- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
15 gunse kanda cikar.bugun biri baktirmis 15.gunde 56 cikmistihmm o zman yarin 15. Gun igneden sonra yaptirsam cikar yani degilmi ?
Canim Allah sida vetsin.ins kisa surede kendini toparlarsın ve kısa zamanda sağlıklı hayirli birr evladı n olur@desirrem canım beni merak etmişsin kuretaj oldum ve metotrexat adında bir iğne yapıldı inşallah yoluna girer artık hala hastanedeyim hocanın ameliyattan çıkmasını bekliyorum vizite gelmedi daha
Canım ben de cektirdm.ağrı oluyo ama kısa süreli biraz sabret gecer hemen.ne kadar rahat olsan o kadar iyi.Allah kolaylık versin.bebisler icin herseye katlanıyorz.rahim filmi nasıl çekiliyor.çok zor oluyo mu ? yarın rahim filmi çektircem korkmaya başladım
ama benm yumurtam 3. Gunu catladi yarin 12. Gun oluyo igne vurulali 15 gun oluyo15 gunse kanda cikar.bugun biri baktirmis 15.gunde 56 cikmisti
Canim bence igneden bir gün sonra yumurta catliyo.3.gun agri masi normal benim adete kadar agrim devam etti.bi de igneden itibaren say.o zaman 15.gün oluyor.ki dedigin gibi olsa bile düşük deger de olsa anlarsın kanda.kesin cikar.döllendikten 10 gün sonra kanda çıkar.ama benm yumurtam 3. Gunu catladi yarin 12. Gun oluyo igne vurulali 15 gun oluyo
o zamn ben kan testine kosaymmm hemn :)Canim bence igneden bir gün sonra yumurta catliyo.3.gun agri masi normal benim adete kadar agrim devam etti.bi de igneden itibaren say.o zaman 15.gün oluyor.ki dedigin gibi olsa bile düşük deger de olsa anlarsın kanda.kesin cikar.döllendikten 10 gün sonra kanda çıkar.
Nasil kaçıyorKızlar merhaba banada yardım edin lütfen. Yarın oluyorum iğnemi ve ilişki günüm kaçıyor ne yapçam ben ya
Bu kadar sık önermemişti dr benim iğneden 24 saat sonra arkasından da gunasiri demişti canım spermler üç gün koruyor vücutta kendini sehirdisina çıkmadan birde gelir gelmez aradaki günden birsey olmazYarın akşam cuma sabah Cumartesi akşam pazar akşam ve salı sabah ilişki verdi. Ben Cumartesi pazar şehir dışında olucam iş Gereği
Yarın iğneni saat kaçta olacaksın ?Yarın akşam cuma sabah Cumartesi akşam pazar akşam ve salı sabah ilişki verdi. Ben Cumartesi pazar şehir dışında olucam iş Gereği
Ay canım ya istemediğin bir işte çalışmak çok zordur bilirim bende yaşadım daha önce dediğin gibi o kadar kaldıktan sonra doğum iznine ayrilirsin bende daha iyiyim kan takibi yaptiriyorum değerimin 0 a dusmesi gerekiyormus ama hala ara ara kanamam oluyor ona moralim bozuluyor dr a kontrole gideceğim de hazır hissedemiyorum kendimi allah sana da kolaylik versin canimHoşgeldin canım.. Hayırlı cumalar olsun.. Nasıl oldun? Daha iyice misin? Biraz toparlanabildin mi?
