Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Dely canım cok cok gesmis sun.kızlar bu sabah doktora gittim ve ovitrelle ignemi vurundum.foktor odev verdi.bakalım sonuc hayirli olur insaallah geri sayim başladı

Geçmiş olsun canım. benim de boğazım ve kulağım çok ağrıyor sinüzit ve otit oldum ateşim 38.8di dün 3-4 saat düşmeyince ben de mecburen parol aldım düşmüştü şimdi yine çıkıyor sabah enfeksiyon için kan değerlerime baktırıcam bakalım böyle devam ederse ve değerler çok yüksek çıkarsa bana da antibiyotik yolu gözüküyor.

Merhaba kızlar Ben bayaaaaa uzun zamandır forumlarda yoktum
5.5 yaşında bir kızım var (3 aylık evliyken plansız geliverdi meleğim iyi ki de gelmiş) şimdi ikinciyi istiyoruz 3-4 aydır doğal yollarla olmadı doktora gittim pkos düşündü ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım iğnenin 10. günü. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi beklemek zor iş valla bata 6 gün kaldı hayırlısı diyelim inş hepimiz meleklerimize kavışuruz :)

Hadi hayırlısı bakalım insallah tutmustur

Sana da geçmiş olsun canm ben biraz daha iyiyim günde 6 parol verdi bana doktor ateş düşürücü içemediğim için ama 2 gün kullandım şimdi 2 tane alıyorum onu da yarın bırakırım. Ateş kötü etkiledi beni de:/

Geçmiş olsun canm Allah bir daha yaşatmasın

Hanımlar az önce test yaptım iğnenin 15. Günü sonuç bu sizce hamile olabilir miyim bu test yanıltıcı olabilir mi

Eklentiler

• DSC_0577.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 127
Silik gözüküyor bat ne kadar var benim 15.günde bu bile yoktu ama belli olmaz kan testi öneririm
bugündü adet günüm 2 gün önce test yaptım çıkmadı dün de erkekn gebelik testi yapmıştım ama çizgi görünmüyordu ama yok denecek kadar çok çok gölgeydi bugün yine yaptım çıktı sen hamile misin canım

Canim pozitif olma ihti.ali cok yüksek.yarin sabah ilk idrarla yap yine cikarsa ppzitiftir ins

Yok canim malesef bende 2 ay klomen kullandım 10. Günde falan seninki gibi çıktı ama sonra 15. Günde kanda negatifti adet günü de aynı şekilde negatifti sen en iyisi kanda baktır canim

Yok canim malesef bende 2 ay klomen kullandım 10. Günde falan seninki gibi çıktı ama sonra 15. Günde kanda negatifti adet günü de aynı şekilde negatifti sen en iyisi kanda baktır canim
bakalım benimde 15. gün bugün pazartesi belli olur baktıracam kana inşallah sende mutlu haberi en kısa zamanda alırsın arkadaşım

evet ilkti bakalım inşallah olurda bir daha kulanmak zorunda kalmam çok kötüydü klomen iğne berbat ağrılar çektim
Bende 2. Kullandım ikisinde de olmadı zaten aslında biz hiç korunmasız ilişki denememiz yok bebeğe ilk karar verdiğimiz ay başladım klomene bu ikinci ay 31 yasindayim olasılığı yükseltmek için kullanmıştım ama olmadı ikiside nasip artık

Kızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ?

Canim insaallah tutunmustur bebegin.adet olanlarda da hamile olanlarda da agri oluyormuş.en iyisi biraz daha sabret on gün sonra kesin s9nucu ogrenirsin.15.günü kanda cikar

Canim insaallah tutunmustur bebegin.adet olanlarda da hamile olanlarda da agri oluyormuş.en iyisi biraz daha sabret on gün sonra kesin s9nucu ogrenirsin.15.günü kanda cikar

Hiç kolay değilmiş beklemek her adet olmayisimda test yapardım negatif çıkardı adet olmayisimi hamileliği vururdum. Ne bileyim yine ümidim yok gibi allah büyük ama ister istemez canı sıkılıyor insanın

hayırlısı bakalım allah en güzel zamanda nasip etmiştir sıkma canını olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…