Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım üzerine düşen herseyi yapmış görünüyorsun. Bundan sonra tek yapabileceğin beklemek. Allahın takdirine kalmış. İnş hamilelikle sonuçlanır
ayrıca benim doktorum iğneden sonra 10 gün boyunca gün aşırı ilişki önerdi bilgin olsun

Kızlar ben dayanamayıp iğnenin 11. Günü kanda baktırdım (ilaç da kullanıyorum diye antibiyotik falan) malesef <1.20 çıktı negatif. Üzüldüm ağladım ama bir yanımda belki geç döllenmedir yükselebilir diyor. Dua edin lütfen

arkadaşlar günaydın bugün benim iğneni 11. günü idrar testi denesem sonuç alırmıyım çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki :)

benimde dün 9.günümdü test yaptım çok silik çıktı 3 yumurtam vardı.sırtım çok ağrıyor bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi

benimde dün 9.günümdü test yaptım çok silik çıktı 3 yumurtam vardı.sırtım çok ağrıyor bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi
benim de 3 yumurtam vardı canım herkeste belirtiler farklı bir şey diyemiyorsun ki inşallah vardır bebek diyelim biraz bekle tekrar yap silikse bir kaç güne net görünür inşallah

kızlar selam,

bende 11 nisan da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. kaç gün sonra test yapmam gerekiyor ? şuan hiçbir belirtim yok.

Ben de cuma gunu igne vurundm.insaallah bu ay olur.bugün 3.günüm.bekliyorum iste.

Dün bıraktım ilişkiyi devam mı etsem 1er gün arayla girdim bir hafta boyunca bu akşamdan itibaren devam edeyim o zaman garanti olsun

yumiti canım bugün kan tahlili yaptırdım ama hamile değilmişim yıkıldım resmen çok kaptırmışım kendimi çok üzgünüm

Günaydın kızlar
Hem hastaydım hem iş yerinde çok yoğunum, pek giremiyorum. Herkes iyidir inşallah..

Canım inşallah hayırlısıyla tutmuştur. Allah nasip etmiştir inşallah. Olmazsa da devaaammm ama ben umutluyum canıımm Sana da çok geçmiş olsuun

Dely canım cok cok gesmis sun.kızlar bu sabah doktora gittim ve ovitrelle ignemi vurundum.foktor odev verdi.bakalım sonuc hayirli olur insaallah geri sayim başladı
Çok teşekkürler Şimdi daha iyiyim. İnşallah senin tedavin de hayırlı olsun.. Allah gönlünüze göre versin inşallah..

bugün iğneni 12. günü bir kaç gün daha bekleyip test yapacam ne çıkar hayırlısı artık bekleyip görecez

merhaba csnım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…