Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Dely tebrikler canım sağlıklı hayırlı olsun inş

Canım senin biraz ilginç olmuş gerçekten. Normalde erken gebelik testi pozitif diğeri negatif çıksa olabilir de bu biraz garip. İnş pozitiftir diyelim hayırlısı olsun canım

Günaydın kızlar bugün öğle iğne vurulalı tam 14 gün doluyor 3 gün önce dayanamayıp kanda baktırdığımda <1.20 idi yani negatif. Üzülmüştüm ama sonradan yükselirse diye umudum da var. Çalıştığım için her zaman kadın hast doktoruna gidemiyorum yarın 23 nisandan istifade özel bir merkeze gidicem hem kan testi hem de usg için (klomen ve iğne kist yapmış mı diye) inş inş inş pozitif çıkar. 3 gün önceki negatif sonuçtan sonraki umudum eğer kendimi kandırmak değilse, içimden bir ses hamilesin diyor öyle hissediyorum. Eğer hamile değilsem çok üzülücem çünkü çok umutlandım

Kızlar bu arada benim ilk adet görüşümden beri adetim 28-29 günde bir gelirdi yılda 1 defa 1-2 gün oynama dışında hep sabitti. ancak 1.5 yıl önce mide ameliyatı oldum ondan 4-5 ay sonra düzeni biraz değişti önceleri bir ay bir hafta önce bir ay bir hafta sonra olmaya başladı sonraları da sürekli erken gelmeye. Son 5-6 aydır 3-4 gün erken geliyordu yani 24-25 günde bir gibi. Son adet düzenime göre düşünürsek dün adet olmam lazımdı 1.5 yıl öncesine göre düşünürsek cuma günü olmam lazım. Dün 2-3 saat kadar karnım biraz ağrıdı ama şiddetli değil acaba adet mi olucam dedim (gerçi dün çok koşuşturmuştum ondan da olabilir) sonra ağrı geçti şimdi hiç yok beklemedeyim bakalım ne olacak dua edin lütfen ben ve bekleyen herkes hamiş olsun inş

arkadaşlar merhaba ben de dün idrar testi yaptım negatif çıktı biraz canım sıkıldı yarın iğnenin 14. günü erken olduğundan olabilir mi cuma günü inşallah kan testi verecem hayırlısı olsun her şeyin

Dely'm hayırlı uğurlu olsun kuzum,oğluşun sağlıcakla gelsin İnşAllah
Çok saol canıımm İnşallaahh :))
Oğluş yaa.. Çok ilginç

Canım oglun hayırla saglikla gelsin ins.cok sevindm
Çok teşekkür ederim canım.. Seninki kız değil mi..? Sağlıkla gelsinler inşallaaahh

Dely tebrikler canım sağlıklı hayırlı olsun inş
Çok teşekkür ederim canım :) Amin inşallaahh..
Allah isteyen herkese, sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallaahh

Canım silik çıksa bile pozitif demek. Bir de pozitif çıkarsa yanılma payı çok az oluyor, ama negatif çıkarsa yanlış olabiliyor. Olasılık yüksek gibi geldi bana İnşallah hayırlısıyla sağlıkla hamilesindir

Klomen kullanıyorsun hala di mi canım? Başka bir ilaç mı deneseniz acaba, ya da iğne..? Olmuyordu böyle önceden ama çok mu stres yaptın acaba..? O zaman önümüzdeki ay da denersiniz klomenle, inşallah oluurr.. Olmazsa da doktorun ilacı değiştirir belki canım.. Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallalahh..

