Canım üzerine düşen herseyi yapmış görünüyorsun. Bundan sonra tek yapabileceğin beklemek. Allahın takdirine kalmış. İnş hamilelikle sonuçlanırKızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ?
benim de 3 yumurtam vardı canım herkeste belirtiler farklı bir şey diyemiyorsun ki inşallah vardır bebek diyelim biraz bekle tekrar yap silikse bir kaç güne net görünür inşallahbenimde dün 9.günümdü test yaptım çok silik çıktı 3 yumurtam vardı.sırtım çok ağrıyor bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi
hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebek :)birde bacaklarım çok ağrıyor bugün kontrol var zaten bakalım ne diyecek dr
Canım 9.gunde belli olmaz ignenin eykisiylle pozitif çıkar.benimde dün 9.günümdü test yaptım çok silik çıktı 3 yumurtam vardı.sırtım çok ağrıyor bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi
Canım üzerine düşen herseyi yapmış görünüyorsun. Bundan sonra tek yapabileceğin beklemek. Allahın takdirine kalmış. İnş hamilelikle sonuçlanır
ayrıca benim doktorum iğneden sonra 10 gün boyunca gün aşırı ilişki önerdi bilgin olsun
Ya cok üzüldüm canım.sağlık olsun insallah bi daha ki ay oluryumiti canım bugün kan tahlili yaptırdım ama hamile değilmişim yıkıldım resmen çok kaptırmışım kendimi çok üzgünüm
İnşallah canım inşallah Rabbim isteyen her kuluna versin çok zormuş umutlanmak ve hüsrana uğramakYa cok üzüldüm canım.sağlık olsun insallah bi daha ki ay olur
Seni çok iyi anlıyorum benim 1 hafta önceki halim hayırlısı olsun canım inşallah bu ay oluryumiti canım bugün kan tahlili yaptırdım ama hamile değilmişim yıkıldım resmen çok kaptırmışım kendimi çok üzgünüm
Canım inşallah hayırlısıyla tutmuştur. Allah nasip etmiştir inşallah. Olmazsa da devaaammmSaol canm
Ahh canım sana da çok geçmiş olsun gebelikte daha da zordur ben de her ihtimale karşı parol ve b grubu antibiyotikle atlatmaya çalışıyorumıhlamur bana da iyi geldi biraz.. Dikkat et canım kendine bebişine Allah kolaylık versin tatlm..
Bu ara hastalıktan başımı kaldıramayınca aşılama yaptırdığımı bile unuttum resmenbunca hastalıktan ilaçtan sonra tutar mı bilmem zaten pek umudum yoktu poff neyse hayırlısı olsun napalım 1 hafta var sonucu almama yaklaşık
Çok teşekkürlerDely canım cok cok gesmis sun.kızlar bu sabah doktora gittim ve ovitrelle ignemi vurundum.foktor odev verdi.bakalım sonuc hayirli olur insaallah geri sayim başladı
merhaba csnım geçmiş olsunGünaydın kızlar
Hem hastaydım hem iş yerinde çok yoğunum, pek giremiyorum. Herkes iyidir inşallah..
Canım inşallah hayırlısıyla tutmuştur. Allah nasip etmiştir inşallah. Olmazsa da devaaammmama ben umutluyum canıımm Sana da çok geçmiş olsuun
Çok teşekkürlerŞimdi daha iyiyim. İnşallah senin tedavin de hayırlı olsun.. Allah gönlünüze göre versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?