Ben patronla konuşmuştum. 2 ay ihbar sürem var, kendi kendime mayıs ayında çıkarım diye düşünüyordum. Sonra mayıs 11'de denetim çıktı. Yerime birini de alamadılar. Yine bana kaldıHadi dedim son bir gayret katlaniyim, giderim.. Ohoo! Arada 2 denetim daha çıktı şimdi.. Patrona da dedim en son, mayısta gitmeyi düşünüyordum diye, gözün de kapıdaymış dedi espri gibi. Dedim yani planlarımız var bizim de. Ben Haziran Temmuz düşünmüştüm diyor.. Ona kalsa ohoo.. Gidemicem yani. Dedim o kadar kalsam doğum iznine kadar kalırdım zaten.. Neyse dedim, sonra konuşuruz.. dicem yani denetim sonrası bana müsaade. Alsın birini yaa! Benim derdim mii..? Stresten ağlaya ağlaya çalışıyorum yine, delirtiyorlar beni Baş ağrılarım oluyor, iş var diye izin alamıyorum.. Taminatım elinde, ters de düşemiyorum.. Çok uzattım ama dertliyim.. Kurtulamadım yani canım.. Sabır sabır..
Allah sifa versin canim.cok gecmis olsunSelam kızlarrkaç gündür giremedim felaket hastayım nezle grip boğaz ateş hepsi birden vurdu ilaçlar serumlar zor ayaklandım hala da nezleyim gece uyku yüzü göremiyorum
Siz iyisiniz inşallah
Çok saol canım.. Amin inşallah.. Allah sana kolaylık versin, şifa versin.. İnşallah eski sağlığına kavuşursun canım.. Hayırlısıyla sağlıkla bir bebeğiniz olur en hayırlı zamanda..Ay canım ya istemediğin bir işte çalışmak çok zordur bilirim bende yaşadım daha önce dediğin gibi o kadar kaldıktan sonra doğum iznine ayrilirsin bende daha iyiyim kan takibi yaptiriyorum değerimin 0 a dusmesi gerekiyormus ama hala ara ara kanamam oluyor ona moralim bozuluyor dr a kontrole gideceğim de hazır hissedemiyorum kendimi allah sana da kolaylik versin canim
Canım çok geçmiş olsun.. Dış gebelik miymiş? Allah yardımcın olsun. İnşallah bu sürede daha iyi hissedersin kendini, hayırlı zamanda bebek sahibi olursunuz inşallah..onelife nasılsın maalesef ben de kuretaj olmak zorunda kaldım ve methotrexate yapıldı arkasından şimdi ben de beta hcgnin sıfırlamasini bekleyeceğim ve bu ilacın toksik etkisi geçsin diye en az üç ay bekleyeceğim Allah yardımcımız olsun
Merhaba canım.. Çok çok geçmiş olsuunn.. İnşallah iyi olursun..Selam kızlarrkaç gündür giremedim felaket hastayım nezle grip boğaz ateş hepsi birden vurdu ilaçlar serumlar zor ayaklandım hala da nezleyim gece uyku yüzü göremiyorum
Siz iyisiniz inşallah
Saol canmAllah sifa versin canim.cok gecmis olsun
Ahh canım sana da çok geçmiş olsun gebelikte daha da zordur ben de her ihtimale karşı parol ve b grubu antibiyotikle atlatmaya çalışıyorumÇok saol canım.. Amin inşallah.. Allah sana kolaylık versin, şifa versin.. İnşallah eski sağlığına kavuşursun canım.. Hayırlısıyla sağlıkla bir bebeğiniz olur en hayırlı zamanda..
Canım çok geçmiş olsun.. Dış gebelik miymiş? Allah yardımcın olsun. İnşallah bu sürede daha iyi hissedersin kendini, hayırlı zamanda bebek sahibi olursunuz inşallah..
Merhaba canım.. Çok çok geçmiş olsuunn.. İnşallah iyi olursun..
Ben de kaç gündür hastayım, o yüzden giremedimAllah'a şükür ateşim yoktu benim ama halsizlik, burun akıntısı.. hala da var. İlaç da içemiyorum ööyyle yatıp ıhlamur içip meyve yedim 3 gündür.. Bir de migren tuttu.. Fenaa.. Hala hastayım ama ancak yataktan kalkabildim bugün, zorla geldim işe, işlerim o kadar birikti ki Haftasonları bile çalışmam gerekecek
Bebişten bir haber var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?