CanıımmmMerhaba kizlarr hayirli cumalar
Saol canimm insallah emeklerimize deger, asilamami oldum eve geldim dinleniyorum sorunsuz acısız bir asilama oldu cok şükürsimdi kafayi dagitip bekleme zamani
Geçmiş olsun caniim.Allah yardimcin olsun.en son kacti degerinKızlar merhabadely Mormeneksem hayırlı olsun benim bu gün beta hcg 581 çıktı ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim takip edecekler
Canimm cok saol ol bol dua et bana, bizeCanıımmmMübarek günde inşallaahh sana hayırlı oluurr.. Acısız da olmuş, çok sevindim.. İnşallah güzel haberlerini alırız, ben çok umutluyuumm Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin sağlıkla inşallah..
Benim de ikili test sonucum iyi çıktı Allah'ıma şükür.. Sonucu internette gördüm, önce kötü bir şey gördüm sandım, saatler çok zor geçti. Neyse ki doktor iyi dedi. Allah herkese gönlündeki nasip etsin inşallahh..
Canim saol, insallah yoluna girer artik ve saglikli bir gebeligin olur hayirlisiylaKızlar merhabadely Mormeneksem hayırlı olsun benim bu gün beta hcg 581 çıktı ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim takip edecekler
naptın canm snuç nebengisu022 canım ayin sekizinde 386 çıktı bu gün 581 pazar gününden beri kanamam var düşer diye umut ettim ama olmadı maalesef
Of ya neden öyle oldu değer düşmeyince mi dış gebelik dediler Allah yardımcın olsun çok üzüldüm görebildiler mi peki keseyi nerde olduğu belli mi inşallah sorunsuz hallolurKızlar merhabadely Mormeneksem hayırlı olsun benim bu gün beta hcg 581 çıktı ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim takip edecekler
Canım beni merak etmişsin maalesef olumsuz 14. Gün bile pozif çıktı test ama kanda çıkmadı zaten dün regl oldum şükür o bari gecikmedi bu da birşey sende iyi olursun inşallah dualarım seninle canım çabucak bitsin sıkıntıların önümüzde ki aylara birlikte bakalımEnfal97 canım sonuç belli mi merak icindeyim inşallah olumludur
Yaa o kadar pozitif cikiyordu hamilesindir diye umut ediyodm.sağlık olsun canım.ins bu ay olur.Canım beni merak etmişsin maalesef olumsuz 14. Gün bile pozif çıktı test ama kanda çıkmadı zaten dün regl oldum şükür o bari gecikmedi bu da birşey sende iyi olursun inşallah dualarım seninle canım çabucak bitsin sıkıntıların önümüzde ki aylara birlikte bakalım
İnşaallah canım kese olmadan dış gebelik diyemezler diye biliyorum ama inşaallah iyi olur canım tez vakitte çıkarsın hastaneden... Ben çok takmıyorum demiştim ya bir düşük yaşadıktan sonra hayırlısı böyleymiş demeyi öğrendim...Enfal97 canım senjn sonuç için üzüldüm ama her şey de var bi hayır inşallah bir daha ki ay iyi sonuçlar alırız hep beraber
Öyle canım bu konular çok yanıltıcı olabiliyormuş ben diğer arkadaşlardan 9. Gün bile negatif olduklarını söyleyince iğnenin etkisi geçmiştir diye düşündüm hep meğer 15. Gün belli oluyormuş herşey diğer pozitifler aldatıcıymış... Sağlık olsun da herşey olur hayırlısıylaYaa o kadar pozitif cikiyordu hamilesindir diye umut ediyodm.sağlık olsun canım.ins bu ay olur.
Ben 10.gün bakmıştım ve 0.73 çıkmıştı sizce yükselir mi ki adetime 5 gun var bugün iğnenin 14.günü acaba tekrar baktirsam miÖyle canım bu konular çok yanıltıcı olabiliyormuş ben diğer arkadaşlardan 9. Gün bile negatif olduklarını söyleyince iğnenin etkisi geçmiştir diye düşündüm hep meğer 15. Gün belli oluyormuş herşey diğer pozitifler aldatıcıymış... Sağlık olsun da herşey olur hayırlısıyla
inan hiçbir fikrim yok ama acele etmişsin sanki bence en erken 15. Gün baktırılmalı idrarda ve kanda ben o nu anladımBen 10.gün bakmıştım ve 0.73 çıkmıştı sizce yükselir mi ki adetime 5 gun var bugün iğnenin 14.günü acaba tekrar baktirsam mi
Slm arkadaşlar ben bu ay klomen benzeri bi ilaç kullandım adı letu. Dün kontrole gittim 25mm yumurtam varmış çatlatma iğnesi verdi. Yumurta fazla büyük değilmi sorun olurmu sizce
Benimde 24 mm iğne vuruldugumda Şimdi 9. Günüm idrarda negatif
ay o ne ki benim 32 ididoktorum biraz gevşek davrandı sanırım ve o yüzden bu kadar büyüdü benim canım, inşallah kist olmaz benim 8. günde idrar da belirgin pozitif idi fakat 12. günde ikinci cizgiyi göremiyorum malesef
mrb canım klomen de ilk ayın mı ? bence normal senin ki biraz daha büyür zaten o die düşünüyorum. normali zaten 18 - 22 mm arası.. ilk ay ise iğneye gerek duymamış olabilir doktorun o yüzden iğne vermemiştir bu ay.. stres yapma inşallah güzel sonuçlanır tedavinKizlar meraba bende bu ay klomen kullandim 5gun.Adetin 12.gunu gittim yumurta 16mm dedi...Igne vermedi ama..Tutma sansinin yuksek oldugu gunleri soyledi sadece.
Sizlerin yumurta büyüklügün yarisindaym nerdeyse banada igne vermesi gerekmezmydi? Benimki baya kucuk yumurta anormal galiba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?