Bende kızları çok severim,3kız kardeşiz,yeğenler çoğunlukla kız,ama ben erkekmiş gibi hissediyorum. Aslında korkum şu; ben erkek çocuğu nasıl yetiştirilir o konuda tecrubesizim,bütün olay bu yani

Aaaa!! Aynıymışşız yaa aynen ben de çook seviyoruumm.. BayılıyoruummmmBiz de 3 kız kardeşiz. En küçük ben. Yeğenler de çoğunlukla erkek Bir yeğenime yarı annelik yaptım, çok yakındı evleri. Hastalığıyla bile ilgilenmişliğim var. Altını değiştir, yedirr, oyun oynaa.. Erkek çocuk hiç bilmiyorum yaa.. Uçakla kamyonla oynar, düz duvara tırmanır falan ne biliyiimm , çok tuhaf huyları var :)) Çok zor gibi geliyorr :) Sen ne zaman gideceksin doktora?

bu ay klomen vermedi canım çatlamayan yumurta kist olmasın diye bidahaki aya günde 3 defa kullanacakmışım bakalım deniycem olmadı iğneye geçicem kararımı verdim nasip inşallah olur canım benim çok sağol

Merhaba kızlar iyisiniz inşallah

dely hayırlı olsun canımmm oğluş geliyormuşşş
Allah hayırlı evlat eylesin sağlıkla gelsin inşallah

damla 2015 canım bence klomenle değil de iğneyle dene iğneye zararlı demiş ama klomeni fazla almak da aynı derecede zararlıdır bence hem iğneyle kontrol daha kolay oluyor duruma göre dozunu arttırıp azaltabiliyor. Sen bilirsin tabi canım hayırlısı olsun inşallah

merhaba cnm iiyiz sen nasılsın

Benim en büyük yeğenim 4 aylıktı yanımda yatmaya başladığında , annesi babası sadece haftasonu görmeye geliyorlardı işlerinden dolayı. ben üniversiteyi kazandım , o ilkokula başladı yani 6 yıl küçük anne oldum

ve her yaz kız yeğenlerimle geçirdim yaz tatilini , aynen senin dediğin gibi oğlan çocuğu sanki çok zor geliyor bana ,ne yaparım ,nasıl ederim ,nasıl büyütürüm ,aklımda deli sorularrr ?????

ben 29unda 2li teste gideceğim inşAllah , o zaman daha erken olur sanırım öğrenmek için

İyiyim ben de canım her zamanki gibi beklemedeyim:) aşılama oldum ama hastalıktan başımı yeni kaldırdım:) senin nasıl gidiyor

geçmş olsun canım inş. hayırlısıyla aşılaman tutar bende iiyim çok şükür aynı bendede bi değişiklik yok

meraba canım sende iyisindir inşallah sonuca ne kadar kaldı inşallah mutlu haber alırsın ve bizide sevindirirsin...haklısın bende öyle düşünüyorum uzatmıycam fazla bikere daha klomenle deneyip iğneye geçicem her ne kadar doktor riskli desede ben isteyince yönlendirecek tüp bebek doktoruna hayırlısı artık

Saol canım iyi diyelim iyi olalım keşke mutlu haberi verebilsem ama malesef
24 ü test günüm ama bugün yaptım negatif canım olsaydı çıkardı.. Hayırlısı olsun ne diyim artık

Bence de canım son kez klomen dene o da rahimde incelme yapıyor fazla kullanınca. Hakkımızda hayırlısı artık.

herşeyde var bi hayır moralini bozma sakın sonuna kadar devam edeceğiz inşallah,,bu arada sen yazınca hatırladım dün doktor rahimin incelmiş güzel dedi iyimi kötümü acaba kafam karıştı

herşeyde var bi hayır moralini bozma sakın sonuna kadar devam edeceğiz inşallah,,bu arada sen yazınca hatırladım dün doktor rahimin incelmiş güzel dedi iyimi kötümü acaba kafam karıştı
Aynen canım devam edicez napalım..

Gebelik oluşması için kalınlaşması gerekiyor canım sanırım bu ay olmaz diye incelmesi iyi demiştir. Gebelik oluşmazsa kalınlaşmış rahim duvarı adetle atılır canım

arkadaşlar benim soruma cevap veren yok mu ben dün idrar testi yaptım negatif çıktı canım sıkıldı idrar da yanılma olabilir mi dün 12. gündü yarın iğnenin 14. günü cuma günü kan tahlili yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…