Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
@desirrem canım beni merak etmişsin kuretaj oldum ve metotrexat adında bir iğne yapıldı inşallah yoluna girer artık hala hastanedeyim hocanın ameliyattan çıkmasını bekliyorum vizite gelmedi daha
Canim Allah sida vetsin.ins kisa surede kendini toparlarsın ve kısa zamanda sağlıklı hayirli birr evladı n olur

rahim filmi nasıl çekiliyor.çok zor oluyo mu ? yarın rahim filmi çektircem korkmaya başladım
Canım ben de cektirdm.ağrı oluyo ama kısa süreli biraz sabret gecer hemen.ne kadar rahat olsan o kadar iyi.Allah kolaylık versin.bebisler icin herseye katlanıyorz.

ama benm yumurtam 3. Gunu catladi yarin 12. Gun oluyo igne vurulali 15 gun oluyo
Canim bence igneden bir gün sonra yumurta catliyo.3.gun agri masi normal benim adete kadar agrim devam etti.bi de igneden itibaren say.o zaman 15.gün oluyor.ki dedigin gibi olsa bile düşük deger de olsa anlarsın kanda.kesin cikar.döllendikten 10 gün sonra kanda çıkar.

o zamn ben kan testine kosaymmm hemn :)

Kızlar merhaba banada yardım edin lütfen. Yarın oluyorum iğnemi ve ilişki günüm kaçıyor ne yapçam ben ya

Yarın akşam cuma sabah Cumartesi akşam pazar akşam ve salı sabah ilişki verdi. Ben Cumartesi pazar şehir dışında olucam iş Gereği

Yarın akşam cuma sabah Cumartesi akşam pazar akşam ve salı sabah ilişki verdi. Ben Cumartesi pazar şehir dışında olucam iş Gereği
Bu kadar sık önermemişti dr benim iğneden 24 saat sonra arkasından da gunasiri demişti canım spermler üç gün koruyor vücutta kendini sehirdisina çıkmadan birde gelir gelmez aradaki günden birsey olmaz

Ay canım ya istemediğin bir işte çalışmak çok zordur bilirim bende yaşadım daha önce dediğin gibi o kadar kaldıktan sonra doğum iznine ayrilirsin bende daha iyiyim kan takibi yaptiriyorum değerimin 0 a dusmesi gerekiyormus ama hala ara ara kanamam oluyor ona moralim bozuluyor dr a kontrole gideceğim de hazır hissedemiyorum kendimi allah sana da kolaylik versin canim

onelife nasılsın maalesef ben de kuretaj olmak zorunda kaldım ve methotrexate yapıldı arkasından şimdi ben de beta hcgnin sıfırlamasini bekleyeceğim ve bu ilacın toksik etkisi geçsin diye en az üç ay bekleyeceğim Allah yardımcımız olsun

Kızlar bişey sormak istiyorum şubatta klomen kullandım martta hsg çekindim bu ayda klomen kullandım dün bitti ilk kullandığımda sol kasığımda sürekli ağrı baskı oluyordu ki sol tarafımda 19 mm yumurtam vardı ama bu ay hiç ağrım yok çok hafif acaba büyümedilermi kiii çok üzgünümm hsg den sonra çok umutlanmıştım bu ayda olmazsa iyice bunalıma giricem ((

Selam kızlarr kaç gündür giremedim felaket hastayım nezle grip boğaz ateş hepsi birden vurdu ilaçlar serumlar zor ayaklandım hala da nezleyim gece uyku yüzü göremiyorum
Siz iyisiniz inşallah

Çok saol canım.. Amin inşallah.. Allah sana kolaylık versin, şifa versin.. İnşallah eski sağlığına kavuşursun canım.. Hayırlısıyla sağlıkla bir bebeğiniz olur en hayırlı zamanda..

Canım çok geçmiş olsun.. Dış gebelik miymiş? Allah yardımcın olsun. İnşallah bu sürede daha iyi hissedersin kendini, hayırlı zamanda bebek sahibi olursunuz inşallah..

Selam kızlarr kaç gündür giremedim felaket hastayım nezle grip boğaz ateş hepsi birden vurdu ilaçlar serumlar zor ayaklandım hala da nezleyim gece uyku yüzü göremiyorum
Siz iyisiniz inşallah
Merhaba canım.. Çok çok geçmiş olsuunn.. İnşallah iyi olursun..
Ben de kaç gündür hastayım, o yüzden giremedim Allah'a şükür ateşim yoktu benim ama halsizlik, burun akıntısı.. hala da var. İlaç da içemiyorum ööyyle yatıp ıhlamur içip meyve yedim 3 gündür.. Bir de migren tuttu.. Fenaa.. Hala hastayım ama ancak yataktan kalkabildim bugün, zorla geldim işe, işlerim o kadar birikti ki Haftasonları bile çalışmam gerekecek

Bebişten bir haber var mı?

Allah sifa versin canim.cok gecmis olsun
Saol canm
Ahh canım sana da çok geçmiş olsun gebelikte daha da zordur ben de her ihtimale karşı parol ve b grubu antibiyotikle atlatmaya çalışıyorum ıhlamur bana da iyi geldi biraz.. Dikkat et canım kendine bebişine Allah kolaylık versin tatlm..

Bu ara hastalıktan başımı kaldıramayınca aşılama yaptırdığımı bile unuttum resmen bunca hastalıktan ilaçtan sonra tutar mı bilmem zaten pek umudum yoktu poff neyse hayırlısı olsun napalım 1 hafta var sonucu almama yaklaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…