Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ebet ilk kez kullandim klomeni canim.
Eylulde yum takibi yaptirmistim.Ilac kullanmadan.O zaman daha 1 yillik evliydim.adetin 14.gununde yumurta 18mmdi. Sonra catladi vs.yine tutmadi tabi.
Klomen ise yaramis dedi doktor ama sizlerin yazilarini okuyunca anormal geldi benimki demekki her vucut ayni olmuyormus bu konudada:)
Insallah hepimiz guzel haberler veririz bat 26 nisan insallah hic gelmezzz kirmizilar

inşallah canım hayırlısı olsun hakkında

Kızlar merhaba dely @minikkedim16 hayırlı olsun benim bu gün beta hcg 581 çıktı ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim takip edecekler
@halemoon canım kese yok görünürde ama dış gebelik olduğunu düşünüyor düzensiz artislardan ve rqhim kalinliginin ince olmasından dolayı hayırlısı olsun inşallah
Canım hastaneye yatmışsıınn.. Çok geçmiş olsun. İnşallah rahat geçer.. Keseyi görmedikleri için dış gebelik olabilir, evet.. keşke daha önce anlasalardı. Günlerce stres çektin. İnşallah sağlığına kavuşursun canım..

O akdar pozitif çıkıp da yine de kanda çıkmadı demek.. Çok ilginç yaa.. Neyse ki regl olmuşsun. Gecikse daha fena olurdun.. inşallah bundan sonraki aya nasip olsun canım..

12. günden sonra 14-15. güne akdar büyüyüp öyle çatlar canım.. 20 mm falan olur zaten. Kendiliğinden çatlıyorsa doktor gerek duymamauş olabilir iğneye.. Hakkınızda hayırlısı canım inşallah..

Kızlar selam,catlatma iğnesının
12.gunu degerım 10
14.gunu degerım 53
16.gunu 111
20.gunu 712
Sızce nasıl?sızın degerlerınız nasıldı?
Maşallah canım Çok güzel artmışşş Sağlıkla devam eder inşallah.. Hayırlı uğurlu olsuunn..

arkadaşlar merhaba benimde çatlatma iğnesi 4. günüm ama aşırı ağrım var sizde de öyle mi kramplar giriyor sanki normal bu durum doktor 3 yumurtan var dedi 18 20 22 bakalım hayırlısı merakla bekliyorum

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende sizler gibiyim klomen+çatlama iğnesi ile aşılama oldun 2.aşılamam bugün 8.günüm ve kendimi dinlemekten yoruldum artık ben günde 1 kez 5 gün klomen aldım 2 yumoşum vardı solda 19 21 mm bide progestan verdi alttan koyuyorum içimden bi ses yine olmadı dio bakalım beklemedeyim daha

arkadaşlar merhaba benimde çatlatma iğnesi 4. günüm ama aşırı ağrım var sizde de öyle mi kramplar giriyor sanki normal bu durum doktor 3 yumurtan var dedi 18 20 22 bakalım hayırlısı merakla bekliyorum
benimde igneden sonra agrılarım olmuştu canım.umut vermek istemem hayırlısı olur inşallah.

peki hamilelikle sonuçlandı mı hayırlısı olsun ben kafama takmıyorum Rabbim bilir her şeyi
evet canım kan testi degerlerime gore hamileyim.ama ben keseyi görmeden hamileligimi dillendirmiyorum korkuyorum çok.ama yinede çok şukur kan testlerine gore degerim gayet iyi.rabbim herkese versin inşallah.

evet canım kan testi degerlerime gore hamileyim.ama ben keseyi görmeden hamileligimi dillendirmiyorum korkuyorum çok.ama yinede çok şukur kan testlerine gore degerim gayet iyi.rabbim herkese versin inşallah.
ayy çok güzel canım ya inşallah güzel sonuçlanır Rabbim inşallah bize de nasip eder ilk denemende mi oldu ben de pko var

ayy çok güzel canım ya inşallah güzel sonuçlanır Rabbim inşallah bize de nasip eder ilk denemende mi oldu ben de pko var
amin canım inşallah :) keseyi görsem kalbini duysam şimdilik çok mutlu olacagım.ama sonra başka testler başlayacak tabii. rabbim inşallah sağlıklı bir evlat verir.İnşallah hepimize nasıp eder canım.klomen ve çatlatma ignesi ilk defa kullandım ve o ay hamile kaldım.çok şukur kistim vs yok canım.ama pko olup hamile kalan çok kişi var.hayırlısı inşallah.

benim de bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi doktor 3 tane yumurtan var 18 20 22 mm dedi çok iyi dedi ama çok ümitlenmek istemiyorum kafama takmıyorum zamana bıraktım inşallah olur şuan çok ağrım var sebebini bilmediğim senin hep ağrın devam etti mi yoksa ara ara mı oldu

Kızlar selam,catlatma iğnesının
12.gunu degerım 10
14.gunu degerım 53
16.gunu 111
20.gunu 712
Sızce nasıl?sızın degerlerınız nasıldı?
Gözünaydin canim.hayirli olsun.ins saglikli sekilde kucagina alirsin.iğneyi kaçıncı kullanışın?

desirrem canım değerleein gayet olumlu bebeğine olumlu duygular gönder diğer hepsini sil aklından oda anneciğine sıkıca tutunsun hayırlı evlat olsun inşallah

Arkadaşlar size ark başına gelen birseyi anlatacağım çatlatma iğnesi 5.günü kan baktırdı 19 geldi 7.günü baktırdı 9 geldi ve ttüm ümitler soldu dr adet olursun bebek yok dedi ve bugün adet günü beta 155 yani pozitif siz ne diyorsunuz bu duruma

Kizlarr bugun benm igneden sonraki 13. Gunum ama yumurtam igneden 3 gun sonra catladi sanirim ne zamn test yapmalıyım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…