Merhaba canım.. konuşamıyoruz artık peekk.. Çok teşekkür ederiimmmerhaba csnım geçmiş olsun
Merhaba canım.. konuşamıyoruz artık peekk.. Çok teşekkür ederiimmSen nasılsın?
Sanırım oğluşum olcakmışAllah nasip ederse inşallah tabiii %90 dedi doktor. 2 hafta sonra kesinleşirmiş hayırlısıyla. Hiç erkek annesi olarak düşünmemiştim kendimi Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsiinnn sağlıklaa
inş. hayırlısı olur canım femara diye bi ialç var klomenden daha etkili doktoruna bi söylesenebana 2. ay klomen fayda etmedi yeterince büyümedi yumurtalar iğne vermemişti doktor ama ilişki olsun dedi oldu ama yine gebelik olmadı 5 gün gecikme ile adet oldum bu ay klomenin dozunu arttıracaktı bugün gidicem bakalım ne diyecek
canıımm inşallah rabbim nasip eder sağlıklı olsun inşallah erkek çocuklarını ben çok seviyorumMerhaba canım.. konuşamıyoruz artık peekk.. Çok teşekkür ederiimmSen nasılsın?
Sanırım oğluşum olcakmışAllah nasip ederse inşallah tabiii %90 dedi doktor. 2 hafta sonra kesinleşirmiş hayırlısıyla. Hiç erkek annesi olarak düşünmemiştim kendimi Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsiinnn sağlıklaa
inşallah canım,önceki gittiğimde konuştum ben artık klomen istemiyorum iğne ile hemen hamile kalmıştım iğneye geçmek istiyorum dedim oda senin klomenle olacak biraz sabır iğnenin zararları var falan dedi bu ay klomenin dozunu arttıracağını söyledi bu ayda deneyeceğim bakalım inşallah iğneye gerek kalmadan bu ay olur yainş. hayırlısı olur canım femara diye bi ialç var klomenden daha etkili doktoruna bi söylesene
Çok saol canım.. Amiinn.. Allah senin de dualarını kabul etsin inşallaaahhh.. Ben de katılmıştım dua grubuna. Sen vesile olmuştun. Dualar da bebişime vesile olmuştur belki.. Allah razı olsun canım..bende iiyim cnm çok şükür dua gruplarından zamanım kalmıyo buralara bakmaya :) oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım
Çok teşekkür ederim canım. Amiiinncanıımm inşallah rabbim nasip eder sağlıklı olsun inşallah erkek çocuklarını ben çok seviyorum
inşallah canım,önceki gittiğimde konuştum ben artık klomen istemiyorum iğne ile hemen hamile kalmıştım iğneye geçmek istiyorum dedim oda senin klomenle olacak biraz sabır iğnenin zararları var falan dedi bu ay klomenin dozunu arttıracağını söyledi bu ayda deneyeceğim bakalım inşallah iğneye gerek kalmadan bu ay olur ya
Çok saol canım.. Amiinn.. Allah senin de dualarını kabul etsin inşallaaahhh.. Ben de katılmıştım dua grubuna. Sen vesile olmuştun. Dualar da bebişime vesile olmuştur belki.. Allah razı olsun canım..
Çok teşekkür ederim canım. AmiiinnRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasıınn..
Senin de yeni tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu ay sen de güzel haberler verirsin bize canıımm
Hadi hayırlısı canim.kac yumurtan vardı.benim de bugün4.günüm.zaman durmuş sankibugün iğneni 12. günü bir kaç gün daha bekleyip test yapacam ne çıkar hayırlısı artık bekleyip görecez
Saol canıımmm.. Çevremde erkek bebek pek yok.. Nasıl erkek annesi olunur hiç bilmiyorum. Şaşkınım biraz :)) Tabi ki her şeyin başı sağlıkkk.. Amin canım inşallaahh, amiinn.. Allah herkese nasip etsiinn..Dely erkekcocugu. Olacakm8s.hayirli olsun.saglikli sıhhatli hayirli evlat olsun da cinsiyet önemli değil
canım zaman geçmiyor bana da 3 yumurtam vardı canım 18 20 22 mm ilk başlarda çok ağrım oldu ama şuan bir şey yok ağrı olması iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim herkeste belirtiler farklı oluyor hayırlısı bakalım dua etmekten başka elimden gelen bir şey yokHadi hayırlısı canim.kac yumurtan vardı.benim de bugün4.günüm.zaman durmuş sanki
Denemeyeceğim artık yeter olursa olur olmazsa olmaz çok taktım oluruna bırakıyorum artık hayırlısıSeni çok iyi anlıyorum benim 1 hafta önceki halim hayırlısı olsun canım inşallah bu ay olur
Dely'm hayırlı uğurlu olsun kuzum,oğluşun sağlıcakla gelsin İnşAllahMerhaba canım.. konuşamıyoruz artık peekk.. Çok teşekkür ederiimmSen nasılsın?
Canım oglun hayırla saglikla gelsin ins.cok sevindmSaol canıımmm.. Çevremde erkek bebek pek yok.. Nasıl erkek annesi olunur hiç bilmiyorum. Şaşkınım biraz :)) Tabi ki her şeyin başı sağlıkkk.. Amin canım inşallaahh, amiinn.. Allah herkese nasip etsiinn..
dün gittim doktora canım adetin 3.günüydü baktı zamanında tam büyümeyen yumurtalar zamansız büyümüşler bitane yumurta çatlamamış 27mm ilaç vermedi daha çok büyür kist olur dedi bu ayda boş geçecek malesef,bu yumurtadan bişey olurmu dedim yok dedi sağlıksız zamanında büyümeyen yumurtaymış bidahaki adetle gidermiş,yine bekle babam bekle yaniÇok saol canım.. Amiinn.. Allah senin de dualarını kabul etsin inşallaaahhh.. Ben de katılmıştım dua grubuna. Sen vesile olmuştun. Dualar da bebişime vesile olmuştur belki.. Allah razı olsun canım..
Çok teşekkür ederim canım. AmiiinnRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasıınn..
Senin de yeni tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu ay sen de güzel haberler verirsin bize canıımm
hiç belli olmaz canım en iyi test bile herzaman doğru olamayabiliyormuş istersen bitane daha yap ama en garanti kan testi tabiKızlar bugün adetimi 2gun geçti sabah normal test yaptım 5 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama diğerinden daha açık sonra erken gebelik testi aldım yaptım onda negatif çıktı sizce hangisi doğru olabilir
Yarinda bekleyim perşembe günü bi daha test yaparım olmazsa eğer inşallah bu kez hamileyimdir her ay aynı şeyleri yaşamak zor geliyo artıkhiç belli olmaz canım en iyi test bile herzaman doğru olamayabiliyormuş istersen bitane daha yap ama en garanti kan testi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?