Canım senin biraz ilginç olmuş gerçekten. Normalde erken gebelik testi pozitif diğeri negatif çıksa olabilir de bu biraz garip. İnş pozitiftir diyelim hayırlısı olsun canımKızlar bugün adetimi 2gun geçti sabah normal test yaptım 5 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama diğerinden daha açık sonra erken gebelik testi aldım yaptım onda negatif çıktı sizce hangisi doğru olabilir
Çok saol canıımmDely'm hayırlı uğurlu olsun kuzum,oğluşun sağlıcakla gelsin İnşAllah
Çok teşekkür ederim canım.. Seninki kız değil mi..? Sağlıkla gelsinler inşallaaahhCanım oglun hayırla saglikla gelsin ins.cok sevindm
Çok teşekkür ederim canım :) Amin inşallaahh..Dely tebrikler canım sağlıklı hayırlı olsun inş
Canım silik çıksa bile pozitif demek. Bir de pozitif çıkarsa yanılma payı çok az oluyor, ama negatif çıkarsa yanlış olabiliyor. Olasılık yüksek gibi geldi banaKızlar bugün adetimi 2gun geçti sabah normal test yaptım 5 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama diğerinden daha açık sonra erken gebelik testi aldım yaptım onda negatif çıktı sizce hangisi doğru olabilir
Klomen kullanıyorsun hala di mi canım? Başka bir ilaç mı deneseniz acaba, ya da iğne..? Olmuyordu böyle önceden ama çok mu stres yaptın acaba..? O zaman önümüzdeki ay da denersiniz klomenle, inşallah oluurr.. Olmazsa da doktorun ilacı değiştirir belki canım.. Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallalahh..dün gittim doktora canım adetin 3.günüydü baktı zamanında tam büyümeyen yumurtalar zamansız büyümüşler bitane yumurta çatlamamış 27mm ilaç vermedi daha çok büyür kist olur dedi bu ayda boş geçecek malesef,bu yumurtadan bişey olurmu dedim yok dedi sağlıksız zamanında büyümeyen yumurtaymış bidahaki adetle gidermiş,yine bekle babam bekle yani
Bende kızları çok severim,3kız kardeşiz,yeğenler çoğunlukla kız,ama ben erkekmiş gibi hissediyorum. Aslında korkum şu; ben erkek çocuğu nasıl yetiştirilir o konuda tecrubesizim,bütün olay bu yaniÇok saol canıımmİnşallaahh :))
Oğluş yaa.. Çok ilginç
Çok teşekkür ederim canım.. Seninki kız değil mi..? Sağlıkla gelsinler inşallaaahh
Çok teşekkür ederim canım :) Amin inşallaahh..
Allah isteyen herkese, sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallaahh
Canım silik çıksa bile pozitif demek. Bir de pozitif çıkarsa yanılma payı çok az oluyor, ama negatif çıkarsa yanlış olabiliyor. Olasılık yüksek gibi geldi banaİnşallah hayırlısıyla sağlıkla hamilesindir
Klomen kullanıyorsun hala di mi canım? Başka bir ilaç mı deneseniz acaba, ya da iğne..? Olmuyordu böyle önceden ama çok mu stres yaptın acaba..? O zaman önümüzdeki ay da denersiniz klomenle, inşallah oluurr.. Olmazsa da doktorun ilacı değiştirir belki canım.. Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallalahh..
Aaaa!! Aynıymışşız yaaBende kızları çok severim,3kız kardeşiz,yeğenler çoğunlukla kız,ama ben erkekmiş gibi hissediyorum. Aslında korkum şu; ben erkek çocuğu nasıl yetiştirilir o konuda tecrubesizim,bütün olay bu yani
bu ay klomen vermedi canım çatlamayan yumurta kist olmasın diye bidahaki aya günde 3 defa kullanacakmışım bakalım deniycem olmadı iğneye geçicem kararımı verdim nasip inşallah olur canım benim çok sağolÇok saol canıımmİnşallaahh :))
Oğluş yaa.. Çok ilginç
Çok teşekkür ederim canım.. Seninki kız değil mi..? Sağlıkla gelsinler inşallaaahh
Çok teşekkür ederim canım :) Amin inşallaahh..
