Ben de 12. Gün idrarda negatifi gördüm canım belli de olmaz ama kendimi negatife hazırladım ben..arkadaşlar benim soruma cevap veren yok mu ben dün idrar testi yaptım negatif çıktı canım sıkıldı idrar da yanılma olabilir mi dün 12. gündü yarın iğnenin 14. günü cuma günü kan tahlili yaptıracam
zaten adetli idim incelmesi normal değilmi canımAynen canım devam edicez napalım..
Gebelik oluşması için kalınlaşması gerekiyor canım sanırım bu ay olmaz diye incelmesi iyi demiştir. Gebelik oluşmazsa kalınlaşmış rahim duvarı adetle atılır canım
He o zaman normal tabiki canım öyle olması gerekir zatenzaten adetli idim incelmesi normal değilmi canım
canım senin şuan kaçıncı gün kan tahlili yaptırdın mı ben de ne düşüneceğimi bilemedim inşallah vardırBen de 12. Gün idrarda negatifi gördüm canım belli de olmaz ama kendimi negatife hazırladım ben..
Canim gec dollenmisse evdeki teste cikmayabilir.yarin kendin ni daha yap insaaallah cikararkadaşlar merhaba ben de dün idrar testi yaptım negatif çıktı biraz canım sıkıldıyarın iğnenin 14. günü erken olduğundan olabilir mi cuma günü inşallah kan testi verecem hayırlısı olsun her şeyin
15 gün sonra evdeki testte de cikabilir.ama kanda15.gun kesin çıkar.hadi hayirli olsun ignen.ben de cuma vurundmPazar günü pregnyl iğne vuruldum ne zaman tahlil yapmalıyım kızlarrrr
Bugün 12. Günüm canım idrar testi yaptım ama olsa çıkardı bencecanım senin şuan kaçıncı gün kan tahlili yaptırdın mı ben de ne düşüneceğimi bilemedim inşallah vardır
canım ya bende dün akşam yaptım çıkmadı genel de sabah yapın diyorlar ama benim de umudum azaldı ama hayırlısı olsun her şeyinBugün 12. Günüm canım idrar testi yaptım ama olsa çıkardı bence
canım inşallah öyledir umudum azaldı kan testini deneyecem cuma günü hayırlısı bakalım her şeyinCanim gec dollenmisse evdeki teste cikmayabilir.yarin kendin ni daha yap insaaallah cikar
canım tedevin hayırlısı olsun bende cuma yaptım hakkımızda hayırlısı olsun sende nasıl belirtiler oldu15 gün sonra evdeki testte de cikabilir.ama kanda15.gun kesin çıkar.hadi hayirli olsun ignen.ben de cuma vurundm
Sağol canım senin de hayırlı olsun gerçi benim çok umudum yok doktorum sanki çok ümitli değildi gibime geldi ama ne bileyim bi umut işte15 gün sonra evdeki testte de cikabilir.ama kanda15.gun kesin çıkar.hadi hayirli olsun ignen.ben de cuma vurundm
Canım bende de hiç bi değişiklik yok hani öyle kasık ağrısı falan diyolar ya ben de tık yok halacanım tedevin hayırlısı olsun bende cuma yaptım hakkımızda hayırlısı olsun sende nasıl belirtiler oldu
aynen bende de yok hayırlısı senin kaçıncı denemen ve kaç yıllık evlisinCanım bende de hiç bi değişiklik yok hani öyle kasık ağrısı falan diyolar ya ben de tık yok hala
Canım bir yıllık Evliyim pko var bende bu ikinci klomen denemem ama geçen ay hiç oluşmadı yumurta iğne yapmadı o Yüzden bu ay da büyümüş ama istediğim kadar değil gene de bi yapalım iğneyi bakalım dedi ümidim yok pek anlayacağınaynen bende de yok hayırlısı senin kaçıncı denemen ve kaç yıllık evlisin
hayırlısı iğne kullan çok yumurta yapıyor bir arkadaşım kullanmıştı bende klomeni günde 2 defa kullandım bir yumurtam oluştu bende de çikolata kisti var dua et canımCanım bir yıllık Evliyim pko var bende bu ikinci klomen denemem ama geçen ay hiç oluşmadı yumurta iğne yapmadı o Yüzden bu ay da büyümüş ama istediğim kadar değil gene de bi yapalım iğneyi bakalım dedi ümidim yok pek anlayacağın
Hayırlısı diyorum hep canım Allah büyük görecek bir gün bizi de.. Senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin canımhayırlısı iğne kullan çok yumurta yapıyor bir arkadaşım kullanmıştı bende klomeni günde 2 defa kullandım bir yumurtam oluştu bende de çikolata kisti var dua et canım
ben de 2 yıllık evliyim 2. denemem 2 defada sadece klomen kullandım rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak O ol derse olur bizi sınıyor rabbim isyan edenlerden etmesin hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda hepimize...Hayırlısı diyorum hep canım Allah büyük görecek bir gün bizi de.. Senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin canım
Bende öyle diyorum çok dusunmeyecegim artık 3_4 ay oluruna bırakacağım nasip canimDenemeyeceğim artık yeter olursa olur olmazsa olmaz çok taktım oluruna bırakıyorum artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?