mrb canım klomen de ilk ayın mı ? bence normal senin ki biraz daha büyür zaten o die düşünüyorum. normali zaten 18 - 22 mm arası.. ilk ay ise iğneye gerek duymamış olabilir doktorun o yüzden iğne vermemiştir bu ay.. stres yapma inşallah güzel sonuçlanır tedavin
inşallah canım hayırlısı olsun hakkındaEbet ilk kez kullandim klomeni canim.
Eylulde yum takibi yaptirmistim.Ilac kullanmadan.O zaman daha 1 yillik evliydim.adetin 14.gununde yumurta 18mmdi. Sonra catladi vs.yine tutmadi tabi.
Klomen ise yaramis dedi doktor ama sizlerin yazilarini okuyunca anormal geldi benimki demekki her vucut ayni olmuyormus bu konudada:)
Insallah hepimiz guzel haberler veririz bat 26 nisan insallah hic gelmezzz kirmizilar
Canim burda bi bayan 14.gun evde testte pozitif cikmisti ve kan vermisti hamileydi.Ben 10.gün bakmıştım ve 0.73 çıkmıştı sizce yükselir mi ki adetime 5 gun var bugün iğnenin 14.günü acaba tekrar baktirsam mi
selam canım nasılsın? senin durum hala sonuçlanmadı mı? sen saglıkçısın beni en iyi sen anlarsın.benim bu degerlerim normal mi sence? çarşamba gidicem doktora kese görmek için ama içim içimi yiyordesirrem hayırlı olsun canım gayet güzel
Kızlar merhabadely @minikkedim16 hayırlı olsun benim bu gün beta hcg 581 çıktı ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim takip edecekler
Canım hastaneye yatmışsıınn.. Çok geçmiş olsun. İnşallah rahat geçer.. Keseyi görmedikleri için dış gebelik olabilir, evet.. keşke daha önce anlasalardı. Günlerce stres çektin. İnşallah sağlığına kavuşursun canım..@halemoon canım kese yok görünürde ama dış gebelik olduğunu düşünüyor düzensiz artislardan ve rqhim kalinliginin ince olmasından dolayı hayırlısı olsun inşallah
O akdar pozitif çıkıp da yine de kanda çıkmadı demek.. Çok ilginç yaa.. Neyse ki regl olmuşsun. Gecikse daha fena olurdun.. inşallah bundan sonraki aya nasip olsun canım..Canım beni merak etmişsin maalesef olumsuz 14. Gün bile pozif çıktı test ama kanda çıkmadı zaten dün regl oldum şükür o bari gecikmedi bu da birşey sende iyi olursun inşallah dualarım seninle canım çabucak bitsin sıkıntıların önümüzde ki aylara birlikte bakalım
12. günden sonra 14-15. güne akdar büyüyüp öyle çatlar canım.. 20 mm falan olur zaten. Kendiliğinden çatlıyorsa doktor gerek duymamauş olabilir iğneye.. Hakkınızda hayırlısı canım inşallah..Kizlar meraba bende bu ay klomen kullandim 5gun.Adetin 12.gunu gittim yumurta 16mm dedi...Igne vermedi ama..Tutma sansinin yuksek oldugu gunleri soyledi sadece.
Sizlerin yumurta büyüklügün yarisindaym nerdeyse banada igne vermesi gerekmezmydi? Benimki baya kucuk yumurta anormal galiba??
Maşallah canımKızlar selam,catlatma iğnesının
12.gunu degerım 10
14.gunu degerım 53
16.gunu 111
20.gunu 712
Sızce nasıl?sızın degerlerınız nasıldı?
benimde igneden sonra agrılarım olmuştu canım.umut vermek istemem hayırlısı olur inşallah.arkadaşlar merhaba benimde çatlatma iğnesi 4. günüm ama aşırı ağrım var sizde de öyle mi kramplar giriyor sanki normal bu durum doktor 3 yumurtan var dedi 18 20 22 bakalım hayırlısı merakla bekliyorum
peki hamilelikle sonuçlandı mı hayırlısı olsun ben kafama takmıyorum Rabbim bilir her şeyibenimde igneden sonra agrılarım olmuştu canım.umut vermek istemem hayırlısı olur inşallah.
evet canım kan testi degerlerime gore hamileyim.ama ben keseyi görmeden hamileligimi dillendirmiyorum korkuyorum çok.ama yinede çok şukur kan testlerine gore degerim gayet iyi.rabbim herkese versin inşallah.peki hamilelikle sonuçlandı mı hayırlısı olsun ben kafama takmıyorum Rabbim bilir her şeyi
ayy çok güzel canım ya inşallah güzel sonuçlanır Rabbim inşallah bize de nasip eder ilk denemende mi oldu ben de pko varevet canım kan testi degerlerime gore hamileyim.ama ben keseyi görmeden hamileligimi dillendirmiyorum korkuyorum çok.ama yinede çok şukur kan testlerine gore degerim gayet iyi.rabbim herkese versin inşallah.
amin canım inşallah :) keseyi görsem kalbini duysam şimdilik çok mutlu olacagım.ama sonra başka testler başlayacak tabii. rabbim inşallah sağlıklı bir evlat verir.İnşallah hepimize nasıp eder canım.klomen ve çatlatma ignesi ilk defa kullandım ve o ay hamile kaldım.çok şukur kistim vs yok canım.ama pko olup hamile kalan çok kişi var.hayırlısı inşallah.ayy çok güzel canım ya inşallah güzel sonuçlanır Rabbim inşallah bize de nasip eder ilk denemende mi oldu ben de pko var
benim de bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi doktor 3 tane yumurtan var 18 20 22 mm dedi çok iyi dedi ama çok ümitlenmek istemiyorum kafama takmıyorum zamana bıraktım inşallah olur şuan çok ağrım var sebebini bilmediğim senin hep ağrın devam etti mi yoksa ara ara mı olduamin canım inşallah :) keseyi görsem kalbini duysam şimdilik çok mutlu olacagım.ama sonra başka testler başlayacak tabii. rabbim inşallah sağlıklı bir evlat verir.İnşallah hepimize nasıp eder canım.klomen ve çatlatma ignesi ilk defa kullandım ve o ay hamile kaldım.çok şukur kistim vs yok canım.ama pko olup hamile kalan çok kişi var.hayırlısı inşallah.
Gözünaydin canim.hayirli olsun.ins saglikli sekilde kucagina alirsin.iğneyi kaçıncı kullanışın?Kızlar selam,catlatma iğnesının
12.gunu degerım 10
14.gunu degerım 53
16.gunu 111
20.gunu 712
Sızce nasıl?sızın degerlerınız nasıldı?
Bence 2 gun daha beklemelisinKizlarr bugun benm igneden sonraki 13. Gunum ama yumurtam igneden 3 gun sonra catladi sanirim ne zamn test yapmalıyım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?