- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Saol canm
Ahh canım sana da çok geçmiş olsun gebelikte daha da zordur ben de her ihtimale karşı parol ve b grubu antibiyotikle atlatmaya çalışıyorumıhlamur bana da iyi geldi biraz.. Dikkat et canım kendine bebişine Allah kolaylık versin tatlm..
Bu ara hastalıktan başımı kaldıramayınca aşılama yaptırdığımı bile unuttum resmenbunca hastalıktan ilaçtan sonra tutar mı bilmem zaten pek umudum yoktu poff neyse hayırlısı olsun napalım 1 hafta var sonucu almama yaklaşık
Hadi hayırlısı bakalım insallah tutmusturMerhaba kızlar Ben bayaaaaa uzun zamandır forumlarda yoktum
5.5 yaşında bir kızım var (3 aylık evliyken plansız geliverdi meleğim iyi ki de gelmiş) şimdi ikinciyi istiyoruz 3-4 aydır doğal yollarla olmadı doktora gittim pkos düşündü ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım iğnenin 10. günü. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi beklemek zor iş valla bata 6 gün kaldı hayırlısı diyelim inş hepimiz meleklerimize kavışuruz :)
Sana da geçmiş olsun canm ben biraz daha iyiyim günde 6 parol verdi bana doktor ateş düşürücü içemediğim için ama 2 gün kullandım şimdi 2 tane alıyorum onu da yarın bırakırım. Ateş kötü etkiledi beni de:/Geçmiş olsun canım. benim de boğazım ve kulağım çok ağrıyor sinüzit ve otit oldum ateşim 38.8di dün 3-4 saat düşmeyince ben de mecburen parol aldım düşmüştü şimdi yine çıkıyor sabah enfeksiyon için kan değerlerime baktırıcam bakalım böyle devam ederse ve değerler çok yüksek çıkarsa bana da antibiyotik yolu gözüküyor.
Hayırlı olsun iğneni de olmuşsun canım ben level atladım aşılamaya geçtim ama yine bakıyorum buraya alıştımDely canım cok cok gesmis sun.kızlar bu sabah doktora gittim ve ovitrelle ignemi vurundum.foktor odev verdi.bakalım sonuc hayirli olur insaallah geri sayim başladı
Geçmiş olsun canm Allah bir daha yaşatmasın@onelife nasılsın maalesef ben de kuretaj olmak zorunda kaldım ve methotrexate yapıldı arkasından şimdi ben de beta hcgnin sıfırlamasini bekleyeceğim ve bu ilacın toksik etkisi geçsin diye en az üç ay bekleyeceğim Allah yardımcımız olsun
Silik gözüküyor bat ne kadar var benim 15.günde bu bile yoktu ama belli olmaz kan testi öneririmHanımlar az önce test yaptım iğnenin 15. Günü sonuç bu sizce hamile olabilir miyim bu test yanıltıcı olabilir mi
bugündü adet günüm 2 gün önce test yaptım çıkmadı dün de erkekn gebelik testi yapmıştım ama çizgi görünmüyordu ama yok denecek kadar çok çok gölgeydi bugün yine yaptım çıktı sen hamile misin canımSilik gözüküyor bat ne kadar var benim 15.günde bu bile yoktu ama belli olmaz kan testi öneririm
Yok canim malesef bende 2 ay klomen kullandım 10. Günde falan seninki gibi çıktı ama sonra 15. Günde kanda negatifti adet günü de aynı şekilde negatifti sen en iyisi kanda baktır canimbugündü adet günüm 2 gün önce test yaptım çıkmadı dün de erkekn gebelik testi yapmıştım ama çizgi görünmüyordu ama yok denecek kadar çok çok gölgeydi bugün yine yaptım çıktı sen hamile misin canım
bakalım benimde 15. gün bugün pazartesi belli olur baktıracam kana inşallah sende mutlu haberi en kısa zamanda alırsın arkadaşımYok canim malesef bende 2 ay klomen kullandım 10. Günde falan seninki gibi çıktı ama sonra 15. Günde kanda negatifti adet günü de aynı şekilde negatifti sen en iyisi kanda baktır canim
Teşekkür ederim canım inşallah ilk klomen mi bubakalım benimde 15. gün bugün pazartesi belli olur baktıracam kana inşallah sende mutlu haberi en kısa zamanda alırsın arkadaşım
evet ilkti bakalım inşallah olurda bir daha kulanmak zorunda kalmam çok kötüydü klomen iğne berbat ağrılar çektimTeşekkür ederim canım inşallah ilk klomen mi bu
Bende 2. Kullandım ikisinde de olmadı zaten aslında biz hiç korunmasız ilişki denememiz yok bebeğe ilk karar verdiğimiz ay başladım klomene bu ikinci ay 31 yasindayim olasılığı yükseltmek için kullanmıştım ama olmadı ikiside nasip artıkevet ilkti bakalım inşallah olurda bir daha kulanmak zorunda kalmam çok kötüydü klomen iğne berbat ağrılar çektim
Canim insaallah tutunmustur bebegin.adet olanlarda da hamile olanlarda da agri oluyormuş.en iyisi biraz daha sabret on gün sonra kesin s9nucu ogrenirsin.15.günü kanda cikarKızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ?
Canim insaallah tutunmustur bebegin.adet olanlarda da hamile olanlarda da agri oluyormuş.en iyisi biraz daha sabret on gün sonra kesin s9nucu ogrenirsin.15.günü kanda cikar
hayırlısı bakalım allah en güzel zamanda nasip etmiştir sıkma canını olur inşallah.Bende 2. Kullandım ikisinde de olmadı zaten aslında biz hiç korunmasız ilişki denememiz yok bebeğe ilk karar verdiğimiz ay başladım klomene bu ikinci ay 31 yasindayim olasılığı yükseltmek için kullanmıştım ama olmadı ikiside nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?