Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Evet canim pozitif hayirli olsun

canım benim 2 yumurtam vardı hatta biri kuçuktu.igneyi yaptıgım gunun gecesi beni çok ateş bastı.sonraki birkaç gun karnımın içinde alev topu var sanıyordum.sonra kasık batmalarım başladı.sonrada adet olacak gibi karın agrılarım.geçtigini söyleyemem agrı ve batmalarım çok oldu.hele bir gun bir sancı girdi elimle tutup canımın yanmasına bagırmıştım.hayırlısı canım inşallah sende hamile kalırsın ama unutma herkesin belirtisi farklı oluyor.

Gözünaydin canim.hayirli olsun.ins saglikli sekilde kucagina alirsin.iğneyi kaçıncı kullanışın?
sagol canım çok teşekkür ederim.hayırlısıyla inşallah rabbim hepimize kısmet eder evlat sahibi olmayı.canım benim klomeni de igneyide ilk kullanışımdı.

desirrem canım değerleein gayet olumlu bebeğine olumlu duygular gönder diğer hepsini sil aklından oda anneciğine sıkıca tutunsun hayırlı evlat olsun inşallah
canım çok sagol doktora da gösterdim degerlerin guzel dedi.yarın kontrolum var keseyi görmeye gidicem.hayırlısıyla görurum inşallahda içim biraz rahatlar.senin durumun nasıl canım seni merak ediyorum.

Kizlarr bugun benm igneden sonraki 13. Gunum ama yumurtam igneden 3 gun sonra catladi sanirim ne zamn test yapmalıyım ???
ben yumurtam ne zaman çatladı bilmiyorum ama ignenin 12.gunu test yaptırdım deger 10 çıkmıştı.sonra 14. gunu test yaptırdım deger 53 çıkmıştı.hayırlısı canım inşallah hamilesindir.

ben yumurtam ne zaman çatladı bilmiyorum ama ignenin 12.gunu test yaptırdım deger 10 çıkmıştı.sonra 14. gunu test yaptırdım deger 53 çıkmıştı.hayırlısı canım inşallah hamilesindir.
ozamn varsa bnkide cikar :) cunku yarin 12.gun oluyor

ozamn varsa bnkide cikar :) cunku yarin 12.gun oluyor
canım sen yumurta çatlamaya gore gun sayıyorsun.ben igneyi yaptıgım gune gore saydım.çunku doktorlar 14 gun içinde yaparsanız pozitif sonuç alabilirsiniz ignenin etkisiyle diyorlar.yumurtlamadan sonra gun sayın demiyorlarki.zaten herkes yumurtasının çatladıgını anlamaz.ben hiç anlamadım mesela bu ay hangi gun çatladı.ben igneyi yaptıgım gunu gore sayarak test yaptırdım. hayırlısı olsun.

canım ben de ateş oluyor cuma günü iğneyi oldum ben aşırı ağrı vardı önce sağ sonra sol tarafımda ama bugün iyiyim çok şükür şimdilik deyim:) bir de çalışıyorum dinlenmek gerekiyor sanırım bu süreçte elimden geldiği kadar dikkat ediyorum inşallah hamileyimdir ben de çok istiyorum ama ümitlenmek de istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor hayırlısı olsun bekleyip görecem

bende çalışıyorum canım.aslına bakarsan ben bu ay çok umutsuzdum.çunku igneden bir gece once ve igneden 36 saat sonra ilişki oldu.o yuzden tutmamıştır kesin diye duşundum ve hiç kafaya takmadım heyecan yapmadım.kendimi öyle kaptırmışımki tutmayacagına :) millet her gece yapıyor tutmuyor ben 2 kere yaptım hayatta tutmaz diyordum ama oldu işte.yani olay herkesin dedigi gibi rahat olmakmış.stres yapmamakmış.hayırlısı canım inşallah hamilesindir.bugun ignenin kaçıncı gunundesin?

inşallah canım ya ben de çok istiyorum ben de polikistikover var bakalım bugün 5. günü ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kulandım canım adet tarihimde değişiyor doktor geçmesini bekle tahlil için dedi

desirrem canım beni merak etmişsin kuretaj oldum ve metotrexat adında bir iğne yapıldı inşallah yoluna girer artık hala hastanedeyim hocanın ameliyattan çıkmasını bekliyorum vizite gelmedi daha

inşallah canım ya ben de çok istiyorum ben de polikistikover var bakalım bugün 5. günü ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kulandım canım adet tarihimde değişiyor doktor geçmesini bekle tahlil için dedi
canım sabırlı ve rahat ol.pko yuzunden belki ilk ay tutmaz ama moral bozmayacaksın.tabii dilegim ilk aydan tutması.herşeyin hayırlısını dilerim sana.

desirrem canım beni merak etmişsin kuretaj oldum ve metotrexat adında bir iğne yapıldı inşallah yoluna girer artık hala hastanedeyim hocanın ameliyattan çıkmasını bekliyorum vizite gelmedi daha
ayyyy canım benim hayırlısı.çok çok geçmiş olsun canım.umarım en kısa surede toparlanırsın.hiç moralini bozma. şimdi sana birkaç ay mola verin derler.yine sen bilirsin ama istersen 2 ay vucudunu beynini dinlerdir ondan sonra allaha emanet başla çalışmalara.inşallah hayırlısıyla tutar canım benim.

hmm o zman yarin 15. Gun igneden sonra yaptirsam cikar yani degilmi ?

hmm o zman yarin 15. Gun igneden sonra yaptirsam cikar yani degilmi ?
bence çıkar.ben 12.14.16.ve 20 gunler test yaptırdım.ama yinede sen bilirsin. bat ne zaman? istersen batı bekle.regl olmazsan ne guzel işte :) hayırlısı olsun canım.

canım sabırlı ve rahat ol.pko yuzunden belki ilk ay tutmaz ama moral bozmayacaksın.tabii dilegim ilk aydan tutması.herşeyin hayırlısını dilerim sana.
inşallah canım ya hayırlısı olsun ara ara ağrım oluyor ilk 4 gün aşırıydı bugün ara ara oluyor bakalım bekliyorum

rahim filmi nasıl çekiliyor.çok zor oluyo mu ? yarın rahim filmi çektircem korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…