Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben de 12. Gün idrarda negatifi gördüm canım belli de olmaz ama kendimi negatife hazırladım ben..

zaten adetli idim incelmesi normal değilmi canım

Pazar günü pregnyl iğne vuruldum ne zaman tahlil yapmalıyım kızlarrrr

Canim gec dollenmisse evdeki teste cikmayabilir.yarin kendin ni daha yap insaaallah cikar

merhaba kızlarrrr bende iğnemi cuma günü yaptım öyle çok ağrım yok sizce bu normal mi sizde nasıl belirtiler oldu yazarmısınız 2. denemem

15 gün sonra evdeki testte de cikabilir.ama kanda15.gun kesin çıkar.hadi hayirli olsun ignen.ben de cuma vurundm
canım tedevin hayırlısı olsun bende cuma yaptım hakkımızda hayırlısı olsun sende nasıl belirtiler oldu

15 gün sonra evdeki testte de cikabilir.ama kanda15.gun kesin çıkar.hadi hayirli olsun ignen.ben de cuma vurundm
Sağol canım senin de hayırlı olsun gerçi benim çok umudum yok doktorum sanki çok ümitli değildi gibime geldi ama ne bileyim bi umut işte

aynen bende de yok hayırlısı senin kaçıncı denemen ve kaç yıllık evlisin
Canım bir yıllık Evliyim pko var bende bu ikinci klomen denemem ama geçen ay hiç oluşmadı yumurta iğne yapmadı o Yüzden bu ay da büyümüş ama istediğim kadar değil gene de bi yapalım iğneyi bakalım dedi ümidim yok pek anlayacağın

hayırlısı iğne kullan çok yumurta yapıyor bir arkadaşım kullanmıştı bende klomeni günde 2 defa kullandım bir yumurtam oluştu bende de çikolata kisti var dua et canım

hayırlısı iğne kullan çok yumurta yapıyor bir arkadaşım kullanmıştı bende klomeni günde 2 defa kullandım bir yumurtam oluştu bende de çikolata kisti var dua et canım
Hayırlısı diyorum hep canım Allah büyük görecek bir gün bizi de.. Senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin canım

Hayırlısı diyorum hep canım Allah büyük görecek bir gün bizi de.. Senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin canım
ben de 2 yıllık evliyim 2. denemem 2 defada sadece klomen kullandım rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak O ol derse olur bizi sınıyor rabbim isyan edenlerden etmesin hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…