Allah isteyen herkese, sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallaahh
Canım silik çıksa bile pozitif demek. Bir de pozitif çıkarsa yanılma payı çok az oluyor, ama negatif çıkarsa yanlış olabiliyor. Olasılık yüksek gibi geldi banaİnşallah hayırlısıyla sağlıkla hamilesindir
Klomen kullanıyorsun hala di mi canım? Başka bir ilaç mı deneseniz acaba, ya da iğne..? Olmuyordu böyle önceden ama çok mu stres yaptın acaba..? O zaman önümüzdeki ay da denersiniz klomenle, inşallah oluurr.. Olmazsa da doktorun ilacı değiştirir belki canım.. Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallalahh..
Merhaba kızlar iyisiniz inşallah
dely hayırlı olsun canımmm oğluş geliyormuşşş
Allah hayırlı evlat eylesin sağlıkla gelsin inşallah
damla 2015 canım bence klomenle değil de iğneyle dene iğneye zararlı demiş ama klomeni fazla almak da aynı derecede zararlıdır bence hem iğneyle kontrol daha kolay oluyor duruma göre dozunu arttırıp azaltabiliyor. Sen bilirsin tabi canım hayırlısı olsun inşallah
Aaaa!! Aynıymışşız yaaaynen ben de çook seviyoruumm.. Bayılıyoruummmm Biz de 3 kız kardeşiz. En küçük ben. Yeğenler de çoğunlukla erkek Bir yeğenime yarı annelik yaptım, çok yakındı evleri. Hastalığıyla bile ilgilenmişliğim var. Altını değiştir, yedirr, oyun oynaa.. Erkek çocuk hiç bilmiyorum yaa.. Uçakla kamyonla oynar, düz duvara tırmanır falan ne biliyiimm , çok tuhaf huyları var :)) Çok zor gibi geliyorr :) Sen ne zaman gideceksin doktora?
İyiyim ben de canım her zamanki gibi beklemedeyim:) aşılama oldum ama hastalıktan başımı yeni kaldırdım:) senin nasıl gidiyormerhaba cnm iiyiz sen nasılsın
İyiyim ben de canım her zamanki gibi beklemedeyim:) aşılama oldum ama hastalıktan başımı yeni kaldırdım:) senin nasıl gidiyor
meraba canım sende iyisindir inşallah sonuca ne kadar kaldı inşallah mutlu haber alırsın ve bizide sevindirirsin...haklısın bende öyle düşünüyorum uzatmıycam fazla bikere daha klomenle deneyip iğneye geçicem her ne kadar doktor riskli desede ben isteyince yönlendirecek tüp bebek doktoruna hayırlısı artıkMerhaba kızlar iyisiniz inşallah
dely hayırlı olsun canımmm oğluş geliyormuşşş
Allah hayırlı evlat eylesin sağlıkla gelsin inşallah
damla 2015 canım bence klomenle değil de iğneyle dene iğneye zararlı demiş ama klomeni fazla almak da aynı derecede zararlıdır bence hem iğneyle kontrol daha kolay oluyor duruma göre dozunu arttırıp azaltabiliyor. Sen bilirsin tabi canım hayırlısı olsun inşallah
Saol canım hayırlısıyla inşallahgeçmş olsun canım inş. hayırlısıyla aşılaman tutar bende iiyim çok şükür aynı bendede bi değişiklik yok
Saol canım iyi diyelim iyi olalım keşke mutlu haberi verebilsem ama malesefmeraba canım sende iyisindir inşallah sonuca ne kadar kaldı inşallah mutlu haber alırsın ve bizide sevindirirsin...haklısın bende öyle düşünüyorum uzatmıycam fazla bikere daha klomenle deneyip iğneye geçicem her ne kadar doktor riskli desede ben isteyince yönlendirecek tüp bebek doktoruna hayırlısı artık
herşeyde var bi hayır moralini bozma sakın sonuna kadar devam edeceğiz inşallah,,bu arada sen yazınca hatırladım dün doktor rahimin incelmiş güzel dedi iyimi kötümü acaba kafam karıştıSaol canım iyi diyelim iyi olalım keşke mutlu haberi verebilsem ama malesef
24 ü test günüm ama bugün yaptım negatif canım olsaydı çıkardı.. Hayırlısı olsun ne diyim artık
Bence de canım son kez klomen dene o da rahimde incelme yapıyor fazla kullanınca. Hakkımızda hayırlısı artık.
Aynen canım devam edicez napalım..herşeyde var bi hayır moralini bozma sakın sonuna kadar devam edeceğiz inşallah,,bu arada sen yazınca hatırladım dün doktor rahimin incelmiş güzel dedi iyimi kötümü acaba kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?