadı maalesef

E ElifEbrar71 canım yatış verildi hastanedeyim ultrason ve kan takibine devam edilecek inşallah iğne ile biter

Kızlar merhaba dely Mormeneksem hayırlı olsun benim bu gün beta hcg 581 çıktı ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim takip edecekler
Of ya neden öyle oldu değer düşmeyince mi dış gebelik dediler Allah yardımcın olsun çok üzüldüm görebildiler mi peki keseyi nerde olduğu belli mi inşallah sorunsuz hallolur

Enfal97 canım sonuç belli mi merak icindeyim inşallah olumludur
Canım beni merak etmişsin maalesef olumsuz 14. Gün bile pozif çıktı test ama kanda çıkmadı zaten dün regl oldum şükür o bari gecikmedi bu da birşey sende iyi olursun inşallah dualarım seninle canım çabucak bitsin sıkıntıların önümüzde ki aylara birlikte bakalım

Yaa o kadar pozitif cikiyordu hamilesindir diye umut ediyodm.sağlık olsun canım.ins bu ay olur.

Enfal97 canım kese yok görünürde ama dış gebelik olduğunu düşünüyor düzensiz artislardan ve rqhim kalinliginin ince olmasından dolayı hayırlısı olsun inşallah

Enfal97 canım senjn sonuç için üzüldüm ama her şey de var bi hayır inşallah bir daha ki ay iyi sonuçlar alırız hep beraber

Enfal97 canım senjn sonuç için üzüldüm ama her şey de var bi hayır inşallah bir daha ki ay iyi sonuçlar alırız hep beraber
İnşaallah canım kese olmadan dış gebelik diyemezler diye biliyorum ama inşaallah iyi olur canım tez vakitte çıkarsın hastaneden... Ben çok takmıyorum demiştim ya bir düşük yaşadıktan sonra hayırlısı böyleymiş demeyi öğrendim...

Yaa o kadar pozitif cikiyordu hamilesindir diye umut ediyodm.sağlık olsun canım.ins bu ay olur.
Öyle canım bu konular çok yanıltıcı olabiliyormuş ben diğer arkadaşlardan 9. Gün bile negatif olduklarını söyleyince iğnenin etkisi geçmiştir diye düşündüm hep meğer 15. Gün belli oluyormuş herşey diğer pozitifler aldatıcıymış... Sağlık olsun da herşey olur hayırlısıyla

Ben 10.gün bakmıştım ve 0.73 çıkmıştı sizce yükselir mi ki adetime 5 gun var bugün iğnenin 14.günü acaba tekrar baktirsam mi

Inan hiçbir
Ben 10.gün bakmıştım ve 0.73 çıkmıştı sizce yükselir mi ki adetime 5 gun var bugün iğnenin 14.günü acaba tekrar baktirsam mi
inan hiçbir fikrim yok ama acele etmişsin sanki bence en erken 15. Gün baktırılmalı idrarda ve kanda ben o nu anladım

Kizlar meraba bende bu ay klomen kullandim 5gun.Adetin 12.gunu gittim yumurta 16mm dedi...Igne vermedi ama..Tutma sansinin yuksek oldugu gunleri soyledi sadece.
Sizlerin yumurta büyüklügün yarisindaym nerdeyse banada igne vermesi gerekmezmydi? Benimki baya kucuk yumurta anormal galiba??
Slm arkadaşlar ben bu ay klomen benzeri bi ilaç kullandım adı letu. Dün kontrole gittim 25mm yumurtam varmış çatlatma iğnesi verdi. Yumurta fazla büyük değilmi sorun olurmu sizce

Benimde 24 mm iğne vuruldugumda Şimdi 9. Günüm idrarda negatif

mrb canım klomen de ilk ayın mı ? bence normal senin ki biraz daha büyür zaten o die düşünüyorum. normali zaten 18 - 22 mm arası.. ilk ay ise iğneye gerek duymamış olabilir doktorun o yüzden iğne vermemiştir bu ay.. stres yapma inşallah güzel sonuçlanır tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…